Telia Finance Bewertungen 292

TrustScore 1 von 5

1.1

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verkar som att Telia finance hanteras av robotar idag och har slutat ge service. Har ett fungerande E-faktura men helt plötsligt slutar det fungera och jag får påminnelser via mail samt extra avgif... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag skulle beställa nya iPhone 17 . Dem tog då två kreditupplysningar. Trots mycket god kreditvärdighet fick jag inte köpa telefonen. Jag fick nu sänkt kreditvärdighet pga att dem tog en uc. Tjejen på... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Undvik detta företag. De är lurendrejare. Aldrig varit med om maken till usel kundservice. De krånglar till det för kunden för att tjäna pengar på påminnelseavgifter och fakturaavgifter. Jag v... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har dags dato flere gange forsøgt at logge på med NemID. Det lader sig ikke gøre. Det gør det jo umuligt at se restbeløbet på min konto.

1.1

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

-5 Stjerner HOLD JER VÆK !!!

-5 Stjerner.

(Det er ikke et firma, men et fusker "firma")

Fordele:
Ingen

Ulemper:
1. Har siddet over 1 time i telefon "køen" altså ingen kundeservice.
Og blev så omstillet til Call Me???

2. Kæmpe gebyrer på din/dine regninger.

3. Rykker gebyrer og straf renter.

4. Umuligt at tilmelde Betalings Service/PBS.

5. Måtte betale hele beløbet, på en gang. Ellers var abonnementet (24. mrd / "afbetaling").

For at undgå Rykker gebyrer, Straf renter og ekstra betalings omkostninger ift, afbetaling over 24 månder.

Kort sagt HOLD JER LANGT VÆK !!!

1. Juli 2024

Kunne man give

Kunne man give - 5 stjerner så havde jeg gjort det. Har været kunde hos telia lige siden de blev født.. har altid købt mine mobiler igennem dem.. og vupti det er så slut nu.. trods et stort rådighedsbeløb så bliver man ikke kreditgodkendt.. jeg kan sgu godt forstå, at telia mister mange kunder.. kundeservice er ikke eksisterende mere hos jer

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Enorme gebyrer for at få/betale sin…

Enorme gebyrer for at få/betale sin regning.

Har betalt HELE kredit beløbet ud - men da jeg så logger på efter nogle dage (for det tager 3-5 dage for dem at registrere en betaling) er der der et restbeløb på 199 ?!

Jeg kan ikke lukke min konto når saldoen ikke er gået i 0 - jeg kan ikke klntale en medarbejder... kun chatbot.

SNyD og tyveri!

Varning varning varning

Varning varning varning!

Det här är det absolut värsta företag jag har kommit i kontakt med.
Företaget har inte skickat ut varken fakturor eller påminnelser till mig och sen så skickar de ett inkassokrav till mig på 8500 kronor.
Vid kontakt med deras kundservice så vägrar de att hjälpa mig. Säljaren bekräftar i telefon med mig, jag citerar: ”det är vanligt att kunders fakturor kommer bort på Posten. Vi har det problemet”. Trots detta så vägrar de att erkänna att de har gjort fel samt vägrar att hjälpa mig. Personen som jag pratar med vägrar även att uppge sitt namn samt att låta mig prata med någon chef.
Jag mår riktigt illa av detta företag samt bemötandet.
Jag kommer ALDRIG att ha med de att göra och kommer att säga upp alla mina abonnemang som har med Telia att göra. Min familj samt mina släktingar kommer även de att göra samma sak.

Jag har aldrig i mina 36 år, varit med om ett värre företag. De har satt i system att inte sända ut sina fakturor för att sedan kunna begära in stora belopp på en och samma gång. Så jäkla äckligt!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

At købe to telefoner gennem Telia…

At købe to telefoner gennem Telia Finance er dog noget af det mest frustrerende køb jeg nogensinde har gjort!!
En sælger giver gode argumenter og tilbud og når kontrakten er skrevet så går det bare ned ad bakke.
Jeg køber to telefoner, hvoraf den ene ikke kan leveres med det samme. Derfor annulleres den ene ordre sammen med PBS aftalen. Jeg hører intet og henvender mig for at høre hvornår jeg kan få telefon nummer to. Da den endelig kommer tilmelder vi den via PBS. Af en eller anden årsag registreres det ikke hos Telia, men jeg kan se aftalen i min netbank.
Efter to måneder modtager jeg en regning på to måneders ubetalte afdrag plus rykkergebyr. Der kommer ingen forvarsel eller besked om, at noget må være galt. Så længe der ikke er noget forvarsel er det ikke lovligt, at opkræve et gebyr. Jeg betaler med det samme og sikrer mig at PBS er registreret.
En måned efter får jeg regning fra Telia på beløb jeg ikke har skrevet under på og gebyrer.
Det her er simpelthen et mareridt og det har stået på nu i 6 måneder!
Al materiale jeg har er sendt til advokat, som overtager..
Hold jer væk fra Telia og deres tilbud!!!

17. Juni 2024

Undvik detta företag

Jag vill betala min avbetalning via autogiro men de vägra de göra. Då de säger att man inte får erbjuda det på avbetalning av lån. Men det är ju skitsnack. Aldrig hört talas om det.

17. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Altså hvad pokker sker der for Telia?

Altså hvad pokker sker der for Telia? De har fået elendig service. Det har altid, altid, altid tidligere fungeret smertefrit og med en høj grad af service at bruge TeliaFinance, hvis man skulle købe et produkt som f.eks. en mobil eller andet hos Telia.dk, men nu laver de en såkaldt kreditvurdering online og smider kunder af helt automatisk, uden at vurdere dem. Min mand og jeg har et meget højt månedligt rådighedsbeløb, ingen lån, kreditter eller forbrugslån og heller ingen betalingsanmærkninger og alligevel bliver vi ikke godkendt til en delbetaling af et AppleWatch på 2.600 kr. over 12 måneder. Hvis man vil klage eller bare høre mere, kan man jo så snakke med en robot, der ikke fatter en bønne. Intet telefonnummer til et rigtigt menneske, ingen mail adresse eller noget. Skal man virkelig finde sig i det?

12. Juni 2024

Fusker firma

Fusker firma. Ikke muligt at tilmelde PBS eller automatisk kortbetaling - så det koster 49 kr om måneden at betale en regning hos Telia. Til grin

3. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ULOVLIGT AT BEHOLDE OG BRUGE TIDLIGERE…

ULOVLIGT AT BEHOLDE OG BRUGE TIDLIGERE KUNDERS PRIVATOPLYSNINGER! Telia Finance - For det er jo præcis det i gør! Mit afdrag på en iphone bliver trukket fra en anden mands bankkonto, som INTET har med jer at gøre!! I hverken kan eller vil hjælpe mig med at få sat mine oplysninger op til betalingsservice, hvad F..... foregår der?? Jeg kan heller ikke få sat det op, min bank kan heller ikke.. Hvad er det i har gang i!!!! Nu har jeg gang i en længere mailkorrespondance med jer - det i kalder for Kundepleje og klagenaevn og nu er det umuligt at få en dialog med jer, nu er i stoppet med at svare!!! Men halloo det i har gang i er jo dybt ulovligt!!!!!! og I har stadig ikke løst problemet!!! så........ Kære Dig som læser dette her: HOLD DIG FOR GUDS SKYLD LANGT VÆK FRA TELIA - TELIA FINANCE! For du får ikke en ærlig chance for at tale med dem og få rettet de fejl som der er og som TELIA selv har lavet!!!

2. März 2024

Fy for s....

Godt nok nogle forringet aftaler der i det ny koncept jeg har været kunde ved jeg siden 2009,Og nu kan man så ikke blive godkendte til og køber en ny mobil for man nu skal haver et rådighedsbeløb på 8000 kr eller mere har altid betalt mine regninger og min TeliaFinance til tiden Fy for s.... en ny politik og køre med, mod os som har været tro kunde ved jeg i flere år tror ikke jeg kun taler for mig selv men mange andre kunder som i har tjent godt på i alle de ÅR

1. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ville i dag købe en mobil på afbetaling…

Ville i dag købe en mobil på afbetaling hos Telia som vi har været kunde ved længe. Men trods er stort rådighedsbeløb blev vi afvist af deres robot. Simpelthen til grin. Overvejer kraftigt at rykke samtlige af familien abonnenter væk fra Telia og hen til et mere seriøst selskab

1. Mai 2024

Uprofessionelt firma

Deres fantastiske robot regnede frem til et rigtigt stort rådighedsbeløb om måneden, alligevel kunne de ikke tilbyde delbetaling på en telefon!!! Så useriøst og uprofessionelt at man ikke kigger på historikken hos kunder

19. April 2024

Gebyr gribbe

Som det fremgår hos de mange øvrige kunder bliver man direkte snydt af deres bereningssystemer. Jeg valgte at betale mit lån ud efter meget få måneder, da det ikke lykkedes med at få registeret min ordning som en PBS mærkeligt nok.

Da jeg efterfølgende betaler mit lån ud kommer der et små beløb, hvilket jeg vælger at betale ud, da det er totalt umuligt og komme i kontakt med deres kundeservice. I dag modtager jeg endnu en regning på 2 kr. plus deres fantastiske fakturagebyr på 49 kr. Fy for s..... CallMe fralægger sig alt ansvar og jeg opgiver at få fat i TeliaFinance. Det er absolut sidste gang jeg skal have noget og gøre med noget, der står Telia på.

16. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sämsta hantering & bemötande man kan…

Sämsta hantering & bemötande man kan tänka sig! Onödiga avgifter mm, för att företaget inte gör rätt själva från början & kunden blir lidande. Kommer aldrig mer att ha med dom att göra, ta reda på & läsa omdömen mer innan man har med något liknande att göra med.

9. April 2024

Må sige jeg er skuffet

Må sige jeg er skuffet, jeg har betalt gæld ud mange gange men jeres system er alt for langsomt og upræcist, først prøver jeg at bruge jeres MobilePay men det virker slet ikke så betaler jeg det som der står jeg skylder dagen efter står der ligepludselig at jeg skylder 49 kr mere utroligt! ventetiden man venter på at kunne se penge komme inde er for langsomt.

26. März 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr