Viggo Bewertungen 567

TrustScore 3.5 von 5

3.7

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Decideret nedladende opførsel fra bartender. Jeg og mine venner står og ser på en ung kvindelig bartender, lave nedladende grimaser op til flere gange personligt til mig, imens jeg prøver a... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg skulle fragtes til Hvidovre Hospital fra Islands Brygge grundet potentiel hjernerystelse. Chaufføren Mark tilbød vand at drikke, slukkede for radio og forholdt sig i ro under hele turen. Elbilens... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

No customer focus. The vehicles run out of charge in the middle of the trip, and no one takes responsibility. There is a clear lack of customer care. The cars run out of charge halfway through... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har kun kørt med dem et par gange, men det har været en fornøjelse hver gang. Smart app, hvor man kan se bilen lokation. Virker meget bedre end så mange andre taxa-selskabers! Chaufførene har være sød... Mehr ansehen

1. Taxiunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Viggo tænker vi grønt - og vi kæmper for flere elbiler på vejene og renere luft i gaderne. Vi er den første danske kørselsservice, som kombinerer den nyeste teknologi med nul-emissionsbiler. Det er vores mission at levere den mest miljøvenlige kørselsløsning på markedet - uden at på kompromis med brugervenlighed og pris.

3.7

1 Stern

Hat 28 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Fantastisk

Var en fantastisk oplevelse med Amaara, fantastisk service og en fkn fantastisk personlighed og den sikreste kører i hele Dk😀😀😀

2. März 2025

Antwort von Viggo

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🤩 Vi bliver simpelthen så glade af at læse dine ord – og vi kunne ikke være mere enige: Amaara er virkelig noget helt særligt 💚

Vi er stolte af at have hende som en del af Viggo-teamet – hendes professionalisme, personlighed og tryghed bag rattet er præcis det, vi stræber efter at levere hver gang.

Vi håber, du snart får en ny tur med Amaara (eller en af vores andre stjerner på vejene)!

De bedste hilsner,

Tager dobbelt betaling

Viggo fjernede min sidste anmeldelse så jeg prøver lige igen.

D27/12 fik viggo trukket for en køretur to gange. Chaufføren sagde at han kunne tage betalingen i kontant så det er det jeg gjorde,men samtidig havde de sørget for at trække fra min bank.

Så de fik trukket 2x 560kr på en aften og efter ta vente to uger på svar “kom de frem til” at jeg ikke skulle refunderes og efter at have fundet direktøren som også var ligeglad,tale med dem i flere uger så kunne jeg pludselig blive refunderet.
Jeg talte med mange forskellige mennesker gennem chatfunktionen og mange af dem har dybt uproffesionelle billeder af dem selv derinde. Blandt andet unge kvinder der har taget selfies i beskidte spejl hvor de har en hvis “posering”….jeg ved ikke hvad der skete med kontanterne i bilen men de blev bestemt ikke registreret.

Derudover bruger min virksomhed viggo gennem virksomhedsaftale. Den aftale skal afsluttes nu på grund af ekstrem ringe service.

Håber ikke denne review bliver slettet men ellers så må jeg bare lave en ny igen.

27. Dezember 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse – og for at dele din oplevelse, selvom vi naturligvis er kede af at høre, hvordan forløbet har været for dig.

Først og fremmest vil vi gerne undskylde for forvirringen og frustrationen i forbindelse med din betaling den 27/12. Det er bestemt ikke meningen, at man skal opleve at betale dobbelt – og vi forstår, hvor frustrerende det må have været både at opleve dette og så vente på afklaring i efterfølgende dialog.

Vi kan også kun beklage, hvis der har været uklar kommunikation undervejs i din kontakt med vores kundeservice. Vi bestræber os på at være professionelle og imødekommende i al kundekontakt, og vi tager din feedback om tonen og fremtoningen i chatten til os – det vil blive taget op internt. Jeg vil rigtig gerne undersøge det her nærmere internt, hvis du kan give flere oplysninger om turen + virksomhedsaftalen.

Vi er glade for, at sagen endte med at blive refunderet, men det er klart, at det burde være sket hurtigere og mere gnidningsfrit. Hvis du stadig har uafklarede spørgsmål eller oplever problemer, så står vi selvfølgelig klar til at følge op.

Vi er kede af, at du – og din virksomhed – ikke længere ønsker at benytte Viggo, men respekterer naturligvis beslutningen. Skulle du på et tidspunkt ønske at give os en ny chance, vil vi gøre vores bedste for at levere en langt bedre oplevelse.

Tak igen for din tid og feedback. Du kan altid kontake os via. support@viggo.com

De bedste hilsner,

Taxaen kom hurtigt

Taxaen kom hurtigt. Jeg fik hjælp til at putte min bagage i bagagerummet. Chaufføren virkede venlig. Jeg er glad at prisen er fast uanset hvilken rute vi kører.

26. Februar 2025

Hej Irena,

Mange tak for din feedback.

Vi er virkelig glade for at høre om din dejlige oplevelse med vores chauffører, såvel som din mening om vores priser og ruter🤩

Du må have en dejlig dag🙏

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Branchens mest høflige og ordentlige…

Branchens mest høflige og ordentlige chauffører. Og de enste som kører pænt og efter reglerne.

19. Februar 2025

Hej Thomas,

Tusind tak for at dele din feedback med os! Vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse. Vi kan ikke vente med at have fornøjelsen af at køre med dig igen i fremtiden.

Vi ønsker dig en fantastisk weekend!

SalahEddin - Team Viggo 🌱

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min oplevelse med Viggo har været dybt…

Min oplevelse med Viggo har været dybt skuffende, og det skyldes især den måde, virksomheden behandler deres chauffører og vognmænd. Det er tydeligt, at der mangler både retfærdighed og respekt i deres arbejdsforhold. Vognmændene, som burde være virksomhedens nære samarbejdspartnere, bliver presset og ikke behandlet med den fairness, de fortjener.

Et særligt problem er håndteringen af forudbestillinger (FUB). Jeg har ikke fået en eneste FUB-tur i omkring 22 uger, hvilket tydeligt viser, hvor skævt og favoriserende systemet fungerer. Det virker, som om Viggo bevidst tildeler forudbestillingerne til bestemte vognmænd, mens andre bliver holdt helt udenfor. Denne systematiske skævhed skaber frustration og mistillid blandt vognmændene og gør det umuligt at opretholde en fair arbejdsfordeling.

Når forudbestillinger fordeles på en sådan uretfærdig måde, mister Viggo troværdighed som en seriøs virksomhed. Det virker, som om de prioriterer bestemte relationer frem for at skabe en gennemsigtig og ligeværdig fordeling af ture blandt alle deres samarbejdspartnere. Dette system er ikke kun demotiverende for de vognmænd, der bliver udeladt, men det underminerer også hele virksomhedens struktur og arbejdsmiljø.

Denne uretfærdighed forplanter sig til kundeoplevelsen, da den dårlige behandling af vognmænd og chauffører fører til en usammenhængende og upålidelig service. Viggo har tydeligvis ingen interesse i at sikre balance eller tilfredshed blandt deres samarbejdspartnere.

Jeg kan på ingen måde anbefale Viggo og vil fremover aktivt undgå dem. Hvis Viggo ønsker at overleve som virksomhed, må de ændre deres arbejdsgange og prioritere retfærdighed, gennemsigtighed og respekt over for dem, der er kernen i deres forretning.

1. Februar 2025

Hej Lars,

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse, og vi vil meget gerne forstå din situation bedre. Det er vigtigt for os, at vores samarbejdspartnere oplever fair vilkår, så vi tager din feedback seriøst.

Hvis du har haft udfordringer med forudbestillinger, vil vi rigtig gerne kigge nærmere på det. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på support@viggo.com, men du er selvfølgelig også velkommen til at dele flere detaljer her.

Vi vil gerne forklare, hvordan systemet fungerer, så du ved, hvordan fordelingen foregår:
Forudbestillinger fordeles automatisk på to måder – enten via et kø-system eller et lodtrækningssystem. Lodtrækningen er også automatisk og vælger tilfældigt blandt de chauffører, der har tilmeldt sig. Det bliver dog kun brugt i omkring 7 % af tilfældene, mens størstedelen af turene fordeles via kø-systemet, hvor turene placeres i zoner og tildeles derfra.

Vi beklager, hvis din oplevelse har været anderledes, og vi vil meget gerne høre, om der er noget, vi kan gøre bedre. Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os.

Kan absolut anbefales.

Viggo er bare mindst ét niveau over alle andre taxifirmaer.
Søde og oplagte chauffører og en app der virker rigtig godt og enkelt. Send gerne flere vogne op til Nordsjælland, så vi altid kan få en Viggo 🙏

30. Januar 2025

Hejsa!

Tusind tak for din feedback.

Det glæder os virkelig at du har nydt dig af vores service.

Vi arbejder hele tiden på at udvide vores dækning, så vi tager bestemt dit ønske om flere vogne i Nordsjælland med os✍️

Vi ser frem til at køre dig igen snart🚘🤩

Team Viggo!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Chaufføren forsøgte at snyde sig til drikkepenge

Det startede med en veninde og jeg deler en taxa hjem efter en glad aften.

Først køres min veninde hjem og da vi er fremme ved hende, bliver jeg bedt om at betale for første del af turen, hvilket jeg ikke i første omgang tænker videre over. Efterfølgende køres jeg hjem.
Da jeg ankommer hjemme når jeg at registrere at chaufføren har tastet et højere beløb ind på kortautomaten end taxameteret stod på, ca. 200,-
Dette konfronterer jeg ham med og han ændrer beløbet på kortautomaten og jeg betaler.

Nogle dage efter ser jeg at beløbene er meget ens og vil gerne have en redegørelse fra Viggo.
Der er lidt skriveri frem og tilbage, men så svare Viggo ikke tilbage længere.

Nogle måneder efter får jeg hul igennem hos Viggo hvor der er dialog og jeg får fremsendt ”turene” men jeg kan ikke rigtig se noget klart billede at hvad der er sket.
Jeg kan med sikkerhed se jeg har betalt for 2 gange startgebyr.
Udover det, så er km. Prisen meget forskellig på de 2 ture.
Tur 1 koster 55,30 pr. km.
Tur 2 koster 38,70 pr. km.

Jeg har valgt ikke at gøre mere ved dette, men kommer ALDRIG til at køre med Viggo igen!

19. Mai 2024

Hej Dan

Vi beklager, at du ikke har fået de ønskede svar, og at din sag ikke er blevet håndteret tilfredsstillende. Derfor vil jeg meget gerne undersøge sagen nærmere, så vi kan finde en fælles løsning.

Send os meget gerne en besked igennem vores chat funktion i appen, eller en mail til supprt@viggo.com så vil vi rigtig gerne kigge nærmere på turen og rette op på din oplevelse🌱

Vi ønsker dig en rigtig god dag, og ser frem til at høre fra dig☺️

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte en taxa hvor der skulle 5 mand…

Bestilte en taxa hvor der skulle 5 mand med - der ankommer en taxa og vi sætter os ind. Chaufføren siger så efterfølgende at taxaen kun er til 4 personer - vi går så ud og acceptere premissen - får efterfølgende Ingen penge tilbage for den afbestilte taxa…

1. Februar 2025

Hej Aksel

Jeg beklager virkelig din oplevelse – det er ikke den standard, vi stræber efter. Jeg vil meget gerne undersøge, hvad der skete.

Kan du sende os en besked direkte via appen eller på support@viggo.com, så vi kan finde din tur og se nærmere på sagen?

Ønsker dig en skøn dag.

Til tiden

Til tiden, god chefør fin oplevelse generelt

27. Januar 2025

Hej Klaus,

Tusind tak for at dele din feedback med os! Vi er glade for at høre, at du havde en fin oplevelse. Vi kan ikke vente med at have fornøjelsen af at køre med dig igen i fremtiden, og udlevere en suveræn oplevelse næste gang:)

Vi ønsker dig en fantastisk fredag!

Med venlig hilsen,

SalahEddin - Team Viggo 🌱

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

3.1.2025 bestilte jeg en Viggo taxa med…

3.1.2025 bestilte jeg en Viggo taxa med afhentning kl.17.15 på min adresse til en tur til en restaurant i København. Det var en tur til en fast pris, og jeg tog et schreenshot af det aftalte og accepterede betalte beløb. Taxaen kom imidlertid aldrig, og det var umuligt at få et svar fra den elektroniske robot om årsagen. Jeg kunne på kortet se adskillige Viggo taxaer køre rundt i området, men ikke til mig. Jeg tager aldrig mere en taxa, jeg ikke kan få telefonisk kontakt til, når noget går galt.

3. Januar 2025

Hej Annette,

Jeg vil gerne starte med at undskylde for din oplevelse - den lever ikke op til vores serviceniveau, og jeg vil være glad for at undersøge, hvad der præcis skete.

Har du mulighed for at skrive direkte gennem appen eller til support@viggo.com, så vi kan finde turen og komme til bunds i sagen?

Ha' en fantastisk dag.

SalahEddin - Team Viggo🌱

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendig service og dårlig kørsel.

Elendig service og dårlig kørsel.

Snyderi

Jeg fortrækker Aarhus taxa!

7. Januar 2025

Hej Adham,

Tak for din feedback!

Vi vil rigtig gerne høre nærmere om din oplevelse. Vi beklager at den ikke har levet op til vores service niveau. Jeg kan ikke se at du har en profil på vores platform, det har derfor været svært at lokalisere turen du har kørt🙏🏽

Vi ønsker dig en rigtig god dag, og ser frem til at høre fra dig☺️

Samya - Team Viggo🌱

Uengageret kundeservice

Min oplevelse med Viggos support har været min værste oplevelse med en support til dato.

Natten til søndag den 5. Januar 2025 glemmer jeg min taske i en af Viggos vogne. Jeg kommer op i min lejlighed og kontakter Viggo med det samme - Viggo svarer mig op ad formiddagen og fortæller mig, at de har taget kontakt til chaufføren og afventer svar.

Mine AirPods Max ligger i min taske og jeg kan se hvor de er henne. På den adresse hvor min taske er, kan jeg se, at der holder en anden vogn. Tænker umiddelbart det ikke er helt tilfældigt, så jeg sender det videre til supporten med screenshot af begge dele. Altså adressen på hvor mine høretelefoner er live samt hvor der holder en vogn. Supporten har ikke hørt tilbage fra chaufføren. Jeg beder derfor supporten om at ringe til chaufføren. Men eftersom Viggos support ikke yder telefonisk support, så vil de ikke ringe til vedkommende. De beder mig derfor tage ud og finde min taske selv. Jeg tager derud, men aner selvfølgelig ikke hvilken opgang jeg skal gå op i eller hvilken etage det er.

Jeg bliver derfor bedt om af Viggo at vente til mandag. Jeg venter til mandag og endelig efter en god omgang stædighed, får Viggo endelig taget sig sammen til at ringe til chaufføren.

Chaufføren afviser overraskende nok at have min taske. Jeg må så selv tage handling og ringe til chaufføren. Jeg spørger chaufføren hvor chaufføren bor, hvilket er præcis den samme adresse som der mine høretelefoner står registreret. Jeg melder dette videre til supporten og igen gider de ikke tage handling.

Nu det tirsdag, jeg har stadig ikke min taske og Viggo ignorerer mine beskeder og tænker det nok skal gå - eller hvad?

Har været flittig bruger af Viggo appen og været meget tilfreds med deres brugervenlighed og oftest dygtige chauffører, men aldrig har jeg oplevet en så uengageret, ligeglad, inaktiv og inkompetent (måtte forklarer en supporter om Persondatalovgivningen eftersom supporteren brugte GDPR loven imod en af mine forespørgsler) kundesupport.

Det skal også lige nævnes, at jeg på ingen måde er blevet tilbudt kompensation

7. Januar 2025

Hej Daniel,

Tak for din anmeldelse. Jeg er virkelig ked af at høre om din oplevelse med vores support i forbindelse med din glemte taske. Vi har gjort, hvad vi kunne inden for vores rammer, herunder at kontakte chaufføren og følge op på de oplysninger, du har givet os.

Jeg forstår godt, at situationen har været frustrerende, og jeg beklager, hvis du har følt, at vi ikke har været tilstrækkeligt engagerede. Din feedback er vigtig, og vi vil bruge den til at forbedre vores service fremover.

Hvis der er noget mere, vi kan gøre, må du endelig skrive til os på support@viggo.com.

SalahEddin - Team Viggo🌱

En meget god oplevelse

Alt fra A til Z fungerede godt.
Nem bestilling og informations niveauet højt.
Fremragende chauffør.
Rigtig fin oplevelse. 👍

4. Januar 2025

Hej Karvel,

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for, at både bestillingen og chaufføren levede op til dine forventninger🤩

Super service med Viggo

Jeg føler mig sikker i en Viggo taxa. Vil altid vælge den. Dejlige velklædte chauffører, høflige og hjælpsomme. Når man som kvinde kører alene hjem, er det rart at føle den sikkerhed.
Mit eneste valg fremover.

3. Januar 2025

Hej Lis

Tusind tak for din skønne anmeldelse!

Vi er utrolig glade for at høre, at du føler dig sikker og godt behandlet i vores taxaer. Sikkerhed og komfort er nogle kæmpe prioriteter hos Viggo, og det betyder meget for os at høre, at du har haft en positiv oplevelse.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Ringe service

Dette er det ringste selskab i Danmark med de dårligste chaufører.
Oplevede nytårsnat en jeres chaufører som ikke kune tale dansk, og ligledes af kunne finde ud æ, ø og å på en GPS.
I alt er for dyre. Drop Viggo og brug kun de professionele taxiselskaber Dan TAXI, 4 X35 eller 4X27.

31. Dezember 2024

Hej Claus

Vi er rigtig ærgerlige over at høre om din oplevelse. Det er vigtigt for os, at alle vores kunder er tilfredse, og vi beklager, hvis vi ikke har levet op til dine forventninger denne gang.

Vi vil meget gerne høre mere om, hvad der skete, så vi kan finde en løsning og sikre, at vi bliver bedre fremover. Du er velkommen til at kontakte os direkte på support@viggo.com eller i vores chat.

Worse taxi app

Worse taxi app, It will ask advance pay ment without insuring if there is taxi available in the area. They just charge you up front, you have no choice is to pay for it. Can’t recommend to anyone. Bad driver and service.

25. September 2024

Hi Ermijane,

We’re sorry to hear about your experience, and we apologize if our service didn’t meet your expectations. We understand your frustration and would like to look into this further.

Please feel free to reach out to us at support@viggo.com or via our chat, so we can address the issue and work on improving our service.

Best regards,

Super behagelig service

Super behagelig service, min gamle søde hund var meget velkommen, klasse service, punktlig og Super imødekommende

1. Januar 2025

Hej Lars

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at både du og din hund følte jer velkomne, og at du nød servicen. 🐾🤩

Jeg elsker Viggo

28. Dezember 2024

Hej Enes,

Tusind tak for din feedback! Det betyder meget for os. 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det bedste taxaselskab i København…

Det bedste taxaselskab i København håber på at have andre selskaber lærer noget af

19. Dezember 2024

Hej Shabbir,

Vi sætter stor pris på din anmeldelse! Så skønt at høre. 😊

Chaufføren, Mustafa

Chaufføren, Mustafa, var en venlig og hjælpsom chauffør!
Der blev snakket og vi grinte en del!

Mange tak for turen Mustafa

21. Dezember 2024

Hej Sarah,

Tak for dine søde ord!

Vi er glade for, at Mustafa kunne give dig en positiv oplevelse på din Viggotur🤗

Team Viggo🍃

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr