Beställt ännu ett Lego technic f1 set men tyvärr har det gått flera dagar nu utan frakten har påbörjats. Dröjer det ännu längre, så kommer betyget att justeras nedåt. Edit: den kom 1 dag senare än... Mehr ansehen
Jag köpte sällskapsspelet Loopin’ Louie från ToySpace till min dotter. När spelet kom fram visade det sig tyvärr att motorn var trasig, men efter att jag kontaktade kundservice fick jag supersnabb res... Mehr ansehen
Toyspace har bra produkter till bra pris och snaba och pålitliga leveranser! Beställt många gånger nu och mest imponerande var när ett litet tillbehör till en Bruder-bil gick sönder och jag ring... Mehr ansehen
Jag fick hem fel vara och kontaktade kundtjänst. Snabbt, trevligt svar, jag behövde inte återsända den felaktiga varan, de skickade den ursprungliga varan direkt. Jag uppskattade att jag fick uppma... Mehr ansehen
Vi är en del av Skandinaviens största leksakskedja på nätet, och har tagit Sverige med storm de senaste två åren. Vi satsar hårt och fortsätter vår resa mot högre höjder. Här hittar du trendiga produkter från kända varumärken – till låga priser!
Schweden
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
En bättre upplevelse får du leta länge efter. Toyspace skickar snabbt, oftast samma dag och senast dagen efter. Trots de skickas från Norge så når leveransen dig i stort sett inom samma tid som inhemsk leverans. Jag hade stora problem med deras leverantör Bring som gång på gång gjorde tabbar då de skulle flytta/byta ombud. Toyspace tog tag i detta och trots de inte ens var ansvariga för Brings misstag så tog dem ett stort ansvar gentemot mig som kund. De var alltid vänliga. Priserna är utmärkta och servicen är bland den bästa som jag mött på nätet... Tidigare omdömen om fakturaleverantör eller varifrån paketet skickas är bara relevanta för dem som inte läser (men accepterar) köpevillkor då allt sådant framgår tydligt på hemsidan.
Toyspace använder sig av Afterpay, som inte skickar ut påminnelser innan fakturor löper ut, och dessutom får man påminnelseavgift väldigt snabbt. Ingen schysst hantering av köpet. Det jag sparade på de lägre priserna hos Toyspace förlorade jag snabbt på påminnelseavgiften. Kommer inte att handla härifrån igen.
Jag har beställt flera gånger och är jättenöjd! Produkterna kom fram snabbt.
Beställde tre leksaker på tisdagen och på fredagen var de levererade till mitt ombud.
Bla köpte jag brio builders kreativitetssats som ofta är slut på andra sighter så utbudet är väldigt bra.
En av varorna hade en liten defekt så jag mejlade kundtjänst om saken- snabbt och smidigt fick jag svar och de löste problemet i ett nafs.
Tack Toyspace!!!
Bra pris, men något sen leverans (dom skickar från Norge).
Hemsk butik! Blev lurad på stor summa!
Betsällde dyra nyårsklappar under den 23 December.
Dock det går inte att spåra beställning och kundtjänst svarar ej på mejl (och dett är 10 dagar efter beställning!) 2500 kronor är borta och ingen vet vårt finns mina grejer.