Virkelig godt og smooth forløb hvor der altid har været styr på tingene. Lærene har godt overblik og kommunikation med hinanden, og gør så undervisningen passer til alle elever. Har kun gode ting at s... Mehr ansehen
Super fed oplevelse de hjælper dig med kun at fokusere på at køre og lave din teori og organisere resten for dig og liggere strukturen. Har self haft omkring 2 timer ind til køre skolen hvervet fra mi... Mehr ansehen
UngTrafik er en klar anbefalning⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ De var fleksible igennem hele forløbet, og tilrette lagde kører lektioner efter hvornår jeg kunne. Jeg går selv i gymnasiet, og havde svært ved at finde t... Mehr ansehen
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos UngTrafik – klart 5 stjerner Teoriundervisningen med Thomas var super god. Han skabte et behageligt og afslappet miljø, hvor man følte sig velkommen... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos UngTrafik prioriterer vi kvalitet i undervisningen – både i vores teorilokaler og under kørelektionerne. Vi tilpasser vores undervisning individuelt, så netop du får den bedste oplevelse og læring, uanset om du har familie, sport, uddannelse eller arbejde, som skal forenes. Vores teorilokaler er moderne indrettet med komfortable biografstole, og vi byder på gratis sodavand, te/kaffe og croissanter til teoriundervisningen. Når det kommer til kørelektionerne, har vi fuld fokus på dig og tager ansvar for din sikkerhed i trafikken. Læring og udvikling går hånd i hånd og det ansvar er vi fælles om. Det er en kerneværdi for os at skabe en tryg atmosfære og et læringsrum, selv når trafikken bliver tæt. Har du spørgsmål eller vil vide mere, er du altid velkommen til at ringe eller sende en sms til os på 25797979. Hvis vi ikke svarer med det samme, er vi enten ude at køre eller underviser, men vi vender hurtigt tilbage til dig. Og hvis du tænker, at du måske er for gammel til UngTrafik, så husk: Ung handler ikke om alder, men om den følelse, du har indeni. Alle er velkomne i UngTrafik-familien. ✨
Mozartsvej 17 - Gammel Køge Landevej 220 - Teglholmsgade 4, København, Dänemark
- info@ungtrafik.dk
- ungtrafik.dk
10/10
Nok den bedste køreskole, søde mennesker, gode til at lære folk,GRATIS croissant og sodavand det har bare været en rigtig gode forløb. De er virkelig flexible og prøver altid og find den bedste løsning for dig. 10/10 køre skole vil gå der igen hvis jeg havde muligheden
Jeg fik kørekort på under tre måneder!
Jeg fik kørekort på under tre måneder! Teoritimerne var virkelig gode med god læring og også sjov og hygge. Havde en virkelig god kørelærer som lærte mig alt hvad jeg skulle bruge. De virkelig gode til at hjælpe dig på vej både med læring men også med godt humør og viser at de tror på du godt kan. Jeg vil virkelig anbefale ungtrafik til folk som gerne hurtigt vil have taget deres kørekort og være i gode hænder 😊
Utrolig fedt forløb
Utrolig fedt forløb. Jeg havde hjælp til alle spørgsmål og fik både gode køretimer og teoritimer. Alle er søde og hjælpsomme og der bliver tilpasset til skole og fritids arbejde, og bliver altid mødt med et smil 😀
Bedste køreskole! Kan stærkt anbefales🌟
Jeg havde en super god oplevelse hos UngTrafik. Hver teoritime var der nybagte croissanter og sodavand, og undervisningen var både spændende og let at følge med i. De gik virkelig op i alt! De hjalp med min aflevering af ansøgning, tog mit pasbillede på køreskolen og sørgede for, at alle køretimer blev booket i god tid, så det passede perfekt ind i min hverdag og skole.
Jeg fik også adgang til en rigtig god teori-app, som gjorde det nemt at øve sig op til teoriprøven. Op til kørerprøven gav de mig ro og selvtillid, og der var en gratis workshop, hvor man kunne stille alle spørgsmål om både bilen og prøven. De var altid søde, smilende og hurtige til at svare, hvis man ringede eller havde brug for hjælp.
Bedste køreskole med fantastiske kørelærer🌟
Anbefaling af UngTrafik
Jeg vil gerne anbefale UngTrafik til alle, der skal tage kørekort. Jeg har selv lige taget kortet på deres afdeling i Hvidovre, hvor jeg bestod på teori- og køreprøve i første forsøg.
Hos UngTrafik modtager du en super god teoriundervisning med en engageret underviser, som sørger for at alle bliver hørt, og er med i undervisningen, så du føler dig klar til både teoriprøven, og til at anvende teorien i praksis.
Jeg følte, at der er styr på det hele, og alt blev planlagt så langt frem i tiden, at jeg kunne få det til at passe med mine arbejdstider.
Inden ens køreprøve bliver man tilbudt en mini workshop med andre elever, hvor de teoretiske- og praktiske spørgsmål, man kan blive stillet til køreprøven bliver gennemgået.
Derudover, får du en god kørelærer, som guider dig, og sørger for at du føler dig tryg, når man er ude og køre, samtidig med at man får en hyggelige lille sludder:)
Varm anbefaling
Jeg syntes at UngTrafik, har været et rigtigt godt sted at tage mit kørekort, på grund af den fantastiske service, der har været i forbindelse med kørekortet.
At jeg følte, at der hele tiden var styr på det, at det hele var planlagt langt frem, og at det kunne passe med mit arbejde, og mine arbejdstider.
Teoritimerne har været fantastiske, med god læring, med en god underviser og omgivelserne og teorilokalet, var sindssygt lækkert, og rent og up til date.
Køretimerne var også virkelige gode, med gode kørelærere.
Og jeg vil klart anbefale, at tage sige kørekort her.
Jeg har været super glad for Ungtrafik
Jeg har været super glad for Ungtrafik!
Kørekort på 3 måneder og jeg bestod begge prøver i første forsøg.
De har super god service og et godt team som altid er klar på at svare telefonen😁
Kan klart anbefale Ungtrafik 💯
En klar anbefaling
Jeg syntes hele mit forløb har været godt og god forklaring igennem det hele og både kørerlærer og teori lærer har god personlighed jeg anbefaler det
100% den bedste køreskole man kunne ha drømt om.
Super dejligt forløb med spændende og engagerende undervisning. Gode og kørelærere, der er meget fleksible med tiderne. Og er et sted, hvor man virkelig føler sig forstået og godt taget imod. En rigtig god oplevelse hele vejen igennem!!!
( Også er der lækre croissanter og sodavand klar til teorien)
Jeg har været utrolig glad for at tage…
Jeg har været utrolig glad for at tage mit kørekort i ungtrafik. Det har været nemt og meget fleksibelt og bestod begge prøver første gang.
Den bedste og mest kompetente køreskolee
Ungtrafik er den bedste køreskole. Min datter gik ved åmarken st.
Hun var virkelig nervøs første gang Hun skulle ud og køre,men thomas og Benjamin var enormt søde,forstående og rummelige.
De er SÅ dygtige og kompetente hele vejen igennem. Benjamin er den bedste kørelærer og har gjort køretimerne sjove,trygge og spændende.
Min datter er gået derfra med kørekort og et kæmpe selvtillidsboost.
Kan klart anbefale ungtrafik til alle.
Den bedste køreskole
Den bedste køreskole med de bedste kørerlærer. Lækre croissanter og sodavand til hver teori time. Så dejligt at man ikke selv skal stå for at gå op med ansøgninger og papir på kommunen, det sørger de for. Plus gratis kørekort billede på skolen. Man blir altid mødt med et smil både til køretimerne og teoritimerne. Jeg har været så glad for at tage Kørerlærer hos ungtrafik, der har kun været positive ting. Den bedste køreskole og jeg kan helt klart anbefale at tage kørekort hos ung trafik.
10/10!
Jeg havde Saim som kørelærer hos Ungtrafik, og hele forløbet var virkelig godt! ⭐
Efter jeg dumpede, fik jeg hurtigt nye køreprøver, og både Saim og de andre ansatte var super søde, imødekommende og hjælpsomme. Jeg havde det sjovt til timerne og følte mig altid velkommen. Kan helt klart anbefales.
Verdens bedste køreskole!!
Verdens bedste køreskole!!! De har været de bedste til planlægning! Og det har altid været rart at være til teoritimerne her, jeg kan KUN anbefale denne køreskole😍 jeg fik kørekort på under 2 måneder og 100% støtte fra køreskole gennem det hele. Waow! Vælg ungtrafik!!!!
Helt fantastisk køreskole!
Helt fantastisk køreskole!
Jeg har for nyligt bestået både teori og køreprøve hos Ungtrafik og det har være intet mindre en fantastisk.
Ungtrafik får den ellers kedelige teoriundervisning til at virke bare en lille smule spændene og de gør det nemt for dig at komme igennem det med gratis sodavand, frisklavede croissanter og til tider også is.
Planlægningsmæssigt var det meget overskueligt. Teoriundervisning 1 fastgang om ugen og alle køretimerne bliver planlagt flere uger fremad efter dine behov.
Jeg kan ikke andet end at anbefale Ungtrafik hvis du vil have en overskuelig, professionel og god oplevelse.
- Sofus Smollerup
Jeg kan varmt anbefale Ungtrafik
Jeg kan varmt anbefale Ungtrafik! Undervisningen er både grundig og let at forstå, og instruktørerne formår at skabe en tryg og afslappet stemning, både i bilen og i teorilokalet hvor der altid er lune croissanter og en kold sodavand klar🥐🥤. Køreundervisningen er tilpasset den enkelte elev, og man får god feedback hele vejen, så man føler sig sikker og klar til både teori- og køreprøven. Super god kommunikation, fleksible tider og generelt en positiv oplevelse – klart et sted jeg vil anbefale til alle, der ønsker et kørekort! 🚗
Trygt, professionelt og lærerigt forløb
Jeg har været rigtig glad for mit forløb hos Ungtrafik! Alt kørte super godt, der var styr på tingene hele vejen igennem, og undervisningen var virkelig første klasse. Min kørelærer Thomas var super dygtig, tålmodig og god til at forklare tingene på en pædagogisk måde. Det gjorde hele forløbet både trygt og lærerigt. Kan varmt anbefales!
Min oplevelse ved Ungtrafik har været…
Min oplevelse ved Ungtrafik har været rigtig god. Jeg fik lavet en aftale der passede til mine behov og kørelektioner blev aftalt på tidspunkter som passede mig. Jeg er blevet vejledt og fulgt godt igennem hele forløbet.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.