Super fijne ervaring gehad bij deze garage! We hebben hier onlangs onze nieuwe Renault 5 gekocht en zijn echt heel goed geholpen door Tessa. Vanaf het eerste moment was het contact prettig en ontspa... Mehr ansehen

De eerste succesvolle aankoop van een Renault Zoë elektrische auto. Zeer snelle en mooie service, het hele aankoopproces tot in detail uitgelegd. De auto is gecontroleerd, rijdt geweldig, heeft v... Mehr ansehen
Bij het aangaan van mijn eerste private-lease contract ben ik op een uiterst prettige en behulpzame manier geholpen door Bryon van V. Hij nam ruim de tijd en dacht echt mee. Omdat ik 25 jaar een VW Be... Mehr ansehen
Koop van mijn eerste auto in 2014 bij V Mossel werd heel fijn afgehandeld door John Slabbekoorn. Dus natuurlijk John weer opgezocht omdat ik van Captur naar Symbioz wilde. Wederom een vlekkeloze beh... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Niederlande
- vanmossel.nl/renault

Profiteer nu van topdeals!
Bittet Kunden um Bewertungen
Verwendet eventuell KI als AntworthilfeMehr lesen
Jammer dat als er een on line afspraak…
Jammer dat als er een on line afspraak is gemaakt voor een proefrit, dat de auto tussendoor wel aan andere klant verkocht kan worden. Vermoed geen business policy , dus hoop voor menselijke fout.

Antwort von Van Mossel Renault
Goede dealer waar Service nog gegeven…
Goede dealer waar Service nog gegeven wordt.

Slechte reparatie
Versnellingsbak vervangen en de volgende dag staat de auto still met een kapotte koppeling.

van Mossel Culemborg
Zeer goede service en ERG vriendelijk..
lekkere koffie! Had een lekke band, 15 min later kon ik weer wegrijden.. even tussendoor zeiden ze al. ZÉÉR tevreden!!

Antwort von Van Mossel Renault
fijne garage met heldere voorwaarden en…
fijne garage met heldere voorwaarden en goede service

Antwort von Van Mossel Renault
De vriendelijkheid en bereidwilligheid…
De vriendelijkheid en bereidwilligheid om ons tevreden houden zonder drang van je moet dit of dat zeer aangenaam om zaken te doen, nog maals bedankt Sjoerd.

Tessa engelengeduld…
Tessa Heijligers heeft eindeloos geduld met me gehad. Met mijn gebruikte ZOE waar ik ook nog een waslijstje aan extraatjes bij wilde hebben. Zo’n aankoop is toch altijd een beetje spannend maar Tessa heeft al mijn zorgjes weggenomen met een brede glimlag en engelengeduld. Hartelijk dank daarvoor!🫶

Aanschaf Renault 5 E-tech
We zijn goed geholpen bij onderhoud en reparatie van de Zoë. Dus zijn we voor een vervanging daarvan bij jullie gaan kijken. We zijn toen heel vriendelijk door Melvin te woord gestaan en met veel informatie geholpen. Alles goed uitgelegd, zodat ik de aankoop wel aan durfte. Het gaf ons vertrouwen om bij jullie een auto te kopen. Door Melvins handelen verliep alles om de auto heen heel soepeltjes, zo koop je met plezier een auto.

Antwort von Van Mossel Renault
Zeer adequaat en service gericht…
Zeer adequaat en service gericht gehandeld door Dennis van Gent. Naar aanleiding van vragen die ik had gesteld voor mijn nieuwe auto werd geleverd Contract hierdoor wat aangepast. Echt top geregeld zeer klant gericht gehandeld. Zal in de toekomst zeker weer bij van Mossel Rotterdam Alexander winkelen en reclame voor ze maken.

Klantvriendelijk
Prettige ontvangst, goede uitleg en mogelijkheid om tot prijsafspraak te komen.
Fam.Nuijten

Antwort von Van Mossel Renault
Erg prettig geholpen door Tessa bij de…
Erg prettig geholpen door Tessa bij de aanschaf van een Capture. Zij heeft het proces heel goed begeleid. Erg vriendelijk en gezellig. Stond altijd open voor vragen.
Zo wil je als klant behandeld worden.
Top👍🏻😊

Antwort von Van Mossel Renault
Zeer attente monteur goede service bij van mossel Barendrecht
Vandaag bij van mossel Barendrecht geweest schakelaar Twingo vervangen
Ondanks de auto al uit de garantie was gratis gedaan
De monteur die er aan gewerkt heeft vertelde mij dat er een kreunend geluid uit de onder het stuur vandaan kwam
Keurig dat hij dat bemerkte hij heeft het gelijk gerepareerd ongevraagd

Antwort von Van Mossel Renault
Kom met een lekke band en wordt direct…
Kom met een lekke band en wordt direct geholpen.
Wat een TOPPERS zijn het, kon na een kop koffie direct door.
Dank je wel voor deze fijne service

Fantastische service!
Toen ik een leuke auto op de website zag, heb ik telefonisch contact opgenomen met Van Mossel Culemborg. De auto was er gelukkig nog en ik mocht meteen langskomen voor een proefrit. Ik was super enthousiast over de auto, maar wilde wel even met het thuisfront overleggen omdat het een flink bedrag is om uit te geven. Ik werd geholpen door Bryon van Voorst en hij was bereid de auto die dag voor mij te reserveren zodat ik thuis kon overleggen. Uiteindelijk heb ik telefonisch overlegd en de auto meteen gekocht. Ik was samen met mijn dochter en wij waren in gesprek over hoe we de auto op moesten komen halen. Bryon stelde toen voor de auto te komen brengen. Wat een service! We hebben een afspraak gemaakt en de auto werd thuis gebracht. Gepoetst en wel! Wij zijn heel tevreden met Van Mossel Culemborg, en met Bryon in het bijzonder!

Mega slechte verkoopservice
Wij zijn op een maandag in de showroom geweest en zouden de dag erna gebeld worden met informatie. Helaas had ik een oproep gemist. Ik probeerde direct terug te bellen, maar krijg dan de klantenservice aan de lijn. Ik ben 5 dagen bezig geweest de verkoopster die we gesproken hadden aan de telefoon te krijgen. Elke keer wordt er gezegd dat ze er niet is, dat ze me wel terug zal bellen of er wordt gewoon opgehangen. Als je nou een auto wil verkopen, zou je toch beter met je potentiële klanten om moeten gaan.

Antwort von Van Mossel Renault
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.