Telia Finance Bewertungen 292

TrustScore 1 von 5

1.1

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verkar som att Telia finance hanteras av robotar idag och har slutat ge service. Har ett fungerande E-faktura men helt plötsligt slutar det fungera och jag får påminnelser via mail samt extra avgif... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag skulle beställa nya iPhone 17 . Dem tog då två kreditupplysningar. Trots mycket god kreditvärdighet fick jag inte köpa telefonen. Jag fick nu sänkt kreditvärdighet pga att dem tog en uc. Tjejen på... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Undvik detta företag. De är lurendrejare. Aldrig varit med om maken till usel kundservice. De krånglar till det för kunden för att tjäna pengar på påminnelseavgifter och fakturaavgifter. Jag v... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har dags dato flere gange forsøgt at logge på med NemID. Det lader sig ikke gøre. Det gør det jo umuligt at se restbeløbet på min konto.

1.1

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldrig nogenside igen min tlf til

Aldrig nogenside igen min tlf til. 1700 kom til at koste mig 2100, med alle deres gebyre of ulækre giokort. Lidt min egen fejl, da jeg havde købt en telefon igennem callme før, virkede det fejlfrit igennem mit abonnement. NU. Aldrig! Igen!

25. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvirkligt uforståeligt og nogen tyv…

Hvirkligt uforståeligt og nogen tyv Telia Finance...

Jeg den 1-3-24 modtager ikke regning som jeg plejer at gøre, så tager på deres hjemmeside for at finde regning, men der hvar fejl i systemet,så prøver jeg næste dag men intet, kunne stadigvæk ikke se regning på nogen måder.
Så beslutter jeg at ringe ind til dem, men så hvar der over en time ventetid, og det gad jeg ikke at vente på.
så endelig får jeg fat på en idag, men han var meget koldt og fuldstændig ligeglad, og det fik jeg ikke noget ud af han var ligeglad om jeg modtog en rykker for intet, overhovedet ikke en forståelige person.
jeg har altid betalt mine regninger, hvordan ville de have at jeg skal betale en regning uden en regning og en beløb....???
Godt nok en latterlig og useriøst firma!!!

18. März 2024

8. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

0 stjerner er mere passende.

Hvis jeg kunne give 0 stjerner, ville det være mere passende!

Jeg har igennem et halvt år forsøgt at tilmelde regninger fra Telia Finance til Betalingsservice, fordi jeg blev ved med at blive opkrævet fakturagebyrer. Det er nu langt om længe lykkedes at få aftalen tilmeldt BS, men Telia Finance fortsætter med at opkræve fakturagebyrer.

Trods lovning på refusion af fejlopkrævede gebyrer, fremgår der ingen modregning på de kommende regninger.

Gebyrerne fortsætter…

Det er simpelthen en super useriøs virksomhed, med nul respekt for sine kunder.

Jeg har allerede rakt ud til jer alt for mange gange i forsøg på at løse problemet, men nu giver jeg op. Telia, I har netop mistet endnu en kunde…

17. November 2023

Hold jer væk

Hold jer væk. De gør præcist som det passer dem og de er fuldstændig ligeglade med deres kunder. Du skriver under på aftalen men ingen renter eller gebyrer. Lige pludselig tilføjer de sp lige et gebyr for 15 kr per afdrag. I mit tilfælde er det ca 8% af det samlet afdrag hver måned. De retfærdiggør det ved at man er blevet oplyst som en note på en betalingsservice. De er jo udemærket klar over at chancen for at folk læser den note er meget lille. De har bevidst valgt ikke at sende en advarsel ud pr mail eller sms som de ellers gør sig rigeligt brug af med alt andet (markedsføring, salg osv)
Nu hvor jeg endeligt har opdaget deres snedige pålægning af gebyr valgte jeg som den eneste mulighed at betale det resterende beløb for at lukke kontoen. Efter 4 dage blev min betaling registreret men nu står der gudhjælpende at jeg mangler at betale 15 kr på trods af at jeg overførte det præcise beløb som kontoen lød på. Nå ja tænkte jeg. De får du så også lov til at slippe afsted med, men så er der sjovt nok et minimums beløb på 16 kr for at indbetale igen. Det jo helt skørt det her? Føler mig godt nok taget til fange af dem.
For gud skyld hold jer væk. I vil fortryde gevaldigt!

23. Februar 2024

Så dårlig service

Jeg har købt et applewatch. Der er 2 års garanti. En uge efter garantien er udløbet går det i stykker, og der er absolut ingen hjælp at hente hverken i butik eller hos kundeservice. Jeg kan så bare smide mit ur ud får jeg at vide. Dejligt selskab jo ..

19. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det firma er da helt væk

Det firma er da helt væk. Jeg købte en iPhone på delbetaling i maj md 2023. Siden da har jeg nidkært og pligtopfyldende overholdt alle betalinger til punkt og prikke. Trods det vælter rykkerne ind og det tager en time at komme igennem på telefonen. De siger at jeg ikke har betalt til trods for screenshot af samtlige indbetalinger og sendt på mail jeg hører intet I dag har de truet mig med opsigelse og restbeløbet forfalder så til betaling😡😡 jeg har sagt at det gør de bare og så kan de slæbe mig i fogedretten så er der måske et fornuftigt menneske der der kan se at alt er ok fra min side. Jeg vil ikke betale rykkergebyr når jeg ikke har gjort noget forkert. FØJ TELIA HOLD JER LANGT VÆK FRA DET SINDSSYGE FORETAGENDE😡😡😡

16. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kunne jeg gi nul stjerner så var det at…

Kunne jeg gi nul stjerner så var det at foretrække. Jeg er så skuffet, jeg har været inde på jeres finans side for ca 14 dage siden og betalt min gæld helt væk, så har i lavet en ulovlig handling og delt min betaling op og sørget for der er en rente på 15 kr så jeg ikke er færdig med jer.?????. Har ringet og talt med en medarbejder der sagde at det var helt ok, det jeg gjorde og bare jeg lavede en betaling på det beløb der stod så var det fint.!!!!!!!!!!! Føler mig så snydt, og samtidig så er i lukket for opkald pga personale møde, jeg har været kunde hos jer i en menneske alder og er blevet så skuffet at nu har jeg skiftet selvskab, men vil beholde mit nr. heller ikke det kan i finde ud af at få styr på. Dejligt at vide jeg har givet mine penge til jer i så mange år og i faktisk ikke mener at loyalitet har nogen betydning.!!!!!. Og finder ud af at nul rente for mobil finansiering er bull•••• da man faktisk betaler 15 kr pr regning i mdr.!!!

26. Januar 2024

KØB IKKE PÅ AFBETALING GENNEM DEM🚫

KØB IKKE PÅ AFBETALING GENNEM DEM🚫

Ja, jeg kan jo se at min oplevelse langt fra er unik og andre oplever præcis det samme.
De har ikke styr på NOGET som helst og man bliver ignoreret når man beder om redegørelse for ens regning, eller får tilsendt en helt anden regning man aldrig har set før. Skræmmende! Og bondefangeri uden lige.
Nu er der sat deadline på og så kommer den til forbrugerklagenævnet efter det.

26. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

VARNING undvik Telia Finance!

VARNING undvik Telia Finance!

Köpte en telefon med Halebopabonnemang på delbetalning som visade sig gå genom Telia Finance Delbetalning, värsta skitbolaget jag varit med om.

Hade efter 1,5 månad inte sett röken av någon faktura, varken på mail eller hem i brevlådan och blev fundersam när jag fick ett sms med uppmaning om att logga in på Telia Finance - Mina sidor för att svara på obligatoriska frågor om kundkännedom (KYC). Loggade in och möttes av informationen om utebliven betalning samt en dubbelfaktura med fakturaavgift på 49,00kr samt en påminnelseavgift på 60,00kr.

De skriver i fakturan att "Vi saknar din betalning av förfallna fakturor trots tidigare påminnelse.." Har varken fått den "obetalda" fakturan hemskickad till mig eller någon påminnelse.

Efter att ha läst flertalet recensioner med likande upplevelser ringer jag till kundtjänst för att få påminnelseavgift + fakturaavgift bortplockat samt en slutfaktura då jag inte vill ha något mer med detta struliga bolag att göra. Killen i kundtjänst hävdar att fakturan är utskickad men ”måste ha kommit bort med posten” och att jag måste betala förseningsavgiften + avgiften för pappersfaktura eftersom det står att dom skickat ut den. När jag säger att jag läst flertalet recensioner från kunder som varit med om exakt detta kunde han gå med på att ”göra ett undantag för denna gång”. Återstår att se om beloppet kommer korrigeras eller inte.

Jag kommer oavsett betala in hela beloppet för telefonen och avsluta kontot hos dem. Har aldrig tidigare varit sen med någon betalning och är inte intresserad av riskera inkasso på grund av Telias Finances tvivelaktiga fakturahantering.

10. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har utallige gange forsøgt at tilmelde…

Har utallige gange forsøgt at tilmelde mig BS uden held, da jeg har svært ved at huske at betale manuelt (dermed får jeg ofte 100kr. rykkergebyr, som naturligvis er min egen fejl). Dog føler jeg mig virkelig snydt, når jeg læser anmeldelserne her, da det lader til at de bevidst prøver at snyde kunder til at betale ekstra gebyrer for girokort, da BS åbenbart ikke virker for de fleste…. Har aldrig oplevet dette problem før og kan på ingen måde anbefale Telia finance. Skal bare ud af det hurtigst muligt!!!!

2. Januar 2024

Hold jer væk

Velkommen til rente fri betaling.
Du skal blot betal 15kr i måneden for betalins service.
Men Telia Finans nægter at bruge Bestalings service, så sender de en automatisk faktura på 49 kr.
Så i stedet for 366,63kr i måneden koster det 415,63kr i måneden så ca 12% i gebyr/indirekte rente
så er det trodsalt billigere at låne pengene i banken.

Jeg synes, det virker som direkte bedrageri

29. Dezember 2023

HOLD JER VÆK!!

Ringere service findes vidst ikke!!

Nok reklamer i med rentefri betaling, men det sørger i da bare for at få på en anden måde!
Trods opsætning af PBS i butikken, fik vi en regning med et gebyr på 49kr
Så prøvede vi igen, den forsvandt bare fra banken, så prøvede vi endnu engang via banken, den forsvandt også, så prøvede vi via jeres egen hjemmesiden, så blev den rent faktisk aktiv, men trods det modtager vi måned efter måned en ny faktura med gebyr på
Vi kontakter vores bank som forklare, at så længe i ikke fodre betalingsservice med info, så bliver der heller ikke trukket penge

Jeg snakkede så med en medarbejder før jul, som lovede vi ikke skulle betale diverse gebyrer, og ville sende det på skrift, det skete sjovt nok aldrig

Nu snakkede jeg så med jer igen, og i fylder en med møg, eller rettere i forsøger

I mener at vores bank skal bruge reg og kontonr for at oprette PBS
Medarbejders ord var “Her er de rigtige oplysninger” som om dem på vores faktura ikke er de rigtige

Efter jeg ved ikke hvor mange gange jeg har forsøgt at forklare at man ikke skal bruge det, og bedt tale med en leder (vi ved lederen står ved siden af) siger han at det ikke er muligt

Jeg har snakket med banken endnu engang, og ganske rigtigt, de skal ikke bruge det til noget som helst

Jeg giver flere andre ret i her på trustpilot at det her er lige til Kontant eller Operation X

HOLD JER LANGT VÆK
De SNYDER jer for vildt!

29. Dezember 2023

Jeg er tidligere kunde

Jeg er tidligere kunde, men har så set at selvom jeg ikke er kunde længere, at de trækker penge hver månede for et tlfnr jeg aldrig har haft kendskab til. Og det har de så gjort så længe jeg kan se tilbage. Da jeg var kunde tænkte jeg ikke over det. Men nu hvor jeg i foråret forlod dem, blev de ved med at trække 45kr hver månede. Jeg har kontaktet dem flere gange, hvor de lover at få styr på det. Men alligevel skal jeg ind og afvise betalingen hvorefter de sender en rykker. Det er svindel af H til. F... jer telia.

23. Dezember 2023

Aldrig Telia igen!!

Man bliver snydt!

Det er ikke muligt at skifte til kortbetaling, på trods af at de reklamerer med det. Man er tvunget til at betale via girokort og det tager de 49kr for pr. gang.

Så snart min bindingsperiode er overstået ved Telia skifter jeg tilbage til konkurrenten igen. Jeg skal aldrig have Telia igen!

Udover deres absurde bondefangeri, så er signalet også super dårligt på deres netværk.

19. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

0 ud af 5 STJERNER! Elendig service !

MIN OPLEVELSE HOS JER ER 0 ud af 5 stjerner!!!!

Jeg har problemer med mine regninger og bøvl med at betale osv!!
Jeg har både ringet og været ude i en fysisk butik!
Når jeg ringer bliver jeg bedt om at tag ned til en fysisk butik og når jeg møder op i en fysisk butik, ber de mig om at ringe til kundeservice !!!!
Igen idag forsørger jeg at ringe ind og venter 45 minutter. Og imens jeg er ved at fortælle mit problem bliver der kraftedme lagt på. Lige i hovedet på mig. Det kan da ikk være rigtigt der er så dårlig kundeservice! Min familie og jeg skifter selvskab ligeså snart vi kan! Det kan da ikk være rigtigt man skal igennem en ubeskrivelig lang proces bare for at snakke med kundeservice.

18. Dezember 2023

Umuligt at ændre betalingsmetode

Jeg har gang på gang forsøgt at ændre betalingsmetode væk fra girokort med posten, men der står stadigvæk at jeg modtager den. På betalingsservice står der den er aktiv, men telia siger stadigvæk at girokort er nuværende betalingsmetode…

8. Dezember 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr