Mobelrens & Sofa Bewertungen 71

TrustScore 4 von 5

3.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er virkelig imponeret over resultatet. Min sofa trængte til en ordentlig rens, og nu ser den ud som ny igen. Kunne tydeligt mærke, at der blev gjort en ekstra indsats, og servicen var både venl... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De dukkede ikke op til vores aftale på trods af, vi havde talt sammen i telefonen dagen før. De tog heller ikke telefonen, da jeg prøvede at ringe dem op.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg bestilte rens af sofa og tæppe, desværre var de noget forsinkede - næsten 2 timer, men de skrev i god tid om forsinkelsen, så det var muligt at planlægge. Sofaen blev fin ren, desværre var tæpp... Mehr ansehen

1. Polsterreinigungsdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Mobelrens-sofa er specialiseret i at levere professionel og effektiv rengøring af møbler og sofaer, på kundens lokation. Vi benytter os af de nyeste teknologier og rengøringsmidler til at sikre, at dine møbler og sofaer bliver grundigt og skånsomt renset. Vores team af erfarne og dygtige rengøringsfolk vil arbejde tæt sammen med dig for at sikre, at dine møbler og sofaer får den bedst mulige behandling og rengøring. Vi tilbyder også skræddersyede løsninger, hvor vi kan tilpasse vores rengøringsmetoder efter dine specifikke ønsker og behov. Vi er stolte af vores evne til at levere enestående service og resultater til vores kunder. Uanset om du har brug for en enkelt rengøring eller en fast aftale, vil vi sørge for, at dine møbler og sofaer bliver renset til perfektion. Ved at vælge din mobile møbel og sofa rengøringsvirksomhed, vælger du en pålidelig og professionel partner, der vil levere den bedste service til dine møbler og sofaer.

3.8

Gut

TrustScore 4 von 5

71 Bewertungen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De dukkede ikke op til vores aftale på…

5. Februar 2026

Antwort von Mobelrens & Sofa

Tak fordi du deler din oplevelse – og først og fremmest vil vi gerne sige undskyld. Her må vi desværre lægge os fladt ned. Det er ikke den service eller pålidelighed, vi ønsker at være kendt for.

Vi kan desværre ikke sige præcist, hvad der er gået galt i denne situation. Der kan have været uforudsete forhold, eksempelvis vejret eller en fejl i planlægningen, men uanset årsagen burde du naturligvis være blevet informeret, og det beklager vi oprigtigt.

Vi er også kede af, at du ikke kunne få fat i os telefonisk. Det er bestemt ikke en god oplevelse at stå og vente på en aftale, der ikke bliver overholdt.

Hvis du stadig ønsker det, vil vi meget gerne finde en løsning og rette op på situationen. Du er meget velkommen til at kontakte os på mail, så vi kan følge sagen ordentligt op.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er virkelig imponeret over…

Jeg er virkelig imponeret over resultatet. Min sofa trængte til en ordentlig
rens, og nu ser den ud som ny igen. Kunne tydeligt mærke, at der blev gjort en ekstra indsats, og servicen var både venlig og professionel fra start til slut. Resultatet var langt over mine forventninger. Kan kun anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

26. Januar 2026

Antwort von Mobelrens & Sofa

Tusind, tusind tak for din utrolig flotte anmeldelse

Det gør os oprigtigt glade at høre, at du er imponeret over resultatet, og at din sofa lever op til – og endda overstiger – dine forventninger. Vi lægger stor stolthed i vores arbejde og bestræber os altid på at levere både høj kvalitet og en tryg, venlig og professionel oplevelse for vores kunder.

Din feedback betyder rigtig meget for os og motiverer os til fortsat at gøre os umage hver eneste dag. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og for din varme anbefaling – det sætter vi enormt stor pris på.

Team Møbelrens & Sofa 💙

Fint firma

Flink, omhyggelig og effektiv medarbejder

29. Dezember 2025

Antwort von Mobelrens & Sofa

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med os, og at vores medarbejder levede op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på dine pæne ord.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os.

Total useriøs forretning

Total useriøs forretning. Første gang vi bestilte rens gik ordren ikke igennem, men ok, sikkert it problemer. Anden gang fik vi skriftlig bekræftelse men ingen dukkede op til den aftalte tid. Da jeg rykkede telefonisk bekræftede man min reservation/ ordre og lovede at undersøge sagen og ringe tilbage! Intet skete🙃😖!

13. Dezember 2025

Kære Claus!

Vi er meget kede af at læse om din oplevelse, da det bestemt ikke lever op til den service, vi ønsker at levere.

Vi vil dog gerne oplyse, at vi forsøgte at ringe tilbage til dig, men desværre uden held. Når vi ikke kan få kontakt telefonisk, anbefaler vi altid, at man også kontakter os via mail, da det sikrer, at vi kan følge sagen korrekt og få den afklaret hurtigst muligt.

Hvis der er sket en fejl i forbindelse med din booking, beklager vi naturligvis dette, og du er meget velkommen til at kontakte os på mail, så vi kan gennemgå sagen og forhåbentlig finde en god løsning.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

PAS PÅ TORAL FUPPERFIRMA!

PAS PÅ TORAL FUPPERFIRMA!

Bestilte tid til en rens af madras og nået gik galt da bestillingen gik igennem to gange. Jeg ringer straks til firmaet og kigger besked på deres tlf svare. Dette var den eneste mulighed for at komme i kontakt med dem. De dukkede aldrig op den pågældende dag men kom dagen efter kl 16:10 hvor han var bestilt til dagen i forvejen kl 15. De kom
25 t og 10 m for sent og nu kræver de er gebyr og kommunikere kun via sms. De må slæbe mig i retten og får jeg flere sms’er så bliver de meldt til politiet for chikane.

24. November 2025

Kære Heidi

Vi vil gerne starte med at sige, at vi naturligvis tager alle kundeoplevelser alvorligt. Når det er sagt, vil vi også gerne understrege, at det er meget voldsomt at omtale os som et “fupfirma”. Vi har drevet vores virksomhed i over 8 år og har aldrig tidligere oplevet eller modtaget lignende beskyldninger.

Ud fra din beskrivelse tyder det på, at der er sket en misforståelse eller kommunikationsfejl, hvilket vi naturligvis beklager. En fejl eller misforståelse er dog meget langt fra at være udtryk for uærlige hensigter.

Vi gør altid vores bedste for at være tilgængelige, men vores telefon modtager dagligt mange opkald, og det er desværre ikke altid muligt at besvare dem alle. I sådanne situationer anbefaler vi, at man også kontakter os via mail, da vi der kan sikre, at alle henvendelser bliver registreret og besvaret.

Vi er oprigtigt kede af, hvis du har haft en dårlig oplevelse, og vi er naturligvis åbne for en saglig dialog, hvis du ønsker, at vi gennemgår sagen nærmere.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God oplevelse med Møbelrens og sofa

Vi skulle have renset vores ret store sofa og lænestol, som efterhånden trængte til det - is- og nutellamadspisende børnebørn og lyse møbler er ikke en god kombi. Der kom en supereffektiv gut med sit grej, og gjorde det han skulle, professionelt og helt som det skulle være. Da møblerne var tørre, var der lige et par hynder der trængte til en ekstra omgang - firmaet kom med det samme og ordnede dem uden beregning, det er eminent god service. Møblerne er næsten som nye igen, de bedste anbefalinger herfra!

29. Oktober 2025

Antwort von Mobelrens & Sofa

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med os, og at både sofa og lænestol blev som ønsket. Vi ved godt, at lyse møbler og livlige børnebørn kan være en udfordrende kombination – så det gør os ekstra glade, at vi kunne hjælpe med at få møblerne flotte igen.

Vi sætter stor pris på, at du også fremhæver vores service. For os er det helt naturligt, at vi vender tilbage og sørger for, at resultatet er, som det skal være.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og for dine varme anbefalinger – det betyder rigtig meget for os.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg fik renset en stol

Jeg fik renset en stol. Det var noget af en våd fornøjelse og resultatet er ikke tilfredsstillende.
Jeg blev spurgt om jeg vil betale med mobilepay, kontant eller faktura.
Jeg valgt faktura men ringet op og der blev banket på min dør med besked om at jeg skulle betale med det samme.
Jeg blev lovet en faktura. Nu er der gået en uge og jeg har rykket flere gange, men har IKKE modtaget faktura som lovet.

12. September 2025

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på. 🙏

Det er korrekt, at vi var ude hos dig for at rense en lænestol, og som vi forstod det på dagen, var du tilfreds med resultatet. Derfor er det selvfølgelig ærgerligt at læse, at du efterfølgende ikke føler, resultatet levede op til forventningerne.

Angående fakturaen beklager vi, at der opstod en misforståelse. Som forklaret telefonisk, var vores bogholderi på ferie i perioden, hvilket forsinkede udsendelsen af fakturaen. Det blev du informeret om, og du viste stor forståelse for situationen. Fakturaen blev sendt til dig, så snart bogholderiet var tilbage, hvilket du også efterfølgende bekræftede pr. e-mail.

Vi sætter pris på din feedback og tager den til efterretning – vores mål er altid at sikre en god og professionel oplevelse for alle vores kunder.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Strålende kundeservice

Sofaen blev fin ren, desværre var tæppet stadig meget skjoldet efter rens. Jeg skrev til deres kundeservice og allerede næste dag, uden sure miner, kom de to mand høj og gav en det en grundig tur, og nu står det det også skarpt. God oplevelse trods forsinkelse og reklamation, var det virkeligt god kundeservice. Ikke sidste gang jeg bruger dem

27. August 2025

Tusind tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på. 🙏
Vi gør altid vores bedste for at levere både høj kvalitet og god service, og det glæder os at høre, at du trods forsinkelsen havde en positiv oplevelse. Vi sætter en ære i at tage ansvar, reagere hurtigt og sikre, at resultatet lever op til forventningerne. Tak fordi du valgte os – vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

Dejlig oplevelse

Vi har i dag haft besøg af en sød og yderst ydmyg mand, han kom 10 min før aftalt tid og spurgte om det var okay, for os passede det perfekt!

Han iførte sig blå futter. Spurgte om det var okay at rykke vores gulvtæppe da der ville komme en del vand:)

Vi hjalp med at fjerne gulvtæppe. Han gik igang og har gjort et dejligt stykke arbejde, det blevet rigtigt fint. Og den dufter og ser fantastisk ud!

Kan klart anbefale at bruge dem, og vi vil klart også bruge dem igen næste gang :)

19. August 2025

Antwort von Mobelrens & Sofa

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og de venlige ord! 😊
Det glæder os rigtig meget at høre, at I har haft en god oplevelse med vores service – lige fra ankomsten til det færdige resultat. Vi sætter stor pris på jeres anbefaling og ser frem til at hjælpe jer igen næste gang, jeres møbler eller tekstiler trænger til en opfriskning.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Useriøst

Jeg bliver ringet op af en medarbejder den 2/7 kl. 17.22 - dette fordi, jeg har udfyldt en formular vedr. tilbud via. En af deres annoncer.
Medarbejderen spørger indtil min sofa og jeg fortæller specifikt at det er modellen Espada fra sit n’ sleep. Da denne model er en stor 3 personers, ændrer han det til en 4 personers og vi aftaler at de skal komme den 8/8. Jeh modtager herefter en bekræftelse på aftalen:
Booking info
Booking id: 460
Service: Modulsofa & tæpperens, Imprægnering, 4 pers. m. chaiselong
Pris i alt: 1.098 kr.
Dato og tid: 08/08/2025, 09:00

Det viser sig så, da medarbejderne kommer denne dag, at de ikke kan udføre opgaven, for medarbejderen har glemt at klikke “modulsofa” af i systemet.

Det var spild af min tid, spild af deres tid og vanvittigt useriøst.

Opfølgning på jeres svar:
Da jeg bliver spurgt i telefonen om det er en modulsofa gør jeg opmærksom på, at jeg ikke ved det, og derfor oplyser jeg HELE navnet på sofaen og hvor den er købt.
Hvad mener I mee, at kommunikationen på stedet ikke var respektfuld? Det synes jeg da ikke, at I kan være bekendte at sige, at den ikke var. Jeg forklarede blot hvordan “forløbet” i telefonen var foregået. Det var dog en vanvittig nedladende påstand at komme med!

8. August 2025

Hejsa,

Tak for din anmeldelse – det sætter vi pris på.

Med hensyn til det, der skete, er din beskrivelse delvist korrekt, men lad os hjælpe lidt på hukommelsen 😊

Det er helt rigtigt, at vi ringede til dig, efter du havde udfyldt en formular og ventet på et tilbud fra os. Under samtalen spurgte vi ind til, hvilken sofa du har, og nævnte også specifikt, om det var en modulsofa. På det tidspunkt blev vi oplyst om, at det ikke var tilfældet. Derfor planlagde vi opgaven som en almindelig sofa.

Forskellen på en standardsofa og en modulsofa er væsentlig for os som møbelrensere, da en modulsofa kræver mere tid, en anderledes arbejdsproces og har en anden pris. Når vi ikke modtager de korrekte oplysninger fra starten, påvirker det både planlægningen, tidsforbruget og vores efterfølgende kundeaftaler.

Da vores møbelrensere ankom til adressen, opdagede de, at der var tale om en modulsofa, og informerede jer om situationen – herunder at prisen derfor ikke var den samme, som først oplyst. Den korrekte pris for opgaven ville have været 1.248 kr., så der var ikke tale om en stor prisforskel.

Det er dog vigtigt at nævne, at vi alene på transporten mistede over 2 timer – en time frem og en time tilbage – som kunne være brugt på andre kunder. Det er derfor afgørende, at vi får korrekte oplysninger, så både jeres og vores tid bliver brugt bedst muligt.

Vi går altid op i at levere en god service og have en ordentlig dialog, uanset situationen. Men respekt er en vigtig del af samarbejdet – også selvom vi er håndværkere og arbejder fysisk. Havde dialogen på stedet været mere respektfuld, tror vi, situationen kunne have været håndteret anderledes, og vi ville sandsynligvis have været mere fleksible i forhold til de små detaljer.

Vi beklager naturligvis, at oplevelsen ikke levede op til forventningerne, men håber på forståelse for vores side af forløbet.

👉 Afsluttende svar på Diana’s anmeldelse

Hejsa,

Der er altid to sider af en sag, og det er ærgerligt, hvis dele af forløbet huskes anderledes. Som vi både har forklaret dig personligt og nu også her offentligt, har vi gjort vores bedste for at redegøre for, hvor udfordringen opstod, og hvorfor situationen udviklede sig, som den gjorde.

Vi vil blot understrege, at gensidig respekt altid er vigtig – uanset omstændighederne.

Med denne besked betragter vi sagen som afsluttet.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Sofaen ser ud som da vi købte den ny for 5år siden.

En dejlig og venlig mand som kom og fik styr på vores sofa. Og efterlod nogle produkt med tips og trick til hvordan vi kunne vedligeholde den fremadrettet.

2. Juni 2025

Antwort von Mobelrens & Sofa

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de venlige ord 🙏 Det glæder os virkelig at høre, at I er tilfredse med resultatet, og at sofaen nu står så flot som dengang, I købte den. Det er altid vores mål at levere både et grundigt resultat og god vejledning, så I kan få glæde af møblerne i mange år fremover.

Tak fordi I valgte Møbelrens & Sofa – vi står altid klar, hvis sofaen eller andre møbler trænger til en opfriskning igen.

Meget tilfreds!

Meget tilfreds!
Othman er utrolig sød og dygtig til sit arbejde. Han tager blå futter på fødderne inden han kommer ind i lejligheden, og sørger for at dække gulvet med håndklæder inden han begynder på arbejdet.

Han formår at få en sofa til at skinne og giver ikke op, selv på de mindste små pletter. Absolut ikke sidste gang jeg bruger dette firma! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

15. Mai 2025

Antwort von Mobelrens & Sofa

Tusind tak for de hjertevarme ord og den fantastiske anmeldelse! 🌟 Det betyder alverden for os at høre, at både resultatet og servicen blev værdsat. Hver eneste detalje – fra futter til pletrens – bliver gjort med omhu og respekt for hjemmet, så det glæder os dybt, når det bliver lagt mærke til 🙏✨

Glæder os allerede til at byde velkommen igen!

Teamet hos Møbelrens & Sofa 🛋️💧

Fantastisk resultat

Vi har lige haft besøg af to fantastiske medarbejdere fra Møbelrens-Sofa. De rensede et løst tæppe og vores store sofa. Resultatet er blevet vanvittigt flot! Derudover var det også en fornøjelse at have to så friske fyre gående i vores hjem. Vi booker Møbelrens-Sofa igen næste gang.
Hilsen "Kontordamen"

7. Mai 2025

Kære “Kontordamen” 😂

Tusind tak for den skønne anmeldelse – hvor er det bare en fornøjelse at læse! Vi er så glade for, at både sofaen og tæppet fik nyt liv, og at besøget fra vores to friske fyre også satte lidt ekstra godt humør på dagen ✨

Vi griner stadig over “kontordamen” – I var simpelthen så søde og sjove at være hos, og det er præcis den slags besøg, vi elsker! Tak for tilliden og de gode grin – det betyder mere, end du aner.

Vi glæder os allerede til næste gang!

De kærligste hilsner
Team Møbelrens & Sofa 🛋️❤️

Overgik mine forventninger

Wow! Min sofa var som ny efter rens. Meget, meget glad, fik også gode tips til vedligeholdelse. Tak

30. April 2025

Antwort von Mobelrens & Sofa

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det gør os virkelig glade at høre, at du oplevede din sofa som så god som ny efter rensningen ✨ Det er netop den oplevelse, vi stræber efter at give hver eneste kunde.

Vi er også glade for, at du kunne bruge vores vedligeholdelsestips – lidt god pleje kan gøre en stor forskel i længden!

Tak fordi du valgte os og for at tage dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os.

Team Møbelrens & Sofa 🛋️

Fremragende rengøring-sovesofa

Fremragende rengøring af vores sovesofa!
Fremragende service!
Meget god pris.
Rigtig god kommunikation.
Jeg anbefaler det stærkt Møbelrens & Sofa!

4. April 2025

Kære Elina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙏
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både rengøringen, servicen og kommunikationen.
Det betyder meget for os, at du vil anbefale Møbelrens & Sofa – det sætter vi stor pris på! 😊
Vi står altid klar, hvis du får brug for hjælp igen.

Perfekt fra A-Z.

Jeg er super tilfreds med hele forløbet! Det var nemt at bestille tid til rens af min sofa og de læste opgaven på meget tilfredsstillende vis- virkelig en fornøjelse! Jeg fik renset en pude uden ekstra beregning- simpelthen bare god kundeservice. Jeg kan derfor varmt anbefale dem.

8. April 2025

Kære Jeanette,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🙏
Det glæder os virkelig at høre, at du er så tilfreds med hele forløbet og vores service. 😊🛋️
Vi gør altid vores bedste for at levere lidt ekstra, så det betyder meget for os at få så positiv feedback.
Tak fordi du vil anbefale os – vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ringede og forespurgte en pris på en…

Ringede og forespurgte en pris på en rensning af en u-sofa, fik hurtig svar på min forespørgelse, kom samme dag og rensede sofaen. God hurtig service, meget venlige vil gerne bruge dem igen om Ca. 6 md tid. Og tak for at få en helt ny sofa igen.

4. April 2025

Kære Martin,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med både service og resultat – det betyder meget for os.
Vi ser frem til at hjælpe dig igen om cirka 6 måneder og står altid klar, hvis du skulle få brug for os før.

Endnu en gang tak for din tillid!

Meget dårlig oplevelse.

Meget dårlig oplevelse.
Fik renset bomuldsveloursofa, hvis eneste problem var, at lugen på siddepuder var en anelse flad.
Sofaen blev renset, og da den var færdiggjort fremstod den med striber og trekanter over hele sofaen. Jeg forespurgte om det ville gå væk, når sofaen var tør. Møbelrens & Sofas medarbejder bekræftede, at den ville tørre fint op og lugen ville rette sig.
Her på 4.måned er min sofa fyldt med trekanter, striber og vandmærker. Har gentagne gange forsøgt at få Møbelrens og Sofa til at tage ansvar for denne klage. Ved første klage, bad de mig om, at se tiden an, og nu efter lang tid og flere henvendelser, reagerer de ikke.
Virksomheden har ikke haft den ekspertise, som de bryster sig af, ikke vidst, at deres metode ikke egner sig til bomuldsvelour. Jeg står nu tilbage med en sofa, der er grim, som kun måske kan blive pænere ved en behandling til 3-4.000 kr hos andet renseri. Men den kommer aldrig til at blive pæn, som den var.
Kan ikke få sofaen ompolstret i samme farve længere, da den er ude af produktion.
Kan ikke forstå, at man kan drive en virksomhed, som ikke tager ansvar for de fejl, de begår - ej heller søger at udbedre en fejl.
PAS PÅ!!

22. November 2024

Kære Dorte,

Vi vil gerne starte med at forklare, hvorfor vi først svarer nu. Vi har valgt at afvente med at svare på din anmeldelse af respekt for dig, da vi ønskede at afslutte den private dialog først. Vores mål har altid været at sikre, at du fik et grundigt og respektfuldt svar, og vi ville derfor ikke kommentere før vi havde haft en ordentlig dialog.

1. Vi kan se på de billeder, du har sendt os, at du forsøgte at støvsuge sofaen efter rensningen. Dette er desværre noget, vi fraråder, da det kan påvirke tekstilfibrene og forværre de ujævnheder, du oplever. Efter en dybdegående rensning bør man undgå at håndtere sofaen for hurtigt.

2. Møbelrens & Sofa har eksisteret i 7 år og har gennem tiden renset et utal af møbler, herunder veloursofaer, med stor succes. Vi brænder for vores arbejde og har et solidt ry blandt både faste og nye kunder. Vores mål er altid at levere den bedste service og sikre, at vores kunder får et resultat, de er tilfredse med.

3. Det er kundens ansvar at sikre, at sofaen kan tåle den ønskede behandling. Vi blev først bekendt med, at din sofa ikke kan tåle rens efter, at behandlingen var udført, da du kontaktede din forhandler. Denne vigtige information skulle gerne have været undersøgt, inden du kontaktede os.

Vi håber, at dette svar giver dig klarhed, og at du nu forstår vores perspektiv i denne situation. Vi har haft stor respekt for din oplevelse og har arbejdet på at finde en løsning, selvom vi er uenige om ansvaret.

Han redede min sofa

Han redede min sofa. Kan klart anbefales!!

27. Februar 2025

Antwort von Mobelrens & Sofa

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med resultatet. Vi sætter stor pris på din anbefaling og står altid klar, hvis du skulle få brug for vores hjælp igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service, effektivt arbejde og flot resultat

I går fik jeg renset vores sofa og lænestol. Han kom til tiden, tog blå 'futter' udenpå sine sko og dækkede godt af inden arbejdet blev påbegyndt. Selve arbejdet var der ikke en finger at sætte på og i dag er begge møbler som nye. Tusind tak! Varm anbefaling herfra.

25. Februar 2025

Antwort von Mobelrens & Sofa

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med både servicen og resultatet. Vi gør altid vores bedste for at levere en grundig og professionel rensning, så det er en fornøjelse at høre, at dine møbler nu føles som nye.

Tak for din anbefaling – vi står altid klar, hvis du får brug for os igen!

Møbelrens & Sofa

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr