Stor anbefaling herfra!
Sofaen var meget beskidt, men CleanSofa fik den til at se helt ny ud. Stor anbefaling herfra! Super hurtig service.
🧼 Clean Sofa – Professionel sofa-, tæppe- og rengøringsservice i Danmark Hos Clean Sofa giver vi nyt liv til dine møbler, tæpper og dit hjem med grundig, effektiv og miljøvenlig rengøring. Vi er specialister i sofarensning, tæpperensning, husrengøring, fliserensning og bilinteriørrens – altid udført med professionelt udstyr og sikre, skånsomme produkter. Uanset om det handler om genstridige pletter, allergivenlig rengøring eller bare et frisk pust til dit hjem, leverer vi synlige resultater, du både kan se og mærke. Vi arbejder med punktlighed, omhu og fuld kundetilfredshed i områderne Aarhus, Randers, Viborg, Silkeborg, Skanderborg, Hammel, Aalborg, Vejle, Kolding og Fredericia. ✨ Derfor vælger kunderne Clean Sofa: Miljøvenlige rengøringsmetoder Professionelt udstyr for dybdegående resultater Fleksibel booking og gennemsigtige priser Venligt og pålideligt team 📞 Kontakt os på 71 56 55 67 eller besøg cleansofa.dk for at booke din rengøring. Lad os få dit hjem til at føles frisk igen!
Sportsvej 6, Sall 8450 Hammel, 8450 Hammel, Hammel, Dänemark
Min meget grimme sofa er blevet så fin igen.
Der var lige et sted som ikke var som ønsket da vi fik dagslys på og ingen problem- så kom ivo bare forbi igen og fixede det - super service!

Antwort von Clean Sofa - Privat Rengøring, Sofarens, Tæpperens
Vi har haft besøg af Ivo, til en julerengøring af vores ulækre sofa pænt sagt, den manglede noget af en omgang! Og jeg må bare sige, min sofa ligner den er splinter NY!! Kæmpe flot arbejde, Jeg kan klart anbefale Clean Sofa.
Så nu er den juleklae til gæster.

Antwort von Clean Sofa - Privat Rengøring, Sofarens, Tæpperens
Ivo er meget venlig, imødekommende og smilende.
Super effektiv og veludført rensning af min store hjørnesofa.
Kan varmt anbefale Ivo.

Antwort von Clean Sofa - Privat Rengøring, Sofarens, Tæpperens
Rigtig god oplevelse. Sofarensningen blev pænt udført, og han var både venlig og hjælpsom!

Antwort von Clean Sofa - Privat Rengøring, Sofarens, Tæpperens
Helt fantastisk! Vores sofa fik et helt nyt look og ser ud / føles som ny! 🤘 den var virkelig blevet medtaget af en hverdag med 3 små børn, og ny er den helt frisk igen.
Rigtigt godt , grundigt , imødekommende 🌷🌷
Har lige haft besøg af Ivo, har kun rosende ord til ham, super godt arbejde, sofaen er som ny. Han er en behagelig fyr, med smil på læben. 👍👍👍👍👍Herfra
Fleksibel og hurtig tjeneste. Sofaen er som ny👌
Tak for meget flot resultat af vores sofa.
Skriver få anmeldelser på trustpilot, men her en undtagelse. Ivo var effektiv, udførte arbejdet med et smil og var meget imødekommende og behagelig! Også er det da bare en billig god service!
Alt i alt, vildt nemt og god oplevelse! Godt arbejde!
Virkelig god service! Kan kun anbefale Clean sofa! Vores hvide sofa havde fået en stor plet og var blevet meget beskidt efter 5 kattekillinger, men Clean sofa gjorde at den nu står helt som ny igen. Tusind tak!
Fantastisk Service Ivo var der præcis til tiden og resultatet er bedre end forventet 🤩🤩🤩🤩🤩
De bedste anbefalinger skal lyde her fra,
Det er ikke sidste gang jeg bruger ham og han kan jo mange forskellige ting, har jeg set på hjemmesiden. 👍🏼
Jeg fik renset min sofa af Clean Sofa, og resultatet var fantastisk! Pletterne forsvandt helt, og sofaen ser næsten ud som ny. Servicen var professionel, hurtig og venlig, og de kom til tiden. Jeg kan varmt anbefale Clean Sofa til alle, der ønsker en grundig og professionel sofarensning. Jeg vil helt sikkert bruge dem igen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.