Viisi Hypotheekadvies Bewertungen 1'494

TrustScore 5 von 5

5.0

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wederom uitstekend geholpen bij onze hypotheekaanvraag. Dit keer door Jaap Zonjee. We konden tijdens en ook na de aanvraag met al onze vragen bij hem terecht. Dit maakte dat wij de aanvraag als zorgel... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitstekend geholpen door Jantien bij een complexe verdeling. Vanaf het eerste contact al een goed gevoel door haar menselijke en nuchtere insteek; je weet gewoon waar je aan toe bent en dat is o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel prettige hypotheekadviseur. Niels en zijn collega's gaven ons steeds duidelijke uitleg, ook in het Engels. Het proces verliep soepel en vlot. Niels spoorde ons op het juiste moment aan, zodat we... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Inmiddels de 4e keer dat ik een hypotheek afsluit. Dit keer minder rechttoe-rechtaan. Brent heeft ons goed begeleid in het proces. Ipv problemen zag Brent oplossingen. In de communicatie merkte wij da... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Hypothekenmakler

Vom Unternehmen geschrieben

Viisi helpt jou aan een voordelige hypotheek met de beste voorwaarden. Dat doen onze adviseurs door onafhankelijk het aanbod van ruim 45 geldverstrekkers te vergelijken. Een kundig advies door academisch geschoolde adviseurs. We zorgen voor snelheid in de hypotheekaanvraag om de financiering vlot rond te krijgen. En tijdens het proces zijn we flexibel, omdat dingen soms net even wat anders lopen. Dat vinden we niet alleen zelf, maar krijgen we ook terug van onze klanten via reviews en feedback. Viisi is een bedrijf met een missie: let’s change finance. En zo’n missie vraagt erom goed uitgedragen te worden. Dat wordt gedaan door een hecht team van 37 Viisionairs, die zich elke dag met hart en ziel inzetten voor de purpose. Hieronder lees je over hoe we samen de financiële wereld veranderen en leer je ons als team van Viisionairs beter kennen.

5.0

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle, fijne communicatie en goed advies

Lotte en haar collega's hebben me heel fijn geholpen, er werd steeds snel gereageerd en de hypotheek aanvraag ging ook heel vlot. De mails en het advies waren duidelijk en op een visuele manier werd alles goed uitgelegd.

30. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Betrouwbaar, deskundig advies en heldere communicatie

Ik heb ontzettend goed, betrouwbaar en deskundig advies gekregen bij Viisi Leiden. De communicatie en begeleiding is vanaf de eerste tot de laatste stap echt top. Het hypotheekadvies wat ik van Sebastiaan heb gekregen was heel helder en overzichtelijk en ik kon altijd contact opnemen bij vragen of onduidelijkheden. Dit maakte het voor mij als starter op de woningmarkt makkelijk om een weloverwogen besluit te nemen.
Kortom, ik ben heel tevreden en ik zou Viisi ook absoluut aanraden!

6. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top advies en fijne/duidelijke communicatie

Voor mij, als starter op de woningmarkt, was het financieel advies van Viisi onmisbaar. Ik ben er goed geholpen met mijn hypotheekaanvraag, met name door Jantien.
De communicatie is tijdig en duidelijk, advies is zeer professioneel en er is zeer veel kennis aanwezig binnen Viisi.
Kortom Viisi Hypotheekadvies is een aanrader, zeker voor starters op de woningmark!

27. März 2023

Absolute aanrader!

Absolute aanrader!! Als starters op de woningmarkt hadden wij veel vragen, maar onze hypotheekadviseur kon ons alles helder & duidelijk uitleggen, met veel geduld en begrip voor onze situatie! Ons contact met Viisi was altijd super snel & accuraat! (@Sebastiaan veel dank voor alles!!)

27. März 2023

Aanrader!!

Viisi (en Jaap in het bijzonder) hebben me ontzettend goed geholpen met mijn hypotheekaanvraag. Jaap reageerde altijd erg snel, is heel behulpzaam geweest en heeft ervoor gezorgd dat mijn hypotheekaanvraag in een rap tempo is aangevraagd en goedgekeurd! Tijdens onze afspraak op het kantoor van Viisi heeft Jaap echt de tijd genomen om me alles helder uit te leggen en was er veel ruimte voor vragen.

Als je ook geen zin hebt in dat starre, onpersoonlijke contact van/met banken, en je vakkundig geholpen wil worden op een plek waar echt aandacht voor je is, raad ik Viisi van harte aan :)

26. März 2023

Antwort von Viisi Hypotheekadvies

Bedankt voor de mooie review Aimee! Alvast veel woonplezier in je nieuwe woning! Groet Jaap

Absolute aanrader

Ik had me geen betere ervaring kunnen voorstellen. Mijn situatie was niet helemaal standaard, maar doorheen heel het proces stond Thomas me bij met raad en daad. Dit maakte de administratieve rompslomp zowaar draaglijk! Alles werd ook heel duidelijk (in mensentaal) uitgelegd, waar nodig met een vleugje humor. Ik kan Viisi alleen maar aanraden.

5. Februar 2023

Hi Saartje,
Dank je wel voor deze mooie review! Veel plezier in je nieuwe woning!
Gr. Thomas

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prettig

Professioneel, onafhankelijk advies gekregen van Vissi. De communicatie over en heen verliep prettig en snel. Voor ons was dit erg fijn omdat we ons eerste huis kochten.

25. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Arjen Goedmakers: De deskundige en vriendelijke Hypotheek Adviseur die ons hielp ons droomhuis te kopen

Als Hypotheek Adviseur heeft Arjen Goedmakers ons bijgestaan bij het kopen van ons nieuwe huis, en wij zijn ontzettend tevreden over zijn dienstverlening. Arjen is niet alleen deskundig en professioneel, maar ook zeer vriendelijk en behulpzaam.

Vanaf het eerste moment was Arjen zeer betrokken bij ons als klant. Hij heeft ons uitgebreid geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden en heeft ons geholpen om de hypotheek te vinden die het beste bij onze situatie past. Hij heeft ons stap voor stap begeleid door het hele proces, van de aanvraag van de hypotheek tot aan de uiteindelijke afhandeling.

Arjen was altijd goed bereikbaar en reageerde snel op al onze vragen en opmerkingen. Hij heeft ons gedurende het hele proces duidelijk en helder geïnformeerd, zodat wij altijd goed op de hoogte waren van de voortgang en de te nemen stappen.

Kortom, wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Arjen Goedmakers als Hypotheek Adviseur. Hij heeft ons op een deskundige, professionele en zeer vriendelijke wijze bijgestaan bij de aankoop van ons nieuwe huis. Wij kunnen hem dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een goede en betrouwbare hypotheekadviseur.

Professioneel advies

Snel antwoord, professioneel advies met duidelijke uitleg. Staat altijd voor je klaar.

23. März 2023

Hi Luke, bedankt! Veel plezier in jullie nieuwe woning! gr. Robert

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Duidelijk

Duidelijk, eerlijk en vooral niet opdringerig.

Antwort von Viisi Hypotheekadvies

Bedankt voor de prettige samenwerking en succes met de verbouwing! Groet, Deni

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn ontzettend goed geholpen door…

We zijn ontzettend goed geholpen door Natascha Wienen die ons vanaf de start van onze huizenzoektocht t/m het afronden van de hypotheek voor ons eerste huis terzijde stond. Geen vraag was te gek en ze stond altijd voor ons klaar. Ik wens iedere koper een hypotheekadviseur als Natascha toe!

Antwort von Viisi Hypotheekadvies

Hi Femke, blij om te horen! Bedankt voor de review en veel plezier in jullie nieuwe huis! Groetjes, Natascha

Robert from Viisi - best advisor ever

All the process with Viisi has been efficient, pro active and transparent. We had the luck to have attention from Robert Diemer, who is extremely clever, helpful and responsive. After more than 3 years of having my mortgage approved, Robert still responds to questions very fast and helped us getting a interest rate decrease with ING since house value went up. I would not even dare looking any further if you need an advisor.

20. März 2023

Hi Ulysses, I'm always happy to help. Thans for the review! gr. Robert

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik werd heel goed geholpen door Deni

Ik werd heel goed geholpen door Deni, hij legde alles geduldig uit en was altijd beschikbaar voor een belletje.

31. Januar 2023

Antwort von Viisi Hypotheekadvies

Jij ook bedankt voor de fijne samenwerking! Heel veel woonplezier in je nieuwe woning. Groet, Deni

Begeleiding top!

Zeer goede begeleiding gehad, onze adviseurs zaten echt op de bal en reageerden zeer adequaat.
Online documenten uploaden was makkelijk in het Viisi portaal.

Alhoewel het voor ons onbekend terrein was hebben we online en tijdens fysiek gesprek goede uitleg en begeleiding gehad. Hierdoor is alles sneller gegaan dan we in eerste instantie dachten.
Helemaal top.

Robert en collega's bedankt!

13. März 2023

Eerlijk, snel, en professioneel

Wat anderen in geen maanden konden doen, deed mijn adviseur bij Viisi in weken. Vanaf het begin van het traject was mijn adviseur eerlijk en professioneel over de gang van zaken. Als ik vragen had kon ik altijd bellen. En zoals ik al stelde: het ging super snel. Ik ben ontzettend blij dat ik Viisi heb gevonden!

20. März 2023

Antwort von Viisi Hypotheekadvies

Hi Michiel, goed om te horen dat je tevreden bent. Bedankt voor de prettige samenwerking! gr. Robert

Top advies en communicatie

Lotte heeft ons erg goed geadviseerd. Vanaf het eerste contactmoment was er top communicatie en was alles erg duidelijk. Viisi neemt alles uit handen en doet alle communicatie met de geldverstrekker. Ze nemen je situatie tot in detail onder de loep en kiezen samen met je voor de beste oplossing

27. Februar 2023

Antwort von Viisi Hypotheekadvies

Veel dank voor de mooie review en ook voor de fijne samenwerking. Ik wens jullie alvast veel woonplezier in jullie nieuwe woning en graag tot in de toekomst! Groeten, Lotte

Open en eerlijk

Heel prettig contact gehad met Laura. Onze wensen en behoeften werden goed geïnventariseerd, en er hoefde pas betaald te worden op het moment dat er daadwerkelijk een huis gekocht was en advies nodig was.

Uiteindelijk bleek dat we geen hypotheekadviseur nodig hebben en dit werd ook heel helder en eerlijk aangegeven.

30. November 2022

Aanrader!

Bij de koop van ons vorige huis in 2017 hebben we al goed advies gehad van Viisi. Het was een no-brainer dat we bij de koop van een volgend huis weer bij hen terecht kwamen. Lotte van Weezel heeft ons deze keer heel goed geholpen. Wij vonden de persoonlijke aanpak, waarbij goed rekening werd gehouden met onze voorkeuren en gehele financiële plaatje. De voor- en nadelen van elke keuze werden goed uitgelegd en aanpassingen op een later moment waren geen enkel probleem. Het mailtje van Lotte toen we de sleuteloverdracht hadden was ook heel lief. Kortom: een aanrader!

14. März 2023

Antwort von Viisi Hypotheekadvies

Hoi Eva, dank je wel voor de mooie review en nogmaals gefeliciteerd met jullie nieuwe woning! Groeten, Lotte

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr