Hiscox Nederland Bewertungen 12

4. Versicherungsgesellschaft
  5. Wertsachenversicherung
  6. Haftpflichtversicherung

Vom Unternehmen geschrieben

Waar het leven soms onzeker is, brengt Hiscox een stukje zekerheid terug. Als toonaangevend verzekeraar verzekeren wij zowel particulieren als ondernemers op maat. We verzekeren risico’s die te complex of te ongebruikelijk zijn voor andere verzekeraars - zoals kunst, uw tweede huis, cyberrisico of uw beroepsaansprakelijkheid. We onderscheiden ons dankzij onze wereldwijde ervaring, gekoppeld aan onze lokale expertise over de Nederlandse markt.

4.3

1 Stern

Goed en snel advies!

15. April 2026

Antwort von Hiscox Nederland

Dank je wel voor je mooie review! Als je nog vragen hebt, dan weet je ons te vinden. Fijne dag!
- Het Hiscox Team

Duidelijk en snel

Heel duidelijke website, alles begrijpbaar te lezen.

9. April 2026

Antwort von Hiscox Nederland

Bedankt voor je mooie review! Mocht je in de toekomst vragen hebben, dan helpen we je graag verder.

- Het Hiscox Team

Uitstekend geholpen

Netjes geholpen, alle vragen beantwoord in het gesprek en direct ook uitgewerkt en naar tevredenheid opgelost.

8. April 2026

Antwort von Hiscox Nederland

Dank je wel voor je positieve feedback!

Wat fijn om te horen dat al je vragen direct zijn beantwoord én naar tevredenheid zijn opgelost. Dit is precies de service die we onze klanten willen bieden: persoonlijk, duidelijk en oplossingsgericht.

Mocht je in de toekomst vragen hebben, dan staan we weer voor je klaar.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel contact en oplossingsgericht.

24. März 2026

Antwort von Hiscox Nederland

Bedankt voor je mooie compliment!

Fijn om te horen dat je ons contact als snel en oplossingsgericht hebt ervaren. Mocht je in de toekomst vragen hebben, dan staan we natuurlijk weer voor je klaar.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

It is easy to choice of insurance…

It is easy to choice of insurance coverage and the process is very simple.

20. März 2026

Antwort von Hiscox Nederland

Thank you for your positive review, Suresh.

We're delighted to hear that you found the process of choosing your insurance coverage easy and simple. Making professional insurance straightforward and accessible for entrepreneurs is exactly what we aim for.

Should you have any questions in the future, please don't hesitate to reach out. We're here to help.

Have a great day!

– The Hiscox Team

Super client service!

Extremely helpful, nice and switched on agent! I felt super well informed and supported in my query. 5-star client support!!!

18. März 2026

Antwort von Hiscox Nederland

Thank you so much for your wonderful review, Sophie!

We're thrilled to hear that you felt well informed and supported during your query. Your kind words about our agent are greatly appreciated; we'll be sure to pass along your compliments to the team!

Providing helpful and personal service is at the heart of what we do, so it's fantastic to know this came through in your experience.

Should you ever have any questions in the future, we're always here for you.

Have a lovely day!

– The Hiscox Team

makkelijk af te sluiten

makkelijk af te sluiten. Scherpe tarieven

4. Februar 2026

Antwort von Hiscox Nederland

Dank je wel voor de mooie review! Als je nog vragen hebt, dan staan we voor je klaar.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goed te woord gestaan

Goed te woord gestaan

15. Januar 2026

Antwort von Hiscox Nederland

Dank voor het compliment. Mocht je in de toekomst nog vragen, dan helpen we je graag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zo makkelijk kan het zijn

Super makkelijke manier om een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten tegen een alleszins redelijke premie.

22. Dezember 2025

Antwort von Hiscox Nederland

Het doet ons goed te horen dat je het afsluiten van je beroepsaansprakelijkheidsverzekering als super makkelijk hebt ervaren en de premie als redelijk beschouwt. Mocht je in de toekomst vragen hebben, dan staan we natuurlijk voor je klaar. Fijne dag – Het Hiscox Team

Goede Service

Tevreden met de service en dienstverlening.

23. Dezember 2025

Antwort von Hiscox Nederland

Hartelijk dank voor deze positieve review. Mocht je ons in de toekomst nodig hebben, dan staan we vanzelfsprekend weer voor je klaar. Fijne dag! – Het Hiscox Team

Snelle reactie

Snelle reactie, gelijk geregeld

17. Dezember 2025

Antwort von Hiscox Nederland

Hartelijk dank voor je krachtige review en de vijf sterren! Mocht je ons in de toekomst nodig hebben, dan staan we weer voor je klaar.

Eenvoudig en snel geregeld

Het afsluiten van de BAV verzekering was eenvoudig en snel geregeld.

12. Dezember 2025

Antwort von Hiscox Nederland

Bedankt voor je positieve review! Dat is precies waar we naar streven: een soepel en duidelijk proces, zodat jij je kunt focussen op je onderneming. Fijne dag! Het Hiscox Team.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr