Banner for Van Mossel Hyundai - Groningen

Van Mossel Hyundai - Groningen Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Odenseweg 1, 9723HA Groningen, Nederland, NL

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

na eerdere een wat slechtere ervaring, is het nu zeer goed op orde. Werd zeer correct en netjes geholpen, ben erg tevreden weggegaan na het onderhoud.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vriendelijk geholpen, alleen wordt er aangegeven dat contact per WhatsApp app mogelijk is. Echter dit wordt niet beantwoord. Moest zelf achter opleverdatum aanbellen omdat ik niet gebeld werd. Verder... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb al mijn eerdere auto's via Markplaats of handelaren gekocht, en dit was mijn eerste echte dealerervaring, en nu ben ik dus verwend. Want wat een goeie ervaring was dit! Behalve dat mijn a... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na weken hebben gezocht naar een hyundai tucson hev premium kwam ik terecht bij van Mossel in Groningen. We hebben een proefrit geregeld en een goeie onderhandeling gedaan met een kundige verkoper d... Mehr ansehen

1. Hyundai-Händler

Über Van Mossel Hyundai - Groningen

Vom Unternehmen geschrieben

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Hyundai:
Van Mossel is officieel Hyundai-dealer en heeft vestigingen in Emmen, Groningen, Heerenveen en Leeuwarden.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

• Odenseweg 1, 9723HA, Groningen, Nederland, Niederlande

• 050 767 6350
Promotion box for Van Mossel Hyundai - Groningen

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Hervorragend

Ze zijn gewoon correct.

Ze zijn gewoon correct.

26. September 2025

Antwort von Van Mossel Hyundai - Groningen

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u onze service als correct ervaart. We staan altijd voor u klaar en zien u graag weer terug bij ons in de showroom of werkplaats.

Goede service.

Goede service.

24. September 2025

Antwort von Van Mossel Hyundai - Groningen

Hartelijk dank voor uw fijne reactie! We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service – daar doen we het voor!

Vrijdagmiddag 16.55

Vrijdagmiddag, lekke band op de ringweg zuid, bergingsbedrijf dropt ons om 16.55 bij Van Mossel, ondanks dat over 5 minuten het weekend voor de garageploeg begint worden we direkt geholpen, een half uur en een kop koffie later kunnen we weer op weg. Johnny en de rest van het team bedankt! Super gedaan! (tevens dank aan Rijkswaterstaat en bergingsbedrijf Poort voor hun werk!)

19. September 2025

Antwort von Van Mossel Hyundai - Groningen

Wat een mooie woorden – hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! We begrijpen hoe vervelend pech langs de weg kan zijn, zeker op een vrijdagmiddag. Fijn dat we u snel konden helpen en u weer veilig op weg kon. We geven het compliment zeker door aan Johnny en de rest van het team.

Ook onze dank aan Rijkswaterstaat en bergingsbedrijf Poort voor hun snelle hulp. Graag tot ziens (onder hopelijk minder stressvolle omstandigheden)!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het gesprek me de verkoopadviseur

Het gesprek me de verkoopadviseur, Glenn, was aangenaam. Totaal niet opdringerig en met een luisterend oor. Kortom, een toppertje.

10. September 2025

Antwort von Van Mossel Hyundai - Groningen

"Bedankt voor je mooie woorden! 🙏 Het was een plezier om je te mogen helpen. Fijn om te horen dat je je prettig voelde tijdens ons gesprek. Mocht je nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan sta ik altijd voor je klaar!" Hartelijke groet Glenn

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat gerepareerd moest worden is goed…

Wat gerepareerd moest worden is goed gedaan maar na reparatie deed de temperatuursensor het niet meer maar lag aan het warme weer. Doet het nog steeds niet ondanks het 15 graden buiten is. Weer opnieuw een afspraak maken. Update:Ik ben gebeld door een vriendelijke meneer voor oplossen van dit probleem, dit vind ik heel netjes.

13. September 2025

Antwort von Van Mossel Hyundai - Groningen

Bedankt voor uw terugkoppeling. We vinden het erg vervelend dat de temperatuursensor niet goed werkt na de reparatie. Dit pakken we natuurlijk graag voor u op. Wij nemen contact met u op en plannen dan direct een afspraak om dit netjes in orde te maken." Met vriendelijk groet Frank Jellema Commercieel Directeur

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Duur onderhoud,vage rekening

Duur onderhoud,vage rekening, alles terug naar fabrieksinstelling

10. September 2025

Geachte heer Bruin,

Wij hebben inmiddels telefonisch contact met u gehad om uw ervaring te bespreken.
Het spijt ons te horen dat u de factuur als onduidelijk heeft ervaren.
Mocht u na het gesprek nog vragen hebben, dan lichten wij deze uiteraard graag verder toe.

Merijn Hakstege
Coördinator Aftersales (0622751976)

Onvoldoende afstemming kosten onderhoud

Ontvangst prima. Meer duidelijkheid geven over de te verwachten kosten bij reparaties.

3. September 2025

Antwort von Van Mossel Hyundai - Groningen

Bedankt voor uw feedback. Fijn dat de ontvangst goed was. We begrijpen uw wens voor meer duidelijkheid over de te verwachten kosten bij reparaties en nemen dit zeker mee om onze service verder te verbeteren. Team van Mossel Groningen

Goed en snel advies.

Goed en snel advies aangaande gestelde diagnose en hoe nu verder te handelen.

3. September 2025

Antwort von Van Mossel Hyundai - Groningen

Hartelijk dank voor uw terugkoppeling! Fijn om te horen dat u het advies duidelijk en snel heeft ontvangen. We helpen u graag verder mocht dat nodig zijn. Team van Mossel Hyundai Groningen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Na een zeer tevreden gesprek heb ik mijn mening bijgesteld

ik wil mijn ervaring nog niet met iedereen delen, de enorme teleurstelling en ongeloof licht bij ons nog te vers in ons geheugen.
Misschien later als alles weer een beetje gezakt is.

17. August 2025

Antwort von Van Mossel Hyundai - Groningen

Wat vervelend dat de ervaring zo teleurstellend was. We waarderen uw feedback en hopen dat u op een later moment uw ervaringen met ons wilt delen. Graag kom ik met u in contact. Met vriendelijke groet Frank Jellema Commercieel Directeur Hyundai

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vriendelijke begroeting en duidelijk…

Vriendelijke begroeting en duidelijk uitleg van de vertegenwoordiger.

10. August 2025

Antwort von Van Mossel Hyundai - Groningen

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden. Fijn om te horen dat u onze begroeting en uitleg als prettig heeft ervaren. Frank Jellema Commercieel Directeur Hyundai

kopie service rapport

heel goed geholpen met een kopie van het service rapport ivm garantie claim in Luxemburg

5. August 2025

Antwort von Van Mossel Hyundai - Groningen

Fijn om te horen dat we u goed hebben kunnen helpen met het service rapport voor uw garantieclaim in Luxemburg. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Vriendelijke groet,

Marcel

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer teleurstellende service – een ervaring om nooit te vergeten (helaas)

Onze ervaring met Servicepunt Van Mossel Groningen is ronduit teleurstellend geweest. Wij kochten een auto (MG) waarbij bij aflevering al bekend was dat er een defect onderdeel vervangen moest worden. Dit zou volgens de verkoper binnen twee weken worden opgelost – een duidelijke toezegging.

Wat volgde was een frustrerende reeks van slechte communicatie en afspraken die keer op keer niet werden nagekomen. Pas na vier tot vijf weken en drie keer zelf contact opnemen, werd er eindelijk actie ondernomen. Toen konden we op korte termijn terecht – twee weken later – maar was er geen leenauto beschikbaar. Dit werd bovendien afgedaan alsof wij onredelijke verwachtingen hadden, terwijl het simpelweg een gevolg was van eerdere beloften die niet nagekomen zijn.

Omdat wij twee uur moeten reizen (heen en terug) en de afspraak 1,5 uur zou duren, hebben wij zelf voorgesteld te wachten op locatie. Dit initiatief kwam volledig vanuit onszelf – Van Mossel had hierin zelf nog geen enkele moeite gedaan om mee te denken.

Eenmaal ter plekke gaven wij ook aan dat de veiligheidsgordel verkeerd gemonteerd zat en vroegen we of dit direct meegenomen kon worden. Een kleine moeite, werd ons gezegd.

Wat toen volgde, tart elke vorm van klantvriendelijkheid of efficiëntie:

Na 1 uur nog geen terugkoppeling

Na 1,5 uur nog steeds niets

Na 2 uur zelf maar navraag gedaan – er zou direct gekeken worden waar ze stonden

Pas 45 minuten later kregen we een terugkoppeling: “bijna klaar”

Daarna duurde het nóg 45 minuten voor de auto daadwerkelijk klaar was

Totale wachttijd: ruim 3 uur.
En de gordel? Die zat nog precies zoals voorheen.

De receptionist begreep onze frustratie, mede omdat we van ver moesten komen, en beloofde ter compensatie dat bij de volgende afspraak de auto opgehaald en teruggebracht zou worden. Keurig. Helaas – nu een maand later is er nog steeds geen contact met ons opgenomen, ondanks die toezegging.

Deze ervaring geeft ons volledig het vertrouwen in Van Mossel verloren.
Van beloften die niet worden nagekomen, slechte communicatie, gebrek aan initiatief, tot het structureel niet oplossen van afgesproken zaken – dit is voor ons de maat vol.

Wij zullen nooit meer vrijwillig iets kopen of laten onderhouden bij Van Mossel.

2. Juli 2025

Beste heer Smit,

We vinden het erg spijtig om te lezen dat uw bezoek aan Servicepunt Van Mossel Groningen op deze manier is verlopen en bieden u daarvoor onze oprechte excuses aan!

Ik begrijp uw frustratie, de manier waarop de communicatie en afspraken zijn verlopen voldoet niet aan de service waar wij als Van Mossel voor willen staan.

Vanmiddag heeft u reeds telefonisch contact gehad met mijn collega Martin en is er inmiddels een afspraak ingepland voor 20 augustus om het defect te verhelpen.
Zoals beloofd zullen wij de auto bij u ophalen en na de reparatie weer terugbrengen.

We hopen uw alsnog de juiste service te kunnen bieden en uw vertrouwen terug te winnen.
Nogmaals onze welgemeende excuses voor het verloop tot nu toe!

Merijn Hakstege
Coördinator Aftersales, 06-22751976

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Je medewerkers zijn behulpzaam en…

Je medewerkers zijn behulpzaam en meedenkend.

2. August 2025

Antwort von Van Mossel Hyundai - Groningen

Wat fijn dat onze medewerkers zo behulpzaam zijn geweest! We waarderen uw positieve feedback enorm. Met vriendelijke groet Team Hyundai Groningen

vriendelijke receptionist

vriendelijke receptionist. Goede uitleg over de factuur

31. Juli 2025

Antwort von Van Mossel Hyundai - Groningen

Fijn dat de vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg over de factuur u bevallen zijn. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prima service

Prima service

25. Juli 2025

Bedankt voor uw mooie review team Hyundai Groningen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Veel problemen met de accu gehad

Veel problemen met de accu gehad. Tot 3x toe heeft de wegenwacht pechhulp op locatie moeten komen om de auto weer rijdbaar te maken. Tussendoor bij de garage geweest maar heft niets kunnen vinden. Na de derde keer bleek de 12V accu het probleem te zijn. de accu zou onder garantie vervangen worden echter kwam er toch een rekening omdat de accu net buiten de garantie viel

25. Juli 2025

Geachte Heer Mellens,

Wij hebben elkaar reeds telefonisch over bovenstaande gesproken.

Het spijt ons te horen over de problemen met de 12V accu!
Op de 12V accu zit vanuit Hyundai standaard 2 jaar garantie i.p.v. 5 jaar, deze waren op het moment van reparatie verstreken.
Uw ervaring zal ik intern bespreken, om te voorkomen dat de verwarring nog eens voorkomt.

Merijn Hakstege, Coördinator Aftersales
06-22751976

Behulpzaam

Behulpzaam, informatief

18. Juli 2025

Antwort von Van Mossel Hyundai - Groningen

Fijn om te horen, dank voor het compliment!

Vriendelijke groet,

Marcel Koldewijn

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr