Waardeloze service Inmiddels 3 maanden wekelijks bezig met contact over een kapotte parasol. Elke medewerker zegt iets anders, je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Al maanden steeds w... Mehr ansehen
Een plooibare werkbank besteld (Coast Inklapbare Werkbank met 8 Schuifklemmen & 7 treden - 100 Kg Draagvermogen) waar uiteindelijk de acht bevestigingsklemmen ontbraken. Tot driemaal toe vraagt deze... Mehr ansehen
Bought a beautiful product that unfortunately broke down too soon. The customer support is absolutely terrible, took me close to 3 (!) months to get to a solution, which they in the end not even follo... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Welkom op ThuisXL.nl! Wij vinden dat het inrichten van je huis en tuin ook gewoon betaalbaar moet kunnen zijn. Daarom vind je op ThuisXL alles voor thuis, en dat voor een betaalbare prijs!
Schoterhoek 33, 2441LC, Nieuwveen, Niederlande
- +31 (0) 85-0519680
- info@thuisxl.nl
- thuisxl.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Zeer teleurgesteld
Zeer teleurgesteld. Had een staafmixerset gekocht en hoewel het vrij snel geleverd werd, werkt het gewoon niet. Stuur e-mail naar de klantenservice (via webformulier) en er staat antwoord binnen 24 uur op werkdagen. We zijn nu 2 dagen later, nog steeds geen antwoord. Zet geen beloftes op website als je niet kunt leveren. Ik ben benieuwd...
Update: Na veel heen en weer communicatie en tussenkomst van Paypal heb ik eindelijk mijn geld terug, alleen daarom krijgen ze een extra ster. Want ik blijf erbij dat ze nog nooit van klantvriendelijkheid en klantgerichtheid hebben gehoord. Als je een serieuze webshop zoekt, moet je hier zeker niet zijn dat is mijn advies.
Aan Carmen: Als u goed had gelezen, ziet u dat ik mijn geld al terug heb gehad. Ik doe alleen geen zaken meer met jullie...

Slechte service
Ik had een product besteld bij ThuisXL. Na 5 dagen nog steeds geen mail van verzending te hebben ontvangen, zelf maar even een mailtje gestuurd om te vragen naar de status. Blijkt het product niet meer leverbaar en is de bestelling geannuleerd! Niet echt klantvriendelijk dat ze hier zelf niet al eerder een bericht over hadden gestuurd.

Antwort von ThuisXL
Snel geleverd en prima product de de…
Snel geleverd en prima product de de heksteun wiel werkt prima👍🏻

Antwort von ThuisXL
Vlot en op tijd geleverd
Vlot en op tijd geleverd. Goed verpakt.
Kacheltje bevalt uitstekend.

Opzich vriendelijk personeel
Opzich vriendelijk personeel. Maar de levering via dhl is gewoon ruk.. Pakket was kwijt. Zou terug gestuurd worden was het later. En verpakking totaal beschadigd en kapot

Antwort von ThuisXL
Goed werkende infrarood stralingswarmte…
Goed werkende infrarood stralingswarmte kachel. Heeft 3 standen en op de laagste stand van 400 w geeft het al een goede warmte af. Jammer dat het geheel geen niet degelijke indruk maakt. Verder werkt het prima .21-09-2022
Bestelling ging stuk na 2 dagen maar…
Bestelling ging stuk na 2 dagen maar heb met garantie mijn geld teruggekregen.
Snelle levering, het product is in orde.
Wilde een subboard snel hebben
Wilde een subboard snel hebben; kon hem dezelfde dag ophalen in de hoofdvestiging ivm de verjaardag van mijn kleindochter. Kreeg er nog een leuk kadootje bij voor haar verjaardag, echt leuk.
Een mooi board voor een scherpe prijs en prima service. Zet hem op hoor👍👍👌👌
Een heel goede ervaring om van thuisXL…
Een heel goede ervaring om van thuisXL te bestellen. Het pakje komt netjes aan
Prima klantenservice
Bureaustoel besteld, die kwam vlot. Na het monteren ging er een onderdeel kapot. Contact met klantenservice verliep soepel, op mails werd binnen paar uur gereageerd. Uiteindelijk tot een oplossing gekomen dat ik een korting kreeg (kon het zelf maken). Geld terug stond dezelfde dag nog op mijn rekening. Zou hier zo weer bestellen!
Verwondering
Tot mijn verwondering werd ik gebeld of het bestelde artikel nog dezelfde dag nog gebracht kon worden? Het was toch in de buurt. Prima service en vriendelijk.
Erg blij met mijn aankopen voor de…
Erg blij met mijn aankopen voor de kinderkamer.
Ik heb een leuk setje gescoord tegen een goede prijs. Mijn dochter is dolblij
It was definitelt perfect!
Super bedrijf snelle levering en een…
Super bedrijf snelle levering en een mooi product voor een mooie prijs een aanrader
Goed contact
Wilde graag wat meer informatie ontvangen over een product en de heer aan de telefoon heeft mij hier heel goed bij geholpen. Product besteld, goed ontvangen en alles naar wens.
Goede service en snelle levering.
De levering duurde wat lang waardoor we…
De levering duurde wat lang waardoor we vreesden voor een fake site maar geen paniek. Alles werd netjes geleverd en we zijn uiterst tevreden!
Tevreden klant
Ik zag pas na het plaatsen van mijn bestelling de negatieve reviews. Hield mijn hart vast. Ik heb een loungebank, solarlampen en een haardhout stelling gekocht. Alles thuisbezorgd binnen een week..in goede staat. Ben tevreden.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.