Mijn onlinebestelling werd om een of andere reden in tweevoud geleverd (en betaald). Ik bracht dus 1 exemplaar terug naar de winkel, waar ze me hartelijk verder hebben geholpen en ik het geld zonder p... Mehr ansehen
Dinant: 3e visites. Acceuil et service de nouveau empreint de professionnalisme. Prise en compte des difficultés orthopédiques, des goûts, ... signale les difficultés futurs. Prévenantes Mireille... Mehr ansehen
De vaste winkelbediende (die er al lang werkt) gaf zoals altijd een top service, maar een jonge bediende (jobstudente?) nam ons mee de volwassensectie en beweerde dat jullie geen sletsen of tuinschoen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Als we binnen kwamen in de TORFS winkel is er zeer vriendelijk gezegd geweest dat als we hulp nodig hadden het gerust konden vragen. Daarna konden we rustig kiezen zonder verder gestoord te worden.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Schoenen Torfs, dat is meer dan 75 schoenenwinkels en een online webshop, boordevol inspiratie, leuke wedstrijden en toffe acties!
Hoofdkantoor Schoenen Torfs - Afschrijverslaan 2, 9140, Temse, Belgien
- 03 776 00 00
- klantenservice@torfs.be
- torfs.be
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Leuke winkelervaring
Snel gevonden wat we zochten.
Mooi assortiment en genoeg keuze in deze leuke winkel

Top bediening
Tot mijn verbazing kreeg ik de toelating om van jullie sanitair gebruik te maken, tevens ook een super vriendelijke bediening top!!

Vriendelijk
Vriendelijk, alles per maat en per “soort” schoenen.

Antwort von Schoenen Torfs
Ruim en overzichtelijk aanbod waarbij…
Ruim en overzichtelijk aanbod waarbij soms de maten niet meer juist geordend staan..
Tip: Wachttijd aan de kassa beperken.

Problemen door hallux fallux
Ik zocht gemakkelijk zittende schoenen/pantoffels. Ik heb een tamelijk grote hallux fallux en heb moeite om geschikt schoeisel te vinden. De medewerkster heeft me dan "skechers" aanbevolen. Ik heb die gepast en die zitten zeer comfortabel. Had nog nooit van skechers gehoord. Een zeer waardevolle tip!

Deskundige medewerker
Ik werd goed geholpen door een medewerker ivm mijn vragen over steunzolen.

Antwort von Schoenen Torfs
Altijd super vriendelijk in Ieper!

Ruim assortiment.
Ruim assortiment.
Vriendelijk en beleefd personeel.
Nette winkelruimte.

Antwort von Schoenen Torfs
De winkelbedienden nemen hun tijd om te helpen en blijven vriendelijk.
De winkelverantwoordelijken hebben geholpen bij het uithalen van verschillende keuzes. Waren ook vriendelijk en niets was te veel om te helpen.
Ik kocht Ara-schoenen en hopelijk kan ik volgende herfst-winter terug Ara-schoenen vinden.
Alleen één iets: ik zocht een klein rugzakje als "handtas".
Hier merkte ik dat voor een winkelbediende niet duidelijk was wat de winkel te bieden had.
Bij zelf nader te kijken heb ik meer rugzakjes gevonden dan er werd aangeboden. Dat is prima, ik kon het zelf ontdekken en gevonden wat ik echt zocht. Een klein lederen rugzakje als "handtas".

Antwort von Schoenen Torfs
Fijne bediening niet opdringerig en…
Fijne bediening niet opdringerig en heel beleefd

Behulpzame winkelbedienden
Behulpzame winkelbedienden, overzichtelijke winkelinrichting en een relatief ruime keuze van schoenen.

Antwort von Schoenen Torfs
Winkeldame was erg behulpzaam.

Misleidende reclame!
Misleidende reclame!! Op de raamposter staat er ‘20% korting vanaf 2 paar op topmerken’. Deze zinsconstructie stemt NIET overeen met wat in de actievoorwaarden staat waarbij je pas 20% korting ontvangt vanaf en op het tweede paar (en eventueel derde, vierde,…). Dus geen 20% op het eerste paar. Dit is onvoldoende transparant en misleidend en overweeg een klacht in te dienen bij consumentenzaken.

Antwort von Schoenen Torfs
De winkelbediende kwam ons direct…
De winkelbediende kwam ons direct helpen bij onze keuze

Antwort von Schoenen Torfs
Fantastische verkoopster die Isabelle…
Fantastische verkoopster die Isabelle. Zij Kan echt mensen helpen aan de juiste schoenen. En ook voor mensen met moeilijke voeten. Ze heeft ervaring zat. Reeds meerdere malen ondervonden en ook voor andere familieleden en vrienden.

Antwort von Schoenen Torfs
Zeer vriendelijk en behulpzaam…
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Antwort von Schoenen Torfs
Zeer vriendelijk en behulpzaam !
Zeer vriendelijk en behulpzaam !

Nieuwe schoenen voor mijn zoon van 3jr
Nieuwe schoenen voor mijn zoon van 3jr. Top verkoopster die ons hielp om de juiste maat te bepalen, liet ons nadien op ons gemak de schoentjes te kiezen en hielp om dan te kijken of de maak ook goed was en de schoen goed zat. Ze was heel geduldig, lief naar mijn zoon toe en had duidelijk kennis van zaken. Top ervaring!

Antwort von Schoenen Torfs
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.