Kongens Køreskole Bewertungen 293

TrustScore 5 von 5

5.0

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg tog lynkursus hos Kongens Køreskole i vinterferien. Det var et super godt forløb. Jeg havde Jan Hernvig i både teori og som kørelærer. Han var virkelig god i begge roller. Han skabte et trygt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Anders Husum v. Kongens Køreskole. Han er en super dygtig kørelærer, der altid tager sig tid til at forklare tingene grundigt, så man virkelig forstå... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fahrschule

Vom Unternehmen geschrieben

Vores motto er "En sikker og hurtig vej til kørekortet". I "Kongens Lovpakke" får du udover den lovpligtige undervisning også en online teori pakke og vi håndterer alle dine papirer og booker køreprøve til dig. Vores elever har ikke unødig ventetid på prøver - det har vi bevist at vi kan opfylde også igennem Corona perioden. Når du kommer til teoriprøven har vi forberedt dig ordentligt så du består første gang og når du skal til den praktiske prøve så har du fået færdighederne til at bestå. Vi gør alt vi kan for at give vores elever en god oplevelse og ikke mindst for at skabe bedre bilister på vejene.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kongens køreskole er en mega god…

Kongens køreskole er en mega god køreskole. Fik hjælp med alt fra start til slut, og havde en mega god både teori (Jan Hernvig) og kørelære (Kim). Min kørelære Kim Brøns var virkelig sød og tålmodig, kan helt klart anbefale ham😊!

22. April 2026

Fantastisk kørelærer og køreskole

Jeg havde Jan Hernvig i både teori og som kørelærer. Han var virkelig god i begge roller. Han skabte et trygt rum at lære i med plads til at have det sjovt og begå fejl.
Jan var fantastisk til at lære fra sig og meget fleksibel ift. køretider.
Det ledte til, at jeg kunne bestå på første forsøg.
Både Jan og Kongens Køreskole får den varmeste anbefaling herfra!

12. März 2026

Mega god Køreskole!

Fantastisk køreskole hvis du vil blive en god billist, og samtidig have hurtig og effektiv læring. Jeg havde Jan Hernvig som kørelærer, som er virkelig pædagogisk, konstruktiv og forresten også meget fleksibel der gjorde det muligt for mig at bestå første gang
100% anbefaling

12. März 2026

Bedste anbefaling herfra

Bedste anbefaling herfra! Jeg havde Kim som kørelærer, han var virkelig dygtig og sød. Hele forløbet tog 3 måneder, jeg bestod teori og køreprøve første gang.

5. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastik køreskole og kørelærer!

Jeg kan kraftigt anbefale kongens køreskole, og specielt min kørelære Jan Hansen. Han var fantastisk til at sørge for at man var godt tilpas og fik styr på sine nerver. Der var styr på det hele fra køreskolens side og oplevede ingen problemer der. Så er meget glad for mit valg med kongens køreskole, og vil anbefale det til alle.

19. Februar 2026

SUPER GOD KØRESKOLE!!

KAN HELT SIKKERT ANBEFALE DENNE KØRESKOLE!!
Jeg startede i afdelingen i Virum og havde et rigtig godt kørekortforløb. Jeg var på et mindre hold, men der er ingen tvivl om, at alle underviserne var til for vores skyld og gav deres bedste. Teoriunderviseren Jakob Svane var super dygtig og venlig. Jeg fik også tilknyttet nogle virkelig gode kørelærer (Cai og Jan Rosenvinge). Jeg startede med rent manuelt gear men havde svært ved at lærer det hurtigt nok. Cai anbefalede mig således at tage resten af forløbet med automatgear. Dermed ville jeg få så glidende et forløb som muligt, men stadig kunne holde fast på kravet om manuelt gear (kode 148). Min nye kørerlærer, Jan, var mindst ligeså dygtig i sit arbejde. Alt i Alt et trygt og godt forløb.

9. Februar 2026

PERFEKT!

Jeg har haft det ultimativt bedste forløb. Bestod teoriprøven første gang med kun 1 fejl og bestod også køreprøven i Hillerød i første forsøg. Har haft den sødeste og rareste kørelærer, Jan, og har generelt kun mødt positive og professionelle mennesker. 10/10 – kæmpe god oplevelse.

29. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en virkelig god oplevelse…

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Kongens Køreskole. Alt i alt har det hele været super trygt og professionelt. Det tog mig lidt længere tid at finde ud af at køre sikkert, men min kørelærer Cai var utrolig tålmodig og god til at forklare, så kørslen gav mening. Jeg følte mig godt forberedt og bestod både teori og køreprøve i første forsøg! Kan helt klart anbefales, 5 stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

23. Januar 2026

Virkelig god køreskole

Virkelig god køreskole

Men især køretimerne er sjove og hyggelige

Takket være jan hansens proffesionelisme og venlighed
Har det gjort hver køretime sjov og spændene

Og jeg føler nu på den anden side af kørekortet at jeg har lært at køre i bil og tør nu trygt at køre rundt

20. Januar 2026

Virkelig god oplevelse!

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Kongens Køreskole! Jeg var heldig at have Jan Hansen som teori- og kørelærer, og han er hamrende dygtig til sit job og god til at tackle ens nerver. Ikke mindst har han også været rigtigt hyggeligt og sjovt selskab 😆
Takket været ham, strøg jeg lige igennem og bestod både teori- og køreprøve i første hug på kun 3 måneder! Hele forløbet er effektivt og tilpasset efter den enkeltes behov.
Kongens Køreskole, og særligt Jan Hansen, har mine største anbefalinger 😊🙏

11. Dezember 2025

VIRKELIG god oplevelse

Jeg skiftede fra en anden køreskole, hvor der var dårlig kommunikation med kørelæreren. Jeg fik heldigvis Kongens Køreskole anbefalet af en lang række venner, som havde taget deres kørekort her. Allerede fra første gang jeg kom i kontakt med min kørelære, Torben, var der god kommunikation, som gjorde at jeg følte mig i trygge hænder, og således bestod min køreprøve kort tid efter i første huk.

9. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min datter har haft Jan som kørelærer…

Min datter har haft Jan som kørelærer hos Kongens Køreskole i Hellerup. Hun fik kørekort på lidt over 2 mdr. Bestod både teori og køreprøve i første forsøg. Jan gjorde hende meget tryg, og det var en ubetinget god oplevelse.

31. Oktober 2025

Virkelig en god oplevelse

Jeg har haft en meget god oplevelse hos Kongens køreskole med Jan hernvig som kørelærer. Jeg havde været hos en anden køreskole i 1,5 år og havde det sværre dumpet den praktiske prøve 3 gange. Og var ærgelig talt på nippet til at give op fordi jeg havde fået så meget angst for at tage til prøven efter dårlige oplevelser. Men jeg fik anbefalet kongens køre skole og specielt fik jeg anbefalt jan. efter 2 køre timer med ham var jeg mere end klar til køre prøve og bestod helt uden en eneste fejl. Kæmpe optur her fra

19. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Anders Husum v. Kongens Køreskole.

Han er en super dygtig kørelærer, der altid tager sig tid til at forklare tingene grundigt, så man virkelig forstår sammenhængen mellem teori og praksis.

Anders formår at skabe en behagelig og tryg stemning i bilen.

Derudover er han virkelig fleksibel med tider, så det har været nemt at finde køretimer, der passede ind i en travl hverdag.

Jeg kan helt klart anbefale ham til alle, der gerne vil have en god og behagelig oplevelse med at tage kørekort! 🚘

7. November 2025

Kæmpe anbefaling

Jeg kan virkelig anbefale Kongens Køreskole. Det har været en rigtig god oplevelse fra start til slut. Min kørelærer Jan har været utrolig sød, tålmodig og dygtig til at forklare tingene på en rolig og forståelig måde.
Tak for en så god oplevelse og for at gøre det både sjovt og lærerigt at tage kørekort! ☺️

5. November 2025

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr