Rensemestrene Bewertungen 40

TrustScore 5 von 5

4.8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5 ud af 5 stjerner. Vores sofa står helt ny og fin igen - selvom vi er en børnefamilie og sofaen er 3 år gammel. Selve betrækket på vores stofsofa blev også opstrammet. To skønne mænd kom med... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Polsterreinigungsdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Rensemesterne går vi ikke på kompromis med kvalitet, når det kommer til rens af dine møbler. Vi er eksperter i professionel rens af sofaer, stole og andre stof- og velourmøbler – både for private og erhverv. Vores mål er at give dine møbler nyt liv med skånsomme, miljøvenlige produkter og en grundig, effektiv behandling. Vi lægger stor vægt på service, punktlighed og gennemsigtighed – du ved altid, hvad du betaler for, og vi er først tilfredse, når du er det. Uanset om det er en sofa i hjemmet, biografstole eller møbler i en skole, leverer vi høj kvalitet og mærkbare resultater hver gang. Vi er stolte af det, vi laver – og det kan ses og mærkes.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og min sofa ser ud som ny

Har lige fået renset vores sofa af den flinkeste mand fra rensemestrene. Han var så sød lige at hjælpe med at rense børnenes klip-klap stol og en plet på vores tæppe som jeg aldrig troede ville gå af. Både sofa og stol ser ud som nye nu . Kæmpe anbefaling

17. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Superdygtig medarbejder kom for at…

Superdygtig medarbejder kom for at rense mine sofaer, på trods af, at der var svære pletter og 5 år gammelt sofaer, blev de så rene som nye. Min varmeste anbefaling herfra. Fik også gode råd til, hvordan jeg skal pleje sofaerne fremover.

31. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tip top professionelle og imødekommende.

Helt igennem en god oplevelse!

Virkelig venlige, god rådgivning og sikke et smukt resultat! Det var ikke en nem opgave men den blev løst til bravur ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️
Ikke sidste gang jeg benytter mig af deres service .

30. März 2026

Flot og ren sofa/puf

Vi har i dag den 13/3-26 haft besøg af en meget sød og høflig ung mand fra Rensemesterne. Han har renset vores sofa samt puf. Og sikken et flot resultat. Det var ikke fordi, at der decideret var tydelige pletter på, men med daglig brug af sofaen gennem årene, ja så syntes vi, at den trængte til en ordentlig rensning/rengøring. Nu står sofa/puf så flot og helt ren. Stor anbefaling herfra. Mvh Annemette Sørensen

13. März 2026

Professionelle og grundige

Fik besøg af en yderst professionel, grundig og imødekommende herre i dag, som udførte et fantastisk arbejde på vores lyse sofa.
Den står som ny igen!
Kan kun anbefales og bruger kun dem fremover!

12. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har i dag haft rensemestrene forbi…

Vi har i dag haft rensemestrene forbi for at rense vores beige sofa. Ikke en nem opgave men der var forinden en god forventningsafstemning om hvad der kunne lade sig gøre. Han ankom præcis på slaget og agerede top professionelt hele vejen. Mega rar og venlig ! Vi har nu en lækker imprægneret sofa igen, klar til børnefingrer og andet godt fra køleskabet. Vi kommer til at bruge rensemestrene som en fast makker fremover.😊💪💪

6. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flot arbejde og god service

Fik renset og impreneret en virkelig beskidt sofa.
Den blev som ny igen.
Virkelig flot arbejde og god service.
Fik også gode råd til vedligehold af sofaen fremover.

3. März 2026

5 ud af 5 stjerner

5 ud af 5 stjerner.
Selve betrækket på vores stofsofa blev også opstrammet.

To skønne mænd kom med god energi og efterfølgende hjalp os med hvordan vi behandler sofaen indtil de igen kommer om et halvt år.

21. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vores sofa er blevet ren igen!

Vores sofa er blevet ren igen og ser helt ny ud! 😊 Servicen var rigtig god, og der blev udført et meget omhyggeligt stykke arbejde. Ikke kun sofaen, men også alle vores sofapuder blev renset. Når det er tid, så booker vi rensemestrene igen!

3. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan kun anbefale dette firma

Kan kun anbefale dette firma, alt er overholdt til punkt og prikke, vores sofa er blevet så flot igen tusind tak🙏 det jeg rigtig godt kunne lide er at der er tid til en lille snik snak med kunden, man mærker at man ikke bare er en kunde på vejen som bare skal overstås.

Ps jeg har anbefalet jer på LinkedIn håbe at det giver jer et lille rygstød på vejen💪

26. Januar 2026

Den bedste beslutning.

Jeg fandt frem til firmaet igennem en reklame, og tænkte jeg ville give det et forsøg. Dette på trods for at jeg var sikker på, at det var en umulig opgave at rengøre min sofa. Ja så beskidt og plettet var den!

Fra da jeg tog kontakt til de forlod mit hjem, har jeg kun været mødt af professionelle og imødekommende mennesker. De var kommunikative og produktive.

De formåede at tage en umulig 7 årig beskidt sofa, og rengøre den så den nu står som lignende sprit ny.
Jeg er SÅ imponeret og vil anbefale firmaet til alle.

GOD PRIS og fantastisk service. Jeg vil gøre brug af firmaet igen.
TAK for jer og jeres gode energi, på trods for at jeg var jeres sidste kunde på aftenen, var i altså bare så gode.

Vi ses om et halv år ;)

8. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

KÆMPE ANBEFALING! SERVICE I TOP!

Kæmpe anbefaling af Rensemestrene!
Servicen er i top, kommunikationen er god, og arbejdet de laver spiller bare 100%. Man kan tydeligt mærke, at de går op i kvalitet og kundetilfredshed. Resultatet blev virkelig flot – bedre end forventet!

Kan ikke andet end at give 5 stjerner eller havde jeg givet 10.000 for hold op en service og udførelse!.

7. Januar 2026

Helt igennem fantastisk 🤩

Helt igennem fantastisk 🤩
Vi havde besøg af Muhammad, som virkelig har tryllet med rensemaskinen. Vores sofa er som ny og alle pletter er stort set forsvundet. Vi takker for en fantastisk service. Bestemt ikke sidste gang vi benytter jer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

19. Dezember 2025

Wow!

Wow. Er virkelig imponeret! 🥳

Min sofa havde pletter og lugtede lidt. Min hund havde markeret lidt i foråret, som jeg forsøgt at fjerne med både hvidvinseddike, bagepulver osv. Som resulterede i endnu værre pletter og stadig lidt lugt.

Jeg havde faktisk ikke forventet at de ville kunne gøre den helt pletfri, men bare ren og lugtfri.

Resultatet blev at den er blevet fuldstændig plet og lugtfri. Kæmpe anbefaling herfra! Og synes det var billigt! De kom herhjem, støvsugede den, rensede den, gav den antibakterielt + imprægnering for kun 900 kr.

Og renseren der kom var meget proffesionel og super behagelig. Og kom efterfølgende med råd om hvordan jeg fremtidig kan pleje min sofa og undgå pletter og lugt. Super anbefaling herfra 😊

19. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og imponerende resultat 🤩

Rensemestrene var forbi tidligere for at rense min sofa , og hold nu op altså . 🤩Sofaen skinner og ser fuldstændig ny ud og selv de pletter, jeg troede var umulige at få af, er også kommet væk .
Jeg er virkelig imponeret over resultatet.
Derudover var servicen både hurtig, professionel og utrolig venlig.
Meget kompetent person, som tydeligt ved hvad han laver.
Det er ikke bestemt ikke sidste gang at jeg vil benytte deres hjælp. . Kan klart anbefales 🤩

24. November 2025

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr