Vastgoed De Vos Bewertungen 144

TrustScore 4 von 5

4.0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb 1 maand geleden 2 appartementen gaan bezoeken op de grote markt in zelzate, de makelaar ging mij meer informatie bezorgen qua syndicuskosten enzovoort. Maar zelfs na een telefoontje om te vrage... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Als iemand ons zou vragen om een correcte en gedreven makelaar voor te stellen, zouden wij geen moment twijfelen om KJell De Ridder, De Vos Vastgoed, aan te raden. Zijn professionele, eerlijke... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben zeer goed ervaring met deze makelaar en vooral dank aan dhr Kurt Bral voor super netjes regelen van alle zaken vanaf bezoek tot sleutel overdraagt. Wij raden zeker aan iedereen. Heel eerl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alleen maar positieve ervaringen met Vastgoed Devos uit Gooik. Bjoke en haar team hebben voor mij reeds meer dan 5 panden verkocht, waarvan sommigen niet echt evident waren. Maar steeds even gedreve... Mehr ansehen

1. Immobilienagentur
  2. Wohnungsvermietungsagentur
  3. Immobiliengutachter
  4. Immobilienmakler
  5. Immobilienberater

Vom Unternehmen geschrieben

Sinds 1978 begeleidt Vastgoed De Vos verkoop- en verhuurtransacties in vastgoed. Bovendien houden wij als rentmeester uw investeringseigendom in topconditie.

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

144 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer spontane makelaar met kennis

Zeer spontane makelaar met kennis van zaken die de klant centraal zet en luisterd naar de wensen en noden van de klant.Correcte schatting in overleg met de klant.Geeft de klant het gevoel belangrijk te zijn waarvoor onze dank naar Laura Tanja&Peter

3. April 2022

Betrouwbaar en solide

Betrouwbaar en solide. Geen verassingen achteraf, zijn duidelijk en helder en betrouwbaar. Ook zeer vriendelijk en meedenkend.

R.vink

22. Februar 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden over de makelaar Kurt

Zeer tevreden over de makelaar Kurt. Heel vriendelijk. Direct antwoord na een SMS. Is al een tweede maal dat ik beroep doe met Kurt. Is zeker aan te bevelen. Een goede makelaar

9. Februar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elke keer tijd maken om een woning te…

Elke keer tijd maken om een woning te bezoeken maar niks meer terug horen of zonder enig resultaat.

Mensen ik ben gewoon van plan om de huur netjes te betalen iedere maand..waarom zo kieskeurig over de kandidaten. Dit voelt niet eerlijk. Ik ben al meer dan een halfjaar dringend op zoek naar een woning.

18. Januar 2022
Vastgoed De Vos-Logo

Antwort von Vastgoed De Vos

Beste Lotte, jammer om te horen dat jij dit zo ervaart. Bij nazicht hebben wij geconstateerd dat jij al meerdere malen uitgenodigd werd voor bezoekmomenten.
Wij zijn bemiddelende partij in deze en de uiteindelijke beslissing over wie het pand mag huren ligt bij de eigenaar. Bovendien ervaren wij sedert geruime tijd een ernstige overbevraging van de huurmarkt. Dit betekent dat wij per huurpand veel kandidaat huurders moeten teleurstellen. Niet echt leuk, maar we kunnen het pand maar 1 keer verhuren.
Van zodra de woning of het appartement effectief verhuurd is of toegezegd werd, krijgt iedereen hier een automatische e-mail via ons online platform. Kijk ook even uw spam na, want de e-mail kan hier ook in terecht komen.
Uiteraard helpen wij je nog steeds graag met het vinden van een geschikte woonst!

Een tevreden klant

ik ben een zeer tevreden klant. Gilles De Zutter stond altijd klaar om te helpen en hij beantwoordde al mijn vragen. hij heeft me door het hele proces goed begeleid. Hij bleef altijd beleeft. Hoewel ik geen ervaring had, kon ik alles regelen met zijn hulp. Bedankt Gilles.

12. Januar 2022

Topservice bij Vastgoed De Vos

Uiterst tevreden over de communicatie en de correcte afhandeling van de verkoop. Steeds direct een antwoord op elke mail of vraag die ik stuurde. Alle afspraken waren duidelijk en werden nagekomen.
Alle lof voor Kurt Bral, die er altijd was voor ons, altijd even vriendelijk, elke potentiële koper heeft ontvangen .Zeer goede, professionele aanpak, altijd aanwezig tot bij de notaris om alles voor ons te regelen en op te vangen. Geen enkele negatieve opmerking. Veel dank voor alles. , Inge Van Waes

6. Januar 2022

Professioneel en behulpzaam kantoor

Ik heb onlangs met behulp van vastgoedkantoor De Vos mijn eerste aankoop van vastgoed gedaan. Zij gaven mij hierbij uitstekend advies en begeleiding. Ik ben zeer tevreden van hun duidelijke communicatie en correcte afhandeling van de aankoop. Al de medewerkers zijn zeer professioneel en behulpzaam. Ik kon hen steeds contacteren bij vragen en kreeg ook snel reactie.
Ook bij de verhuur stellen ze zich op als moderate tussenpartij tussen mij en de huurders. Ook hier verloopt alle berichtgeving vlot en efficiënt.
Kortom, een warm vastgoedkantoor die de wensen van de klant ter harte neemt.

28. Dezember 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gilles ,de verkoper heeft op een…

Gilles ,de verkoper heeft op een eerlijke en vrij vlotte manier er alles voor gedaan om te verkoop zo vlot mogelijk te laten gebeuren . Alles was goed geregeld en binnen de week was het aan de juiste en gevraagde prijs verkocht. Een aanrader

21. Dezember 2021

Excellent service

Excellent service, with full transparency and clear communication on both parties.
Ontime and quick support on all matters before the compromie until after the notary acte.

7. Dezember 2021

Goede ervaring

Alle communicatie verliep vlot en op een aangename manier, bij vragen werd er snel informatie gegeven. Over de hele lijn een goede ervaring voor het aankopen van mijn eerste woning.

18. November 2021

Vriendelijke

Vriendelijke, vlotte en bereidwillig dame. Geeft duidelijke informatie en legt alles correct uit.
Dankuwel.

15. November 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr