villacopenhagen.com Bewertungen 89

TrustScore 2.5 von 5

2.4

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Worst ever customer service I've ever had. Never book a hotel from Strawberry. They will lie, deceive and stall you to get your money. The customer service is not only terrible it is also slow eat... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget opmærksomt personale. Lækre omgivelser….Smuk restaureret med bevaring af alt det gamle fra P&T’s fortid…især i kælderen, på trappeopgangene, og de kæmpe store døre ud til gaderne…. Super mo... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ok Dejlige værelser.. men som sædvanlig forstår danskere sig ikke på luksus og kundeservice.. Fuldstændig absurd at forlange tidsbestilling og penge Per halve Time for at sidde på taget og betale f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god oplevelse og lækkert sted. Kan kun anbefale Villa Copenhagen. Gode store værelser. Vi havde vores lille hund med som også var velkommen. Lækker poolområde dog mod betaling, men det oplyse... Mehr ansehen

2.4

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Klage over kundehåndtering

Kære Villa,

Hermed fremsendes en klage vedr. jeres kundehåndtering d.d.

Vi har - som ofte før - booket en overnatning hos jer. Vi bor på værelse 1036.

Ved check in bliver vi desværre mødt af en lang kø - helt ud til hovedindgangen med kun to/sommetider 1 skranke åben. Check in tog MEGET lang tid - og alle foran os, beklagede sig til de to receptionister, som ikke havde den store reaktion på beklagelserne. Samtidig med at køen voksede, kom flere boende gæster til - som liiige skulle stille 1 spørgsmål - alt fra hvor der lå en god restuarent til et nøglekort, der ikke virkede. Lang tid tog det især for receptionisterne at udlevere bagage fra jeres bagagerum. Disse folk kom - ved at bryde ind - foran alle dem, der stod i kø for at checke ind.

En engelsktalende dame og en mand kom ind og var tydeligt utilfreds med den lange indcheckning - og henvendte sig først til den yngre receptionist - som forståeligt nok afviste at indchecke hende og hendes mand, før de andre som stod i kø. Hendes mand og hende henvender sig efterfølgende til receptionisten, som trods den lange kø - vælger at checke damen og manden ind. I mellemtiden har damen og manden stået og taget billeder både af køen (og dermed folk, som ikke nødvendigvis var interesseret i det). Et dansk par vælger at gøre
både damen og receptionisten opmærksom på, at hun har sprunget den lange kø over. Receptionisten er tydeligvis ganske ligeglad -og trækker bare på skuldrene, da et dansk par gør ham opmærksom på, at den engelsktalende kvinde har sprunget den lange kø over. Hun fortæller på engelsk, at vi andre jo også bare kan råbe op - og er tilsynladende fuldstændig ligeglad med de 40-50 personer som står i kø bag hende.

Det er forståeligt, at der er travlt. Men når man betaler 2500 kr. for en overnatning, forventer jeg klart en bedre kundehåndtering end den, som vi - og de andre kunder i køen - er blevet budt.

Jeg er meget utilfreds med både receptionistens’ håndtering af indcheckning og efterfølgende håndtering af kunderne. Det burde ikke forekomme på et hotel af den standard her.

Denne klage vil blive lagt op på jeres facebook og trustpilot, så den kan ses af flest mulige som dermed undgår at stå i samme situaiton.

Mvh. Line Møller.

25. September 2021

Lang ventetid på check-in

Hvorfor skal man starte med at stå en hel time i kø for at få lov til at checke-in på et fem-stjernet hotel? Det giver ingen mening. Og hvor svært kan det være.

Håber resten af opholdet bliver bedre.

Opdatering: Resten af opholdet var rigtig fint. Det er et rigtig flot hotel. Men jeg tror de, som mange andre, mangler personale her efter Corona-tiden. Håber at de får styr på det.

25. September 2021
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Opreklameret - ikke 5 stjerner

Værelset på hele 17kvm er blevet stoppet til med alle ting der kunne ønskes. Så meget at 2 mennesker ikke kan bevæge sig rundt på værelset. Derudover så lærte vi da hele DSB kørertider at kende, da vi var så heldige at have vindue på 3. Sal med udsigt over skinnerne. Lørdag kl. 19.30 ville vi besøge poolen, vi hopper i den tilhørende morgenkåber (tøfler er sparet væk) og begiver os på 1 sal. Der er 2 I vandet og ellers er hele området tomt, pånær alle de andre 100 der har været der før os, og lagt beskidte håndklæder på alle stole og alle de drukket kaffer og drinks. Det flyder ærlig talt og ser uhumsk og uhygiejnisk ud.
Om morgenen har vi booket mad til kl. 10.45. Af et 5 stjerners hotel må jeg indrømme jeg havde forventet mere end pulver Æg, bacon der måske lige har ramt en pande inden det blev serveret, og en varm kaffe havde også være godt. Alt i alt, super ringe og med mangel på smag og variation. Det var ikke 275kr værd pr. Person . Så hellere brunch i byen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kommer gerne igen

Jeg boede på jeres fine hotel med min veninde fra den 11.06.21-12.06.21
Vi havde et skønt opholde og jeres betjening var i top.
I glemte at bringe vores strygejern men da i kom med det var i undskyldende og høflige. ( vi glemmer alle og laver fejl men håndtere vi det rigtigt er det jo fint. Det er menneskeligt at fejle)
Jeg kommer gerne igen. Og sover i jeres skønne seng med lækre dyner og puder.

Lor-te service!!!!!

Lor-te service!!!!!

Jeg har været på ophold fra d. 3-5 hvor jeg betalte depositum med kreditkort, men selve opholder kontant.
Jeg har til dagens dato 13/9. Stadig ikke fået mit depositum tilbage på 4100.-
Det skulle ellers tag 1-3 bank dage. Hver gang jeg ringer til dem vil de have mit konto- og reg nummer. Men de har stadig ikke tilbage betalt mig.
Værre svineri!!!!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har forsøgt at booke et værelse til…

Jeg har forsøgt at booke et værelse til min kæreste og jeg d. 11/9-2021.

Jeg skriver med en kenneth d. 31/8-2021 og får en pris på 2.331 kr. inkl. Morgenmad.

Jeg ringer derefter til hotellet et utal af gange og har siden d. 31/8 lagt 5 beskeder på deres telefonsvarer. Ikke én eneste gang er jeg blevet kontaktet tilbage!!! D. 6/9 lykkedes det mig at få fat på en herre i receptionen der siger at priserne nu har ændret sig, så jeg skal ”bare lige” bekræfte på den mail jeg har fået d. 31/8 af Kenneth. Hvilket jeg skynder mig at gøre, men hører derefter intet. Intet svar ….hverken på telefon eller mail. For at være sikker på adgang til poolen lykkedes det mig igennem telefonen at booke et par timer til på lørdag. – men jeg har stadig ikke noget værelse, for jeg venter jo på bekræftelse fra Kenneth.

I dag d. 08/09-2021 får jeg efter 3 forsøg fat i en medarbejder der fortæller mig at alt er booket, og jeg kan ikke få et værelse alligevel. Det er simpelthen under al kritik!

Jeg er så sur….hele vores kæreste-weekend er nu ødelagt pga. deres ikke eksisterende service. ØV!

8. September 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En længe ønsket destination skulle…

En længe ønsket destination skulle indfries den 30 + 31 Juli 2021. Vi havde glædet os meget til dette ophold - en forkælelsesgave til os selv.
Modtagelsen gik fint - hotellet havde hævet vores 3017,- forud for opholdet - og det var uden morgenmad. Vi burde måske allerede her have undret os idet vi ikke plejer at opleve, at pengene er trukket forud.
Værelset er smukt og velindrettet og vi benyttede os af den gode kaffe og brugte både glas og kopper i løbet af fredag aften - MEN herfra gik det så kun ned af bakke.
Vi havde taget ophold ude i de Københavnske gader om lørdagen og vender hjem midt på eftermiddagen for at nyde lidt tid på værelset inden bad og lækker middag i byen. Vi kommer hjem til et værelse hvor der ikke har været nogen housekeeper forbi. Sengen er stadig uredt, der er snavsede kopper og glas, intet nyt toiletpapir og vores brugte håndklæder ligger stadig på gulvet.
Vi ringer ned til receptionen og efterlyser kaffe, nye glas/kopper, toiletpapir og håndklæder- taler med en nordisk pige som lover, at de vil komme forbi når vi er oppe og bade på taget af hotellet. Fint nok…secondbest..
Da vi kommer tilbage kl. 18 har der stadig ikke været nogen forbi værelset. Vi forøger igennem en hel time at få fat i receptionen - både fra hotelværelsets telefon og via mobil. Telefonen tages ikke. Her daler glæden fuldstændig - håndklæder samles op igen og må genbruges. Vi opsøger receptionen og klager på stedet over, at den lovede indsats udebliver. Vi tilbydes, at få håndklæder med det samme - men det er jo ligesom passé…. vi anmoder dem om, at de må give en anden form for kompensation …for en kærestetur, som ikke byder på det som vi har betalt for og glædet os til. Den engelsktalende receptionist vil tale med sin manager og de vil vende tilbage samme aften. Det gør de aldrig.
Dagen efter forlader vi hotellet efter endt ophold. Efter 3 timer finder vi ud af, at min kæreste har glemt sit Garminur på værelset - en gave fra mig. Vi ringer og skriver - ingen kontakt. Vi kommer igennem dagen efter - og beskeden er, at de vil kikke efter det.
Vi opsøger hotellet 2 dage efter og venter i receptionen indtil endnu en medarbejder har ledt værelset igennem. Intet nyt. Intet fundet.
Da vi sidder og venter tjekker vi hotellet ud på Trustpilot….og ser, at en bekymrende stor del af anmeldelserne er klager som har fuldstændigt samme indhold som vores oplevelse!. Det påtales overfor receptionisten - som anbefaler, at vi klager på deres infomail. Vi kan ikke få et navn til en chef…..Men infomailen besvarer de jo ikke???

Vi besvarer et par dage efter endt ophold deres mail hvor vi anmelder hotellet - det er den eneste mail, som kommer retur fra hotellet.

Prisen er LUKSUS… indholdet i det du får er kejserens nye klæder da det strakte sig ud over en enkelt overnatning. Der er ingen sjæl, fattige løfter fra receptionen. En fuldstændig ligeglad ledelsesmæssig holdning i forhold til at udføre service. Den sidste receptionist oplyste os om, at de kun var to stk. personale til at styre 390 værelser….jamen det er da ikke en gangbar undskyldning??
Vi er godt klar over, at det også er vores egen skyld at vi glemmer et ur… men det er da bekymrende, at ting forsvinder for så mange gæster?
Og meget bekymrende, at de ikke tager telefonen som man ringer fra på værelset - tænk hvis man havde haft brug for personlig hjælp??

Først nu her 3 uger efter endt ophold ( 20. August) har vi modtaget en mail om, at uret endnu ikke er fundet - men, at de fortsat vil have det registreret som værende bortkommet.

Og vi har ej hørt fra dem i forhold til en kompensation for den manglende service og forplejning under opholdet på dag 2.
Et tilbud om nyt ophold eller pengene tilbage må være måden det kan løses på.

Så anbefalingen herfra er - book et ophold på eet af de andre hoteller, som sætter kunden først…. Og lader pris, kvalitet, service, sjæl osv gå hånd i hånd.
Vi vil på ingen måde anbefale dette hotel når de ikke engang bruger kræfter på at vende tilbage når det loves.

En lille sidebemærkning - så er poolen på taget absolut ikke en oplevelse værd. Vandet er pivkoldt.

23. August 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fascinerende flot hotel og service i…

Fascinerende flot hotel og service i top når man tænker på at vi stadig er i Danmark og janteloven. Personale er dygtige og har styr på det og det ellers en branche som er i knæ og mangler medarbejdere alle steder. Morgenmaden var fin da de står og bager alt selv ✔️
Alt i alt er det lækkert hotel som ligger godt hvis ikke man har en bil med ☺️

23. August 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Boede på Villa én enkelt overnatning

Boede på Villa én enkelt overnatning fra lørdag til søndag, for at fejre min kærestes fødselsdag.
Smukt hotel og dejligt værelse, men….. lavt serviceniveau og en lidt underlig attitude hos en af receptionisterne, som ikke siger “hej” eller noget når man kommer, men smiler bare. Så man er lidt i tvivl om hun har noget andet hun skal?
Rigtig god service af en af tjenerne i Rug Garden, men vi ventede 50 min på to pizzaer, det var lidt irriterende, men tjeneren reddede den godt og vi fik 2 drinks på husets.
Så synes jeg at poolpriserne er fuldstændig vanvittige?? Jeg så godt på hjemmesiden at det ville koste noget, men der står ikke hvor meget, og kunne ikke finde mere information om det, så da vi skal betale ved udtjekning beder de os betale 480kr for at have været der i 2 timer. Jeg blev meget overrasket over at det var så dyrt, og egentlig så havde jeg lidt glemt det igen, fordi det virker mærkeligt at man overhovedet skal betale for det. Receptionisten er sådan lidt “du vidste vel at det kostede noget” så svarede jeg at jeg havde set at der stod der var et gebyr, men prisen var ikke oplyst. Vi havde selvfølgelig slet ikke regnet med at det var så dyrt, da vi bestiller poolen i 2 timer ved skranken, uden deres personale fortæller hvad det koster. Vi får så et nedslag i prisen på 165kr pga misforståelsen, hvilket var fint, men der er bare mangel på information omkring det synes jeg.
Vi havde en rigtig god dag og aften der, men føler det er en ren pengesluger, i forhold til priserne på drinks og mad kontra kvalitet, så vi kommer ikke igen.

Opdatering:
Finder ud af efter 12 dage at jeg har glemt en jakke der, som jeg ikke har kunne finde efter opholdet. Prøver så at ringe og maile uden de svarer, møder så op og der er ikke nogen housekeeper der har fundet den. Og jeg VED den var i skabet. Så det er bare ærgerligt…. Undskyld siger receptionisten. Det er eddermame ikke 5-stjerner værdigt, at man kan glemme ting som man ikke kan få igen? Så jeg kan tilslutte mig de andre herinde som også har mistet glemte ting på Villa. Og iøvrigt virkede chromecasten heller ikke, da vi var der.

1. August 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god oplevelse og lækkert sted.

Super god oplevelse og lækkert sted.
Kan kun anbefale Villa Copenhagen. Gode store værelser. Vi havde vores lille hund med som også var velkommen. Lækker poolområde dog mod betaling, men det oplyses inden opholdet.
Morgenmadsbuffet max lækker og masser af hjemmelavede ting. Stort rum og lækker udendørsmiljø, hvor man tilbydes plaider, hvis det er lidt køligt.
Centralt beliggende sted og lækkert indrettet med små hygge og afslapningssteder.

25. Juli 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ankom til Villa en lørdag og skulle…

Ankom til Villa en lørdag og skulle være der til søndag aften. Værelset var fint nok. Pool området med betaling. Mener vi gav 65 kr pr 30 min. Der var ikke tid til at drikke deres dyre drinks samtidigt, så måtte man jo betale for ekstra 30 min. Morgenmad var ikke det værd heller. Utroligt mørkt lokale, dårligt opstillet og faktisk lidt ulækkert. Personalet, tja... heller ikke det værd. Vi gør det ikke igen. Til slut betalte vi også for noget som vi slet ikke havde taget fra mini bar. Bare en rigtig øv oplevelse

22. Juli 2021
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ikke 5-stjernet, men smukt hotel

Hotellet er virkelig gennemført i sin indretning, interiør og udsmykning og lokationen er også rigtig fin ift. rigtig mange museer mv.
MEN det er ikke en 5-stjernet oplevelse: man skal betale for at sidde på tagterrassen pr. Halve time pr. Person, også selvom man ikke skal bruge poolen, selvom det skulle indgå i prisen for værelset jf. hjemmesiden. Derudover mangler der bare lige det sidste “luksus” - f.eks. vandflaske på værelset, klip klapper som kan bruges ved poolen(i stedet skal man købe klip klapper, eller selv have nogle med).

16. Juli 2021

Dårlig service!

Fine værelser men elendig service. Man skal betale ekstra for at være i poolområdet, også selvom det er inkluderet i prisen, som man betaler for værelset. Da vi checkede ud blev vi bedt om at betale for opholdet, på trods af, at vi allerede havde betalt. Det var et stort rod, og hotelpersonalet havde ikke styr på det og var ikke imødekommende.

23. Juni 2021

Manglende luksusoplevelse..

Fuldstændig absurd at forlange tidsbestilling og penge Per halve Time for at sidde på taget og betale for dyre drinks uden en liggestol ved noget der ærlig talt minder om et soppebassin.. Simpelthen pinligt overfor vores turister, jeg var målløs..
Morgenbuffeten var fin nok, men lad nu være med at lade folk stå i kø.. kom rundt til bordene i stedet som sig hør og bør på et 5 stjernet hotel..
Hav en ordentlig roomservice, stil en flaske frisk vand til gæsterne på værelserne hver dag, hyr nogle bellboys til at tage folks bagage osv osv osv..

21. Juni 2021

Meget høj service på hotel Villa CPH

Vi giver Villa CPH. 5 stjerner .. og ville faktisk gerne give den 6. såfremt dette var muligt .. vores ophold var en gave til min hustru og mig fra vores datter og svigersøn .. vi havde store forventninger til vores ophold .. dels fordi vi er i top 3 over kræsne hotel kunder .. dels fordi hotellet er helt nyt og ligger i den gamle postbygning i København city .. min hustru og jeg er helt enige om denne anmeldelse er den bedste vi kan give .. alt som i ALT i løbet af vores ophold fungerede til 6 stjerner og det er selv om vi ikke boede i en suite eller på anden måde tiltrak os nogen speciel opmærksomhed .. tværtimod .. så er vi ret anonyme .. så .. tjek-in - sengen - maden - aircondition - service fra personalet - restaurant RUG - sæben på værelset - bruseren .. ALT var fantastisk men vi vil alligevel fremhæve morgenmaden .. den var helt enestående og det er ikke muligt at beskrive den .. det er en ting der skal opleves .. en enkelt episode .. her til slut mener vi på en måde beskriver hvilket niveau hotellet og personalet faktisk befinder sig på .. her er .. kort beskrevet .. hvad der skete .. da vi her til formiddag skal tjekke ud .. spørger portieren til vores ophold og om vi har brugt minibaren på værelset .. “nej .. vi har ikke benyttet minibaren” .. “ok så er der altså kun de 3 gin/tonic fra I var ved poolen” .. vi var slet ikke ved poolen .. så det er det altså ikke os der har drukket de 3 gin/tonic .. og uden at begynde at spørge ind til om vi så evt. har drukket 3 gin/tonic på et andet tidspunkt .. afslutter portieren det meget høfligt med sætningen “det er nok en anden gæst der har tastet forkert værelse nummer .. det beklager jeg meget” .. det føler vi er et meget høj service niveau .. at vi ikke skulle redegører for noget angående de omtalte 3 gin/tonic .. så tak for et godt ophold.

6. Juni 2021

Glemte sager

Jeg glemte en højtaler på værelset og ringer 3 timer efter tjek ud. Jeg får at vide, at de registrerer den i et system ved receptionen som er koblet sammen med house keepings system om glemte sager og jeg vil få et opkald. Jeg hører intet og ringer tilbage, hvor jeg får samme besked om, at den ikke er dukket op i systemet endnu og det evt. kan skyldes at house keeping ikke har registreret den endnu. Jeg spørger om der er mulighed for, at rengøringspersonalet har troet at den tilhørte værelset og ikke har taget den med ud, således at den stadig står oppe på værelset, hvor nye er tjekket ind - her får jeg et klart nej og således må det konkluderes, at rengøringspersonalet har taget den med ud fra værelset samme dag som vi er tjekket ud. Jeg hører intet i flere dage og ringer tilbage endnu en gang, hvor de stadig ikke kan fortælle mig noget men at vedkommende vil tage kontakt til house keeping. Nu er der gået 9 dage, jeg har ringet adskillige gange og jeg har stadig intet hørt! Det er selvfølgelig min egen fejl, at jeg har glemt den men jeg synes det er under al kritik at et 5-stjernet hotel ikke kan finde en glemt højtaler så kort til efter, at jeg er tjekket ud! Det er trods alt ikke en ørering som kan støvsuges op, en genstand som jeg kan have tabt et andet sted eller lignende - DET ER EN STOR HØJTALER!!! Jeg kan yderligere se, at dette ikke første gang de står i sådan en situation og anmeldelse. Jeg synes det er så kritisabelt!

10. Mai 2021

Fantastisk hotel

Vi var tre veninder som havde én overnatning med morgenmad. Derudover havde vi booket tid i deres udendørs pool i én time.

Vi var utroligt glade for opholdet. Det var noget af den bedste kundeservice vi alle tre nogensinde havde oplevet.
Meget imponeret af indretningen inde i hotellet, man kan tydeligt se at der er tænkt over hver en detalje. Så smukt!
Morgenmaden var rigtig lækker, der manglede intet. Sengene var enormt gode at sove i og værelserne var ligeledes meget flotte og renlige.

Hvis jeg absolut skal nævne noget som kunne have været bedre, så måtte temperaturen i deres pool gerne være en smule varmere. Det var lige lidt til den kolde side, men ikke noget man ikke kunne holde ud (syntes vi).

Vi glæder os alle tre til at komme igen.

17. März 2021

Anbefaler hotel Villa Copenhagen

Flot atmosfære, god service, lækker morgenmad, luksuriøse værelser, god håndtering af Corona restriktionerne. Alt i alt et rigtig godt ophold hos hotel Villa Copenhagen. Dog kunne poolen godt være varmere end de 34 grader den er nu. ☺️

28. Februar 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr