Ungdomskraft Bewertungen 465

TrustScore 5 von 5

4.9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snälla & jättetrevliga killar som kom in och hämtade 9 sopsäckar med kläder, skor, väskor, yogamatta osv. Skrev 8 min innan de var på plats, nästa gång hade det varit skönt med lite mer framförhållnin... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sms dagen innan och 1 tim innan de kom, mkt uppskattat. 2 unga män, gjorde jobbet snabbt, snyggt och smidigt. Tung barnsäng/ madrass och stor 5 sits soffa, matta mm flyttades från city till Mälarö... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bokningsprocessen med mycket trevlig personal! Så effektiva killar som genomförde bokning hämtning och lämning av duschkabin, tung. Helt perfekt! Har anlitat tidigare och precis lika bra som då! Ta... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb hämtning efter att jag ringt dem 10 30 idag. Kom 12 10 - 12 15 trevliga och snabba killar inget blev skadat precis som vanligt. Kanon bra. Kommer anlita företaget igen. Tack Annette

Unternehmensdetails

1. Allround-Handwerker
  2. Zimmermann
  3. Rasenpflegedienst
  4. Zeitarbeitsagentur
  5. Transportdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Ungdomskraft är framtidens problemlösare med kund och personal i fokus. Vår affärsidé är tydlig, att hjälpa unga, drivna talanger ut i arbetslivet och därmed namnet – Ungdomskraft. Vi hjälper både privatpersoner och företag med att lösa vardagspusslet. Vare sig det är att bli av med gamla soffan eller sätta upp en whiteboard på kontoret så finns vi här. Sedan våren 2022 finns vi även i Göteborg med samma mål som i Stockholm, få ut ungdomar i arbetslivet. Vi erbjuder samma tjänster i Göteborg. Vi sysslar även med företagsbemanning och idag är vi närmare 40 heltidsanställda som stöttar företag inom lager, butik och ekonomitjänster.

Ungdomskraft

Vom Unternehmen geschrieben

Oavsett uppdrag!
Vi drivs av möjligheten att lösa problem och strävar genuint efter att utföra samtliga uppdrag till perfektion.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Snabba och noggranna

Snabba och noggranna! Tack!

12. Januar 2024

Hej Lilo!

Tack för ditt omdöme! Tveka inte att höra av dig för framtida uppdrag, vi hjälper dig mer än gärna!

Ha en fin dag - Malin

Väldigt nöjd!

Leo & Robin var konstruktiva och kreativa i sitt tänk att lösa ett problem med att flytta upp en säng i vad det visade sig en "besvärlig" trapp. Trevliga och med stort tålsmod löste de uppbärningen! Väldigt nöjd!!! Kommer defenitivt att anlita Ungdomskraft igen!

12. Januar 2024

Hej Senita,

Tack snälla för ditt omdöme! Du är varmt välkommen åter.

Ha en fin vecka - Malin

Bra service!

Snabbt, smidigt, inget krångel, trevliga killar!

7. November 2023

Hej Leonard,

Tack för ditt omdöme och kul att du är nöjd med tjänsten. Vi ser fram emot nästa gång.

Proffsigt

Hela jobbet genomfördes på ett mycket avspänt och proffsigt sätt. Jag är mycket nöjd och återkommer gärna.

24. Oktober 2023

Hej Anders,

Bästa killarna! <3

Så trevliga killar, snabba och effektiva! Kunde inte bli bättre!

31. Oktober 2023

Hej Tindra,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nizam och Semir var jättetrevliga och…

Nizam och Semir var jättetrevliga och proffsiga. Dom va snabba och allting gick jättesmidigt. Kommer garanterat rekommendera Er vidare till vänner och behöver jag hjälp igen kommer jag att boka Er :)

31. Oktober 2023

Hej Josefine,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Grabbarna Rasmus och Albin har nu…

Grabbarna Rasmus och Albin har nu hjälpt oss vid ett flertal tillfällen. De har varit helt enastående, alltid i tid och trevliga! Hjälpen har bestått i tunga lyft, bortforsling av möbler i alla möjliga format, flyttlådor och svarta sopsäckar. Vi kan varmt rekommendera dem!//Marja

19. Oktober 2023

Hej Marja,

Mycket nöjd!!

Mycket nöjd med hjälpen jag fick. De var väldigt trevliga. Jag kommer säkert anlita er fler gånger!

11. Oktober 2023

Hej Anders,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket nöjd med den hjälp vi fick av Ungdomskraft.

Mycket nöjd med den hjälp vi fick av Ungdomskraft. Personerna utförde uppdraget på ett mycket bra sätt och var dessutom väldigt trevliga, artiga och snabba.

2. Oktober 2023

Hej Eva,

Tack för ditt omdöme och kul att du är nöjd med tjänsten.
Tre starka ord som vi alltid försöker att leverera.

Jättebra.

Letade på nätet efter någon som kunde hjälpa mig med hämtning av soffa. Fastnade för Ungdomskraft. Fantastiskt bemötande. Soffan hämtades och levererades. Supertrevliga killar. Rekommenderas starkt detta företag.

27. September 2023

Hej Linda,
Tack för ditt omdöme och kul att du är nöjd med tjänsten.
Hoppas vi ses snart igen - Malin!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag vill varmt rekommendera…

Jag vill varmt rekommendera UNGDOMSKRAFT och de fantastiska killarna, Nizam och Johan. Att boka in hembesök gick smidigt och snabbt. Det var otroligt trevliga och professionella, jobbade snabbt och levererade resultat i tid. Om jag behöver hjälp igen, kommer jag definitivt ringa dem och rekommendera dem till mina vänner och bekanta.
Tack så mycket för allt hjälp!

Hej Lauras,

Tack för ditt omdöme och kul att du är nöjd med tjänsten. Dina ord gör oss bättre!

Ha en fin dag - Malin!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är alltid lika nöjd!!!

Jag är alltid lika nöjd. Har anlitat Ungdomskraft flera gånger det sista året. Det är punktliga, proffsiga och alltid väldigt trevliga. Jag rekommenderar dem varmt.

25. September 2023

Hej Maria,

Tack för ditt omdöme och kul att du är nöjd med oss. Alltid kul att få hjälpa återkommande kunder!

Ha en fin dag - Malin!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi är SÅ tacksamma för Rasmus o Albins…

Vi är SÅ tacksamma för Rasmus o Albins hjälp inför en flytt till ett tillfälligt boende, pga ett stambyte i vårt 10-våningshus.
Tänk att så många kartonger o diverse saker så snabbt kunde byta plats!
Tack Rasmus o Albin
Synnöve o Hans-Göran

24. September 2023

Hej Hans-Göran,
Tack så mycket för ditt omdöme och fem stjärnor. Kul att höra att ni är nöjda med tjänsten. Era ord gör oss bättre!

5/5!

Snabba, duktiga och supertrevliga!

Hej Felicia,

Tack för ditt omdöme och att du är nöjd med tjänsten.
Tre starka ord som stärker oss.

Effektiva,trevliga och hjälpsamma

Supernöjd! Trevliga,snabba och hjälpsamma. Fick hjälp av Hugo och Lukas att montera upp 3st speglar och en hylla. Det blev supersnyggt 😊 Kommer definitivt att anlita dem igen och rekommenderar Ungdomskraft till alla! Högsta betyg / Angeelica

18. September 2023

Hej Angeelica,

Tack för ditt fina omdöme och kul att du är nöjd med tjänsten.
Dina ord som får oss fortsätta leverera bästa servicen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Proffa snabba och nogranna!

Lukas och Hugo kom prick i tid nåt jag uppskattar. Dom var trevliga, professionella och snabba. Jobbet dom gjorde var noggrant och snyggt utförd.

Hej Ida,

Tack för ditt omdöme och kul att du är nöjd med tjänsten.
Tre starka ord som stärker oss, vi ser fram emot att få hjälpa dig igen.
Ha en fin kväll - Malin!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hugo och Lukas var stjärnor!

Hugo och Lukas var stjärnor!! Löste allt, var supersnabba, proffsiga och jättetrevliga🌟🌟🌟🌟🌟

19. September 2023

Hej Annika,

Visst är dem det!
Hoppas vi ses snart igen - Malin!

Trevliga, snabba och hjälpsamma

Trevliga, snabba och hjälpsamma. Stor hjälp två gånger av Hugo och Lukas. Möbelmontering och uppsättning på vägg samt TV-stativ. Stort tack! /Anna

18. September 2023

Hej Anna,

Tack för ditt omdöme och kul att vi fick hjälpa till.
Hoppas vi ses snart när nästa fix behöver lösas.
Ha en fin torsdag - Malin!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr