Erg tevreden
Toen ik eenmaal in contact kwam met Verzekerverzuim, ben ik erg goed geholpen. Na twee contact momenten kwam ik er achter dat ik even goed verzekerd was, maar dan voor 40% minder wat ik per jaar betaal.
𝗩𝗲𝗿𝗹𝗮𝗮𝗴 𝗼𝗻𝗻𝗼𝗱𝗶𝗴𝗲 𝗸𝗼𝘀𝘁𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗷𝗲 𝘃𝗲𝗿𝘇𝘂𝗶𝗺𝘃𝗲𝗿𝘇𝗲𝗸𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴. Veel bedrijven betalen onterecht hoge premies voor hun verzuimverzekering. Wij zijn ervan overtuigd dat een effectieve verzuimverzekering niet alleen eenvoudig, maar ook kostenefficiënt kan zijn. Met onze datagestuurde aanpak krijgen we inzicht in de specifieke behoeften van jouw organisatie en zorgen we voor een eerlijke, marktconforme premie. Wij onderhandelen namens jou en zorgen ervoor dat de premie aansluit bij het werkelijke risico dat je loopt. Wil je ontdekken hoeveel je kunt besparen en of je dekking optimaal is? Neem contact op met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan op onze website.
Colosseum 1, 7521 PV, Enschede, Niederlande
Erg tevreden
Top service! Goed geholpen door de adviseurs. Heel erg tevreden over hoe snel de offerte binnen was.
Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
Er zijn hele korte lijnen, er wordt actief meegedacht in oplossingen en ze nemen je mee in alle stappen die nodig zijn.
Als werkgever kun je je dan focussen op dat wat moet en zij doen de rest.
Dat is wel eens anders geweest in het verleden bij onze vorige verzekeraar.
Prettig gesprek met duidelijke uitleg. Snelle en goede communicatie.
Uiteindelijk verzekering afgesloten. Helaas is de huidige arbodienst niet welwillend om ook die overstap te maken.
Prettige eerste instap. Snel contact en geduld ook als je de materie niet goed beheerst en als nieuwe ondernemer hier mee te maken krijgt. En daar zit denk ik ook nog de uitnodiging: in de overkill van documenten en informatie zorgen dat het behapbaar en duidelijk blijft voor de klant en zij niet later alsnog voor onverwachtse clausules komen te staan. Dit is geen kritiek op het bedrijf, integendeel. Maar juist op basis van hun no-nonsense aanpak, hopelijk een mooie uitnodiging.
Krijg zoveel mailtjes van verschillende mensen dat ik het overzicht een beetje kwijt ben
Goede en snelle service. Denken goed mee en zijn goed bereikbaar.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.