Banner for Van Mossel Renault - Tiel

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Stephensonstraat 3, 4004 JA Tiel, Nederland, NL

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed contact met fijne mensen. Er zit duidelijk een goede organisatie en structuur in het bedrijf. Wij zijn pas sinds kort klant bij dit bedrijf. Onze eerste contacten en met name met de verkoper Stei... Mehr ansehen

1. Renault-Händler

Über Van Mossel Renault - Tiel

Vom Unternehmen geschrieben

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Renault:
Van Mossel is officieel Renault-dealer en heeft vestigingen in Barendrecht, Breda, Culemborg, Dordrecht, Gorinchem, Roosendaal, Rotterdam, Rotterdam Zuid, Spijkenisse, Tiel, Vlaardingen, Waalwijk, Wijk bij Duurstede en Zaltbommel.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

• Stephensonstraat 3, 4004 JA, Tiel, Nederland, Niederlande

• 0344 619 663
Promotion box for Van Mossel Renault - Tiel

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

4.5

1 Stern

Alles goed !

24. April 2026

Heer van Ommen,

Hartelijk dank voor deze 5 sterren beoordeling!

Team Van Mossel Tiel

Prettig geregeld

Prettige ontvangst, goed meegedacht met onze wensen, fijne auto voorgesteld en geregeld. Goede inruilprijs voor de achtergelaten auto.

17. April 2026

Cora,

Wat fijn dat u zo tevreden bent over de ontvangst, het meedenken en de voorgestelde auto. We zijn blij dat de inruilprijs naar wens was. Dank voor uw feedback!

Team Van Mossel Tiel

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service, en er wordt met jou meegedacht. En Sam is een uitstekende en meedenkende verkoper.

30. März 2026

B Hoogkamp,

Fijn dat onze service en meedenken gewaardeerd worden. Dank voor uw feedback!

Goed geholpen bij besluit

Goed geholpen bij besluit, de Volvo
Te kopen, alleen de laatste puntjes, moeten nog afgewerkt worden, de digitale functies moeten nog afgewerkt worden, het is namelijk een import auto, verder rijd de auto prima

2. Dezember 2025

heer van Grevengoed,

Fijn dat we u goed hebben kunnen helpen bij uw beslissing! We zijn blij dat de auto goed rijdt. We zullen de laatste puntjes en digitale functies zo snel mogelijk afwerken. Dank voor uw feedback!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

KlantVriendelijke mensen en een goede service

Vriendelijke mensen en een goede service, aanrader voor als je een auto wilt kopen.

1. Dezember 2025

Fred van Loon,

Wat fijn dat onze service en vriendelijkheid u bevallen zijn! We zijn blij met uw aanbeveling en uw positieve feedback.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vandaag terug geweest met mijn…

Vandaag terug geweest met mijn aangekochte ford kuga 2023 bij van mossel tiel .er zat een storing in .en een sleutel werkte niet. Vanmorgen 8 uur in tiel en aangemeld .ik werd heel goed ontvangen .er stond een prachtige renault senic vol elec voor mij klaar . Smiddags de kuga weer opgehaald en alles netjes opgelost. Van mossel tiel hartelijk bedankt gr fam waalder

30. Oktober 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Beste familie Waalder,

Bedankt voor de mooie feedback.
Fijn dat onze werkplaats u zo snel heeft kunnen helpen.

Vak bekwaam

Werd zeer goed en vriendelijke geholpen

14. September 2025

Beste heer Tieze,

Fijn om te horen dat we u goed en vriendelijk hebben kunnen helpen. Dank voor uw feedback!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn heel.vriendelijk ontvangen door…

We zijn heel.vriendelijk ontvangen door de verkoper. Hij heeft alles in het werk gesteld om ons goed te helpen.

10. September 2025

BEste heer Noordhuis,

Wat fijn om te horen dat de verkoper zo behulpzaam was! We zijn blij dat we u goed van dienst konden zijn en danken u hartelijk voor de mooie woorden.

Vestigingsdirecteur

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

van Mossel staat altijd voor je klaar en daarom ben ik een tevreden klant

een goede Feedback naar een controle en of onderhoud beurt en daarom zijn wij nu nog te meer tevreden met onze net aangeschafte Renault Scenic

9. September 2025

Beste heer van de Kamp,

Wat fijn dat de feedback na de controle en onderhoudsbeurt zo positief is! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw nieuwe Renault Scenic. Dank voor uw terugkoppeling.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De aflevering was oké maar de…

De aflevering was oké maar de poetsbeurt was niet goed gedaan daar ook melding van gedaan met de foto's erbij netjes opgelost krijg nu daarvoor een lak pen en een Nederlandse beschrijving van de auto .Deze hebben ze netjes thuis gebracht fijn service en zeer tevreden zijn we over de auto.

3. September 2025

Beste heer Velden

Bedankt voor uw feedback. We betreuren het dat de poetsbeurt niet aan uw verwachtingen voldeed. Fijn dat we tot een oplossing konden komen met de lakstift en de Nederlandstalige handleiding. We waarderen uw melding.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prima geholpen door een nog jonge…

Prima geholpen door een nog jonge verkoper. Zeer correct maar zou iets terughoudender mogen zijn. Service prima want een klein issue werd door de verkoper snel opgepakt en ik werd gebeld door de vestiging bij mij in de buurt voor een afspraak.

2. September 2025

Antwort von Van Mossel Renault - Tiel

Fijn om te horen dat we u goed hebben kunnen helpen. We waarderen uw feedback over de verkoper en nemen dit ter harte. We zijn blij dat het probleem snel is opgelost en dat er contact met u is opgenomen. Bedankt voor uw review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vorig jaar een nieuwe jogger gekocht

Vorig jaar een nieuwe jogger gekocht. Helaas konden wij niet aan deze auto vinden en hebben we gezocht naar een mooie oplossing. Sinds vorige week een mooie megane voor de deur en wat een verschil

14. August 2025

Beste Andy,

Wat fijn dat jullie na de Jogger nu zo tevreden zijn met de Mégane! We zijn blij te horen dat jullie een goede oplossing hebben gevonden en genieten van het verschil. Bedankt voor de positieve feedback.

Fijn weekend!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

In de eerste instantie blij dat ik er…

In de eerste instantie blij dat ik er een auto kocht. Nu hevig teleur gesteld door van mossel tiel. Kom je met je 3 maanden oude renault austral terug omdat je steenslag hebt gehad op je panorama dak, wat denk je gat erin. Ik naar de dealer, daar gewoon slecht en belabberd geholpen en gewoon weg gestuurd van ga maar een ander zoeken voor dit karwei. Wij doen dit NIET in onze organisatie. Succes bij een ander elders en dag hoor. ( nee voor mij geen auto meer van van mossel. ( en ja dit was de 12 de renault maar ook de aller laatste, never nooit meer) ben gewaarschuwd.
Toch te bezopen dat een renault dealer niet helpt met reparatie en eventueel mee te bedenken wat te kunnen doen.

31. Juli 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima service en geholpen door…

Prima service en geholpen door Albert-Jan en een hele mooie auto gekocht 👍

17. Juli 2025

Beste mevrouw Rosbergen,

Heel erg bedankt voor de mooie review.
Geniet van uw dag, en alvast een fijn weekend gewenst.

Vestigingsdirecteur Tiel

Al ruim 10 jaar maken zij mij blij

Al ruim 10 jaar maken zij mij blij met goede service en adviezen, ook als het hen minder oplevert, maar voor mij beter is. Ook na de overname door van Mossel blijven de mensen van v/h Kerkhof Visser de verwachtingen iedere keer weer waarmaken of overtreffen.

18. Juni 2025

Beste Henk,

Wat leuk dat u de tijd neemt om zo'n mooie review over ons te schrijven, hartelijk dank hiervoor!

Wat mij nog enthousiaster maakt is dat wij u al 10 jaar blij kunnen maken met onze service. Op naar de volgende 10 jaar!

Fijne dag toegewenst namens het hele team uit Tiel.

Salesmanager Van Mossel Tiel

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De verkoper was zeer behulpzaam en…

De verkoper was zeer behulpzaam en legdealles.goed uit en.kan hem altijd.bellen

12. Juni 2025

Beste heer Ruskus,

Bedankt voor het achterlaten van deze 5 sterren review.

Salesmanager Van Mossel Tiel

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr