Ungdomskraft Bewertungen 465

TrustScore 5 von 5

4.9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snälla & jättetrevliga killar som kom in och hämtade 9 sopsäckar med kläder, skor, väskor, yogamatta osv. Skrev 8 min innan de var på plats, nästa gång hade det varit skönt med lite mer framförhållnin... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sms dagen innan och 1 tim innan de kom, mkt uppskattat. 2 unga män, gjorde jobbet snabbt, snyggt och smidigt. Tung barnsäng/ madrass och stor 5 sits soffa, matta mm flyttades från city till Mälarö... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bokningsprocessen med mycket trevlig personal! Så effektiva killar som genomförde bokning hämtning och lämning av duschkabin, tung. Helt perfekt! Har anlitat tidigare och precis lika bra som då! Ta... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb hämtning efter att jag ringt dem 10 30 idag. Kom 12 10 - 12 15 trevliga och snabba killar inget blev skadat precis som vanligt. Kanon bra. Kommer anlita företaget igen. Tack Annette

Unternehmensdetails

1. Allround-Handwerker
  2. Zimmermann
  3. Rasenpflegedienst
  4. Zeitarbeitsagentur
  5. Transportdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Ungdomskraft är framtidens problemlösare med kund och personal i fokus. Vår affärsidé är tydlig, att hjälpa unga, drivna talanger ut i arbetslivet och därmed namnet – Ungdomskraft. Vi hjälper både privatpersoner och företag med att lösa vardagspusslet. Vare sig det är att bli av med gamla soffan eller sätta upp en whiteboard på kontoret så finns vi här. Sedan våren 2022 finns vi även i Göteborg med samma mål som i Stockholm, få ut ungdomar i arbetslivet. Vi erbjuder samma tjänster i Göteborg. Vi sysslar även med företagsbemanning och idag är vi närmare 40 heltidsanställda som stöttar företag inom lager, butik och ekonomitjänster.

Ungdomskraft

Vom Unternehmen geschrieben

Oavsett uppdrag!
Vi drivs av möjligheten att lösa problem och strävar genuint efter att utföra samtliga uppdrag till perfektion.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Härligt enkelt

Härliga starka killar. Snabba som attan. Kom i tid, och hämtade allt på ett nafs.

18. März 2024

Antwort von Ungdomskraft

Tack för dina fina ord! Hoppas vi ses snart igen.

högsta betyg

trevliga.
snabba.
proffsiga.

18. März 2024

Antwort von Ungdomskraft

Hej, väldigt roligt att du är nöjd med tjänsten.

Bästa transporterna ever

Trevlig, snabb och tydlig bokning av ca 5 transporter från höst till nu. Perfekt att de kan göra olika stopp på vägen till slutdestination tex stadsmission, återbruk och sopstation
Punktliga, lättsamma killar aldrig något bekymmer. Snabba och effektiva.
Prisvärda.Rekommenderar dem åt vänner och bekanta.

12. März 2024

Hej Marja,

Det är väldigt roligt att få hjälpa dig!

Hoppas du får en fin dag och du är varmt välkommen åter!

Allt gott,
Malin

Snälla killar

Fick snabb och bra hjälp med det jag behövde. Tipsar till vänner!!

14. März 2024

Hej Nicolas,

Tack för ditt omdöme! Väldigt roligt att få stå till hjälp!

kom vid rätt tid

kom vid rätt tid, inget tjafs ,praktiska killar som såg o visste vad som skulle göras ,riktiga verktyg ,jobbade på bra

13. März 2024

Hej Eva,

Tack för ett fint omdöme!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tråkig erfarenhet, rekommenderar ej. Falska uppgifter och hotfulla mejl

Prisuppgifter givna av anställda i person stämmer inte alls med fakturan. Vid uppmärksammande kring detta per mejl så mottas inget svar inom några veckor senare ett hotfullt mejl om inkasso.. Mycket märkligt och förvånande. Jag köpte ett matbord 3-5 minuters promenadavstånd från där jag bor och fick en faktura på 700 sek. Bärarna/ hjälpen kom 30 minuter för tidigt och svarade inte på sms eller telefon den tiden som vi bestämt att bordet skulle levereras. Därtill så var det en förvåning att de stampande in med blöta skor och inte avsåg att ta av dessa innan jag påpekade att jag gärna såg att de lämnade skorna i hallen.. Rekommenderar ej!

Det hade blivit mycket billigare och enklare att betala avgiften som butiken tog per vecka för att förvara bordet tills dess att jag flyttar in i min nya bostadsrätt.

Besviken av service och Andreas Stjernbergs hotfulla mejl!

Mvh
Mona

15. März 2024

Hej Mona!

Det är väldigt tråkigt att du inte är nöjd med din upplevelse hos oss. Då är välkommen att kontakta oss igen så reder vi ut vad som gått snett.

Önskar dig en trevlig helg!

Mycket bra!

Mycket trevliga, kunniga och effektiva. Kom i tid, gjorde rent och fint efter sig. Rekommenderas starkt!

30. Januar 2024

Hej Martin!

Superkul att höra att allt gick som det ska!

Ha en fin helg - Malin

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så otroligt trevliga och nogranna…

Så otroligt trevliga och nogranna ungdomar. Kommer absolut rekommendera till andra och själv anlita igen. Så nöjd.

27. Januar 2024

Hej Maria,

Superkul att höra dessa varma ord.

Du är varmt välkommen åter - Malin

Bästa firman

Helt underbart att anlita er så smidigt att få hjälp av er Ni är bara bäst

26. Januar 2024

Hej Roger,

Väldigt roligt att höra så fina ord.

Tack för att vi få hjälpa till - Malin

Supernöjd

Jättebra bemötande, snabba och effektiva. Supernöjd. Riktiga hjältar 👏👏

24. Januar 2024

Hej Inger,

Väldigt roligt att få se de fins orden!

Du är varmt välkommen åter - Malin

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Glada och trevliga grabbar som utförde…

Glada och trevliga grabbar som utförde sitt uppdrag raskt och med glatt humör.

18. Januar 2024

Hej Mia,

Tack för att du tog din tid att ge oss ett så fint omdömme!

Önskar dig en fin dag - Malin

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Behövde hjälp för att montera en…

Behövde hjälp för att montera en förvaringsäng och hänga bokhylla, gardinstång och taklampa. Hugo & Lucas gjorde ett bra jobb. Jag rekommenderar servicen definitivt 👍🏼

16. Januar 2024

Hej Cristina,

Tack för ditt omdöme!

Önskar dig en fortsatt fin dag - Malin

Supertrevliga

Supertrevliga, gick snabbt och smidigt

17. Januar 2024

Hej Alexander,

Tack för att du tog din tid och gav oss ett omdöme!

Lukas och Hugo

Lukas och Hugo;

de arbetade snabbt och effektivt, de kunde svara på alla mina frågor och var överlag väldigt snälla!

11. Januar 2024

Hej Emma,

Tack för ditt fina omdöme!

Önskar dig en fin dag - Malin

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Leo och Robin gjorde ett toppenarbete

Leo och Robin gjorde ett toppenarbete! Fokuserade, vänliga, arbetsamma, hjälpsamma och pedagogiska. Det kan inte bli annat än full pott. Dessa två personer ligger högst på vår radar när det gäller framtida arbeten som vi vill ha hjälp med. Utmärkt!

12. Januar 2024

Hej Lennart,

Väldigt roligt att se att du vart nöjd, vi ska hälsa killarna detta!
Du är varmt välkommen åter.

Ha en fin dag - Malin

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr