TurboTheorie.nl - Theoriecursus in 1 dag Bewertungen 907

TrustScore 5 von 5

4.9

Na je aanmelding kan je gelijk in de online leeromgeving. Hier kan je op je eigen tempo de theorie doornemen voordat je start met de cursus. De docent neemt tijdens de cursus alles rustig en duidelijk... Mehr ansehen

2e keer geslaagd. De eerste dagcursus had ik zelf van te voren niet zoveel geleerd.. Best stom. Gezakt.. opnieuw een dagcursus aangevraagd. Beetje geleerd, en vandaag na alle herhalingen. geslaagd doo... Mehr ansehen

Motor theorie gevolgd bij TurboTheorie, na intotaal 6x te doen over mijn scooter+auto theorie toch maar besloten om voor turbo te kiezen. Dit beviel heel erg goed (in 1x geslaagd :D) het enige minpunt... Mehr ansehen

Top ervaren. Was erg snel ingepland. Thuis alvast kunnen oefenen met het lesmateriaal en hierna een cursus gevolgd. Fijne, rustige duidelijke uitleg gekregen. Vervoer naar het CBR was top geregeld pe... Mehr ansehen

1. Führerscheinausbildung

Turbotheorie.nl verzorgt zowel fysieke als online theoriecursussen voor de auto, motor en brommer. Door onze unieke lesmethode zijn wij hét vertrouwde adres waar leerlingen al jaren naar toe komen! Door onze leuke, begrijpelijke lessen en de kracht van herhaling zorgen wij ervoor dat jij alle kennis bezit en de stof echt begrijpt! Met onze groeiende expertise bewijzen wij keer op keer dat onze aanpak werkt. Sinds 2011 hebben wij al meer dan 120.000 cursisten geholpen met het behalen van hun theorie!

4.9

Hervorragend

TrustScore 5 von 5

Hat 57 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Geslaagd

Vandaag met weinig voorbereiding heel goed geluisterd naar wat er werd verteld ben ik met 5 fouten geslaagd. Ik geef wel iedereen de tip om wel goed te leren met de online curses die je krijgt van hun hier want het is best wel veel wat je moet onthouden. Want dat is eigenlijk wat je krijgt er is dan 1 persoon (leraar) die het van begin tot eind alles uitlegd waar ze jou ook toegang voor geven voor 7dagen na aanmelding. Verder is de gegeven les wel handig en moet je het meer zien als een opfrisser met bepaalde efficiënte manier van uitleg.

9. Februar 2026

Eerste keer geslaagd

Als je een beetje oplet geeft turbo theorie je letterlijk alle antwoorden ben de eerste keer geslaagd met minimaale moeite groots aanrader

9. Februar 2026

Mijn ervaring van de les:

De les was leerzaam en ik heb ontzettend veel gehad aan deze dagcursus! Ik heb ook gelijk mijn theorie weten te behalen d.m.v. deze dagcursus! Ik heb hem ook zeker aan andere mensen aangeraden en de uitleg was goed te volgen. Onwijs bedankt!!

5. Februar 2026

Top!

Mijn zoon is vandaag in 1 x geslaagd voor zijn auto theorie, alles was ook heel duidelijk kreeg leermatriaal online voor tot de cursus en na de cursus dag gelijk door naar examen echt top!

5. Februar 2026

Geslaagd

GESLAAGT.Je krijgt goed en duidelijk uitleg over verkeerssituaties dat op een groot scherm wordt uitgebeeld. Zijn er toch vragen dan worden ze op voorbeeld (scherm) duidelijk uitgelegd. Ook het leren via hun theorie app is duidelijk. Al met al een goede aanbevolen theorie cursus. BEDANKT

28. Januar 2026

In 1 x slagen? Kies Turbo Theorie, hoppa in de pocket!

Ik heb het eerst zelf geprobeerd zonder dagcursus, maar dat lukte mij niet. Met de dagcursus van Turbo Theorie wél, en daarna ben ik geslaagd 🎉 Het is echt 100x makkelijker dan zelf leren. Je krijgt handige tips en tricks, vooral over hoe het CBR vragen stelt. De docent legt alles rustig en fijn uit, waardoor je alles goed kunt volgen. Elke uur is er 10 minuten pauze, dus het is goed vol te houden. Ook koffie en thee is aanwezig. En wil of kan je niet zelf naar het CBR, nou geen probleem taxi regelen ze voor je!
Twijfel je en wil je liever zelf leren? Geloof mij: bespaar jezelf extra geld en tijd. Ga gewoon naar Turbo Theorie, je slaagt en hoppa… in de pocket! ✅

26. Januar 2026

Heb dag cursus gehad in Goes en dit…

Heb dag cursus gehad in Goes en dit heeft mij zoveel duidelijkheid gegeven over dingetjes waar ik moeite mee had Ik ben hiervoor 2 keer gezakt en ben met turbotheorie geslaagd met maar 3 fout. Heel fijn!

22. Januar 2026