En fantastisk og serviceminded virksomhed.. Min søn havde siddet med hans videobog, som gik tør for strøm.. Min søn ville så sætte stikket i, som resulterede i, at han fik trukket stikket op i video... Mehr ansehen
Videobog er rigtig nem at bruge og installere. Første gang man åbner bogen, kommer der en præsentationsvideo frem, som fortæller om, hvordan man gør. Bogen kom også få dage efter bestillingen, og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super positivt overrasket over produktet! Virkelig hurtig og nem levering, og kvaliteten af bøgerne er fremragende. En fantastisk gave der falder i god jord hos ens nærmeste - super måde at dele og ge... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super fine videobøger. Kunne dog godt drømme om en tilbage knap og shuffle knap. Vi har købt dem med 4 gb, så det er lidt ærgerligt at den starter forfra ved video nummer et hver gang man tænder. Fr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Videobogen er en fysisk bog med en skærm, som gør, at du kan forevige gode minder. Brug egne billeder og film, til at lave personlige videoer - og få dem vist nemt og hurtigt via videobøgerne.
Tøndborgvej 41, 8620, Kjellerup, Dänemark
- 51 95 12 40
- info@video-bog.dk
- video-bog.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtig levering - sikker indpakning. Og to eksemplarer af alt, hvilket er godt da vi skulle bruge den ene som gave.

Antwort von Video Bog
Helt perfekt og utrolig god service
Købte 2 videobøger til de ældste i…
Købte 2 videobøger til de ældste i stammen, men fandt ud af at der ikke var adaptorer med til 230 volt - de gamle aner intet om hvad et USB stik er. Dette blev fremhævet overfor virksomheden og de svarede prompte, og var meget løsningsorienteret. Vi fandt en løsning og alt er godt. Nu glæder vi os blot til at kunne give disse bøger i gave. God handelsoplevelse.

Super fin video-bog
Super fin video-bog. Vil helt klart købe til andre anledninger.

Antwort von Video Bog
Super hurtig levering og nem at betjene
Super hurtig levering og nem og betjene! Jeg havde bestilt fra vores lille datter til hendes far i fars dags gave.
Perfekt gaveidé
Jeg modtog min video bog som gave, og er super glad for den. Dejlig personlig og en perfekt gaveidé.

Hurtig respons
Enkel hjemmeside, hurtig levering. Da jeg modtog videobogen virkede upload af videoerne ikke, men jeg fik lynhurtig hjælp, da jeg kontaktede dem. Fint produkt og god service.

Super hurtig levering
Super hurtig levering. Dejlig nem at betjene (selv oldemor på 90 kan finde ud af det)

super
Produktet blev leveret som forventet, og mine børn blev glade for den. Bedsteforældrene var også begejstrede, da de var på besøg, så derfor fik de også én med billeder og video af børnene - til stor glæde her under corona-krisen!

Antwort von Video Bog
Verdens bedste gaveidé til familie og venner
Jeg har både købt videobøger til mine piger og deres bedsteforældre. Bøgerne har skabt stor glæde og de er nemme at bruge. En virkelig fin og personlig gave til familie og venner. Service og levering er altid i top - det er ikke sidste gang vi køber videobøger her 🙌

Antwort von Video Bog
Nem bestilling samt hurtig levering.
Nem bestilling samt hurtig levering.
Vigtigst af alt - så er modtageren af gaven super tilfreds.

Købte 3 "Min Videobog"
Købte 3 "Min Videobog", der alle bragte stor glæde med sig som gaver under juletræet ! God kvalitet og super enkle at betjene. Hurtig levering ! Hvad mere kan man forlange :)

Antwort von Video Bog
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.