na eerdere een wat slechtere ervaring, is het nu zeer goed op orde. Werd zeer correct en netjes geholpen, ben erg tevreden weggegaan na het onderhoud.

Unternehmen hat geantwortet
Vriendelijk geholpen, alleen wordt er aangegeven dat contact per WhatsApp app mogelijk is. Echter dit wordt niet beantwoord. Moest zelf achter opleverdatum aanbellen omdat ik niet gebeld werd. Verder... Mehr ansehen
Ik heb al mijn eerdere auto's via Markplaats of handelaren gekocht, en dit was mijn eerste echte dealerervaring, en nu ben ik dus verwend. Want wat een goeie ervaring was dit! Behalve dat mijn a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Na weken hebben gezocht naar een hyundai tucson hev premium kwam ik terecht bij van Mossel in Groningen. We hebben een proefrit geregeld en een goeie onderhandeling gedaan met een kundige verkoper d... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Odenseweg 1, 9723HA, Groningen, Nederland, Niederlande

Bittet Kunden um Bewertungen
Van Mossel is een veel te grote onpersoonlijke fabriek. Ik heb al een paar keer gehad dat er iets mis is met mijn auto en dat het erg lang duurt voordat het gemaakt kan worden. Daarnaast heb ik al 2x gehad dat er iets gemaakt zou worden en dat het na 2 weken weer mis was. Hebben ze er alleen naar gekeken of echt ook iets mee gedaan? De onderdelen die voor mijn auto nodig zijn, blijken ingewikkeld te zijn qua bestelling, terwijl ik mijn auto bij hun heb gekocht.

Antwort von Van Mossel Hyundai - Groningen
kwamen voor informatie voor een hyundai inster maar door het deskundigeben fijne uitleg met een nieuwe naar huis

Antwort von Van Mossel Hyundai - Groningen
Remmen onder garantie vervangen. Elektrische leenfiets beschikbaar tijdens reparatie. Keurige service.

Antwort von Van Mossel Hyundai - Groningen
Nog steeds niet gebeld ivm missende zomerbanden. Die waren tijdens de gemaakt afspraak onvindbaar. Terwijl de afspraak door hun was verplaatst, zpdat de banden gelijk gedaan konden worden.

Antwort von Van Mossel Hyundai - Groningen
Alles was goed . Alleen jammer dat de vervangende auto bij aflevering niet afgetankt was. Hierdoor moest ik extra benzine tanken om de geleende auto weer correct af te leveren.

Antwort von Van Mossel Hyundai - Groningen
Hele proces is prettig verlopen: van proefrit tot en met de aflevering op de drie maanden eerder afgesproken datum.

Antwort von Van Mossel Hyundai - Groningen
Het werk (normale beurt en APK)is volledig snel en vakkundig uitgevoerd.

Antwort von Van Mossel Hyundai - Groningen
Op zaterdag morgen had ik een probleem met de aansluiting stekker doos voor caravan , er was gelukkig een monteur die het euvel verholpen heeft en we konden toen op vakantie naar Frankrijk. Waren heel blij anders.moesten we wachten tot Maandag.

Antwort von Van Mossel Hyundai - Groningen
Heldere communicatie vooraf en tijdens de werkzaamheden, klantvriendelijk en goede aanvullende service. Dat is precies wat ik zoek.

Antwort von Van Mossel Hyundai - Groningen
Qua verkoopcontact zijn we erg tevreden, echter we wachten al enige tijd op de meebestelde dashcam.
Die blijkt nog steeds in ‘back order’ te staan. Blijkbaar gaat hier meer tijd mee gemoeid als het bestellen, bouwen, transporteren en afleveren van een nieuwe auto.

Antwort von Van Mossel Hyundai - Groningen
Tussen het maken van de proefrit en de levering van de auto zat meer dan drie maanden hoewel de auto (in de uitvoering die ik wilde hebben) bij bijna alle garages op voorraad stond.
En ik vermoed dat het nog langer had geduurd als ik niet wekelijks had gebeld om het proces weer een duwtje te geven.
Daar staat tegenover dat ALS ik contact kreeg, het contact heel prettig was. Prettig genoeg om nog eens langs te gaan voor een praatje en een kop thee.
En nu ik inmiddels een maand in de Hyundai Inster rijd, is de frustratie alleen nog een vage herinnering, want het is een heerlijke auto die de moeite van het wachten zeker waard was.

Antwort von Van Mossel Hyundai - Groningen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.