Viking Rens  Bewertungen 223

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som at have fået ny sofa. Super flot resultat. Super flink og informativ medarbejder der udførte arbejdet. Tak Vikingrens. 5 stjerner herfra.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Vikingrens. De var meget venlige, professionelle og gjorde virkelig et godt stykke arbejde. Min sofa er blevet så ren og fremstår nu som helt ny. Kan klart anbefa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Yderst god service, og meget servicemindede! Vi har tidligere lejet en tæpperenser og selv forsøgt at fjerne små pletter på vores dyre hvide tæppe, uden held. Da fruen så spildte en hel kop kaffe... Mehr ansehen

1. Polsterreinigungsdienst
  2. Reinigungsfirma

Vom Unternehmen geschrieben

Vi hos Viking Rens har erfaring og ekspertise i rengøringsbranchen. Vi levere professionelle rengørings ydelser, og står altid klar til at rådgive dig på bedste vis. Vi består af et ungt smilende og imødekommende team, som altid står klar til at tage imod dig med åbne og trygge arme. Vi er miljøbevidste og derfor gør vi brug af miljøcertificerede og svanemærket produkter. Vi er Danmarks førende møbelrensere.

4.7

1 Stern

Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som at have fået ny sofa

16. April 2026

Hej Jesper,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at det føles som at have fået en ny sofa, og at du er tilfreds med både resultatet og vores medarbejder. Det betyder meget for os.

Du er altid meget velkommen igen, hvis du får brug for hjælp.
De bedste hilsner - Viking Rens teamet.

Rigtig god service

Rigtig god service, flot resultat!

6. August 2025

Hej Jacob,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med både service og resultat.

Fantastisk service

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Vikingrens. De var meget venlige, professionelle og gjorde virkelig et godt stykke arbejde. Min sofa er blevet så ren og fremstår nu som helt ny. Kan klart anbefales.

11. April 2026

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med os, og at du er tilfreds med både service og resultat. Det betyder meget for os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service og en dygtig…

Super god service og en dygtig medarbejder som rensede vores sofa og puf. Meget grundigt arbejde så sofaen og puf står helt som nye.

31. März 2026

Hej Terese,
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både servicen og det arbejde, der er udført. Det betyder meget for os, at sofa og puf fremstår som nye igen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Super fin service, men pletterne er der stadigvæk.

Super fin service. Fin kommunikation, kom som aftalt og smadder flinke. Men min sofa er desværre lige så plettet som inden den blev renset.

27. März 2026

Hej Susan,

Tak for din anmeldelse og for din ærlige feedback.

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at du ikke har fået det ønskede resultat. Vi gør altid vores bedste for at fjerne pletter, men der er desværre tilfælde, hvor vi ikke kan garantere, at alle pletter forsvinder helt.

Når det er sagt, vil vi meget gerne følge op på opgaven. Vi har forsøgt at kontakte dig, da vi gerne vil tilbyde at komme ud og rense dine møbler igen og se, om vi kan forbedre resultatet.

Du er meget velkommen til at vende tilbage til os, så vi kan finde en løsning sammen.

Helt ren sofa

Har tidligere fået rens af et andet firma, men de levede ikke op til mine forventninger. Så prøvede jeg viking rens og kan kun sige at jeg er mega tilfreds.
De rensede min sofa, som nu er helt ren igen. Så kan klart anbefale dem!

30. März 2026

Hej Ceren,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det betyder rigtig meget for os at høre, at vi kunne leve op til dine forventninger, og at du er så tilfreds med resultatet. Det er altid fedt at kunne gøre en synlig forskel.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ren sofa og god service!

De kom til den aftalte tid, svarede på mine spørgsmål i telefonen, rensede sofaen så den blev så flot, og alt på en venlig måde med god service. Jeg vil bruge dem igen og kan også klart anbefale dem :)

24. März 2026

Hej Hannah,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem, og at du er tilfreds med både resultatet og servicen. Det betyder meget for os.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Total dårlig service!

Total dårlig service!! De skulle komme og rense sofa samt tæpper mellem klokken 8.00 og 10.00 de ringer og aflyser kl 8:30.

NUL STJERNER HERFRA!!!!

24. März 2026

Hej Mikkel

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af den oplevelse, du har haft, og for den sene aflysning på dagen.

Aflysningen skyldtes desværre akut sygdom, og i sådanne situationer kan vi være nødt til at ændre planerne med kort varsel. Vi gør altid vores bedste for at undgå det, men vi er også mennesker, og sygdom kan opstå uforudset.

Vi har fuld forståelse for, at det er frustrerende for dig, og det beklager vi oprigtigt.

God hjælp

Sød kompetent og professionel mand ankom præcist som aftalt . Jeg havde forsøgt mig med ‘selvrens’ ( hvilket jeg ikke skulle have gjort) . Han fik stort set udbedret skaderne på en dyr afholdt sofa. Vi vender meget gerne tilbage . Tak

23. März 2026

Hej Berit

Det er virkelig rart at høre. Vi ved, at det ikke altid er nemt at rette op på en "selvrens", så det glæder os, at vi kunne hjælpe og forbedre resultatet markant.

Dejligt at opleve, at både punktlighed og udførelse levede op til forventningerne. Vi ser frem til at hjælpe jer igen en anden gang.

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales, kom til tiden, veludført arbejde

18. März 2026

Hej Henrik

Det er vi rigtig glade for at høre. Det betyder meget for os, at både punktligheden og kvaliteten levede op til dine forventninger.

Tak for din anbefaling og for at dele din oplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilt Deluxe Rense til vores 10-års…

Bestilt Deluxe Rense til vores 10-års gammel sofa, lænestol og 4 stk spisestole og alt blev rengjort fin.

16. März 2026

Hej Eva

Det er dejligt at høre! Vi er glade for, at I er tilfredse med resultatet, og at både sofa, lænestol og spisestole er blevet pæne igen efter rensningen.

Fint stykke arbejde

Fint stykke arbejde. Vi har brugt firmaet før, og det vil vi forsætte med👍🏼

11. März 2026

Hej Julie

Det sætter vi virkelig stor pris på at høre. Tak fordi I vælger os igen, det betyder meget for os.

Vi er glade for, at I endnu en gang har haft en god oplevelse.

Super rengøring af stole

Sam fra Vikingrens kom hjem til os og rensede hurtigt og effektivt vores sarte uldstole og de er blevet som nye. Jeg vil klart anbefale Vikingrens til andre.

6. März 2026

Hej Didde

Det er virkelig dejligt at høre. Vi er glade for, at jeres uldstole blev flotte igen, og at arbejdet blev udført hurtigt og effektivt.

Vi sørger for at give din ros videre til Sam.

Super!

Yderst god service, og meget servicemindede!

Vi har tidligere lejet en tæpperenser og selv forsøgt at fjerne små pletter på vores dyre hvide tæppe, uden held. Da fruen så spildte en hel kop kaffe måtte vi søge professionel hjælp - og det fortryder vi ikke :-)

Tak endnu engang!

2. März 2026

Hej Morten

Hvor er det dejligt at læse. Det betyder meget for os, at I valgte at få professionel hjælp, og endnu bedre at resultatet levede op til forventningerne.

Vi ved, hvor frustrerende det kan være med genstridige pletter, især på lyse tæpper, så det er ekstra godt at høre, at vi kunne gøre en forskel.

Mange tak fordi I delte jeres oplevelse.

God og nem service

God og nem service, der bringer nyt liv til gammel sofa og tæppe. Vi havde Sam forbi, og han var bare en stjerne!

2. März 2026

Hej Kristian

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det er dejligt at høre, at både sofa og tæppe har fået nyt liv, og at du oplevede forløbet som velfungerende.

Vi giver selvfølgelig din ros videre til Sam, det betyder meget for os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fjernelse af fedtpletter på sofa

Havde besøg af Sam, som fik renset vores topmadras og fjernet to genstridige fedtpletter på sofaen. Super service!

24. Februar 2026

Hej Mette
Tusind tak for din anmeldelse. Det er virkelig dejligt at høre, at de genstridige fedtpletter blev løst, og at både topmadras og sofa fik nyt liv.

Vi er glade for, at du oplevede en god service, og vi sørger for at give din feedback videre til Sam.

They did a good job

They did a good job - Good service

20. Februar 2026

Hi Birgitte
Thank you for your review. We are pleased to hear that you were satisfied with both the result and the service.

Best regards

Rigtig godt resultat

Rigtig fint resultat og super flink fyr der kom og rengjorde sofaen

16. Februar 2026

Hej Nanna
Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med resultatet, og at besøget blev en god oplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fin service fra kontoret

Super fin service fra kontoret. Meget grundig og sød fyr kom og rensede vores sofa, der nu står ren, imprægneret og velduftende

11. Februar 2026

Hej Malene

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse både med kontakten til kontoret og selve rensningen. Vi er glade for, at sofaen igen er ren, velplejet og frisk.

Viking Rens Teamet

God kvalitet og service

Jeg valgte deluxe pakken. Og det var helt klart det rigtige valg. Super god service, sød og rar mand.

10. Februar 2026

Hej Ida

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med dit valg af deluxe pakken, og at både resultatet og servicen levede op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din tilbagemelding og på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Viking Rens teamet

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr