Video Bog Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En fantastisk og serviceminded virksomhed.. Min søn havde siddet med hans videobog, som gik tør for strøm.. Min søn ville så sætte stikket i, som resulterede i, at han fik trukket stikket op i video... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Videobog er rigtig nem at bruge og installere. Første gang man åbner bogen, kommer der en præsentationsvideo frem, som fortæller om, hvordan man gør. Bogen kom også få dage efter bestillingen, og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super positivt overrasket over produktet! Virkelig hurtig og nem levering, og kvaliteten af bøgerne er fremragende. En fantastisk gave der falder i god jord hos ens nærmeste - super måde at dele og ge... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super fine videobøger. Kunne dog godt drømme om en tilbage knap og shuffle knap. Vi har købt dem med 4 gb, så det er lidt ærgerligt at den starter forfra ved video nummer et hver gang man tænder. Fr... Mehr ansehen

1. Bildschirmfachgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Videobogen er en fysisk bog med en skærm, som gør, at du kan forevige gode minder. Brug egne billeder og film, til at lave personlige videoer - og få dem vist nemt og hurtigt via videobøgerne.

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En fantastisk og serviceminded…

En fantastisk og serviceminded virksomhed..
Min søn havde siddet med hans videobog, som gik tør for strøm.. Min søn ville så sætte stikket i, som resulterede i, at han fik trukket stikket op i videobogen, så videobogen blev defekt.. På messe kom vi forbi dem og uden at anmode om en ny, oplyste sælger at de ville sende os en ny! Wauw! og den er nu ankommet og en fortsat meget tilfreds kunde! Tak for et godt produkt og en kanon service!

14. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service, hurtig svar og hurtig levering .. Og den bedste kvalitet af produkt!

21. November 2023

Service i top

Vi fik en videobog i gave, men der var en teknisk fejl på den. Trods manglende ordrenummer blev vi mødt at venligt personale som var hurtige til at sende en anden. Servicen er i top, og vi vil varmt anbefale video-bog.dk.
Derudover er konceptet helt genialt!

16. Juli 2022

Antwort von Video Bog

Tak for de 5 stjerner Lis.
Det er dejligt at holde ferie ovenpå sådan en anmeldelse.:-) God sommer

Mvh.
Dennis fra www.video-bog.dk

Skøn skøn kundeservice

Skøn skøn kundeservice, der står klar til at hjælpe med stort og småt!

Jeg kunne god ønske mig, at man kunne ligge enkelte billeder op - uden at konvertere dem til videofil først.

27. Januar 2022

Antwort von Video Bog

Tak for den flotte anmeldelse. Vi gør altid vores bedste for at gøre vores kunder glade og tilfredse:-) måske at det en gang i fremtiden bliver muligt uden at konverterer billederne, men det har også visse fordele at skulle gøre det.

Fantastisk kundeservice

Videobogen blev købt til mon svigermor med alzheimers, og jeg gik i gang med at lave den kl 22 lulle juleaften. Programmet drillede, og jeg havde håbet på at man kunne lave drag and drop med billederne.
Jeg skrev i stor frustration kl 23.55 på messenger og havde aldrig regnet med svar. Her blev der på pædagogisk vis fundet en løsning, og hjælpen stod på til 0.30...
Helt igennem fantastisk kundeservice, og jeg er nu blevet ret ferm til redigeringsprogrammet der faktisk er lige til... min svigermor får stor glæde af den bog, som tænder og slukker automatisk, og ikke har for mange knapper

25. Dezember 2021

Antwort von Video Bog

Hej Jannie og 1000 tak for anmeldelsen. Vi prøver altid på at yde den bedste kundeservice også når det hele ser lidt sort ud:-)
Vi endte med at finde en løsning, hvilket også gjorde min start på juleaften bedre.
Dejligt at vide, at de programmer vi henviser er brugervenlige, når man lige har testet dem. I dit tilfælde programmet “billeder” til Windows.

Jeg håber og tror din svigermor vil få glæde af videobogen:-)

Humoristisk service

Leverancefirmaet leverede en våd pakke, men blev kun mødt af god service og god humor ved videbog.dk. Er vild med en ærlig og imødekommende forretning :)

19. Dezember 2021

Antwort von Video Bog

Vi takker også for din ærlighed Micha.:-)
Vi prøver altid på, at have ja hatten på og imødekomme de problemer der kan opstå. Glædelig jul
Mvh. Dennis
Medejer af www.video-bog.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Videobog er rigtig nem at bruge

Bogen kom også få dage efter bestillingen, og var pakket godt ind.

Bogen gav stor glæde for oldeforældrene, som nu kan se videoer og følge bedre med i oldebarnets hverdag og udvikling, selvom de er langt væk.

12. Dezember 2021

Antwort von Video Bog

Tak for den gode anmeldelse. Det varmer hver gang at en videobog skaber glæde:-)

Super godt koncept

Super godt koncept. Nemt at have med at gøre. Kunne bare godt tænke mig at man kunne sætte et større hukommelses kort i.

11. Dezember 2021

Antwort von Video Bog

Mange tak for den fine anmeldelse.
Vi er super glade for at høre du syntes om konceptet og videobøgerne er brugervenlige.
Med hensyn til hukommelsen er 1-4 GB for de fleste nok, men ideen er sket ikke dum:-)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God service. Kunne dog godt have brugt en ordrebekræftelse i mailen🙂

10. Dezember 2021

Hej Jeanne.
Tak fordi du har taget dig tid til at give en en god anmeldelse:-).
Kan godt forstå du gerne vil have en bekræftelse pr. Mail og det plejer vores kunder også at få. Der må være sket en fejl eller måske den er røget i spam. Vi vil dog altid gerne sende den efterfølgende, hvis systemet fejler:-)
Håber videobogen bringer mange minder frem.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god oplevelse med at have handlet…

Super god oplevelse med at have handlet hos dem. Nemt at bestille og med hurtig levering, hvor der er gjort meget for at beskytte varen. Yderst nem at betjene og ligge videoer ind på den. Eneste minus er at jeg har bestilt en med for lidt plads ift alle de videoer jeg havde planlagt at ligge ind😄

18. November 2021

Antwort von Video Bog

Tak for den skønne anmeldelse bonnie. Dejligt at du også syntes videobøger er brugervenlige:-)
Dejligt med mange minder/ videoer.:-) De fleste videoer kan komprimeres ret meget, så der ofte kan være minimum 1 times indhold.

Helt fantastisk kundeservice

Helt fantastisk kundeservice! Med stor tålmodighed når mine computer-skills ikke var de bedste ;) Ser frem til at kunne lave en videobog med overførsel af billeder fra min tlf :)

16. November 2021

Helt vildt god service

Helt vildt god service, og svar på Instagram kl.22 om aftenen. Service udover det sædvanlige. Glæder mig utrolig meget til at modtage video bogen, og gøre den klar til nogle bedsteforældre til jul.

2. November 2021

Antwort von Video Bog

1000 tak for den gode anmeldelse. Vi glæder os til at sende videobogen afsted, så du kan glæde bedsteforældrene med gode minder😀

5 fortjente stjerner!

Super service i forbindelse med køb af et super produkt!!
Stod og manglede en videobog asap og meget hurtigt blev det arrangeret at jeg kunne hente en!
Super service!!

17. Mai 2021

Hej Signe
Mange mange gange tak for de 5 stjerner.
Vi prøver altid at være løsningsorienteret, og glade for at det lykkedes med kort varsel:-)
Tak og håber at videobogen vækker glæde.
Mvh. Dennis

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Havde ikke læst at alle videoer skulle…

Havde ikke læst at alle videoer skulle være i bredformat eller gennem et videoredigeringsprogram. Øv det tager lang tid. Og så er det også super ærgerligt at den starter forfra hver gang den lukkes. Dog er den et hit ved min 2,5 årige, lige som. Håbet 😊

11. Mai 2021

Antwort von Video Bog

Hej Amanda. Tak for anmeldelsen.
Videoerne fungerer bedst i bredformat, da de så tilpasses skærmen. At indsætte videoer og billeder i et filmredigeringsprogram tager første gang lidt tid, men anden og trejde gang bliver det hurtigere og ellers kan indholdet sendes til os, så laver vi videoerne. Trods lidt begynder vanskeligheder, er det utroligt dejligt at høre at dit barn syntes det var et hit:-)
Mvh.

*****

God og hurtig service på et godt produkt

1. Mai 2021

Antwort von Video Bog

Tak for den de skønne 5 stjerner Mette.
Det gør bare weekenden endnu bedre for os i team videobog:-)

Fantastisk service

29. April 2021

Antwort von Video Bog

Tak Simon:-) Det er en fornøjelse at kunne give denne service.

Dennis / www.video-bog.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En fejl på hjemmesiden gjorde at jeg ikke kunne bestille, denne blev rettet meget hurtigt efter en mail til firmaet, hvorefter jeg modtog en mail om dette. Så jeg kunne bestille og modtog bogen hurtigt :)

12. März 2021

Videobog

Fantastisk service. Utrolig kunde venlig og imødekommende. Lyttende og løsningsorienteret. Her er der stor fokus på kunde behov. Virkelig en god service oplevelse.👍😊

9. März 2021

Antwort von Video Bog

Tak for den meget flotte anmeldelse. Vi prøver hver dag, at gøre vores bedste for hver enkel kunde:-) og i ny og næ lykkedes det også at vi rammer plet med løsningen😃 Vi glæder os over dit svar.

Super fin videobog

Super fin videobog, som mit barnebarn elsker. Det er nemt at lægge videoer over, det skal dog lige igennem et videoredigeringsprogram.

20. Februar 2021

Antwort von Video Bog

Mange mange tak for den gode anmeldelse. Skønt at høre at barnebarnet nyder videobogen. Som du skriver, skal det lige forbi et filmredigerings program, og her ligger guides på vores hjemmeside, så det er nemt at gå til. Videobogen er dog lige glad hvilket program du bruger, hvilket gør det meget fleksibel😃

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr