Doe het niet!
PVC-vloer, plinten en vloerverwarming laten uitvoeren via vloer en raamdecor Dordrecht (Mijlweg 55e). Mooie reviews op hun site, maar helaas hadden ze nog geen trust pilot pagina. Niet heel betrouwbaar dus en achteraf spijt dat we met deze partij in zee zijn gegaan. De communicatie over het opstartprotocol ging al mis: we kregen verschillende informatie vanuit vloer en raamdecor en de partij die door hen ingehuurd was voor de vloerverwarming. Vervolgens is de vloer gelegd door Nick. Heel lelijk rondom de deurposten, gaten en kieren, niet netjes afgesneden. Hij kwam in de gang niet uit, dus dat loste hij op door de plint scheef op de muur te monteren, het zag er niet uit. In het toilet de vloer niet sluitend tegen de randen waardoor we na betegeling alsnog met gaten en kieren zitten. Plinten schots en scheef erop gezet en ook niet afgewerkt op de hoeken. (Na een jaartje is een flink aantal plinten al losgelaten). Nick bleek zonder overleg ook onze internetkabel weggeknipt te hebben die achter de plint uit de muur kwam, dus die was ook niet meer bruikbaar. Na wat mails zijn ze met moeite terug geweest om e.e.a. de herstellen, maar het is nooit echt netjes geworden. Er is wat gekleurde pasta in gaten en kieren gesmeerd en er zijn wat losse stukjes vloer in kieren gelijmd. De scheve plint heeft hij losgehaald en met dikke laag kit teruggeplaatst zodat deze de kier kon overbruggen. Niet wat je wil, maar beter dan een scheve plint. Je verwacht van deze partij gewoon kwaliteit, maar die was ver te zoeken. Op mails naderhand werd ook niet meer begripvol gereageerd. Ga niet met deze partij in zee als je waarde hecht aan kwaliteit in afwerking. De vloer zelf daarentegen is gewoon prima, maar die kun je ook ergens anders kopen.