Tivoli Casino Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er ( stadigt ) svært at få bonusspil og hvis du er suuuuper heldig kan du vinde hele 23 kr efter at have spillet for 244 kr og hele 51 kr efter 466 kr og det er så på spil hvor man med en ekst... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bare som advarsel - lad være med at bruge penge på Tivoli Casino. Jeg har testet deres spil over 3 dage indbetalte det samme beløb, indsats på samme beløb, og fuldstændigt identisk forløb på e... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

oprettede mig som bruger på Tivoli Casino spiller der aldrig mere indtryk af fusk på deres spille maskiner efter 3-400 kr 15kr pr tryk køre ruller rundt stopper ikke og ikon popper op server problem... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

0 stjerner, fuldstændig uduelige chatmedarbejdere,bliver givet 20 spins hvis spiller 20 spins,fuldstændigt uoverskueligt at finde de spins.Efter 'hjælp'fra chat' bliver det kun endnu værre.Tivoli casi... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Spielkasino

Vom Unternehmen geschrieben

TivoliCasino.dk blev grundlagt i 2012 og er drevet af Danske Licens Spil A/S. På TivoliCasino.dk kan du spille traditionelle casinobordspil såsom blackjack og roulette. Du kan spille på både traditionelle og mere moderne tematiserede slots (spilleautomater) og videoslots. Du kan vinde jackpots for flere millioner kroner, jo flere der spiller på vores maskiner jo større bliver vores jackpots. Vi tilstræber at udbyde et spændende og underholdende produkt, og at udvise ansvarlighed i alle aspekter af driften og alle kunderelationer. Vi håber at se dig på TivoliCasino!

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

40 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har læst masser af negative anmeldelser…

Har læst masser af negative anmeldelser af spil sites og tænkt at det bare er folk der er dårlige taber men det casino er dog det værste jeg noglesiden har spillet på…jeg er helt med på at man taber mere end man vinder når man man spiller ..men det er så latterligt at hvis det ikke var ejet af danske spil så ville jeg tro at det var et albansk mafia casino …hold jer langt væk

1. Dezember 2023

Tivoli Casino

Tivoli Casino, stjæler spins fra folk, og bilder dem ind at jeg havde overskredet tidspunktet på trods af at det er løgn. Mit råd er lad være med at melde dig ind, og hvis du allerede er tilmeldt, så afmeld dig, som jeg selv lige har gjort, på trods af at jeg har været tilmeldt i flere år......

25. November 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

jeg lavede en udbetaling 29-9 til min…

jeg lavede en udbetaling 29-9 til min nemkonto og har stadig ikke modtaget mine penge,chat virker ikke email virker heller ikke,kort sagt kan ikke komme i kontakt med tivolicasino

29. September 2023

Hej Morten.

Tak for din anmeldelse.

En udbetaling tager 1-3 bank dage. Så hvis du stadig ikke har modtaget pengene bedes du kontakte os, så løser vi det.

Vores mail og chat virker men har været ramt af ekstra travlhed de sidste 10 dage, men er nu på et meget bedre niveau.

M.v.h. Thomas,
TivoliCasino

Dårlig stil

I kører en kampagne, Få 20 spins på Scales of Dead, hvis du spiller for 20 Kr. på Prospector Wilds Megaways
Jeg indbetaler, men spillet Prospector Wilds Megaways.eksisterer ikke.
Det viser sig så, at i har annulleret kampagnen uden at give besked på e-mail.
God måde at tjene penge på.

20. September 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Korruption på højeste plan.

Korruption på højeste plan.

Hold jer langt væk fra tivolicasino.
De har en rtp (return to player) på 94% på mange af deres maskiner. Jeg spillede på en maskine Big bass amazone Extreme. I løbet af en session rammer jeg freespins funktionen 8 gange og alle 8 gange gav funktionen mellem 1,5kr - 12,50kr ialt og det var i gennemsnit på 13 spins alle 8 gange.
For at ramme freespins funktionen brugte jeg gennemsnitlig mellem 120-170 spins på en indsats på 0,50kr.
Så deres rtp giver slet ingen mening.

Men hvis man tænker over det så er Tivoli casino ejet af Danske Spil og Danske spil er ejet af staten. Spillemyndigheden som kontrollere dem er også statsejet så man har sat staten til at kontrollere staten så selvfølgelig er alt tip top iorden 🤣😂 yeah right det er bare korruption på højeste plan.
Fy for …..

7. September 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg synes personligt at Tivoli Casino…

Jeg synes personligt at Tivoli Casino har mange gode spil . Ihvertfald mange af dem jeg kan lide , og som jeg spiller andre steder også. Når jeg spiller har jeg ingen forventninger om at vinde , men spiller fordi det er sjovt. Håber da altid på lidt gevinst , og inde hos dem har jeg aldrig vundet store penge , men ofte kunne trække det ud jeg har sat ind, plus en smule mere . Og det er som oftest sådan alle steder .. jackpotter , er en yderst sjældenhed alle steder . Alt i alt er det en god oplevelse at spille derinde. Udover det er kundeservice i top. Havde vundet et lille beløb på 400 og ville udbetale. Der var problemer med at godkende med NemID . Kontakter kundeservice, og inden for 3 minutter, havde han udbetalt dem for mig . ( Skete faktisk i dag så vender tilbage når jeg ved hvornår pengene lander i min bank ) alt i alt en tilfreds kunde. ( Havde fået sidste stjerne hvis de havde haft nogle hold and win spil såsom Pirates chest, Royal fortunator, osv )
☺️

6. September 2023

Hej Katja

Tak for din fine og fair anmeldelse.

Hvis du sætter en udbetaling i gang en hverdag inden kl. 11, vil du have dem på din NemKonto næstkommende bankdag.

Med hensyn til 'Hold and win'-spillene, så sender jeg ønsket videre til vores kasino-afdeling.

Rigtig god dag.

Med venlig hilsen
Christian

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Endnu engang har de sat et falsk…

Endnu engang har de sat et falsk advertising. Tirsdagens challenge for at guide ridderen gennem labyrinth.. de har valgt 3 spil og ingen af dem har den såkaldte challenge, brugte 110kr på dem for at se om man skulle starte for at den dukker op men nej.. spildte 110kr.. nu har jeg skrevet til dem om det og forlangte pengene tilbage da det nu er et falsk advertising (scamning af kunder) nu håber jeg for 1 gangs skyld at de gør det rigtige denne gang og giver dem tilbage!

5. September 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

OK spilleside

Synes at det er lidt uretfærdigt med de mange meget negative anmeldelser. Man vinder li'godt ikke meget - og oftest bliver det et tab:-) MEN når man vælger at bruge penge på en fornøjelse, er en evt. gevinst jo bare et ekstra plus. Spillene er OK, og jeg har aldrig haft problemer med ind- og udbetalinger.

20. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

hvis du vil opleve at KUN tabe så bare…

hvis du vil opleve at KUN tabe så bare spil efter kl 16 for der dør casinoet her plus danske spils casino....dette er ikke realistisk og har intet med held at gøre....hvis de ikke kunne ændrer på spil ville de gå konkurs iløbet af 1 måned...det er desværre sandheden at de kan i samarbejde med spiludvikler indstille spil til at gå i nul angående gevinster...sandheden er ilde hørt og forventer også en dag de spærrer min konto da de ikke tåler kritik...og idag 5/7 er der igen problemer på siden og olliver i chat gir mig skylden....begynder at forstå den voldsomme kritik af danske spil efter de overtog tivoli casino
standard svar....fjern cookies og cache ....nej for alle andre steder fungere tingene....i har ingen undskyldning for denne dårlige opførsel....uden onlinespillere er i lukket

4. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

jeg har mistet alle mine penge på roullete

jeg har mistet alle mine penge på den her casino, jeg blev lokket ind af rasmus klump, der derefter voldtog min mor, det var jeg okay med men det der virkelig ødelag min oplevelse var at jeg mistet alle mine penge på roullete. Jeg troede at der var ligesom haribo roulette, men der var slet ikke lige så mange farver, kun sort og lilla og brun. Men jeg tabte altså alle mine penge, lige nu er jeg on the run fra politiet fordi jeg dræbte rasmus klump for at gøre det her til mig.

5. April 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gav dem et forsøg mere og det er vildt…

Gav dem et forsøg mere og det er vildt at dette casino stadigvæk køre, spillemyndigherne er åbenbart intet værd....

Prøvede en ny maskine hos dem og knapt 4000kr med lavt bet uden en eneste gevinst eller bonus, maskinen skulle have en RTP på 96.65 noget af det højeste du kan finde, vil tro jeg haft måske 20% RTP på de 4k jeg prøvde for, med en gevinst på 18x og resten 0-3x

Har sendt dem en mail men det gør jo ingen forskel de er nok allerede klar over at maskinerne køre langt dårligere en hos deres konkurrenter, hvilket trustpilot scoren også tydeligt viser.

Hold jer så langt væk som muligt fra dette casino, den værdi i får for pengene er 0.

9. Mai 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mads M

gal en masse dårlige anmeldelser.. Slet ikke min oplevelse .... men hey... hvis i har et problem el. andet så prøv at spørg efter "Mads M" så tænker i nok 2 gange inden i rater så dårligt... top karakter herfra... og det er udelukkende kun ud fra min 1 oplevelser med deres support agent...
Go dag mads !!

24. Februar 2023

spiller du her

spiller du her, er du sikker på at tabe,hvis du smider dine penge ud over rådhuspladsen, er det det samme.

21. Januar 2023

Tak for din anmeldelse.

Vores udbetalingsprocenter fremgår af siden, og de bliver naturligvis overholdt og vores spil er certificerede og gennemgår løbende kontrol.
Man kan dog sagtens opleve perioder, hvor man taber lidt mere, ligesom man oplever perioder, hvor man vinder lidt mere.
Der kan være en del varians i casino-spil.

Jeg vil tilføje, at det er meget vigtigt at overveje at tage en pause fra spillene, hvis man i en periode ikke finder det sjovt at spille.
Vh Vicki, Tivoli Casino

Tivolikundeservice er racistiske

De lader mig ikke lave en account selvom jeg er gammel nok, den siger at jeg ikke er gammel nok, har prøvet så mange gange nu men den gider ikke.
Lov mig at i aldrig opretter en account på den elendige hjemmeside de er også racistiske i deres kundeservice

24. Januar 2023

Hej August.
Tak for din anmeldelse.
Hvis du er over 18 år, vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med at oprette en konto.
Kontakt os venligst på chatten eller send en mail via hjemmesiden.
Vh Vicki, Tivoli Casino

Kunne jeg give 0 stjerner

Kunne jeg give 0 stjerner, så gjorde jeg det…
Har nok indbetalt tja 10,000kr nu, ikke en eneste gang har jeg vundet noget af betydning.
Hold jer lang væk fra denne side!,,

5. Januar 2023

Hej Manja

Vh Vicki
Tivoli Casino

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Værste side at spille på

Værste side at spille på. Nu har jeg prøvet i næsten 14 dage og sætte penge ind næsten hver dag. Men gevinster ser man slet ikke. På andre sider får man i det mindste noget spille tid hvor det løber rundt i et par timer. Men her er det ren rulle forretning. Man sætter penge ind og Wupti de er væk på under 20 min.
Øv der er nogen sider der er sådan. Spiller der aldrig mere. Mvh NickEkko

20. Dezember 2022

Hej NickEkko,

Mvh Rasmus
TivoliCasino.dk

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr