Telia Finance Bewertungen 292

TrustScore 1 von 5

1.1

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verkar som att Telia finance hanteras av robotar idag och har slutat ge service. Har ett fungerande E-faktura men helt plötsligt slutar det fungera och jag får påminnelser via mail samt extra avgif... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Undvik detta företag. De är lurendrejare. Aldrig varit med om maken till usel kundservice. De krånglar till det för kunden för att tjäna pengar på påminnelseavgifter och fakturaavgifter. Jag v... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har dags dato flere gange forsøgt at logge på med NemID. Det lader sig ikke gøre. Det gør det jo umuligt at se restbeløbet på min konto.

1.1

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldrig køb noget på afbetaling hos…

Aldrig køb noget på afbetaling hos Telia finace eller Norlys som det er idag. Har flere gange skulle betale mere end der stod på konto. Til sidst har jeg 150 kr stående derinde. De vælger at lukke min konto så jeg ikke kan udbetale dem, og når man ringer, siger de der intet står derinde.

23. Februar 2026

Fruktansvärt företag…

Fruktansvärt företag som drar ned Telias rykte enormt. Jag har varit trogen kund hos Telia sedan 1997, men sedan de lade ut finansiering av nya telefoner hos detta dotterbolag, så har allt blivit kaos. Räkningar som kommer hipp som happ, aggressiva påminnelsebrev och hot om uppsägning. Försökte i ett par-tre månader innan jag lyckades få igenom e-faktura istället för brev. Svårt att nå kundtjänst och ett allmänt obehagligt sätt att hantera kunder. Det är obegripligt att inte Telia avvecklar detta skandalbolag och återtar finansieringen genom sina egna fakturor, som förr!

1. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

SNYD, bedrageri og ingen kontakt

Føj for en omgang fusk af 1. karat.

Nu har i skulle tilbagebetale sølle 162 kr retur tilbage til mig, som i har opkrævet forkert.

Det er i så dumme at i ikke kan magte, og nu gider jeg simpelthen ikke vente mere og hører på alle jeres dårlige undskyldninger
'
Behold de skide penge og lad mig være i fred.

Jeg spreder det vildeste rygte om telia og jeres måde at drive forretning på .

NEJ hvor er det sølle

Til alle , hold jer langt væk fra dette cirkus

4. Dezember 2025

Ett fruktansvärt företag…

Sämre kundsupport kan man nästan inte få, vänta länge. Saker som absolut inte går att lösa fast man tidigare meddelat om vad som sker. Otrevliga människor att prata med.

1. Dezember 2025

0 stjerner!!!!!!

0 stjerner!!!!!!! Brug aldrig dette skod firma til noget som helst. Vi har kæmpet en kamp med dem i et halvt år. Vi har for længst betalt vores internet boks ud, men alligevel bliver de ved og ved og ved med at sende rykkere, og skrive at vi ikke har betalt og sende breve med at de sender den til inkasso osv osv osv. Der er dokumentation på at alt er betalt. Alligevel bliver de ved. Så skriver de, at det hele er fint , vi skal se bort fra det , alt er betalt, så går der en måned og så starter hele l….. forfra!!! De har ikke styr på en skid. Når man ringer ind , ved de ikke absolut ingenting og er de mest inkompetente medarbejdere jeg nogensinde har oplevet! Jeg ved ærligt ikke hvordan vi skal komme ud af det her l…..!

18. November 2025

Håll er borta från Telia Finance

Håll er borta från Telia Finance. Fick en påminnelse faktura på en inbetalning jag betalat så jag ringer till kundservice och frågar vad som hänt och möts av en kille (Andres) på kundservice som ständigt avbryter mig och när jag ber om att inte bli avbruten så lägger han på. Jag ringer sedan upp och när jag ska bli framkopplad till kundservice igen så lägger kundservice återigen på mitt samtal men denna gång utan att jag får prata med någon. Jag ringer upp igen och får prata med Ulrika på kundservice. Jag får veta att Telia finance inte registrerat min inbetalning förens en vecka senare (alla andra inbetalningar har skett på 2dagar men denna tog 1 vecka...) och då blev den försenad. 1,5 h senare så hoppas jag nu att detta ärende är löst vilket visar sig nästa månad men rekommenderar ingen att ha med Telia finance att göra!

27. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Riktigt dåligt att man bara får skjuta…

Riktigt dåligt att man bara får skjuta upp betalning en gång om året!!😡 Det är inte alla gånger man har ekonomi att betala över tusen spänn varje månad på något som egentligen bara ska kosta 349kr. Ockerbolaget Telia med girighet utan dess like!

25. September 2025

Jag skulle beställa nya iPhone 17

Jag skulle beställa nya iPhone 17 . Dem tog då två kreditupplysningar. Trots mycket god kreditvärdighet fick jag inte köpa telefonen. Jag fick nu sänkt kreditvärdighet pga att dem tog en uc. Tjejen på kundtjänst sa att dem ej tar uc. Nu har jag sparade pengar så jag köper en kontant men inte av Telia. Undvik detta företag!

15. September 2025

Ej problemlöst efter 1 vecka

Pratat med 5 stycken anställda på ”kundservice” inom loppet av en vecka, alla med olika hänvisningar och ingen faktisk hjälp en vecka senare. Enbart vidareslussning; ”prova det”, ”det vet jag inte”, ”det kan inte jag styra över”, ”det är en egen enhet för det, inget vi kan veta”. En robot hjälper mer. Att det ska vara så svårt att hjälpa till med EN SAK. Får gå via någon annan än er helt enkelt. Ett tips: ge era anställda i kundservice större mandat och mer befogenhet, ingen effektivitet idag detta inte.

25. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

telia finans er irreterende…

telia finans er irreterende problematisk hjælpeløse
medarbejderne ved intet om hvad de laver på det andet kontor, og vil ikke anerkende at de andre laver fejl eller mangler, jaah de mved kun hvad der står på deres pc meen udtaler sig ALDRIG til mig om min juornal, jeg har flere gange været meget meget skuffet og kedaf deres arrogante opførelser, såsom: 3 år hvor de ALDRIG har ajuorført min konto og gælden til skattefar heri danmark, een gæld der har stået som "dårlig" betaler fordi telia finans ikke har opdateret måske een gang om året at der bliver betalt hver måned mere end der skulle og nu er gælden indfriet for over 1/2 år siden, og alligevel stod jeg skrevet hos skattefar at i maj måned 2025 at der ikke er ændret et kommma på gælden siden 2022 juni den 3. og derfor ikke i 3 år har kunnet købe på afdrag eller kunnet tage eet lån i een tilfældig bank heri danmark, samtidig sigewr de selv at jeg har betalt formeget eet beløb på 1.130,- som de lover at betale til mig pr.9.maj. 2025, og jewg har i 6 ugers tid ringet til dem 50 gange, de første gange siger de jeg "skal prøve at vente 3 arbejdsdage, derefter 10 arbejdsdage" og idag den 19. juni 2025 har jetg stadig ikke fået een kr. overhovedet fra dem, meen skulle jeg vente ligeså lang tid med at betale til dem, jaah så kom der renters renter på dem alle i kr og ører, og såå ville de ALDRIG få røde eller måske een dårlig samvittighed, mmeen jeg er KUN een lille brik i systemet for dem, hvor de er helt ligeglade
jeg har nu 3 gange fortalt dem om mit samme reg. og kontonr. meen stadig væk ikke komme een brik videre
hvor sørgeligt det er, det er jeg ikke i tvivl om overhovedet, jaah der burde rulles hoveder, meen hmmm ??
telia finans, findes måske i sverige og måske idag hedder norlys finans, som een slags bank

19. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den mest elendig oplevelse omkring…

Den mest elendig oplevelse omkring delbetaling NOGEN SINDE!
Det lykkedes mig aldrig at oprette min regning på betalingsservice så jeg kun skulle betale 15kr pr regning i stedet for 50. Telia sagde det var min bank, som dog intet kunne gøre og sendte mig tilbage til Telia. Efter flere måned i dialog med kundeservice valgte jeg at betale min regning ud. Troede jeg! For der bliver VED at komme regning. 16/5 er jeg sidst i kontakt med kundeservice som lover mig at det skylden beløb nu er indbetalt. Alligevel har jeg nu modtaget endnu en regning på 18kr + 100kr rykkergebyr + 49kr fakturagebyr.
Jeg er rasende. Magen til skod firma skal man da lede længe efter!!!!

18. Juni 2025

Varokaa Telia Financea!

Mokasivat laskutustietojen kanssa ja merkitsivät positiiviseen luottotietorekisteriin yli 60 päivän viivemerkinnän erästä, mikä maksettu 3 kuukautta sitten. Silloinkaan se ei ollut myöhässä. Olen soittanut laskutukseen viisi päivää peräkkäin että poistaisi merkinnän. Heilläkin näkyy kaikki maksut maksettuna, myös se mistä laittoivat viivemerkinnän aiheetta. Kukaan ei suostu yhdistämään Finance-puolelle. Jokainen väittää että merkintä poistuu juuri sinä soittopäivänä. Pompottelee asiakasta ja ei soita asian tiimoilta takaisin vaikka lupaavat. Jopa positiivisesta luottotietorekisteristä lähetettiin selvityspyyntö asiasta. Tämän mokan takia minä en saa opintolainaakaan.
Älkää vaan ikinä tilatko Telialta mitään luotolle. Mielellään ei kannata tilata mitään muutenkaan. Ne voi pilata sun elämän, eikä edes korjaa virheitään.

6. Juni 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr