Bestelling geplaatst via Boll.com, echter vooralsnog niets geleverd na bestelling per 5 mei 2026
Waardeloze service Inmiddels 3 maanden wekelijks bezig met contact over een kapotte parasol. Elke medewerker zegt iets anders, je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Al maanden steeds w... Mehr ansehen
Bureaustoel besteld, die kwam vlot. Na het monteren ging er een onderdeel kapot. Contact met klantenservice verliep soepel, op mails werd binnen paar uur gereageerd. Uiteindelijk tot een oplossing gek... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Welkom op ThuisXL.nl! Wij vinden dat het inrichten van je huis en tuin ook gewoon betaalbaar moet kunnen zijn. Daarom vind je op ThuisXL alles voor thuis, en dat voor een betaalbare prijs!
Schoterhoek 33, 2441LC, Nieuwveen, Niederlande
- +31 (0) 85-0519680
- info@thuisxl.nl
- thuisxl.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Geen Nederlands verstaan
Als je al belt naar hun krijg je personen aan de lijn die geen Nederlandse vragen verstaan, stom antwoorden geven, vragen beantwoorden ze totaal niet.
Niet goed? geen geld terug...
Ongeveer 1,5 jaar geleden kochten we een elektrische citruspers van Black+Decker. Twee maanden geleden ging hij kapot en ik nam contact op. We spraken af dat ze het bedrag van €14,99 zouden terugstorten, want terugsturen en onderzoeken zou meer kosten. We vonden dat heel netjes en wachtten, maar ons geduld werd niet beloond. Sterker nog, na een tijdje begonnen we te mailen en men zei steeds dat ze het gingen regelen, maar er gebeurde niets. We werden dus aan het lijntje gehouden voor zo'n klein bedrag. Gelukkig gaat het niet om dure apparatuur. Dit is geen goede reclame voor je bedrijf en het is kinderachtig dat ze hun belofte niet nakomen. Jammer.
Ongelofelijk slechte klantenservice
Ongelofelijk slechte klantenservice, 2 zaken besteld een kussenkist alle gebroken onderdelen, en een tuintafel waarvan de glasplaat gebroken was in de doos. 3 x contact opgenomen via mail en whatsapp, 3 x klacht geregistreerd maar ze doen er niets mee. Achteraf blijkt het een ordinaire dropshipper te zijn dat kapotte troep leverd en na betaling verder niet thuis zijn dus doe hier geen zaken mee
De prijs en de snelheid van leveren is…
De prijs en de snelheid van leveren is goed. Maar de snelheid van een klachtbehandeling laat zeer te wensen over.
Weinig interesse om vraag te beantwoorden.
Er was weinig interesse en bereidheid om een vraag te beantwoorden! Ik heb dan ook van de koop afgezien.
Een plooibare werkbank besteld (Coast…
Een plooibare werkbank besteld (Coast Inklapbare Werkbank met 8 Schuifklemmen & 7 treden - 100 Kg Draagvermogen) waar uiteindelijk de acht bevestigingsklemmen ontbraken. Tot driemaal toe vraagt deze firma om foto's te sturen van wat ontbreekt???? tenslotte een foto gevonden met de onderdelen en de firma zegt contact op te nemen met de leverancier. Na twee maand nog steeds géén antwoord. Bestel nooit nog iets....
Op 14 mei 2024 nog steeds géén stukken toegestuurd gekregen.
Bestelling liet even op zich wachten…
Bestelling liet even op zich wachten zonder iets te horen, maar na een mailtje werd dit direct en snel opgepakt. Levering dan ook volgens belofte geleverd.
Een hele goede service.
Een schommelbank besteld bij ThuisXL, helaas zonder een belangrijk onderdeel bezorgd zodat de bank niet in elkaar te zetten was. Na een aantal mailtjes over en weer wordt er een nieuwe bank bij ons bezorgd inclusief alle onderdelen. De bank staat nu in onze tuin te pronken. Dank je wel voor alle service!
Volg thuis al lang maar nu zit er een…
Volg thuis al lang maar nu zit er een fout in een advocaat mag niet optreden voor familie en hem zelf
Klantenservice onkundig en onwillig
Snelle levering en product voldoet aan de specificaties, helaas waren er twee kleine onderdelen kapot in de verpakking toen ik deze open deed. Geen probleem, dat kan gebeuren. Aangezien ik het product direct nodig had heb ik zelf een oplossing bedacht en aangeven bij de 'klantenservice' dat er defecte onderdelen waren (inclusief foto's) en dat ik graag voor deze onderdelen een compensatie zou willen omdat ik het product (werkbank) verder al in gebruik heb. Tot zover niks aan de hand maar dan kom je bij de klantenservice die extreem incompetent is. Ookal leg je meerdere malen uit wat het probleem is, er blijven standaard mailtjes volgen zonder begrip of adequate oplossing. Enorm frustrerend. Kortom, laat maar zitten die oplossing, ik bestel nooit meer via deze club en raad het iedereen af.
Winkel is nogal laks met afspraken.
Via Bol.Com een kast gekocht bij deze winkel.
Helaas lag de kast uit de doos, los en beschadigd in de bus van de bezorger.
Als ik de kast zou houden en niet terug zou sturen om kosten te besparen zou ik een compensatie krijgen op de aanschafprijs. Ik ging daarmee akkoord en zou binnen 6 dagen mijn geld ontvangen.
Helaas...
Na heel veel emails en uiteindelijk hulp van Bol.Com na een maand mijn geld ontvangen.
Verder ook niks meer gehoord van dit bedrijf; geen excuses o.i.d.
Product defect ontvangen geen service
Product defect ontvangen, na 2 weken heen en weer gemaild en via de site retour aan gemaakt nog steeds geen oplossing, uiteindelijk bij paypal aangemeld om mijn geld terug te krijgen
niet compleet produkt
produkt zoals afgebeeld ontvangen niet compleet mail gestuurd wilde ze het nummer van ontbrekkend deel zo heen en weer opnieuw om foto gevraagd heb ik hun produkt foto teruggestuurd met duidelijk omschrjiving antwoord kunt u omcirkelen wat u mist hierop gemail dat ik het wel had gezien met thuisxl Mijn advies is dan ook (mits goedkoop) kijk eerst verder om een geheel produkt te ontvangen anders wordt het een heen en weer spelletje waar je ziek van wordt
18-12-2023
thuisxl toonde goede wil en zou zorgen voor nabezorging gelukkig dit revieuw niet verwijderd het produkt de spuitmondjes niet ontvangen maar 6 niet gevraagd lijmpatronen het is gewoon een lachertje
tom dresken
Zeer slechte levering.
Zeer slechte levering.
Op 1 december een metalen schuurtje besteld.
Vandaag geleverd. Maar een deel, geen bevestiging materiaal, geen fundering er bij.
De klantenservice is waardeloos, duurt dagen voor men rear.
Infrarood lamp snel kapot
Infrarood lamp snel kapot. Contact opgenomen met de klantenservice en daar zitten een paar figuren die standaard antwoorden versturen en niet lezen in de mail wat collega's al geantwoord hebben. Op bol.com staat dat ik twee jaar garantie heb en zij beweren 1 jaar. Flutbedrijf!!
Niet alles geloven wat je leest
Wat een oplichters
Na een week pas merken ze dat een order dubbel besteld is en niet meer op voorraad is. Hoe kan dit?
En nu wachten op mijn geld, of het ook daadwerkelijk gestort wordt. Ben benieuwd
retour melding
Als je de bestelling retour wilt melden kun je het retourlabel niet printen (gratis zoals op de site vermeld is al helemaal niet aan de orde!), bij vragen houden ze je zolang aan de lijn dat de 14 dagen termijn is verstreken.
"U moet geduld hebben" is het enige wat nogal stug wordt mee gedeeld.
SCHANDE
levertijd niet nakomen
Bestelling ruimschoots binnen de tijd geplaatst, maar toch een dag later pas gaan verzenden. En dan nog geen sorry, maar gewoon doen of het normaal is.
Achter betalen, is bij hun eerst afrekenen dan worden de producten verstuurd
Achteraf betalen gekozen, maar geen producten gekregen. Kijk na meer als een week op mn profiel. Staat er dat mijn bestelling geannuleerd is !? Zonder een mailtje of berichtgeving naar mij toe. Sta je te wachten voor NIKS ! Een mail gestuurd met hoe dat kan. Krijg ik als antwoord;
"U heeft u bestelling nooit afgerond en betaald, daarom is deze automatisch geannuleerd door het systeem".
Wat voor nut heeft achteraf betalen als ik toch eerst moet betalen om mijn producten te krijgen ?
Terug gemaild met die vraag, maar geen antwoord meer gekregen. Ben ACHTERAF blij dat ik niet betaald heb.
Update: fout erkend en kan alsnog bestellen en mijn producten krijgen. Alleen dat gaat hem niet worden meer

Antwort von ThuisXL
Hondenbuggy
Hondenbuggy besteld. Vandaag ontv. Kan er nog geen definitief oordeel over geven. Moet nog gaan gebruiken, maar zag er goed uit. Ik had kortingscode die het niet deed. Dit gemeld en men maakte dit alsnog in orde. Prima service.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.