Uitstekende support van Lily Klacht serieus genomen en daarna gehandeld binnen een snelle tijd. Kreeg gister de nieuwe batch draagtassen Heel erg gewaardeerd Tobert
Zeer goede ervaring met VerpakkingenXL. 1 artikel was niet op voorraad, dit 2 uur na de bestelling geconstateerd door Lily. En gelijk een alternatief geselecteerd en verzonden. Aanrader zaken te do... Mehr ansehen
Elke dag wordt je aan het lijntje gehouden terwijl je midden in een emigratie zit. Nee morgen komen ze leveren nee morgen nee morgen nee morgen. Geen probleem joh leugenaars de container heeft geen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Grote voorraad, kwalitatief goed! Als iets niet op voorraad is wordt in overleg een gelijkwaardige of duurdere vervanging voorgesteld waardoor je als klant toch tijdig je bestelling in huis hebt. Prof... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Verpakkingsmaterialen kopen? Diverse verpakkingsmaterialen voor zeer lage prijzen, zoals noppenfolie, dozen, enveloppen, stuclopers en meer! Vandaag besteld, morgen in huis. Gratis verzending.
Marssteden 104, 7547 TD, Enschede, Niederlande
- 053-5738456
- info@verpakkingenxl.nl
- verpakkingenxl.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
They didnt even send the order to post.
They didnt even send the order to post.
Awfully wrote on their website order before 4pm and delivery will be tomorrow. While they charge for postal costs. I ordered in 2th September and at 6th september the GLS says the just handed the parcel in 5th of september. And it can not even be delivered at 6th! The customer service says the delay is because of postal company! BIG LIE. After i asked to cancel and refund, they say just refuse to take the parcel. This is their advice!
Tot nu een nette afhandeling kredg…
Tot nu een nette afhandeling kredg alles op de mail, met goede bevestigingen. Heb alleen pakketje nog niet binnen. Dus even afwachten.
Goede service. Erg klantvriendelijk! Complimenten, ga zo door!
Aangegeven snelle levering wordt niet waargemaakt
De verkoper geeft aan dat het pakket indien verstuurd met trunkrs de volgende dag al wordt bezorgd. Maar helaas weer een internetbedrijf die wel beloofd maar niet waarmaakt wat ze zeggen.

Antwort von Verpakkingenxl.nl
Inmiddelse meerdere keren spullen…
Inmiddelse meerdere keren spullen besteld voor mijn bedrijf, o.a: luchtkussenenveloppen, inpakpapier, dozen etc.
Levering is perfect.
Verpakkingenxl.nl adverteert met "voor…
Verpakkingenxl.nl adverteert met "voor 12.00 besteld, morgen in huis". Deze belofte hebben zij nog geen enkele keer waar kunnen maken. Zal hier niet weer bestellen :(

Antwort von Verpakkingenxl.nl
The whole process for order to delivery…
The whole process for order to delivery is
1. simple
2. the process is well communicated from Order to delivery, and
3. delivered as promised.
I probably did the same as others and ordered stuff from Amazon and regretted it (poor quality).
This is well worth the slightly higher price. All premium materials. Once these are packed and stored I will return!!
I forgot, setting up the boxes is a doddle, no tape required. Open and place the box on its side and push until it forms a square and the base automatically locks in place - Simple and very effective.

Misleiding
Misleiding! Prijzen in. en excl. BTW worden door elkaar gebruikt. Daardoor lijken producten veel goedkoper dan in de werkelijkheid.

Goede kwaliteit, slechte leverbelofte
Goede kwaliteit, maar helaas niet voldaan aan leverbelofte voor zoveelste keer te laat geleverd.
Goed en snelle service.
Alles is heel goedkoop !!!
Alles is heel goedkoop !!!
Super snelle levering !!!
Goedkoop, uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en een heel breed assortiment!
Goede snelle levering!
Goede snelle levering!
Eenvoudige montage, geven veel licht
Bij in bedrijf in de avond bezorgen
Begrijp niet goed waar dit Specishops mee bezig is. Voor ons bedrijf hebben we een doos luchtkussen enveloppen besteld. Deze werkt bezorgd met Red je pakketje, nooit van gehoord maar goed als er maar geleverd wordt. Wij ontvingen keurig netjes een bericht met de bezorgtijd, levering zo plaats vinden tussen 18:00 en 22:30. Onze eerste reactie was even bellen want dan zijn we toch echt al gesloten! Volgens Red je pakketje was er geen andere mogelijkheid aangezien ze alleen in de avond bezorgen. Maar als dat zo is waarom heeft Specishops dan voor Red je pakketje gekozen? Erg vreemd als u het mij vraagt! Specishops is telefonisch erg slecht bereikbaar hierdoor heb ik het ze niet kunnen vragen. Helaas moest ik na ruim twee weken wel even bellen met bol.com waar mijn retourbetaling bleef. Specishops heeft na bemiddeling van bol.com direct het geld teruggeboekt. Wat een gezeur om een doos luchtkussen enveloppen, Specishops daar bestellen we nooit meer!
Alles naar wens verlopen
Alles naar wens verlopen. Bedankt voor de vlotte afhandeling.
Goed materiaal ( stucloper) en niet duur.
Goed materiaal ( stucloper) en niet duur zeer snel geleverd.
Keurig verpakt en netjes bezorgd.
Fantastisch bedrijf echt een aanrader.
Zeer snelle levering en uitstekende…
Zeer snelle levering en uitstekende service. Klantcontact is een voorbeeld voor anderen.
Snelle levering van mijn sportbank. De webshop doet wat ze beloven. Vandaag besteld, morgen in huis. Product goed en netjes beschermd ingepakt. Geleverd door een vrolijke bezorger. Wat wilt een mens meer. Top.
Noppenfolie is volgens afspraak geleverd
Voor het inpakken voor onze verhuizing heb ik een grote rol noppenfolie besteld. Na de bestelling las ik uit het verleden verschillende reviews over een vertraagde levering en had minder vertrouwen in een snelle levering. Ondertussen ergens anders al wat noppenfolie gekocht om verder te kunnen. Maar de rol kwam volgens afspraak op dinsdag na mijn bestelling in het weekend. Fijn dat de bezorger mij telefonisch belde omdat ik niet thuis was. Wat beter kan is updates geven over de bezorging. Nu was ik helemaal niet op de hoogte van de status van de bestelling en bezorging.
PRIMA MONDKAPJES
Prima mondkapjes en een heel snelle levering.
Duidelijke webshop, prijzen incl verzenden, snelle levering
Tijdens topdrukke dagen een led lamp besteld. Binnen de kortste keren (2daagjes) ontvangen. Duidelijke webshop en heldere prijzen (inclusief verzendkosten!) Super.
Nog iets over de lamp: niet duur en overtreft de verwachting die ik had volgens de productomschrijving. Wat een berg licht kan dat ding geven!
Hier kom ik zeker nog een keertje terug!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.