Det er ( stadigt ) svært at få bonusspil og hvis du er suuuuper heldig kan du vinde hele 23 kr efter at have spillet for 244 kr og hele 51 kr efter 466 kr og det er så på spil hvor man med en ekst... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bare som advarsel - lad være med at bruge penge på Tivoli Casino. Jeg har testet deres spil over 3 dage indbetalte det samme beløb, indsats på samme beløb, og fuldstændigt identisk forløb på e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
oprettede mig som bruger på Tivoli Casino spiller der aldrig mere indtryk af fusk på deres spille maskiner efter 3-400 kr 15kr pr tryk køre ruller rundt stopper ikke og ikon popper op server problem... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
0 stjerner, fuldstændig uduelige chatmedarbejdere,bliver givet 20 spins hvis spiller 20 spins,fuldstændigt uoverskueligt at finde de spins.Efter 'hjælp'fra chat' bliver det kun endnu værre.Tivoli casi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
TivoliCasino.dk blev grundlagt i 2012 og er drevet af Danske Licens Spil A/S. På TivoliCasino.dk kan du spille traditionelle casinobordspil såsom blackjack og roulette. Du kan spille på både traditionelle og mere moderne tematiserede slots (spilleautomater) og videoslots. Du kan vinde jackpots for flere millioner kroner, jo flere der spiller på vores maskiner jo større bliver vores jackpots. Vi tilstræber at udbyde et spændende og underholdende produkt, og at udvise ansvarlighed i alle aspekter af driften og alle kunderelationer. Vi håber at se dig på TivoliCasino!
Korsdalsvej 135, 2605, Brøndby, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 73 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Fejl 212 siger den hver eneste gang jeg prøver at spinne men den lader mig ikke gøre det på nogen slots

Antwort von Tivoli Casino
Det er den værste kunde service jeg nogensinde har været udenfor!!!
Heldigvis er der mange andre sider, der sørger for at deres medarbejdere taler ordentlig til deres spillere!!

Antwort von Tivoli Casino
Dejlig casino - vinder enlig altid :-) alle andre Casio er L**t. Elsker Tivoli casino

Antwort von Tivoli Casino
Jeg skriver denne anmeldelse på baggrund af, hvad jeg har læst at andre har oplevet. Personligt finder jeg det irriterende, at når jeg går ud af et spil, uanset om jeg har været på i 5 min eller 2 timer, så er jeg logget ud. Det håber jeg bliver rettet.
Udvalg af spil er gode, har selv Danske Bank, så pengene går ind 1 hverdag. Har ikke haft problemer med kundeservice, eller udbetalinger, men syntes dog at det er underligt at binde et betalingskort til en profil, så man ikke kan lave indbetalinger med andre kort.

Antwort von Tivoli Casino
Jeg vil ikke anbefale nogen til at støtte op omkring dårlige projekter. De er super langsomme til at svare igen.

Antwort von Tivoli Casino
For flere år siden satte jeg nogle penge in på denne side. og jeg kunne ikke bruge mine penge. så kæmpede jeg nogle år med at få mine penge tilbage uden held. Nu fik jeg så en skrivelse om at jeg havde penge tilgode og de ville blive udbetalt 2 Dec. 2019 (Dejligt). nu skriver vi så jan 2020 og jeg har stadig ikke modtaget mine penge. Jeg har nu besluttet mig til hvis jeg ikke snart får mine penge så må politiet eller spillemyndigheden jo hjælpe mig.
Den dårligste spilleside i Danmark når der er systemfejl får du skylden for der er til at du udnytter systemfejlen hvis der er andre der har prøvet dette og får dig til at Så kan vi lave en sag allesammen for at beskylde os for at udnytte systemfejlen som der har oplevet sidst en fejl til en sag imod dem Jeg tænker en sag for aviserne og politiet
Lad vær med og spil her ind man får aldrig sin penge så går til politi nu
Som flere andre oplevede jeg for et par dage siden at Tivoli Casino havde fejl på et af deres spil, hvor man, grundet julen, fik tildelt gratis spin. Umiddelbart før sidste spin kom der en fejlmeddelelse og besked om at prøve igen. Det kunne imidlertid ikke lade sig gøre, selv om spillet i en meddelelse på skærmen "fortalte" at jeg havde 1 spin tilbage.
Dagen efter blev min konto hos Tivoli Casino spærret og jeg har så i dag fået em mail, hvori men beskylder mig for at prøve at snyde. Det er ganske uacceptabelt og vil ikke gå upåagtet hen. Spillemyndighed og Forbrugerombudsmanden er sat på sagen.
Magen til uprofessionel opførsel skal man da lede længe efter. KAN ABSOLUT IKKE ANBEFALE TIVOLI CASINO.
Vil bare advare alle mod at spille på dette casino. De har jo her i december månede mange free spins pga. julen, jeg fik i går 5 free spins, hvor jeg ikke kunne åbne spillet på computeren, så jeg brugte telefonen, dog gik den loggede den helle tiden ud jeg fik lavet et par af de 5 spins og manglede kun et spin, der fortsate det med at logge ud, jeg havde undertiden vundet lidt penge på 4 spin, og jeg åbnede så et spil på computeren, som kørte fint og jeg bøvlede stadigvæk på telefonen for at få det siste spin færdig gjort, og jeg begynte at vinde. Jeg kom på 27000 kr til udbetaling. Men da jeg i dag ville logge ind var min konto spærret/lukket da der har været fejl i spillet, som jeg ikke har lagt mærke til da jeg kikkede mest på telefonen er stadig ikke helt klar over hvor fejlen var eller hvordan, dog har flere casinoer lukket i nogle dage da deres spilleudbyders danske spillelicens ikke blev overholdt, så tak fordi, at når man for engangs skyld er heldig, alligevel mister alt. Så lad være med at bruge penge der, da de tager gerne imod men vil ikke udbetale
Jeg finder det virkelig suspekt at jeg i nat vandt 1200 kr, som jeg satte til udbetaling i morges. Skriver så I eftermiddags og spørger hvornår jeg kan forvente min udbetaling bliver godkendt, det næste der sker er at min spillekonto nu er låst har skrevet mere end 1 gang til kundeservice som skulle være åbent til kl. 20 stadig uden svar. 😡😠
Udemærket oplevelse. Mangler dog et bredere udvalg af BTG/MEGAWAYS
Love it 🤘😎
Hurtig udbetaling og massere spile at vælge imellem.
Tivoli casino er snyd på højeste plan, en side jeg ikke kan anbefale nogen? de vil ikke udbetale mine 7000kr jeg har vundet! fordi jeg har indbetalt penge fra en andens hævekort, men stadig har de taget imod inbetaling og ladet mig spille ? og med udbetaling til mit eget ? håber i vælger så mange andre sider end denne her!

Antwort von Tivoli Casino
Hej nej problemet er ikke løst har skrevet med jer en hel uge uden at få mine 320 kr så set dig ind i sagen inden du bare skriver at det er løst. Må kun på kraftigste advare mod at spille på jeres side. Og igen har aldrig oplevet på Leo casino eller danske spil hvor man kan ringe og få løst problemet omgående .

Antwort von Tivoli Casino
Hvis du vinder gør de livet surt for dig
Det tog mig 3 uger at få en udbetaling da de kræver 3 forskellige dokumentationer fra dig!
Alle andre casinoer kræver kun 1 dokumentation.
Jeg anbefaler overhovedet ikke denne side

Antwort von Tivoli Casino
Har spillet på TivoliCasino i mange år, og egentlig været tilfreds. Men der går alt for langt imellem gevinster nu. Man kan indbetale 3.000-5.000kr uden rigtig at have heldet med sig. Desuden føler jeg at de holder på større udbetalinger, i længere tid end de mindre udbetalinger. Det har jeg det personligt stramt med, da jeg kun kan se en grund til dette. Nemlig håbet om at folk så annullerer deres udbetaling.!?!?

Antwort von Tivoli Casino
God service hele vejen igennem. Jeg vandt søndag. Og fik gevinsten mandag.

Antwort von Tivoli Casino
Tivoli casino har været mit absolutte ynglings casino alting har kørt perfekt og man havde alle lige store chancer for gevinst. Tivoli casino har været så populært, at danskespil har fået så meget konkurrence at de nu har overtaget Tivoli casino. Så ved alle at magien der ellers herskede, er pist væk. Det er nemlig ikke tilfældigheden, danskespil der bestemmer hvem der kan vinde. Jeg har d.d slettet min konto hos Tivoli Casino . Der findes andre gode casinoer men Tivoli var bedst indtil Denne fatale beslutning

Antwort von Tivoli Casino
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.