Ik heb 1 maand geleden 2 appartementen gaan bezoeken op de grote markt in zelzate, de makelaar ging mij meer informatie bezorgen qua syndicuskosten enzovoort. Maar zelfs na een telefoontje om te vrage... Mehr ansehen
Als iemand ons zou vragen om een correcte en gedreven makelaar voor te stellen, zouden wij geen moment twijfelen om KJell De Ridder, De Vos Vastgoed, aan te raden. Zijn professionele, eerlijke... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Wij hebben zeer goed ervaring met deze makelaar en vooral dank aan dhr Kurt Bral voor super netjes regelen van alle zaken vanaf bezoek tot sleutel overdraagt. Wij raden zeker aan iedereen. Heel eerl... Mehr ansehen
Alleen maar positieve ervaringen met Vastgoed Devos uit Gooik. Bjoke en haar team hebben voor mij reeds meer dan 5 panden verkocht, waarvan sommigen niet echt evident waren. Maar steeds even gedreve... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Sinds 1978 begeleidt Vastgoed De Vos verkoop- en verhuurtransacties in vastgoed. Bovendien houden wij als rentmeester uw investeringseigendom in topconditie.
Dorpsplein 1, 9940, Evergem, Belgien
- 09/258.13.13
- info@vastgoeddevos.be
- vastgoeddevos.be
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Voortreffelijk!
Ik had tijdens het hele aankoopproces van mijn huis contact met Kjell en hij heeft dit voortreffelijk gedaan. Steeds bereikbaar, proactief en meedenkend zoals elke makelaar je zou moeten begeleiden bij het maken van toch wel een belangrijke beslissing. Dank je wel!
aankoop woning
Was een zeer aangename samenwerking van begin tot het einde . Kurt heeft alles mee op gevolgd zodat alles vlot verliep. een correcte firma!!!

Patricia Van Eijkeren.
Als iemand mij zou vragen om een makelaar dan zou ik zeker Kurt Bral aanraden van vastgoed De Vos.
Ik ben zeer goed begeleid geweest.
Altijd stipt en correct,ook vriendelijk
Kortom makelaar Kurt is zeer professioneel.
Een echte aanrader!
Nogmaals bedankt.

huisjesmelkers
Ik huur al 4 jaar een appartement bij De Vos. Sinds twee maand een lek in de gang die een verzakking van het plafond veroorzaakt onder mijn badkamer, deel van het plafond is al naar beneden gevallen en de blootliggende structuur is rot. Ik mag geen water meer gebruiken, maar Vastgoed De Vos blijft de herstellingen uitstellen met verschillende excuses. Zij weigeren ook contact via mail zodat ik bewijs heb van hun herhaaldelijke valse beloftes die ze via telefoon doen. Rasechte huisjesmelkers, wees gewaarschuwd. Het is niet de eerste keer dat herstellingen aanslepen (vorig lek heeft meer dan een jaar problemen veroorzaakt)

Antwort von Vastgoed De Vos
Als iemand ons zou vragen om een…
Zijn professionele, eerlijke en enthousiaste aanpak is opvallend.
Daarom KJell, merci voor de aanpak en gedrevenheid die je toonde bij de verkoop van onze woning.
Je stelde ons steeds gerust en stond paraat voor raad
Nogmaals bedankt daarvoor
Nico en Sabine

Antwort von Vastgoed De Vos
Wij zijn heel tevreden over de…
Wij zijn heel tevreden over de samenwerking, zowel over de koop als de verkoop.

Antwort von Vastgoed De Vos
Mauvaise qualité ,jamais plus d'achat!!!
Achat d'un auvent de fenêtre ,mauvaise qualité ,rien ne tient ensemble ,jamais plus d'achat chez ce fournisseur!!!!

Jeugd krijgt geen kansen
Wij zoeken al sinds mei een appartementje/huisje na het aanvraag voor het kijk moment was het pas na maanden wachten eindelijk een antwoord gekregen of helemaal niks, ondertussen is het niet meer nodig natuurlijk, wie gaat er nu maanden wachten op een antwoord als ze rap iets moeten vinden. Nog een minpunt is dat ze niet iedereen over de zelfde kam scheren maar echt kijken naar het inkomen zelf voor de goedkopere prijzen, als ge al niet de kans krijgt met een inkopen van 4000 netti wordt het natuurlijk moeilijk voor de jeugd.
Nooit maar de vos voor mij sorry doei

Antwort von Vastgoed De Vos
Vanaf het eerste contact werden wij met…
Vanaf het eerste contact werden wij met respect behandeld. Dit commentaar kan
vreemd overkomen, maar geloof me, dit is niet ieder immokantoor gegeven. Na overlijden van mijn papa dienden wij de gezinswoning te verkopen. Dat dit voor ons, de kinderen, emotioneel was, hoeft geen betoog. Wat een vlotte afhandeling. Bijzonder duidelijke en correcte communicatie. En een correcte afrekening. Immo De Vos is een aanrader.
Verkoop uw huis via Makelaar De Vos.
We verkochten ons huis in 30 dagen tijd via Makelaar De Vos. Hun vertegenwoordiger Kjell is een echte aanrader. Hij heeft u tips en legt duidelijk alles uit van hoe het verloop er zal uitzien. Zeer goede opvolging van onze verkoop van het huis.

Antwort von Vastgoed De Vos
Wij hebben een hele fijne ervaring met Vastgoed de Vos: What you see is what you get!!
Wij hebben een hele positieve ervaring met Vastgoed de Vos bij de verkoop van ons huis.. Het is tenslotte niet een paar schoenen dat je verkoopt maar je huis, een beetje je kindje waar je trots op bent. En dat we dit bespreekbaar konden maken en vooral ons verhaal konden vertellen was echt een meerwaarde. Vastgoed is niet onze wereld en we waren eigenlijk wat angstig om de verkoop uit handen te geven. Maar na het eerste gesprek met Bert De Vos voelde alles gewoon goed. Alles was bespreekbaar, met al onze vragen en bedenkingen konden we steeds terecht bij hem. En hij nam zijn tijd, wat heel fijn aanvoelt. We kregen duidelijke uitleg en de bal lag steeds in ons kamp.
De echte verkoop nam zijn collega Kjell De Ridder dan op zich. En met hem liep alles ook heel gemoedelijk, eerlijk, duidelijk en correct. We werden in alles betrokken, tot in het kleinste detail. Ook met de huisbezoeken verliep alles fijn, hij voelde echt aan welke kant we op wilden gaan en maakte dit ook echt bespreekbaar naar de nieuwe eigenaars toe. Kjell heeft er echt zijn tijd in gestoken, en ons de ruimte gegeven om samen met hem over dingen na te denken en dat heeft geloond!! Je huis verkopen met een goed gevoel zegt veel, misschien wel alles. Het is toch een hoofdstuk dat je afsluit en als dat met een fijne herinnering kan dan is dit alleen maar mooi meegenomen!

Topmakelaar ,
Topmakelaar ,
Gilles merci ik had direct de juiste klik bij jou, juiste schatting en zeer correcte verdere afhandeling naar de compromis . Verkocht binnen de week !!!!
Aanrader voor ieder die wil verkopen.
TOP AFHANDELING
Merci,

Deskundig
De verkoop van mijn huis gebeurde op een correcte, deskundige manier. Steffi, jouw aanpak, positiviteit en enthousiasme is geweldig. Bedankt!
Vertrouwen en goede comunicatie
Het was van bij de eerste ontmoeting duidelijk dat Kjell De Ridder er op een proffesionele wijze werk zou van maken. Duidelijke communicatie en goede afspraken leidde ten slotte tot een gunstige verkoop.

Antwort von Vastgoed De Vos
met immokantoor de vos was alles super…
met immokantoor de vos was alles super met name gilles die ons enorm geholpen heeft met de verkoop van ons huis binnen 3 weken was alles geregeld binnen de puntjes chapeau aan immo de vos en een super chapeau aan gilles raad iedereen aan om met de vos in zee tegaan bedankt voor alles en een grote dank aan gilles mvg danny en ilse

Verkoop woning
Gilles, bedankt voor de aangename, vlotte verkoop en afhandeling ervan. Je hebt er een tevreden klant bij.

Gilles en Kjell
Gilles en Kjell zijn niet zomaar verkopers. Het zijn mensen die luisteren en hun werk tot een goed einde brengen. De makelaars die respect hebben voor zowel de verkopers , als de kopers.
Correct en eerlijk !
Bedankt !

Antwort von Vastgoed De Vos
Heel erg tevreden was ik van de dienstverleningde…
Heel erg tevreden was ik van de dienstverlening alles correct
Marleen bedank ik afzonderlijk
Mvg
Ayda gurbuzer
professioneel
stipt, professioneel, vriendelijk tijdens de schatting van ons eigendom. Nadien een perfect gedetailleerde conclusie ontvangen. Beter kan niet

Antwort von Vastgoed De Vos
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.