En fantastisk og serviceminded virksomhed.. Min søn havde siddet med hans videobog, som gik tør for strøm.. Min søn ville så sætte stikket i, som resulterede i, at han fik trukket stikket op i video... Mehr ansehen
Videobog er rigtig nem at bruge og installere. Første gang man åbner bogen, kommer der en præsentationsvideo frem, som fortæller om, hvordan man gør. Bogen kom også få dage efter bestillingen, og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super positivt overrasket over produktet! Virkelig hurtig og nem levering, og kvaliteten af bøgerne er fremragende. En fantastisk gave der falder i god jord hos ens nærmeste - super måde at dele og ge... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super fine videobøger. Kunne dog godt drømme om en tilbage knap og shuffle knap. Vi har købt dem med 4 gb, så det er lidt ærgerligt at den starter forfra ved video nummer et hver gang man tænder. Fr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Videobogen er en fysisk bog med en skærm, som gør, at du kan forevige gode minder. Brug egne billeder og film, til at lave personlige videoer - og få dem vist nemt og hurtigt via videobøgerne.
Tøndborgvej 41, 8620, Kjellerup, Dänemark
- 51 95 12 40
- info@video-bog.dk
- video-bog.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
En fantastisk og serviceminded…
En fantastisk og serviceminded virksomhed..
Min søn havde siddet med hans videobog, som gik tør for strøm.. Min søn ville så sætte stikket i, som resulterede i, at han fik trukket stikket op i videobogen, så videobogen blev defekt.. På messe kom vi forbi dem og uden at anmode om en ny, oplyste sælger at de ville sende os en ny! Wauw! og den er nu ankommet og en fortsat meget tilfreds kunde! Tak for et godt produkt og en kanon service!
God service, hurtig svar og hurtig levering .. Og den bedste kvalitet af produkt!
Service i top
Vi fik en videobog i gave, men der var en teknisk fejl på den. Trods manglende ordrenummer blev vi mødt at venligt personale som var hurtige til at sende en anden. Servicen er i top, og vi vil varmt anbefale video-bog.dk.
Derudover er konceptet helt genialt!

Skøn skøn kundeservice
Skøn skøn kundeservice, der står klar til at hjælpe med stort og småt!
Jeg kunne god ønske mig, at man kunne ligge enkelte billeder op - uden at konvertere dem til videofil først.

Fantastisk kundeservice
Videobogen blev købt til mon svigermor med alzheimers, og jeg gik i gang med at lave den kl 22 lulle juleaften. Programmet drillede, og jeg havde håbet på at man kunne lave drag and drop med billederne.
Jeg skrev i stor frustration kl 23.55 på messenger og havde aldrig regnet med svar. Her blev der på pædagogisk vis fundet en løsning, og hjælpen stod på til 0.30...
Helt igennem fantastisk kundeservice, og jeg er nu blevet ret ferm til redigeringsprogrammet der faktisk er lige til... min svigermor får stor glæde af den bog, som tænder og slukker automatisk, og ikke har for mange knapper

Humoristisk service
Leverancefirmaet leverede en våd pakke, men blev kun mødt af god service og god humor ved videbog.dk. Er vild med en ærlig og imødekommende forretning :)

Antwort von Video Bog
Videobog er rigtig nem at bruge
Bogen kom også få dage efter bestillingen, og var pakket godt ind.
Bogen gav stor glæde for oldeforældrene, som nu kan se videoer og følge bedre med i oldebarnets hverdag og udvikling, selvom de er langt væk.

Super godt koncept
Super godt koncept. Nemt at have med at gøre. Kunne bare godt tænke mig at man kunne sætte et større hukommelses kort i.

Antwort von Video Bog
Super god oplevelse med at have handlet…
Super god oplevelse med at have handlet hos dem. Nemt at bestille og med hurtig levering, hvor der er gjort meget for at beskytte varen. Yderst nem at betjene og ligge videoer ind på den. Eneste minus er at jeg har bestilt en med for lidt plads ift alle de videoer jeg havde planlagt at ligge ind😄

Helt fantastisk kundeservice
Helt fantastisk kundeservice! Med stor tålmodighed når mine computer-skills ikke var de bedste ;) Ser frem til at kunne lave en videobog med overførsel af billeder fra min tlf :)
Helt vildt god service
Helt vildt god service, og svar på Instagram kl.22 om aftenen. Service udover det sædvanlige. Glæder mig utrolig meget til at modtage video bogen, og gøre den klar til nogle bedsteforældre til jul.

5 fortjente stjerner!
Super service i forbindelse med køb af et super produkt!!
Stod og manglede en videobog asap og meget hurtigt blev det arrangeret at jeg kunne hente en!
Super service!!

Antwort von Video Bog
Havde ikke læst at alle videoer skulle…
Havde ikke læst at alle videoer skulle være i bredformat eller gennem et videoredigeringsprogram. Øv det tager lang tid. Og så er det også super ærgerligt at den starter forfra hver gang den lukkes. Dog er den et hit ved min 2,5 årige, lige som. Håbet 😊

Antwort von Video Bog
En fejl på hjemmesiden gjorde at jeg ikke kunne bestille, denne blev rettet meget hurtigt efter en mail til firmaet, hvorefter jeg modtog en mail om dette. Så jeg kunne bestille og modtog bogen hurtigt :)
Videobog
Fantastisk service. Utrolig kunde venlig og imødekommende. Lyttende og løsningsorienteret. Her er der stor fokus på kunde behov. Virkelig en god service oplevelse.👍😊

Super fin videobog
Super fin videobog, som mit barnebarn elsker. Det er nemt at lægge videoer over, det skal dog lige igennem et videoredigeringsprogram.

Antwort von Video Bog
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.