Det er ( stadigt ) svært at få bonusspil og hvis du er suuuuper heldig kan du vinde hele 23 kr efter at have spillet for 244 kr og hele 51 kr efter 466 kr og det er så på spil hvor man med en ekst... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bare som advarsel - lad være med at bruge penge på Tivoli Casino. Jeg har testet deres spil over 3 dage indbetalte det samme beløb, indsats på samme beløb, og fuldstændigt identisk forløb på e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
oprettede mig som bruger på Tivoli Casino spiller der aldrig mere indtryk af fusk på deres spille maskiner efter 3-400 kr 15kr pr tryk køre ruller rundt stopper ikke og ikon popper op server problem... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
TivoliCasino.dk blev grundlagt i 2012 og er drevet af Danske Licens Spil A/S. På TivoliCasino.dk kan du spille traditionelle casinobordspil såsom blackjack og roulette. Du kan spille på både traditionelle og mere moderne tematiserede slots (spilleautomater) og videoslots. Du kan vinde jackpots for flere millioner kroner, jo flere der spiller på vores maskiner jo større bliver vores jackpots. Vi tilstræber at udbyde et spændende og underholdende produkt, og at udvise ansvarlighed i alle aspekter af driften og alle kunderelationer. Vi håber at se dig på TivoliCasino!
Korsdalsvej 135, 2605, Brøndby, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 73 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
jeg havde 900kr på spillekonto ogviludbetale de 600 ved udbetalingen går noget galt men der står kun ca lidt over 200kr på spillekontoen de 600 er væk

Antwort von Tivoli Casino
Rigtig dårlig casino og dårlig support de chatbanner mig åbner den igen 3 min efter lukker de igen siger det en fejl åbner så igen og lukker den igen og nu vil de ik åbne den og blev banned uden grund ku jeg gi 0 stjerner fik i det!

Pas på der inde...
Maskinerne køre bare ikke som andre steder, efter omkring 12.000 på en maskine med 8krs bet har min maks gevinst været 2-300kr
De siger jo alt virker som det skal men har spillet samme maskine andre steder og der får man en hel del bonuser, ikke at de giver meget men du får en hel del sjov.
Hos tivolicasino startede det med den spiste 1200kr for at få et bonus spil der gav 0.00, næste bonus kostede 4-5.000kr stadigvæk kun 8krs bet og den bonus gav 24kr, sådan har maskinen kørt for omkring de 12.000kr min RTP har nok været omkring 40% for man rammer heller ikke nogen gevinster i normale spins udover en masse micro gevinster.
Man skal heller ikke tro det bare har været en uheldig dag, prøvet den igen senere for 2.500kr fik 3 bonus spil til 280kr, 0kr og 34kr, det er bare ingen sammenhæng mellem det du spiller for og den værdi du modtager.
Det virker også noget underligt at maskiner hvor en bonus koster f.eks. 1000kr at købe direkte, koster mere en 4000kr at få hvis du køre på maskinen normalt, og tivoli casino har selvfølgelig ikke købs mulighederne åben på mange af deres maskiner.
Det er skam helt i orden man taber penge på et casino det er det de lever af, men der skulle helst være en grænse for hvor lidt man får tilbage og det er der bare ikke.
Til deres svar:
Ja jeg har skam sendt klagen afsted til spillemyndighederne, for i som casino tager jo intet ansvar og vil ikke kikke maskinerne efter.
Enhver der bare kender en lille smule til casino spil, vil kunne se at når en maskine giver 0x til 5x konstant for 12.000kr med 8krs bet så er der noget der ikke passer, maskinen har kørt sådan i 4 dage i træk, prøvede den også kort i dag, 700kr for at få en bonus som gav 4kr på et 8krs bet, 800kr efter næste bonus som gav 12kr, sådan køre det none stop i dagevis hvis i ikke selv kan se noget er galt så skulle i overveje et andet arbejde.
Jeg har spillet online siden 1997 før der var noget der hed licens og danskespil, så jo jeg har set lidt af hvert men aldrig en maskine køre med så lav RTP, i er mere en velkommen til at kikke på de sidste 4 dage på maskinen og så fortælle alle herinde hvad min RTP har været gennem de måske 30-40.000kr der er gennemspillet (wager) for, men det tør i nok ikke svare på, hvilket er bevis nok for at tingene måske ikke køre som de skal som i så gerne vil have vi tror på?
Og jeg har aldrig mistet fornøjelsen ved at spille, jeg spiller næsten hver dag da det er en hobby og jo en hobby som jeg har råd til, man taber heller ikke hver gang heller ikke på tivoli casino men når noget er galt så holder jeg det heller ikke tilbage.
Til slut til alle brugerne af trustpilot, tro på anmeldelserne der er virkelig en grund til de har en score på 1.9, der er mange andre casinoer som faktisk har høje score.

Antwort von Tivoli Casino
0 stjerner, fuldstændig uduelige chatmedarbejdere,bliver givet 20 spins hvis spiller 20 spins,fuldstændigt uoverskueligt at finde de spins.Efter 'hjælp'fra chat' bliver det kun endnu værre.Tivoli casino er blevet DK dårligste spilleside,uden tvivl,hold jer langt væk.Og jeg fik aldrig mine spins.ha ha

Antwort von Tivoli Casino
Må desværre melde fra igen på tivoli, har ikke spillet der længe, da jeg synes RTP er ret dårlig sammenlignet med andre sites og det blev da kun bekræftet efter jeg spillede Ca 400 spins på Ice Joker, uden at ramme bonus spillet en eneste gang, det har jeg aldrig prøvet på noget site, da det er et af de mest volatile spil, men åbenbart ikke her..
Husker nu godt hvorfor jeg gik over til nogle af de andre sites, hvor jeg på netop samme spil, rammer bonus runden næsten hver gang jeg spiller for 100 kr.

Hej Tivoli Casino
Dejligt at I annoncerer med gratis spil når man har fødselsdag, bare ærgeligt at I ikke opfylder dette.
Nu har både min kone og jeg haft fødselsdag uden at modtage mail omkring dette. Har begge gange måtte have fat i jeres support for at få vores frispins. Jeg vil kalde det vil ledende reklame. og anmelde jer til forbrugerombudsmanden. Tak for Kaffe
Det var jo ikke kun mig der manglede de 5 frispil. I snyder jo folk

Antwort von Tivoli Casino
Ingen gevinster overhovedet. Har aldrig oplevet noget lignende. Luk det skidt!

Antwort von Tivoli Casino
Dont use real money on this website. Impossible to win with a profit. Only way is to only play free games, and then after a year or two, you earned 100 kr.
Jeg forstår simpelthen ikke de sure opstød om Tivoli Casino. Gode velkomstbonusser og nemt med hurtig udbetaling til NemKonto.
Jeg satte 200kr. ind og fik i alt 250kr. i bonus. Efter de var gennemspillet sluttede jeg nede på 211,40kr, som jeg valgte at tage ud, da jeg helst vil have mine penge stående på min bankkonto. Det var ikke særligt meget denne gang, men hvis man ikke forstår, at man ikke kan vinde stort på Casino hver gang, så skal man helt holde sig fra at spille!
Siden er sådan set fin nok, masser af gode automater og spændende tilbud. Men det er den absolut langsommeste casinoside derude. Og der er ellers god konkurrence.
Jeg oplever utrolig tit fejl på siden, ufattelig lang loading tid samt generelle nedbrud. Jeg har selvfølgelig forsøgt i andre browsere og på andre computere, med samme problem.
Så mit råd til Tivolicasino er, at investere i nogle flere/større servere, og få jeres loadingproblem fikset. Det er vældig irriterende.

Antwort von Tivoli Casino
Verdens dårligste casino. Inden man overhovedet er kommet igang er de ubehøvlet og helt uden for menneskelig rækkevidde.
JEG ANBEFALER ALLE AT HOLDE SIG LANGT VÆK HERFRA!!!
Jeg var i kontakt med Christoffer på deres live chat, og det var ihvertfald ikke en behagelig oplevelse. Sådan en Uforskammethed har jeg ikke mødt i mange år!
Denne anmeldelse er delt på Facebook/instergram/twitter/reddit/trustpilet/google.
Anmeldelse* kan fjernes ved fuldt forståelse og yderligere bonus.
Ris til egen rov!.

Antwort von Tivoli Casino
Det er meget svært at vinde hos Tivolicasino efter at Danske Spil har overtaget Casinoet.

Antwort von Tivoli Casino
Average online casino. Must say they have the games I love but withdrawals are uber slow.

Antwort von Tivoli Casino
efter 3-400 kr 15kr pr tryk køre ruller rundt stopper ikke og ikon popper op server problem skal stoppe og logge på maskinen igen men mærkeligt sker det samme ved ca samme antal brugte penge ( ps må sætte flere penge ind da lav tilbage når det sker ) sket her om det så er en anden spille maskine jeg prøver. Så kun indtryk af pogrameret Svindel.
og mærkeligt nok kan man ikke maile til dem da deres mail add. er ude af drift

Antwort von Tivoli Casino
Der er sku kommet ny boller på suppen … har spillet på et hav af online casino’er, hvor man faktisk vinder , men her er det en anden sag .
Var sku meget godt sted før i tiden, men nu er det stort set umuligt at vinde .. og så har de en jackpot på 12 mil som ikke er været vundet i vanvittigt lang tid …
Før i tiden blev den jackpot vundet i ny og næ , men nu er der ingen der vinder den, er vel nok det man kalder en evigheds jackpot 😆

Antwort von Tivoli Casino
Har du din pengepung kær, så hold dig langt væk fra Tivoli Casino.
Jeg har aldrig oplevet et sted med så lave gevinster, for ikke at nævne royal casino som lugter lige så grimt.
Et par ting at nævne:
1. Er man meget heldig at få en lille runde med svagt held, ja - så bliver man pludseligt logget ud, derefter er man på det tabende hold.
2. Med høje indsatser for flere tusinder af kroner sker der intet før kontoen er suget ned. Ændrer man så indsatsen ned og spiller for den sidste 2 krone, så får man pludseligt free spins eller en bonus, der kan man altså være heldig at vinde ihvertfald 43 kroner.
Dette kaldes analysering af kontoen.
3. Deres Torsdags 5 gratis runder har i alle år ikke givet mere end maks. 4 kroner et par meget få gange.
Undgå som regel altid bonuser.
4. Hvis man dog alligevel skulle være så heldig at vinde et større beløb, så et kæmpe tillykke til dig "Den Udvalgte" så udbetal dem med det samme. Tivoli Casino suger alle indsatser efter et vundet beløb, for de har jo regnet ud at brugeren spiller lidt videre med lidt mere på kontoen.
Alt i alt find et andet sted at spille, der lugter grimt inde på Tivoli Casino - meget grimt!
Og gør jer selv en tjeneste at se bort fra evt. kommentarer fra Kasinoet herunder med den sædvanlige smøre omkring hvorvidt Tivoli Casino opfylder alle krav osv. osv. for når alt kommer til alt ja, så er der altså meget lidt underholdning for dine hårdt tjente penge som du med garanti ender med at tabe.

Antwort von Tivoli Casino
vandt for snart 3 uger siden 118000 kr. hvilket jeg aldrig har prøvet før super fedt.
Fik så hjælp fra jeres support til at få dem udbetalt ville have de 115000 udbetalt, og så spille for de sidste, der blev kun udbetalt 105000 kr. der manglede 10000 kr. hvor de 10000 er blevet af er mig en gåde.
Efter flere mail frem og tilbage med jeres support som godt kunne se at det måtte være en taste fejl, og som ville sende det videre, er der stadig ikke sket noget i sager det er nu 8 dage siden support besvarede min mail.
synes lidt det er at holde folk for nar det plejer jo ikke at være et problem når penge skal den anden vej...

Antwort von Tivoli Casino
De "tilfældige" freespins man får er kun på 3 eller 5 spins, & sådan er det med alle deres "freespins", har aldrig oplevet at man får mere end 5. Når ja, undskyldningen er jo at det er "tilfældigt", efter et stykke tid indser man at det er sat til at skulle stoppe på netop 3 eller 5, resten er der bare for at snyde dig til at tro at du overhovedet kommer i nærheden af de 40. Der er andre sider hvor man får bedre tilbud hvor man ikke behøver at vente hele 2 dage med udbetalingen ligeså.

Dejlig legit side.
Spiller ikke alt for meget og når jeg endelig spiller så er det kun fordi der er en 100% bonus eller fordi jeg lige har lyst til at bruge 100kr.
For 2 uger siden vandt jeg 110.000kr på 2kr tryk på en fed maskine, efter at have brugt en 100% bonus. (Det kunne være fedt med lidt flere af dem, gerne lidt større end 200kr, måske 500kr)
Pengene var der allerede dagen efter. Life-changing for mig :-)
Forstår ikke alle de negative anmeldelser, man skal ikke spille for at vinde, man skal spille for at hygge sig.
Det skal lige siges at jeg har været medlem i mange år og har hevet penge ud en del gange, hver gang uden problemer.

Antwort von Tivoli Casino
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.