Na je aanmelding kan je gelijk in de online leeromgeving. Hier kan je op je eigen tempo de theorie doornemen voordat je start met de cursus. De docent neemt tijdens de cursus alles rustig en duidelijk... Mehr ansehen
2e keer geslaagd. De eerste dagcursus had ik zelf van te voren niet zoveel geleerd.. Best stom. Gezakt.. opnieuw een dagcursus aangevraagd. Beetje geleerd, en vandaag na alle herhalingen. geslaagd doo... Mehr ansehen
Motor theorie gevolgd bij TurboTheorie, na intotaal 6x te doen over mijn scooter+auto theorie toch maar besloten om voor turbo te kiezen. Dit beviel heel erg goed (in 1x geslaagd :D) het enige minpunt... Mehr ansehen
Top ervaren. Was erg snel ingepland. Thuis alvast kunnen oefenen met het lesmateriaal en hierna een cursus gevolgd. Fijne, rustige duidelijke uitleg gekregen. Vervoer naar het CBR was top geregeld pe... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Turbotheorie.nl verzorgt zowel fysieke als online theoriecursussen voor de auto, motor en brommer. Door onze unieke lesmethode zijn wij hét vertrouwde adres waar leerlingen al jaren naar toe komen! Door onze leuke, begrijpelijke lessen en de kracht van herhaling zorgen wij ervoor dat jij alle kennis bezit en de stof echt begrijpt! Met onze groeiende expertise bewijzen wij keer op keer dat onze aanpak werkt. Sinds 2011 hebben wij al meer dan 120.000 cursisten geholpen met het behalen van hun theorie!
Turfschipper 18, 2292 JA, Wateringen, Niederlande
- 0850645060
- contact@turbotheorie.nl
- turbotheorie.nl
Hat 57 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Een keer geslaagd
Degene die de cursus gaf was extreem enthousiast en legde alles goed uit, het was een lange dag, maar hij hield je goed bij de les. In een keer geslaagd met 3 foutjes!
Zakken? Niet meer na Turbotheorie!
Ik was 2 keer gezakt en begon het bijna op te geven.😬 Na één dagcursus bij Turbotheorie 😎 snapte ik ineens veel meer, begreep ik waar ik eerder de mist in ging en voelde ik me een stuk zelfverzekerder 💪.
En ja… ik ben nu geslaagd 🎉! De cursus is duidelijk, praktisch en helpt je echt te begrijpen wat er gevraagd wordt ✅.
Echt een aanrader voor iedereen die vastloopt 😉.
Ik een keer geslaagd
Prima theorie dag gehad met turbo…
Prima theorie dag gehad met turbo theorie.. lekker snel geslaagd voor mijn motor rijbewijs
Goede cursusdag, waardeloze locatie
Goede cursusdag gehad. Viren had er een lekker tempo in en herhaalde de benodigde kennis regelmatig, zonder dat het vervelend was. Hij hield ons goed bij de les en, naar mijn weten, zijn de meesten van ons geslaagd (waarvoor dank!)
De locatie waar we zaten was echter echt heel slecht onderhouden (toiletten konden niet op slot, deurklinken en knoppen waren stuk) en de koffie ronduit goor. Ik snap dat ze dit waarschijnlijk huren, maar kon eigenlijk echt niet.
Duidelijk uitleg
Duidelijk uitleg, niet meer niet minder alles was helder. Training was super met regelmatige pauzes kan je het makkelijk volhouden. Je ontvangt ook oefenmateriaal via mail, zodat je thuis kan voorbereiden. Uitslag hiervan in 1 x geslaagd. Bedankt.
Super fijne 1daagse auto theorie…
Super fijne 1daagse auto theorie cursusdag gehad en meteen geslaagd ! En super erg meedenkend!❤️ super bedankt ervoor !❤️🥳
Feestje vieren
Goeie leraren super enthousiast
En feestje vieren love naar jou hulp maar.
Prima ervaring
Aanmelden was makkelijk en snel. De communicatie is snel en duidelijk. De online oefenomgeving is een fijne start. De theorie op locatie was ook prima geregeld, net als het examen
Het was een hele goed cursus
Het was een hele goed cursus. Je leert alle belangrijke dingen die je moet weten voor het examen.
Top ervaring!
Het was echt top. Het heeft me echt goed geholpen ik heb alles onthouden het werd heel duidelijk en goed verteld allemaal. Het duurde wel echt lang maar het is het waard en na elke uurtje heb je even 10 min pauze.
Geslaagd met maar twee foutjes!
Geslaagd met maar twee foutjes!
Ik heb een deel van het oefenmateriaal gemaakt. Zeker een aanrader om dat door te nemen vóór je aan de cursus begint.
Heel tevreden over de manier van lesgeven en de uitleg tijdens de cursus. Veel wordt herhaald, zodat je het beter onthoudt en begrijpt. Na elk blok oefen je de stof met vragen.
Goede uitleg topdag en meteen geslaagd
Goede uitleg topdag en meteen geslaagd
Super goede uitleg / cursus
Bedankt! voor de super goed uitleg
Roermond 20-2
Super gedetailleerde uitleg, en zo op een manier uitgelegd dat het interessant bleef om naar te luisteren.
Super veel van opgestoken en maar met 2 magere foutjes geslaagd.
Dikke 5🌟🌟🌟🌟🌟
TurboTheorie The beste
Heel goede uitleg was bang dat ik het…
Heel goede uitleg was bang dat ik het niet ging halen eindstand 3 fouten.
Snel slagen
Als je snel wilt slagen dan is opletten hier het belangrijkste.
Duidelijke theorie uitleg en fijne “ ezelsbruggetjes “
Ik raad het aan om dit te volgen en de…
Ik raad het aan om dit te volgen en de theorie te leren via Turbotheorie , de lessen worden heel duidelijk uitgelegd en met video’s en je kunt al een beetje cbr-examens testen
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.