Viggo Bewertungen 567

TrustScore 3.5 von 5

3.7

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Decideret nedladende opførsel fra bartender. Jeg og mine venner står og ser på en ung kvindelig bartender, lave nedladende grimaser op til flere gange personligt til mig, imens jeg prøver a... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg skulle fragtes til Hvidovre Hospital fra Islands Brygge grundet potentiel hjernerystelse. Chaufføren Mark tilbød vand at drikke, slukkede for radio og forholdt sig i ro under hele turen. Elbilens... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

No customer focus. The vehicles run out of charge in the middle of the trip, and no one takes responsibility. There is a clear lack of customer care. The cars run out of charge halfway through... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har kun kørt med dem et par gange, men det har været en fornøjelse hver gang. Smart app, hvor man kan se bilen lokation. Virker meget bedre end så mange andre taxa-selskabers! Chaufførene har være sød... Mehr ansehen

1. Taxiunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Viggo tænker vi grønt - og vi kæmper for flere elbiler på vejene og renere luft i gaderne. Vi er den første danske kørselsservice, som kombinerer den nyeste teknologi med nul-emissionsbiler. Det er vores mission at levere den mest miljøvenlige kørselsløsning på markedet - uden at på kompromis med brugervenlighed og pris.

3.7

1 Stern

Hat 28 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og behagelig tur da vi skulle…

God og behagelig tur da vi skulle returnere til vores hjem adresse. Desværre kan Viggo ikke finde vores adresse, når vi skal ud!?

18. Dezember 2024

Hej Vinnie,

Vi er utrolig glade for at høre, at du nød din tur med Viggo! 🌟

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, du må endelig gerne skrive til vores supportmail på
support@viggo.com eller i vores chat, så håber vi, at vi kan finde en løsning på problemet.

Venlige hilsner,
Team Viggo🍃

I gør det godt

I gør det godt, mit barnebarn nød turen med lysshow i bilen og fokus fra chaufføren Kamal, tak 🤗

14. Dezember 2024

Hej Michael,

Tusind tak for at dele din feedback med os! Vi er glade for at høre, at dit barnebarn havde en positiv oplevelse med vores ViggoParty :)
Vi kan ikke vente med at have fornøjelsen af at køre med barnebarnet eller dig i fremtiden.

Vi ønsker jer en fantastisk uge!

Nemt og service ✨✨✨✨✨✨

9. Dezember 2024

Hi Ken,

Tusind tak for at dele din feedback med os! Vi er glade for at høre, at du havde en nem og positiv oplevelse. Vi venter spændt på at tildele en forrygende oplevelse med dig igen i fremtiden.
Rigtig god dag!

Vi havde en dejlig

Vi havde en dejlig, positiv og hurtig tur.

6. Dezember 2024

Hi Lars,

Tusind tak for at dele din feedback med os! Vi er begejstrede for at høre, at du havde en positiv oplevelse. Vi kan ikke vente med at have fornøjelsen af at køre med dig igen og tildele en dejligere og positiv tur i fremtiden.

Aflyste 3 gange træk

Aflyste 3 gange træk, for at til sidst at smide mig ud af den 4. Taxa, med begrundelsen at taxa turen var for kort (6 km)……

29. November 2024

Hej Astrid,

Har du mulighed for at skrive direkte gennem appen eller til support@viggo.com, så vi kan finde turen og komme til bunds i sagen?

Ha' en fantastisk dag.

SalahEddin - Team Viggo🌱

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid en god oplevelse med Viggo

Altid en god oplevelse med Viggo. Dejligt at man kan følge med i appen og nem måde at betale på. God oplevelse med chaufføren

22. November 2024

Hej Line,

Vi har prøvet at udvikle vores app så simpel og effektiv som muligt til vores herlige kunder🤗

Vi ønsker dig en rigtig god kommende weekend!

Pålidelig og serviceminded

Alt spillet. Afhentning til tiden, renlighed af bil, rar chauffør.

23. November 2024

Hej Brian,

Tusind tak for at dele din feedback med os! Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse, og fantastisk at høre alt spillet :)
Vi sætter stor vægt på at yde bedst mulige service, til alle vores fantastiske kunder👌

Vi ønsker dig en rigtig god uge!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bilen var fremme til den bestilte tid

Ankom før tid med en fornem, ren bil. Super chauffør. Jeg her ikke prøvet at forudbestille Viggo før, men det gør jeg helt sikkert igen.

23. November 2024

Hej Jan,

Tusind tak for at dele din feedback med os! Vi er begejstrede for at høre, at du havde en positiv oplevelse. Vi kan ikke vente med at have fornøjelsen af at køre med dig igen i fremtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kørte en tur med mellemstop

Kørte en tur med mellemstop. Fungerede super godt. Alt spillede.

21. November 2024

Hej Jonas,

Tusind tak for at dele din feedback med os! Vi er taknemmelige for de gode chauffører, der uddeler en fremragende oplevelse til kunder som dig😊

Rigtig god weekend!

Præcis og behagelig køretur

Hej Sussi,

Tusind tak for at dele din feedback med os! Vi er begejstrede for at høre, at du havde en positiv oplevelse. Vi kan ikke vente med at have fornøjelsen af at give dig en behagelig køretur igen :)

Ønsker dig en fantastisk weekend!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og sikker kørsel

Vores chauffør var virkelig kompetent og dygtig. Vi kom sikkert frem. Servicen var i top. Ikke min sidste gang med Viggo

Hej Louise,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord! Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores chauffør og følte dig tryg og godt behandlet.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart – det er altid en fornøjelse at have dig med på tur!

Bedste hilsner,
Team Viggo 🌱

Velfungerende app.

Velfungerende app. Præcis og venlig chauffør og fornuftig pris i elbil.

Hej Bjørn,

Tusind tak for at dele din feedback med os! Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse. Vi kan ikke vente med at have fornøjelsen af at køre med dig igen i fremtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som altid en fornøjelse at kører med…

Som altid en fornøjelse at kører med Viggo, kanon god service. Og på hjem turen stod der drikkevarer klar, alt spillede bare.

15. November 2024

Hej Jonas,

Vi er glade for du er tilfreds med vores drikkevarer:)

Nemt, hurtigt og billigt

Punktlige chauffører, nye og rene biler, god app til bestilling. Jeg checker af og til med TAXA og VIGGO er altid billigst.

15. November 2024

Hej Michael,

Women beware

Women beware! Don't use Viggo. Order a taxi!
At the beginning of the journey, my girlfriend was forced to give a 5-star rating. And after 60% of the journey, the driver got tired of being stuck in traffic and asked her to leave the car. It was a strange conversation and she felt uncomfortable and scared. She went to customer care and made a complaint. All she received was a 7 euro voucher. No information about what will happen to the driver. Oh boy... It's not about money, it's about the fact that you employ horrible and dangerous people.

21. Oktober 2024

Hi Renato,

Thank you for taking the time to share your feedback. We're truly sorry to hear about your girlfriend's experience, and we understand how important it is for her to feel safe and comfortable throughout her journey.

After investigating the situation, we found that there was a language barrier that may have led to some miscommunication. We can confirm that our driver did not ask your girlfriend to leave the vehicle and that she was safely driven to her destination. We’re continually working with our drivers to improve communication, especially when English may not be their first language, and we’re committed to ensuring every passenger feels respected and at ease.

We also appreciate your feedback about the response from customer care, and we’ll use it to improve our follow-up processes. If there’s anything further we can do to restore your confidence in us, please don’t hesitate to reach out on support@viggo.com

Samya - Team Viggo🌱

Utrolig venlig chauffør

Utrolig venlig chauffør. Kommer med det samme, samt det er elbiler de køre i.
Vi bruger kun Viggo fremover

12. November 2024

Hej Camilla,

SalahEddin- Team Viggo 🌱

Elsker Viggo

Elsker Viggo, altid hurtig og får en sikkert frem!

10. November 2024

Hej Rosa,

Ønsker dig en fantastisk weekend!

SalahEddin- Team Viggo 🌱

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi havde booket en vogn til lørdag…

Vi havde booket en vogn til lørdag eftermiddag. På tidspunktet hvor vognen skulle have været her, kunne vi på bestillingen læse: der er desværre ikke en chauffør ledig i jeres område lige nu”. Hvor fedt er det lige…….
Og ikke muligt at kontakte firmaet

2. November 2024

Hej Birgit,

Jeg vil gerne starte med at undskylde for din oplevelse - den lever ikke op til vores serviceniveau, og jeg vil gerne undersøge præcis, hvad der skete. Dette sker meget sjældent, og det vil vi rigtig gerne undersøge nærmere.

Rigtig god dag!

SalahEddin - Team Viggo🌱

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vogn ankom til tiden og kørsel til…

Vogn ankom til tiden og kørsel til destination uden problemer.

4. November 2024

Hej Lars,

Med venlig hilsen | Bedste hilsner

SalahEddin - Team Viggo 🌱

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr