Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Viisi helpt jou aan een voordelige hypotheek met de beste voorwaarden. Dat doen onze adviseurs door onafhankelijk het aanbod van ruim 45 geldverstrekkers te vergelijken. Een kundig advies door academisch geschoolde adviseurs. We zorgen voor snelheid in de hypotheekaanvraag om de financiering vlot rond te krijgen. En tijdens het proces zijn we flexibel, omdat dingen soms net even wat anders lopen. Dat vinden we niet alleen zelf, maar krijgen we ook terug van onze klanten via reviews en feedback. Viisi is een bedrijf met een missie: let’s change finance. En zo’n missie vraagt erom goed uitgedragen te worden. Dat wordt gedaan door een hecht team van 37 Viisionairs, die zich elke dag met hart en ziel inzetten voor de purpose. Hieronder lees je over hoe we samen de financiële wereld veranderen en leer je ons als team van Viisionairs beter kennen.
Surinameplein 124, 1058 GV, Amsterdam, Niederlande
- 020 811 88 00
- hello@viisi.nl
- viisi.nl
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Hypotheek snel en zorgeloos geregeld
Wederom uitstekend geholpen bij onze hypotheekaanvraag. Dit keer door Jaap Zonjee. We konden tijdens en ook na de aanvraag met al onze vragen bij hem terecht. Dit maakte dat wij de aanvraag als zorgeloos hebben ervaren. We kunnen Jaap en Viisi van harte aanbevelen!
Uitstekend hypotheekadvies bij VIISI
Uitstekend geholpen door Jantien bij een complexe verdeling. Vanaf het eerste contact al een goed gevoel door haar menselijke en nuchtere insteek; je weet gewoon waar je aan toe bent en dat is onmisbaar bij zo'n grote commitment als een hypotheek.
We konden voor al onze vragen bij haar terecht, en dat stelt echt enorm gerust in zo'n hectische periode. Uiteindelijk hebben we een hypotheek kunnen afsluiten die toekomstbestendig is, en past bij onze (woon)wensen.
Klasse!
❤️
Ervaring alleenstaande starter
Als alleenstaande starter is het aanbod zeer beperkt op de woningmarkt en heb je ontzettend veel concurrentie. Een fijne en vaardige hypotheekadviseur kan zo het verschil maken, maar het heeft even geduurd voordat ik die adviseur had gevonden.
Eind december 2025 heb ik een eerste oriëntatiegesprek gehad met Anne, en het voelde gelijk goed, eindelijk!
Dat goede gevoel bleek ook gegrond want 4 maanden later werd mijn bod geaccepteerd en in enkele weken was de hypotheekaanvraag ook helemaal rond. Wat ben ik ontzettend goed bij de hand genomen, mijn vragen zijn altijd snel en goed beantwoord, eigenlijk wist ik precies waar ik aan toe was. Door de goede voorbereidingen van Anne was de hypotheekaanvraag ook in no-time rond, weken voordat het voorbehoud afliep.
Snel, efficient en to the point
Heel goed geholpen met to the point inhoudelijk hypotheekadvies door Brent, en snelle/heldere communicatie.
Verder werkt Viisi efficient dmv een heldere lijst van aan te leveren documenten in hun online omgeving (MijnViisi), wat mogelijke problemen al afvangt vóór de daadwerkelijke hypotheekvraag.
Heel prettige hypotheekadviseur
Heel prettige hypotheekadviseur. Niels en zijn collega's gaven ons steeds duidelijke uitleg, ook in het Engels. Het proces verliep soepel en vlot. Niels spoorde ons op het juiste moment aan, zodat we nog net een lage rente konden vastleggen! We zijn blij dat we advies hebben gevraagd ipv alles zelf uit te zoeken. Onze situatie was uiteindelijk niet ingewikkeld, maar Niels' advies gaf ons inzicht en zekerheid. Voor een helder hypotheekadvies bevelen we Viisi van harte aan!

Meedenken en oplossingen
Inmiddels de 4e keer dat ik een hypotheek afsluit. Dit keer minder rechttoe-rechtaan. Brent heeft ons goed begeleid in het proces. Ipv problemen zag Brent oplossingen. In de communicatie merkte wij dat viisi werkt met een strak proces met betrokken en kundig personeel.

Helder, duidelijk, snel
Onze situatie was niet standaard, maar vanaf het begin was erg helder wat onze mogelijkheden waren en wat we moesten regelen om alles rond te krijgen. De communicatie was snel en duidelijk en de uiteindelijke goedkeuring van de hypotheek was precies zoals ingeschat door onze adviseur, Rutger. Duidelijk dat er veel kennis en expertise aanwezig is bij Viisi.

Fijn hypotheekadvies
Fijn hypotheekadvies en reageren heel snel! Eerlijk advies. Zeker een aanrader!
Viisi geeft beste hypotheekadvies.
Viisi ontzorgd! Niels heeft ons enorm geholpen met onze financieringsaanvraag en het optimaliseren van onze financiële situatie. Dit scheelde niet alleen geld, maar geeft bovenal rust en inzicht. Extra punten voor de bereikbaarheid en het kundige advies, de snelheid en professionaliteit. Wij kunnen Viisi en Niels alleen maar aanbevelen! Beste plek voor je hypotheek (advies) en verdere financiële situatie.

Enorm tevreden
Deni heeft mij in het hypotheek traject van begin tot eind enorm goed geholpen! Hij dacht veel mee met de verschillende hypotheek opties en in mijn geval ook de mogelijkheden met hulp van ouders. Gedurende het gehele proces (voor, tijdens en na het bieden) veel goede adviezen ontvangen van Deni en alle vragen die ik had reageerde hij enorm snel op. Al met al dik tevreden en zeker aan te raden!

Ontzettend goed geholpen
We zijn ontzettend goed geholpen door Lotte van Viisi. In het eerste gesprek is een duidelijk en realistisch beeld geschetst van onze mogelijkheden. Tijdens het biedingsproces hebben we ondersteuning gekregen wat erg fijn was. Na het accepteren van het bod moet er veel geregeld worden. Alles werd duidelijk uitgelegd en door middel van het goede contact en het online portaal was het regelen van alle benodigde documenten goed te doen.
Wij willen Lotte en Viisi bedanken voor de goede hulp en het fijne contact.

Alles online & snel!
Aanbevolen door een familielid. Heel fijn dat ze online kunnen schakelen, dat helpt enorm. Ze schakelen ook heel snel en laagdrempelig. Bedankt Anne!

Zeer tevreden met Viisi
Viisi werd me door een vriendin aangeraden en ik geef de tip graag door! Heel fijn geholpen door adviseur Anne Hoornweg. Deskundig, duidelijke uitleg en dacht mee. Daarnaast hield ze me continue op de hoogte en handelde supersnel. Dit gaf veel vertrouwen tijdens het hele proces. Echt heel blij mee en zou Anne en Viisi zeker aanraden!

Prettig en snel geholpen
Prettig en snel geholpen door een kundige hypotheekadviseur. Moest snel schakelen om voor de bedenktijd afliep een reactie van een hypotheekverstrekker te krijgen. Ze maakte snel tijd vrij, waren goed bereikbaar en informeerde mij op een complete en fijne manier. Een aanrader!

Antwort von Viisi Hypotheekadvies
Ik ben heel fijn geholpen door Niels…
Ik ben heel fijn geholpen door Niels Lengers. Alles werd rustig uitgelegd en besproken, en als starter heb ik al mijn vragen kunnen stellen. Contact was prettig en duidelijk. Dank!

Antwort von Viisi Hypotheekadvies
Goed geholpen door Anne van Viisi!
Ze zijn erg behulpzaam, en nemen veel regel-gedoe voor je weg. Zij houden goed overzicht van alles wat er moet gebeuren en houden je constant in de loop met info en te nemen acties.

Super ervaring, aanrader!
Onze adviseur Marc is alles wat je in een adviseur zoekt: vriendelijk, deskundig, empathisch en geduldig. Hij denkt echt met je mee en is ook goed bereikbaar. Ook zijn collega's bij Viisi waren zeer behulpzaam en kundig.

Professioneel advies op maat
Onwijs goed geholpen door Arjen Goedmakers met mijn hypotheekadvies. Ik zou Viisi aan iedereen aanbevelen.
Professioneel en behulpzaam
Professioneel en behulpzaam. Anne en het Viisi team heeft ons boven verwachting prettig geholpen met snel en deskundig advies tijdens het gehele proces

Antwort von Viisi Hypotheekadvies
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.