Super fijne ervaring gehad bij deze garage! We hebben hier onlangs onze nieuwe Renault 5 gekocht en zijn echt heel goed geholpen door Tessa. Vanaf het eerste moment was het contact prettig en ontspa... Mehr ansehen

De eerste succesvolle aankoop van een Renault Zoë elektrische auto. Zeer snelle en mooie service, het hele aankoopproces tot in detail uitgelegd. De auto is gecontroleerd, rijdt geweldig, heeft v... Mehr ansehen
Bij het aangaan van mijn eerste private-lease contract ben ik op een uiterst prettige en behulpzame manier geholpen door Bryon van V. Hij nam ruim de tijd en dacht echt mee. Omdat ik 25 jaar een VW Be... Mehr ansehen
Koop van mijn eerste auto in 2014 bij V Mossel werd heel fijn afgehandeld door John Slabbekoorn. Dus natuurlijk John weer opgezocht omdat ik van Captur naar Symbioz wilde. Wederom een vlekkeloze beh... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Niederlande
- vanmossel.nl/renault

Profiteer nu van topdeals!
Goede service, duidelijke en goede afspraken die tevens nagekomen worden. Vriendelijk en duidelijk
Verwendet eventuell KI als AntworthilfeMehr lesen
Goede en vriendelijke ervaring gehad…
Goede en vriendelijke ervaring gehad met dit bedrijf heb er tevreden auto gekocht

Antwort von Van Mossel Renault
Ik ben erg goed geholpen door Thomas…
Ik ben erg goed geholpen door Thomas Verhagen bij het kopen van een Renault Capture.

Antwort von Van Mossel Renault
Denken goed mee en geven nuttige…
Denken goed mee en geven nuttige informatie.
Snelle service, behulpzaam en zeer vriendelijk.

Antwort von Van Mossel Renault
We zijn heel.vriendelijk ontvangen door…
We zijn heel.vriendelijk ontvangen door de verkoper. Hij heeft alles in het werk gesteld om ons goed te helpen.

Antwort von Van Mossel Renault
van Mossel staat altijd voor je klaar en daarom ben ik een tevreden klant
een goede Feedback naar een controle en of onderhoud beurt en daarom zijn wij nu nog te meer tevreden met onze net aangeschafte Renault Scenic

Prima 1e ervaring.
Keuze gemaakt via Internet en na en een prettig telefonisch gesprek met Tessa, heb ik een afspraak gemaakt voor een proefrit. De rit verliep soepel en na duidelijke onderhandelingen over prijs en onderhoudspunten heb ik direct besloten de gebruikte auto aan te schaffen.
Bij aflevering was de auto tot in de puntjes verzorgd: grondig gereinigd, technisch nagekeken en zelfs voorzien van twee nieuwe banden en gloednieuwe bougies. Een service die mijn verwachtingen overtrof!

Dacia Sandero Stepway
Het was een goede ervaring om zaken te doen met Van Mossel, vestiging Roosendaal, in de persoon van Tessa. We hebben eerlijk onderhandeld en de aflevering was prima in orde.

Fijne aankoop occasion
Occasion aangeschaft, geholpen door Joey. Ik kon rustig de tijd nemen om de auto te bekijken, er werd niet gepusht om te kopen en verkoper wist al mijn vragen te beantwoorden die ik had over deze auto en op mijn algemene vragen. Proefrit gemaakt en daarna gelijk de deal gesloten.
Heel tevreden met de auto, rijdt super en is perfect opgeleverd. Al met al een zeer fijne ervaring.

Ik krijg de auto mee
Ik krijg de auto mee, terwijl mijn profiel nog niet is ingesteld. Vervelend dat je elke keer als je je auto start je eigen instelling moet doen.
Wel al besproken en afspraak gemaakt.
Omdat je door heel vriendelijk eb…
Omdat je door heel vriendelijk eb ervaren mensen geholpen wordt, die verstand van zaken hebben.
En je aankoop tiptop afgeleverd wordt.
De aflevering was oké maar de…
De aflevering was oké maar de poetsbeurt was niet goed gedaan daar ook melding van gedaan met de foto's erbij netjes opgelost krijg nu daarvoor een lak pen en een Nederlandse beschrijving van de auto .Deze hebben ze netjes thuis gebracht fijn service en zeer tevreden zijn we over de auto.

Antwort von Van Mossel Renault
Prima geholpen door een nog jonge…
Prima geholpen door een nog jonge verkoper. Zeer correct maar zou iets terughoudender mogen zijn. Service prima want een klein issue werd door de verkoper snel opgepakt en ik werd gebeld door de vestiging bij mij in de buurt voor een afspraak.

Top service en persoonlijke aanpak bij Van Mossel
Onlangs heb ik mijn Renault Clio aangeschaft bij Van Mossel Renault Roosendaal en ik ben ontzettend tevreden over het hele traject. Vanaf het eerste contact met Tessa verliep de verkoop vlot en prettig. Ze dacht goed met me mee toen ik wat twijfelde over de kleur, en nam echt de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Wat ik erg waardeerde, is dat ze altijd vriendelijk bleef en geen enkel moment het gevoel gaf dat iets teveel moeite was.
Ook tijdens het leveringsproces hield Tessa me netjes op de hoogte met tussentijdse updates. Uiteindelijk was de levering zelfs sneller dan in eerste instantie verwacht, wat natuurlijk een mooie meevaller was. Omdat mijn persoonlijke agenda en vakantie het lastig maakten om de auto direct op te halen, werd er snel en flexibel meegedacht: de Clio werd gewoon bij mijn werk afgeleverd. Dat was echt top geregeld en gaf me veel gemak.
De aflevering zelf verliep vlekkeloos. Alles werd netjes uitgelegd en de auto stond er brandschoon bij, precies zoals gehoopt. Het gaf echt het gevoel dat er zorg en aandacht aan besteed was.
Al met al ben ik super positief over zowel Tessa als Van Mossel Renault Roosendaal. Het hele proces voelde persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. Absoluut een aanrader!

Antwort von Van Mossel Renault
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.