Video Bog Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En fantastisk og serviceminded virksomhed.. Min søn havde siddet med hans videobog, som gik tør for strøm.. Min søn ville så sætte stikket i, som resulterede i, at han fik trukket stikket op i video... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Videobog er rigtig nem at bruge og installere. Første gang man åbner bogen, kommer der en præsentationsvideo frem, som fortæller om, hvordan man gør. Bogen kom også få dage efter bestillingen, og... Mehr ansehen

1. Bildschirmfachgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Videobogen er en fysisk bog med en skærm, som gør, at du kan forevige gode minder. Brug egne billeder og film, til at lave personlige videoer - og få dem vist nemt og hurtigt via videobøgerne.

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Genialt koncept! 😍

Når man lige finder fidusen, så er det super nemt at ligge videoer over på bogen 👌🏻
Kundeservice helt i top! Meget tålmodige og behjælpsomme, svarer hurtigt.
Jeg er MEGET tilfreds og vi kommer helt sikkert til at købe flere video bøger, med flere børn i husstanden 👏🏻

7. Februar 2021

Antwort von Video Bog

Kimie, kæmpe stort tak for anmeldelsen. Det handler Nemlig netop om at finde “fidusen” også er de fleste ting nemmere 2 og 3 gang😀
Skønt du tager dig tid til at beskrive din oplevelse med os og du også er vild med at gøre dine minder levende👍Tak

KANON service

KANON service!
Jeg ønskede en bestemt video bog, den var desværre udsolgt.
Så mailede jeg at jeg ønskede at høre fra dem, når den var på lager igen.
Ingen problem og upti vupti, så var min vare på vej.
Jeg modtog varen to dage efter bestilling.

Det er helt fantastisk at få så god service, selvom det er over nettet og ikke face to face i en butik .
🙌🏼😃

24. Januar 2021

Antwort von Video Bog

Sandra, TAK for den rigtig gode anmeldelse. Corona har udfordret vores produktion af videobøger, men vi gør vores absolut bedste for, at vi alligevel finder en god løsning til kunderne.
Tak fordi du værdsætter kundeservicen, og vi håber du vil få stor glæde af videobogen:-)

Super fine videobøger

Super fine videobøger. Kunne dog godt drømme om en tilbage knap og shuffle knap. Vi har købt dem med 4 gb, så det er lidt ærgerligt at den starter forfra ved video nummer et hver gang man tænder. Frygter at man aldrig får set de sidste videoer, hvis man skal skippe 100 videoer hver gang.
Til gengæld er kvaliteten meget bedre end vi havde troet.
Åh, og så er det lidt træls at den ikke rette videoer optaget i snapchat til med sorte kanter, men i stedet strækker billedet ud, men når resten fungerer så fint, er det ikke noget problem 😀

23. Dezember 2020

Antwort von Video Bog

Tak for den gode anmeldelse Anne. Vi har lagt ideen med en “tilbage” knap i idebanken, så hvem ved om det ikke bliver en mulighed ude i fremtiden:-)
Vores videobogs skærme, som er af høj kvalitet, kan ligesom mange andre skærme desværre ikke “redde” billeder fra eksempelvis Snapchat, men det kan godt fungerer og mange gange har man dem måske også liggende i bedre oplæsning på telefonen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fin bog, god skærm, men tekniske begrænsninger

Fin bog med en overraskende god skærm. Lyden er ok men dog ikke så høj selv på højeste styrke. Dette er uheldigt, da bogen er købt til et ændre menneske som ikke høre så godt. Det skal dog siges at bogen har nogle begrænsninger angående de videoer man ligger på den:
1) Videoer i 720p kan ikke vises. De skal redigeres og gemmes i 1080p.
2) Den kan ikke vise billedet på en video med en bitrate på 25 mbs. Skal redigeres og gemmes med en bitrate på omkring 20 mbs.

Sidstnævnte vil være et problem for folk med nye telefoner, da de med deres standardindstillinger optager i 'for høj' kvalitet, til at videobogen kan håndtere det. Alle disse videoer ville være nødvendige at redigeres.
Jeg kunne klare redigeringerne i den gratis Billeder-app i Windows 10. Video-bog.dk foreslår at man redigerer sine videoer sammen til én lang video. Dette er dog ikke nødvendig, og ville gøre næste-knappen på bogen nytteløs.

22. Dezember 2020

Antwort von Video Bog

Hej Nikolaj og tak for anmeldelsen.
Du har nogle rigtig gode synspunkter, som vi på hjemmesiden meget snart vil tydeliggøre endnu bedre. Vi anbefaler nemlig i den flyer vi sender med videobogen, at lave flere små videoer, så “næste” knappen kommer til sin ret og man hurtigt kan hoppe frem til lige præcis det minde, der giver mest mening for vedkommende som ser i videobogen.

Der anbefaler vi også, at videoer og billeder mikses sammen via gratis filmredigeringsprogrammer. Det kan godt fungerer uden, men ligesom der skal bruges et program til almindelige fotobøger, så fungerer det også bedst via filmredigeringprogrammer til videobogen.
Videobogen er dog ikke afhængig af et bestemt program og vi anbefaler, at videoerne gemmes i middel kvalitet, så de fylder mindre og lyd samt billede passer sammen. Lyden er normalt ikke noget problem, men afhænger selvfølgelig af, hvordan det er optaget.
Sidst, men ikke mindst er det dejligt, at du også er tilfreds med skærmkvaliteten.

Glædelig jul

Mvh
Dennis fra team video-bog.dk

Nemt at bestille

Nemt at bestille og der er fint vejledning med. Og vejledning er selvfølglig i videobogen.

10. Dezember 2020

Antwort von Video Bog

Tak for anmeldelsen og dejligt, at vores guides kan bruges😃 Tak

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service- hurtig levering .Glæder…

God service- hurtig levering .Glæder mig til at lave videobøger til to børnebørn - det er let og vækker stor glæde 😊

5. November 2020

Antwort von Video Bog

Tak for de 5 stjerner Marianne. Vi er meget glade for at videobøgerne skaber glæde, og det skulle gerne være ret brugervenligt:-)

Fantastisk!

Hurtig levering, nemt og fungerer super godt!
Jeg har fået lagt hele vores (20min. Lange) bryllupsvideo klar på videobogen, til min bedstemors fødselsdag i november - er slet ikke itvivl om at hun bliver SÅ glad. Mon ikke vi bestiller en enkelt eller to videobøger mere til julegaver :-)

28. Oktober 2020

Antwort von Video Bog

Tak for de 5 Stjerner Diana, hvilket vi er meget glade for og det vil da kun glæde os, hvis det ikke er den sidste videobog du bestiller:-) Rigtig god ide, at give den til din bedstemor med jeres bryllup og mon ikke hun bliver glad.

Rigtig god gave

Rigtig god gave, som er et kæmpe hit, hos min pige på nu tre år. Let at håndtere og god kvalitet. En smule kringlet, at film som er filmet i portrait, skal redigeres i et videoprogram, for at blive vidt rigtigt på skærmen, og ikke trykket ud til at fulde skærmen i landscape. Men ellers let at ligge indhold ind.

18. Oktober 2020

Antwort von Video Bog

1000 tak for anmeldelsen, og vi er glade for at høre, at videobogen vækker glæde hos din datter. Som du har erfaret fungerer det bedst, at have videoer og billeder forbi et af de mange gratis videoredigeringsprogrammer. Omvendt er det nemmere at redigere videoerne og billederne med lyd, tekst og længde mm., og derved gøre det endnu mere personlig. Vi har flere guides på hjemmesiden og ellers skal man endelig bare kontakte os:-)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg er så begejstret for videobogen

Jeg er så begejstret for videobogen .
Velegnet til både store og små .
En kærkommen gave som giver glæde og mindsker savn .
Når den ikke får fuldt hus , er det fordi den godt kunne have en funktion som gør st den ikke skal starte helt forfra hvis den er lukket et kort øjeblik .

16. Oktober 2020

Antwort von Video Bog

Tak for den gode anmeldelse. Jeg tror, hvis jeg husker rigtigt, at du bestilte version 1 af vores videobøger med 3 knapper. Nu har alle 4 knapper, så de også har en "næste" knap, så man hurtigt kan klikke sig frem til næste video:-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er simpelthen kæmpe fan

Jeg er simpelthen kæmpe fan. Ikke mindst af produktet, servicen og leveringen. Men især af hele konceptet. Prisen er lidt til den dyre side. Det ville være rart at den kom lidt ned eller at der er mulighed for en løbende rabat ordning, da jeg kan fornemme at jeg kommer til at købe mange bøger hos jer frem over. Ellers har jeg intet negativt at sige 😊

7. Oktober 2020

Antwort von Video Bog

Camilla vi er ovenud lykkelig over din positivitet og er super glade for at du også syntes det er et godt koncept/produkt. Kvalitet koster;-) men de fleste videobøger ligger mellem 450-600 kr. hvilket vi syntes er fair. vi kører selvfølgelig kampagner i ny og næ😉 og hvis du er tilmeldt nyhedsbrevet kommer der løbende fordele. Vi vil elske at sende flere videobøger din vej👍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende produkt der kun kan anbefales!

Super positivt overrasket over produktet! Virkelig hurtig og nem levering, og kvaliteten af bøgerne er fremragende. En fantastisk gave der falder i god jord hos ens nærmeste - super måde at dele og gemme minder på! Og så følger der en oplader med! Kan helt klart kun anbefales:-)

1. September 2020

Antwort von Video Bog

Tak for den rigtig gode anmeldelse Mathilde;-) Du gør Teamet bag videobog utrolig glade, stolte og taknemmelige ved at skrive dette. Tak

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service, hurtig levering og et genialt produkt, der bare holder hvad det lover! Kan helt klart kun anbefale.

31. August 2020

Antwort von Video Bog

Tak for den meget fine anmeldelse;-) det er værdsat.

FANTASTISK

FANTASTISK idé og produkt. Det er GULD værd.
Fin hjemmeside og MEGA hurtig levering
Jeg er TOP fan og vil anbefale til alle som har mistet.

12. August 2020

Antwort von Video Bog

Tak fordi du tog dig til tid til den meget fine anmeldelse, det er vi TOP fan af;-)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr