Tivoli Casino Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er ( stadigt ) svært at få bonusspil og hvis du er suuuuper heldig kan du vinde hele 23 kr efter at have spillet for 244 kr og hele 51 kr efter 466 kr og det er så på spil hvor man med en ekst... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bare som advarsel - lad være med at bruge penge på Tivoli Casino. Jeg har testet deres spil over 3 dage indbetalte det samme beløb, indsats på samme beløb, og fuldstændigt identisk forløb på e... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

oprettede mig som bruger på Tivoli Casino spiller der aldrig mere indtryk af fusk på deres spille maskiner efter 3-400 kr 15kr pr tryk køre ruller rundt stopper ikke og ikon popper op server problem... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

0 stjerner, fuldstændig uduelige chatmedarbejdere,bliver givet 20 spins hvis spiller 20 spins,fuldstændigt uoverskueligt at finde de spins.Efter 'hjælp'fra chat' bliver det kun endnu værre.Tivoli casi... Mehr ansehen

1. Spielkasino

Vom Unternehmen geschrieben

TivoliCasino.dk blev grundlagt i 2012 og er drevet af Danske Licens Spil A/S. På TivoliCasino.dk kan du spille traditionelle casinobordspil såsom blackjack og roulette. Du kan spille på både traditionelle og mere moderne tematiserede slots (spilleautomater) og videoslots. Du kan vinde jackpots for flere millioner kroner, jo flere der spiller på vores maskiner jo større bliver vores jackpots. Vi tilstræber at udbyde et spændende og underholdende produkt, og at udvise ansvarlighed i alle aspekter af driften og alle kunderelationer. Vi håber at se dig på TivoliCasino!

Mangelhaft

Alle Bewertungen

40 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Snydt…

Hvorfor skal man dreje på hjulet for at få gratis spins, når den lander på 3 hver gang. Er der nogen der får 40 spins, jeg føler mig lidt snydt, skal logge ind hver dag for ingenting.

11. Juli 2021

Tak for din anmeldelse

Vi er selvfølgelig kede af, at du ikke er tilfreds med vores kampagne. Jeg vil dog lige gøre opmærksom på at dette er en gratis kampagne, hvor du har mulighed for at vinde nogle freespins. Det er tilfældigt hvor mange man vinder.

SURT OPSTØD !!

SURT OPSTØD !!! Jeg skal love for, der er kommet nye boller på suppen hos jer som spil udbyder. Jeg har spillet længe hos jer, men siden dec. 2020 ændrede tingene sig pludselig. Tab og vind med samme sind, det betyder jo altså også, at der skal vindes en gang imellem. Siden dec har jeg desværre oplevelse af, at det er præcist det samme billede jeg ser hver gang !!! Der kan komme et lille overskud på mellem 500-1000 kr, med en indsats på 2000 kr. derefter falder gevinster vældig markant og der holdes åbenbart øje med, at overskud ikke kommer over de max 1000 måske 1500 kr. Når i så mener 😡 at nu har hun spillet længe nok, nu er det ikke sundt for hende, at spille mere 😡 syntes i ( som åbenbart har fået en rolle som mor over for voksne mennesker) så er max gevinst lige pludselig 2 kr med indsats på 20 kr. også er spillet slut og i har fået jeres penge.. jeg ved jo fra nogle jounalister, at i sorterer i jeres kunder, dem der vinder i starten og dem der max må få overskud på et meget lille beløb. Hvor er det klamt, at sådan noget foregår i dk, man skulle tro jeg spillede på et site fra Rumænien eller Sicilien. Dumt åbenbart, at tro det er godt, at støtte et dansk firma og det er ordnede forhold… VÆLDIG DUM TANKEGANG. Til sidst vil jeg gerne gøre opmærksom på, at som der står på spillemaskiner SPIL FOR PENGE eller SPIL FOR SJOV, så spiller man ikke for sjov hvis man spiller for penge, fuldstændig som der står på jeres maskiner, så drop jeg klogskab og bedre vidende. Alle skal være 18 år og burde derved være bevidst om deres gerninger. Næ det drejer sig nok mere om, at i vil kontrollere og gøre hvad i kan for ikke, at udbetale. Desuden er der også et grimt billede af jer, hvis der bliver trukket lidt penge ud, ja så er gevinst lig nul indtil det trukne beløb er betalt tilbage mindst 3 gange.. HVOR ER DET EN MEGET TRIST UDVIKLING I HAR GJORT OG HAR VALGT AT BEHOLDE. Jeg skriver dette grundet ubehag - lede og mistillid til jer som spillested og fatter simpelthen ikke, det kan få lov, at stå på.. jeg har netop igår igen spillet og endnu engang fået præcist samme ubehagelige oplevelse, så desværre var det så sidste gang i modtager penge fra mig, naivt har jeg tænkt det ændre sig vel, men nej det gør det så ikke.. så farvel og tak. Det var sjovt engang og god fornøjelse med jeres mor & far roller.

13. Juni 2021

Hej Izabel

Jeg er ked af at du har haft en dårlig oplevelse, men det handler simpelthen om tilfældighed. Nogle gange taber man, andre gange vinder man, og chancerne er altid de samme for hver spiller uagtet hvor meget man tidligere har tabt eller vundet.

Hvis du har nogle spørgsmål eller lignende er du velkommen til at kontakte os på livechat i hverdagene fra 16-22, og i weekenden fra 12-20 - eller på mail kontakt@tivolicasino.dk

Lasse

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er helt umulig at få fat i nogen…

Det er helt umulig at få fat i nogen der, de svarer heller ikke på mail. Synes det er meget dårlig kundeservice

9. Juni 2021

Hej Poul

Har du tjekket dit spam-filter, om der eventuelt skulle ligge et svar fra os der? - Vi besvarer selvfølgelig altid alle vores henvendelser, og vil selvfølgelig meget gerne hjælpe med problemet.
Vi sidder klar på livechat i hverdagene fra 16-22, og i weekenden fra 12-20 - eller på mail kontakt@tivolicasino.dk

Lasse

Rigtig dårlig side

Rigtig dårlig side. Hver gang jeg skal sætte penge inde er der kun bøvl.enden dur mit kort ikke eller også påstår den at den ikke er valificeret.var ellers glad for st spille der inde men med alt det nye son ikke virker ved indbetaling så gider jeg ikke bruge over 30 min hver gang for,at få dem sat ind
Hilsen Jesper

29. April 2021

Hej Jesper

Vi er glade for at høre du har været tilfreds med at spille hos os. De udfordringer jeg kan se du har haft, er at din 3D verificeringer ikke går igennem og din indbetaling derfor ikke bliver godkendt. Dette er blevet løst for andre brugere, ved at slette browser data osv. i Chrome browseren eller ved at benytte en anden enhed. Hvis du har flere spørgsmål er vi på live-chatten fra 16-22 og i weekenden fra 12-20 eller på mail kontakt@tivolicasino.dk.

Tivoli casino

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid hyggeligt at spille derinde

Altid hyggeligt at spille derinde. :-) Pengene man vinder bliver hurtigt overført til ens konto. Aldrig oplevet fejl. Husk nu alle sammen: tab og vind med samme sind! Og husk: spil ikke for penge du ikke har råd til at tabe. Ikke alle er heldige.

9. April 2021

Hej T. Andersen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det lader til, at du har et rigtig sundt forhold til spil :)
Skulle du få brug for vores hjælp er du meget velkommen til at kontakte os på kontakt@tivolicasino.dk eller på vores live-chat, som har åbent i hverdage 16-22 og i weekender 12-20.

Rigtig god weekend til dig.

Upåklageligt

Skriver sjældent anmeldelser på steder som Trustpilot, da det i høj grad er når folk føler sig snydt at de skriver. Synes derfor også at der skal være plads til ros. Deres side virker upåklageligt og udbetalingerne fungerer.

30. März 2021

Hej Rikke,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Jeg vil ønske dig en rigtig dejlig påske.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg her siddet og ventet på at min…

Jeg har siddet og ventet på at min dokumentation er blevet godkendt, men alt jeg har opnået, er en besked der siger:
"Tak! Vi har modtaget din dokumentation
Vi behandler din sag hurtigst muligt."

Det er efter 3 timer.

24. März 2021

Hej Ole,

Vi behandler alle indsendte dokumenter så hurtigt som muligt. Som jeg også har skrevet i svaret på din mail, så har du sendt et foto af dig selv 10 gange. Dette kan desværre ikke bruges som dokumentation. Hvis du sender et billede af dit sygesikringsbevis til os, så skal vi få din konto op at køre så snart som muligt.

Jeg håber på at høre fra dig snarest :-)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kirstymisse

13. März 2021

Hej Kirsten,

Vi er altid interesserede i feedback fra vores brugere. Hvis du har noget, som du synes, vi skal vide, så er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@tivolicasino.dk eller på vores livechat, som har åbent i hverdage 16-22 og i weekender 12-20.

Får helt ondt i hjertet

Får helt ondt i hjertet, hvergang i dukker op på Facebook. Glemmer aldrig at jeg spillede sammen med en ven fra hans konto, men brugte mit indbetalingskort, kunne snildt sætte 10000kr ind, men da vi vandt og ville udbetale 15000kr i alt. Beholdte i det hele fordi vi lavede den ene fejl at bruge mit betalingskort. I beholdte vores 10000kr plus vores gevinst. Og selvfølgelig skal man overholde jeres regler, men straffe folk også beholde ens indbetaling også, det slet ikke fair på nogle måder, man har intet problem med og indbetale, der tager i glædeligt i mod ens penge. De penge var tabt det sekund vi satte dem ind. Og i er så frække og beholde dem. Fair nok vi ikke får vores gevinst, men at beholde vores indbetaling. Føj i burde skamme jer. Da faktisk ikke var med vilje, og både jeg og min ven, kunne bevidne at det var mit kort og hans konto. Men i beholdte det hele. Jeg har tænkt mig så længe jeg ser jer på Facebook eller i reklamerne, så skriver jeg om den sag om og om igen, fordi der intet retfærdighed er til på denne spille site. Hold jer væk, det har intet forståelse for en og så god en site var det overhovdet ikke, der mange andre som er bedre.

7. März 2021

Hej Jørgen,

Jeg er ked af, at du har fået et så dårligt billede af Tivoli Casino.
Det er ikke tilladt at spille på andres konti, og det er ikke tilladt at benytte andre betalingskort end ens eget på sin konto, så der er desværre ikke så meget, jeg kan gøre for dig. Jeg kunne dog godt tænke mig at spørge, hvornår dette er sket? Jeg kan ikke finde nogen sag ud fra de oplysninger, jeg kan se på dig herinde.

Hvis du vil i dialog med os om sagen, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@tivolicasino.dk eller på vores livechat, som har åbent i hverdage 16-22 og i weekender 12-20.

Svært at vinde.

Det er meget svært at vinde hos Tivolicasino efter at Danske Spil har overtaget Casinoet.
Bare lige en advarsel!

2. März 2021

Hej Henrik

Jeg vil blot lige nævne, at de overordnede udbetalingsprocenter på diverse spillemaskiner osv. ikke er ændret. Hvis du har nogle spørgsmål eller lignende er du velkommen til at kontakte os på live-chatten fra 16-22 i hverdagene og 12-20 i weekenden. Ellers kan man fange os på kontakt@tivolicasino.dk

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

iht anmeldelse den 28 okt-2020

iht anmeldelse den 28 okt-2020
Jeg valgte historien om grisen og fik tildelt 10 freespin på Tivoli Magien, som IKKE var tilgængelige, da Jeg åbnede softwaren!
Dem fik jeg heller aldrig ellers en middelgod side

30. Dezember 2020

Hej

Det lyder selvfølgelig både irriterende og mystisk at de pågældende freespins ikke har været tilgængelige. Har du mulighed for at kontakte os på enten mail eller livechat, så vil vi selvfølgelig meget gerne kigge nærmere på det. Det skal selvfølgelig fungere, og hvis ikke det kan lade sig gøre, så finder vi selvfølgelig en løsning.
- Livechatten har åbent fra 16-22 på hverdage og 12-20 i weekenderne, ellers er vores mail: kontakt@tivolicasino.dk

De svarer ikke

De svarer ikke. Røg af nettet i en feature der kørte suværent og har prøvet ny browser ogclrar cache. Har sendt screensaf hvad der er galt.

Ikke engang en bekræftigelse af det er modtaget eller af det faktuelle.
Bør måske nævne jeg har tabt langt over 100.000 kr.
Thomas K

7. Dezember 2020

Tak for din anmeldelse
Har du tjekket dit spam-filter, om der eventuelt skulle ligge et svar fra os der? - Vi besvarer selvfølgelig altid alle vores henvendelser. Vi vil selvfølgelig meget gerne hjælpe i forhold til problemet, men er dermed også nødt til at vide lidt yderligere, vi håber derfor at høre fra dig snarest, Bemærk at vores åbningstider ligger fra 16-22 på hverdage og 12-20 i weekender, hvor du også kan fange os på vores livechat.

Utrolig langsom udbetaling

Utrolig langsom udbetaling. Har nu prøvet at få mine penge ud 3 gange og stadig ikke lykkedes.. Jeg prøvede endog at lade dem stå til udbetaling natten over men stadig kl 10.15 næste dag var INTET sket...

Og deres kundeservice er ikke eksisterende.....

27. Oktober 2020

Hej Dennis

Udbetalingerne godkendes én gang dagligt, oftest i løbet af formiddagen. Vi kan se at du har annulleret din udbetaling 10.15, hvorfor der stadig er tid hvor vi kan sende transaktionen igennem. En udbetaling tager mellem 1-3 hverdage og bliver kørt igennem hurtigst muligt, hvorfor man må bevare tålmodigheden. Hvis ikke udbetalingen er ankommet inden for 1-3 hverdage på sin Nem-konto, så står vi altid klar til at finde transaktionen og sørge for den kommer godt igennem.

Hvis du har nogle spørgsmål, så er du velkommen til at tage kontakt til os på live-chat eller via mail.

Vh Tivoli casino

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bedragerisk og ulovlig lokkemad!

Følgende email er sendt til Tivoli Casino og fungerer samtidig som anmeldelse her på Trustpilot:

* Email:

Jeg sendte en email i går d. 19/10 kl. 19:34 vedr. 10 freespin der skulle være udløst ved at gætte Jeres treparts historie korrekt.

Jeg har checket i dag d. 20/11 kl. 01:15 - de er stadig ikke tilgængelige! Jeg har heller ikke modtaget email respons!

I dag løste Jeg ordgåden med ordet varulv og fik tilbud om 10 freespin på Book of Dead, hvis Jeg spillede for 10,- på Helloween:

Citat: "Gælder den 20. oktober kl. 00:00 til kl. 23:59.
Spiller du for 10 kr. rigtige penge på Helloween får du 10 Gratis Chancer til Book of Dead á 1 kr. pr stk., som du kan bruge med det samme."

Jeg opfyldte freespin betingelserne - MEN de 10 freespin på Book of Dead er HELLER IKKE tilgængelige!

Og det er sket flere gange at tildelinger ikke var tilgængelige.

Denne bedrageriske lokkemad, besværet og tidsspildet, bliver nu anmeldt på TrustPilot.

Email sendt tidligere:

Jeg tog følgende screenshot efter Jeg løste opgaven rigtigt.

De 10 freespin var ikke tilgængelige da Jeg åbnede Tivoli Magien i dag 19/10 kl. 19:15.

Jeg har før oplevet at spins ikke var tilgængelige.

Selve spillet tilbød dem ikke og intet sted var der en logisk forklaring, eller adgang til at aktivere dem.

Konto:
XXX

Email:
XXX

Forklaring udbedes tak.

For en god ordens skyld; Hver gang Jeg har haft en browser åbnet, renser Jeg for cookies, history, div. caches, temp files, recently opened files etc.

Dette har Jeg netop gjort – og de var stadig ikke tilgængelige.

Mvh.

Ud over dette bedrageri oplever Jeg for tit, og for mange tekniske fejl.

***

Edit:
Jeg HAR sendt en email, og fik hverken svar eller reaktion - LÆS den allerførste linje i anmeldelsen; "Følgende email er sendt til Tivoli Casino"

(Mit spamfilter checkes hver dag - flere gange).

Samme hændelse er ligeledes oplevet, netop i dag 28/10 kl. 01:30:

Citat: "Spiller du for 10 kr. rigtige penge på Reactoonz 2 får du 10 Gratis Chancer til Rabbit Hole Riches á 1 kr. pr. stk., som du kan bruge med det samme."

De var HELLER tilgængelige!

19. Oktober 2020

Hej

Tak for din anmeldelse og henvendelse.
Ud fra dine informationer her i anmeldelsen har jeg ikke haft mulighed for at finde din bruger. Vi vil selvfølgelig gerne have undersøgt sagen. Derfor må du meget gerne henvende dig på mail kontakt@tivolicasino.dk. Hvis du sender en mail hertil får du et svar med sikkerhed. Hvis ikke du har modtaget svar inden for 24 timer, så tjek evt. dit spamfilter for en besvarelse.

Vh Tivoli casino

Hold jer langt væk !!!

Hold jer langt væk !!!! Har brugt mange penge og højeste gevinst var 201 kr

9. Oktober 2020

Tak for din anmeldelse
Vi er selvfølgelig kede af at høre om din dårlige oplevelse, vi kan dog forsikre om at alle vores maskiner lever op til markedsvilkårene.

Vi håber selvfølgelig du vil give Tivoli Casino en chance mere.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Folk hold jer fra Tivoli casino

Folk hold jer fra Tivoli casino. Pas på at låne vens/kæreste/mor/far. Indbetaling intet problem, men udbetaling, snupper de alt gevinst også det man har indbetalt. Den fejl lavede jeg 1 gang. Og har stadig ikke fået svar på hvor de penge er kommet hen. Jeg advare alle folk det her spillesite har intet forståelse for 1 hvis man lavet en fejl, har nu set andre gøre det samme på andre sites, samt hørt. De skulle bare sende information for de forskellige parter, at kortet ikke var misbrugt. Og derefter udbetalt de.. Har forståelse for regler og vilkår. Det skal man også have, men at de også nægter at udbetale ens indbetaling er helt væk. Hvidvask min bare. Folk spar jeres penge der er så mange andre gode spille site, som er menneskelig og viser forståelse for deres kunder.

26. September 2020

Hej Lasse

Vi er selvfølgelig kede af at høre om din dårlige oplevelse. Jeg kan dog ikke helt gennemskue din anmeldelse, men i forhold til det manglende svar, har du tjekket dit spam-filter for at se om der ikke ligger et svar fra os dér? Vi ser selvfølgelig meget gerne at du kontakter os igen via. livechat eller mail, såfremt du ikke har fået et svar, så vil vi selvfølgelig rigtig gerne hjælpe. Såfremt du har et indestående på din profil, vil vi selvfølgelig rigtig gerne hjælpe med at få det udbetalt, vi snupper selvfølgelig ikke dine penge.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har fået super hjælp via live chat takker for god service.

15. September 2020

Hej igen Tina

Tak for din opdaterede anmeldelse.
Vi er glade for, at vi fik givet dig en hjælpende hånd og fået afviklet udfordringerne. Hvis der er andet vi kan være behjælpelige med, så ved du hvor du kan fange os. Live-chat fra 16-22 i hverdagene og 12-20 i weekenderne eller på mail: kontakt@tivolicasino.dk

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man kan ikke få fat på dem Kundeservice…

Man kan ikke få fat på dem Kundeservice
de svare ikke på mail. man kan ikke trykke på live That
Brug aldrig ders bonus. så kan man ikke udbetale. have spillet bonus ud og selv indbetalt på kontoen efter. kontoen havde stået i 0kr og jeg trak ikke bonus ud. det var de penge jeg selv have lagt ind jeg ikke kunne udbetale.🤬
De skylder mig 5.000kr

4. September 2020

Hej Kevin

Vi besvarer altid alle vores henvendelser både på mail og livechat. Bemærk dog at vores svar på mail, godt kan ende i dit spam-filter, derudover har vores livechat åbent fra 16-22 på hverdage og 12-20 i weekender.
Det fremgår af regler og vilkår at ved brug af bonussen, kan man under gennemspilning ikke udbetale medmindre man vil frasige sig sin bonus. Det du skriver mht. at du ikke har kunne udbetale dine egne penge efter at du har været færdig med bonussen, kan dog ikke lade sig gøre. Vi ser meget gerne at du kontakter os i forhold til dette, så vi kan finde en logisk forklaring. Tjek gerne lige dit spam-filter i forhold til om der ikke skulle ligge en mail fra os dér.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

dette er en side man umuligt kan komme…

dette er en side man umuligt kan komme ind på de påstår at mit navn og cpr nr ikke passer sammen man kan ikke ringe maile eller komme i kontakt med dem på nogen måde

29. August 2020

Hej Rose

Når man har en konto hos Tivoli Casino, så skal alle ens oplysninger stemme fuldstændig overens med CPR-registeret dvs. at hvis man ikke indtaster sine oplysninger nøjagtigt som de står på sygesikringskortet, vil den netop sige at oplysninger ikke stemmer overens.

I forhold til kontakt, er dette du skriver ikke korrekt. Vores livechat har åbent fra 12-20 i weekender og 16-22 på hverdage, denne har altså derfor haft åbent siden kl. 12 idag og er stadig åben. Vi besvarer desuden alle mails, dog kan vores svar godt havne i spam-filteret.

Skriv endelig til os på mail eller livechat, så vil vi endelig gerne hjælpe med din konto.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sofie er en mand og de lyver kunderne…

Sofie er en mand og de lyver kunderne op i ansigtet. Så længe de bliver betalt har de intet problem med at flå pengene ud af danskerne. Alle jer der giver gode anmeldelser, vent indtil i har vundet lidt. Det vender hurtigt de trykker på knappen og griner af du fodrer dem med penge. 10x50 kr ryger hurtigt. De slikker sig om munden.

Har informeret spillemyndigheden omkring deres rocker metoder at true deres kunder på, fik et opkald fra en medarbejder som truede mig med sletning fra deres Casino Fordi jeg sad med 50 seere på Twitch og svinede deres casino Til. Håber du har Det godt og sidder godt i fløden.

29. Juni 2020

Hej Jacob

Jeg må sige, at jeg har lidt svært ved at genkende din udlægning af, hvordan vi arbejder og behandler vores kunder. Vi snyder selvfølgelig ikke nogen for noget, og hvis du oplever, at der er noget du mangler at få, så må du meget gerne henvende dig på livechatten, der har åbent på hverdage fra kl. 16-22 og weekender fra kl. 12-20, og ellers kan du altid sende os en mail.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh David
Team Tivoli

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr