2e keer geslaagd. De eerste dagcursus had ik zelf van te voren niet zoveel geleerd.. Best stom. Gezakt.. opnieuw een dagcursus aangevraagd. Beetje geleerd, en vandaag na alle herhalingen. geslaagd doo... Mehr ansehen
Motor theorie gevolgd bij TurboTheorie, na intotaal 6x te doen over mijn scooter+auto theorie toch maar besloten om voor turbo te kiezen. Dit beviel heel erg goed (in 1x geslaagd :D) het enige minpunt... Mehr ansehen
Top ervaren. Was erg snel ingepland. Thuis alvast kunnen oefenen met het lesmateriaal en hierna een cursus gevolgd. Fijne, rustige duidelijke uitleg gekregen. Vervoer naar het CBR was top geregeld pe... Mehr ansehen
Super goede uitleg.martijn maakte tussendoor grappen waardoor het wat luchtiger werd. Blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Wat ik niet verwacht had werd werkelijkheid in 1 keer geslaagd. Een echte aan... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Turbotheorie.nl verzorgt zowel fysieke als online theoriecursussen voor de auto, motor en brommer. Door onze unieke lesmethode zijn wij hét vertrouwde adres waar leerlingen al jaren naar toe komen! Door onze leuke, begrijpelijke lessen en de kracht van herhaling zorgen wij ervoor dat jij alle kennis bezit en de stof echt begrijpt! Met onze groeiende expertise bewijzen wij keer op keer dat onze aanpak werkt. Sinds 2011 hebben wij al meer dan 120.000 cursisten geholpen met het behalen van hun theorie!
Turfschipper 18, 2292 JA, Wateringen, Niederlande
- 0850645060
- contact@turbotheorie.nl
- turbotheorie.nl
Hat 57 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Top!
Top! Positieve energie en ruimte om ook fouten te maken!
Martijn is een topper!!
Martijn is een topper!!
Lekker spontaan & hij legt alles super duidelijk uit!!!
Ben Martijn super dankbaar voor een super gezellige cursusdag!❤️
Wat een fijne cursus bij Turbo Theorie
Wat een fijne cursus bij Turbo Theorie! Ze leggen alles duidelijk uit en helpen je echt goed op weg. Dankzij hun ben ik in één keer geslaagd voor mijn theorie. Super dankbaar en zeker een aanrader!
Het is een goede duidelijke cursus
Het is een goede duidelijke cursus. De mannen hebben precies in hun hoofd hoe het allemaal gaat maar toch weten ze dit op een luchtige manier te vertellen zonder dat het saai word. Na 3 keer zelf leren heb ik het met deze cursus eindelijk gehaald!
Voor mij hielp het om alles te herhalen…
Voor mij hielp het om alles te herhalen wat ik geleerd heb. Jullie hebben mij op leuke manier geholpen en het was ook fijn dat andere waren door hun krijg je motivatie. Dat hebben jullie goed gedaan. Al was het beetje moeilijk om zo vroeg wakker te worden maar door jullie heb ik gehaald. Dank jullie wel!
Super fijn en zkr de moeite waard goeie…
Super fijn en zkr de moeite waard goeie en leerzame uitleg via turbo theorie in 1 keer gehaald
Geweldig
Geweldig, met 1 fout geslaagd echt een aanrader
Goede dag cursus
Leraar legde alles goed uit, hij had ook fijne tips en ezelsbruggetjes.
Je wordt van tevoren ook goed op de hoogte gehouden over de planning.
Dankzij de goede uitleg van de docenten…
Dankzij de goede uitleg van de docenten ben ik in 1 keer geslaagd💪
Perfect :)
Nadat ik het twee keer zonder cursus had geprobeerd, ben ik de derde keer met deze cursus in één keer geslaagd. Het was een hele fijne cursus met een docent die alles heel duidelijk en geduldig uitlegt. Super!!
Top theoriecursus geslaagd met maar 3…
Top theoriecursus geslaagd met maar 3 foutjes
Vandaag mijn AM theorie-examen in één keer gehaald dankzij Turbo Theorie!
Super fijne en duidelijke uitleg, waardoor de stof echt makkelijk te begrijpen was. De lessen waren goed opgebouwd en precies gericht op wat je moet weten voor het examen.
Dankzij de goede voorbereiding ging ik met veel vertrouwen het examen in — en in één keer geslaagd!🎉
Echt een aanrader voor iedereen die snel en goed zijn theorie wil halen. Bedankt Turbo Theorie! 💪
Duidelijke cursus
De theorie word super goed besproken met alle tips en tricks voor het examen. Het mist naar mijn ervaring bijna niks ! Er is interactie met het publiek en er worden geen dingen verteld die onnodig zijn. Ze beantwoorden vragen zonder probleem en vertellen er ook duidelijk bij wel of niet van toepassing ! Heel fijn !
Online theorie voor motor zit niet alles in
Online theorie voor motor gekocht goed geoefend ik had alle vragen goed in de oefenexamens en de oefen vragen ik dacht het helemaal te weten, zeker omdat er staat dat ze zeggen dat hun vragen in de zelfde hoek zitten als op cbr...
Niet echt ik misde zeker een groot gedeelte kennis, het basis gedeelte is wel goed maar er zit niks specfieks in over de motor er kwamen verschille de vragen voorbij bij het cbr die niet eens werder aangeraakt in het oefenen.
Raadt niet aan om voor je motor hier te leren
Een keer geslaagd
Degene die de cursus gaf was extreem enthousiast en legde alles goed uit, het was een lange dag, maar hij hield je goed bij de les. In een keer geslaagd met 3 foutjes!
Zakken? Niet meer na Turbotheorie!
Ik was 2 keer gezakt en begon het bijna op te geven.😬 Na één dagcursus bij Turbotheorie 😎 snapte ik ineens veel meer, begreep ik waar ik eerder de mist in ging en voelde ik me een stuk zelfverzekerder 💪.
En ja… ik ben nu geslaagd 🎉! De cursus is duidelijk, praktisch en helpt je echt te begrijpen wat er gevraagd wordt ✅.
Echt een aanrader voor iedereen die vastloopt 😉.
Ik een keer geslaagd
Prima theorie dag gehad met turbo…
Prima theorie dag gehad met turbo theorie.. lekker snel geslaagd voor mijn motor rijbewijs
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.