ThuisXL Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloze service Inmiddels 3 maanden wekelijks bezig met contact over een kapotte parasol. Elke medewerker zegt iets anders, je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Al maanden steeds w... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een plooibare werkbank besteld (Coast Inklapbare Werkbank met 8 Schuifklemmen & 7 treden - 100 Kg Draagvermogen) waar uiteindelijk de acht bevestigingsklemmen ontbraken. Tot driemaal toe vraagt deze... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bought a beautiful product that unfortunately broke down too soon. The customer support is absolutely terrible, took me close to 3 (!) months to get to a solution, which they in the end not even follo... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bureaustoel besteld, die kwam vlot. Na het monteren ging er een onderdeel kapot. Contact met klantenservice verliep soepel, op mails werd binnen paar uur gereageerd. Uiteindelijk tot een oplossing gek... Mehr ansehen

1. Möbelgeschäft
  2. Heimwerkerfachhandel
  3. Haushaltswarengeschäft
  4. Fachhandel für Küchenbedarf
  5. Geschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Welkom op ThuisXL.nl! Wij vinden dat het inrichten van je huis en tuin ook gewoon betaalbaar moet kunnen zijn. Daarom vind je op ThuisXL alles voor thuis, en dat voor een betaalbare prijs!

Mangelhaft

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hondenbuggy

Hondenbuggy besteld. Vandaag ontv. Kan er nog geen definitief oordeel over geven. Moet nog gaan gebruiken, maar zag er goed uit. Ik had kortingscode die het niet deed. Dit gemeld en men maakte dit alsnog in orde. Prima service.

12. Oktober 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dubbele parasol besteld

Dubbele parasol besteld, maar die kwam helaas niet. Diverse mailtjes gehad die trouwens keurig beantwoord werden. Parasol bleek zoekgeraakt, toen de vraag gekregen andere of geld terug ? Toen heb ik de keuze gemaakt geld terug. Kreeg keurig creditfactuur en 3 dagen later stond het op mijn bankrekening.
Ik had natuurlijk liever mijn parasol gekregen, maar uiteindelijk is de zaak keurig en naar tevredenheid opgelost daarna.

5. September 2023

Retour melden erg moeilijk

Portable bbq besteld. Kwam onverpakt en beschadigd aan. Retour gemeld, retour niet geacpteerd, toch weer retour gemeld, retour door "iemand" geannuleerd. Bol.com gevraagd door wie. Bol kon dat niet zeggen. Nu maar weer retour gemeld. Wel een heel lastig bedrijf zo. Bbq besteld bij andere leverancier.

24. August 2023

Tuinslang

De tuinslang die ik had besteld kwam niet binnen 24 uur.
Ik kende het bedrijf niet en ging naar de revieuws kijken,daar vond ik goede maar ook minder goede bij.
Dus maar afwachten .
Nou ik kan alleen maar over dit bedrijf iets goeds zeggen.Direct antwoord op mij mailtjes en na een paar dagen netjes de tuinslang geleverd.Het hoeft ook niet binnen 24 uur.
We zijn te veel verwend.
Marjolein van der Lelij

15. Juni 2023

Snelle en oplossingsgerichte webshop

Wij hebben goede ervaringen met deze webshop. We hebben een sup gekocht en deze bleek bij eerste gebruik niet goed. Op onze mails werd direct en oplossingsgericht gereageerd en uiteindelijk is het aankoopbedrag geheel terugbetaald.

13. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb helaas bij dit bedrijf een slechte ervaring

Ik heb helaas bij dit bedrijf een jacuzzi besteld maar, heb daar erg spijt van. De levering was netjes binnen de afgesproken datum maar, het was de verkeerde kleur. Ik gemaild dat dit niet juist was en dat mijn juiste product opgestuurd moest worden. Nu moest ik fotos maken van het verkeerde product maar, dit was volgens thuisxl niet goed zichtbaar. Dan wil ik mijn geld terug en bestel ik het ergens anders zodat ik het verjaardag kado eerder heb. Ik bellen naar 2e kansje.com waar het product ook beschikbaar is blijk ik dezelfde medewerker aan de lijn te hebben. ik ga toch geen goed product terug sturen dacht ik zo. Nu moet ik met 2x30 kilo dozen naar het postkantoor om deze retour te sturen en zodra deze binnen zijn sturen zij het juiste product op. Dit is erg omslachtig en klantonvriendelijk. Dit niet meer

9. Juni 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Thuisxl mag verbeteren

Thuisxl mag verbeteren. Op hun site staat een schuurmachine en geadviseerd worden schuurbanden en kokers. Ik heb die mee besteld. De schuurband was niet op voorraad. Nadat ik gebeld had bleek die tóch op voorraad. Communicatie met bellen gaat niet écht prettig, (Max).
Bij aankomst bleken de schuurbanden té smal en pasten niet. Ik mocht ze retourneren maar heb nog steeds geen geld terug noch de juïste schuurbanden ontvangen. Jammer
Aanvulling 7-6-2023 Gisteren heb ik het geld teruggestort gekregen van ThuisXL. Een mail van ThuisXL met het verzoek om mijn review op trustpilot te wijzigen. Terecht dat zou ik ook doen, máár nu ik dit niet snel genoeg doe... dreigen ze ermee om dit bericht van trustpilot af te halen om dat het niet op waarheid berust zou zijn. Ik moet zoals zijzelf nu kopieën en afschriften van aankoop etc. toe voegen, bij deze ervaring.
Dat komt héél dwingend over.
Is Thuisxl niet zelf degene die mij zolang laat wachten en pas reageert als er hier op trustpilot een bericht staat???
Hoe vaak heb IK niet gebeld en moest IK wachten op hun reactie???
Ik geef er een ster bij maar merk wel dat ik de manier waarop jullie bedrijf zo slecht reageert niet prettig vindt. Dit is het ordernummer [#675804362] TXL24122 Helaas lukt het mij niet om een foto te sturen van de factuur en van de té kleine schuurband.

19. Mai 2023

Beste J.Middelhuis,

Bedankt voor uw beoordeling, wij waarderen de feedback van onze klanten. Dit helpt ons de service te verbeteren.

Ik zie dat de retour vandaag verwerkt is, en het retourbedrag terugbetaald is.

Onze excuses dat er schuurbanden waren meegestuurd die er niet op passen, wij begrijpen dat dit irritant is.

Met vriendelijke groet, Het online team van ThuisXL.

Prima klantenservice

Prima klantenservice, kreeg een snelle reactie toen ik een vraag stelde. En ook meteen een goede oplossing!

Hey Elvir,

Wij waarderen de feedback.

We hopen je nog terug te mogen ontvangen op onze webshop.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb onlangs een schoenenrek gekocht…Uitstekende service en snelle oplossing voor een defect product!

Ik heb onlangs een schoenenrek gekocht bij ThuisXL en hoewel ik erg tevreden was met de kwaliteit van één van de rekken, vertoonde het andere rek een fabrieksfout. Ik was teleurgesteld, maar gelukkig heeft de klantenservice van ThuisXL mijn probleem snel en efficiënt opgelost.

Na het sturen van een e-mail met foto's van het defecte element, kreeg ik binnen de kortste keren een reactie. ThuisXL bood meteen aan om een volledig nieuw artikel naar mij op te sturen, zonder dat ik het defecte rek hoefde terug te sturen. Dit bespaarde me niet alleen tijd, maar ook moeite. Ik waardeerde hun begrip en de bereidheid om het probleem recht te zetten.

Ik wil ThuisXL bedanken voor hun snelle actie, vriendelijke communicatie en de zorg die ze hebben getoond bij het oplossen van mijn probleem. Ik ben erg blij met de geboden oplossing en kijk uit naar de ontvangst van het nieuwe schoenenrek.

Ik beveel ThuisXL ten zeerste aan voor hun uitstekende service en klantvriendelijkheid. Het is geruststellend om te weten dat ze zich inzetten om ervoor te zorgen dat hun klanten tevreden zijn. Ik zal zeker weer bij ThuisXL winkelen en hun betrouwbare service aan anderen aanbevelen.

Dank u wel, ThuisXL!

Hey Khalid,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Levering op tijd, vriendelijke klantenservice

De voegenreiniger werd op tijd geleverd en de prijs met gratis verzending is zeker goed. Vervolgens had ik een vraag over de bediening van het apparaat, waar de klantenservice mij vriendelijk mee heeft geholpen.

Hey Eva,

Fijne overzichtelijke webshop

Fijne overzichtelijke webshop! Snelle levering van mijn bestelling. Niks te klagen

30. Mai 2023

Hey Denzel,

Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding

Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, een aanrader.

Hey Solene,

Top bedrijf!

Top kwaliteit en snel binnen zeker voor herhaling vatbaar!

26. Mai 2023

Hey,

Aanrader

Betrouwbare site. Besteld en goed op tijd in huis. Veel plezier van mijn product en echt een aanrader!

31. Mai 2023

Hey Tijmen,

Met vriendelijke groet, het online team van ThuisXL.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr