Teatertjenerne Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusind tak for en fantastisk oplevelse. Jeg spillede kæreste til Peter, som var hyrede til at komme med et indslag til et sølvbryllup for mine gode venner. Kontaktet til Peter inden festen var en sjov... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så sjov - mange 🤣 Elskede alle de små indput som ikke høre hjemme til et bryllup🤣 Det stakkels personale som blev kuskede rundt med🤣 Teatertjenerne kan klart anbefales til en fest👍 Jeg give... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde hyret overtjener Kurt til at hjælpe med til at servicere vores gæster i sommerhuset på Marielyst i anledning af sølvbryllup og 60 års fødselsdag. Kurt gik til den med stor iver , og uddelte e... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hvis du godt vil have en aktiv, spændende og sjov form for musik bingo, hvor mand bliver inddraget i legen, taget igennem 70,80,90 00 og nutidig musik, så kan jeg varmt anbefale de søde piger... Mehr ansehen

1. Dienstleister für Firmenevents

Vom Unternehmen geschrieben

Teatertjenerne har optrådt med skjult underholdning siden 2000 til fx bryllup, konfirmation, sølvbryllup, fødselsdag, firmafest og julefrokost. Vi benytter kun professionelle skuespillere, men har også en del jyske skuespillere (!) Vi træder op i hele Danmark som tjenere, skjulte gæster, nye medarbejdere, foredragsholdere og uheldig festfotograf. Kontakt os gerne for et håbløst tilbud på 21 85 02 60 GÆSTERNE ER ALTID GLADE, NÅR VI GÅR (!) Med væmlig hilsen Teatertjenerne

Hervorragend

Alle Bewertungen

41 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Hylemorsomt

Vi holdt konfirmation for vores søn. Vi havde lejet en tjener og en fotograf. I en time stjal de showet. Folk fattede det først til sidst, men havde det fantastisk undervejs. Bagefter var det, det helt store samtaleemne.

30. Januar 2022

Hr. Egil!

Endnu en klage over, at vi stjæler showet... Jeg må altså få talt med mit kleptomaniske persjonale - de må holde op med den slags. Hvad bli´r det næste?

Det glæder mig, at Deres gæster fik noget at tale om efterfølgende, og forhåbentlig nød de den kogte and i kirsebærsauce.

Kanonoplevelse

Kanonoplevelse, - superprofessionel optræden til vores kobberbryllup. Alle 80 gæster morede sig kosteligt, og fotografen fik taget så mange rigtig gode billeder som vi kan have glæde af mange år frem.
Teatertjenerne kan varmt anbefales - alle fra vores fest var virkelig godt underholdt.
Marie og Martin

30. Januar 2022

Kære M&M´s!

Her sender man det tyndeste fra det jyske lager af frasorterede skuespillere, og straks er der brok og utidige referencer fra de to kobberpander.

I følge fotografen var var det slet ikke meningen, at de gæster skulle have været fotograferet i farver, men så må kunden jo leve med det. Ringere bliver det vel næppe...

Fantastisk til bryllup

Jeg stod i den situation at skulle giftes. Og med meget kort varsel besluttede jeg at jeg ville arrangere noget sjovt. Teatertjenerne formåede at opfylde mit ønske og kom selv med ideer. Så det endte med at ham der kom skulle agere tjener og til slut skulle han fremføre en tale til min mand, som jeg havde skrevet. Han fik meget få dage til at forberede min tale. Men han læste den op, som om han havde læst den mange gange. Det var fantastisk. Igennem hele vores forret blev han en mere og mere uheldig og akavet tjener. Det var så gennemført og en rigtig god Icebreaker for rigtig mange gæster der ikke kendte hinanden. Det var klart det der kickstartede vores bryllups fest. Og stadig et af de klareste højdepunkter på dagen for gæsterne. Alle pengene værd og mere til.
De kan klart anbefales. Og håber da at få lejlighed igen en dag til at få dem med til fest.

Antwort von Teatertjenerne

Vi vil gerne have lov at sige undgyld. Det kan ikke være meningen, at vores persjonale sådan skal møde op ved ellers ordentlige menneskers tragiske begivenheder.
Næste gang, De skal giftes fr. LIne, skal vi nok sørge for ikke at tage til telefonen!

Det var ellers noget udsøgt kuvertbrød...

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale teatertjenerne…

Jeg kan varmt anbefale teatertjenerne Der er både underholdning før under og efter at man har været i kontakt med dem. Men er man nu den ene i selskabet der er krænkelsesparat skal man nok forlade selskabet og lade de andre mor sig. Men som sagt jeg vil sent glemme den fantastiske aften at 3 teatertjenerne ruskede gang i vores fest. Endnu engang Tusind tak for godt arbejde

Kære hr. Bay

Jeg skal beklage, at De som den eneste følte Dem krænket over at skulle tisse udenfor teltet, men resten af festen forløb jo ellers så nogenlunde. Bare kedeligt, der ikke var rødkål nok, men den smule, der blev serveret, spiste gæsterne i hvertfald med stor appetit. Rødkål og sardiner bør man nok ikke spare på...

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfekt, genialt og vanvittigt sjovt.

Bookede en tjener, en fotograf og en kæreste til mine forældres guldbryllup. Vi griner forsat. Det var helt igennem genialt.
Alle gæster var underholdt og nævner episoder fra festen, hver gang vi mødes.
Vi modtog med det samme billederne, som vi ofte kigger igennem, hvilket garantere flere grin, af de nogle gange fjollede opstillinger. Tak.
Kan helt klart anbefales, hvis man har lattermusklerne skruet rigtigt på.

Kære kortvarige kæreste

Havde det ikke været for min voldsomt snakkesaglige borddame og din fars guldmalede træsko, havde jeg holdt fast, men det var altså mere, end mine forestillingsevner kunne rumme. Der er trods alt grænser for, hvor meget jeg kan rumme. Navnlig efter tre forretter!

PS: Vi vil gerne beklage billedernes kvalitet, men med det gæsteopbud var det nok det bedste, man kunne forvente...

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sjovt indslag til såvel private fester som virksomhedsarrangementer

Har oplevet Teatertjenerne til såvel konfirmationer som firmafester. De har været rigtig gode til at falde ind i festen, og efter man undres over den akavede opførsel blandt personalet, så kommer humoren og det grinagtige. Kan varmt anbefale Teatertjenerne til såvel private som virksomhedsarrangementer

Kære hr. Hansen

Min kommende tidl. medarbejder har nu fået fikset sine snørrebånd, så hun ikke i samme grad falder ind i fester rundt omkring, hvor folk nu finder det for godt at plante deres konfirmationstelte.

En anden gang skulle De måske overveje det der med sushi på grillen...

Booket til konfirmation

Jeg tænkte da jeg skulle book teatertjenerne om de vil kunne passe ind i et program som en konfirmation indenholder.
Jeg ringet og fik en super god snak hvor vi sammen planlage hvad der ville kunne virke bedst for vores arrangement. Vi blev enige om at de ville være gode til at skyde konfirmationen igang, tage i mod gæsterne og servere de første 30-40 min... Bookede også 1 fotograf (som også lavet en masse sjov).
Det var verdens klasse fra start til slut, at sidde der og se hvordan gæsterne så mere og mere mærkelige ud i ansigtet i takt med at deres optræden blev mere og mere mærkelig :-) Det var sjovt .. vil gerne kunne have givet 6 stjerne .. De var der præcis og de leveret 110 procent varen, så kan kun anbefale at hyre dem, og selvom det er næste 1/2 år siden taler vi stadigvæk om dem som noget af det sjovest vi har set.

Thomas

Kære hr. Rasmussen

Det gør mig ondt, at du og din søde konfirmand(inde) havde så mange gæster, der så mærkelige ud i ansigterne (!)

Det var os en stor fornøjelse, og vi stiller gener op NÆSTE gang din datter skal konfirmeres 🤪

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hylende morsomt og kan anbefales.

Hylende morsomt og kan anbefales.
Jeg har oplevet teatertjenerne som gæst og som vært. De er professionelle og giver en god stemning med masser af grin. Aftalt med dem forinden, hvem der kan tåle at blive lavet sjov med, send et billede m.v. Så kommer det til at blive den sjoveste underholdning, som alle husker med et smil.

Kære fr. Lisbeth

Ja, vi har oplevet Dem ved flere lejligheder (og en enkel gang i en villa) og uanset Deres besynderlige valg af kjoler, har det altid været Dem, der har hylet højest. Nu må det stoppe!

Vi har ikke yderligere kommentarer til Deres seneste frisure...

Vi træder gerne op til Deres fest i teltet 24-12-2027, når De igen skal konfirmeres, men det er under forudsætning af, at ovennævnte bliver respekteret samt at Deres kusines mand ikke igen bliver inviteret!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan ikke anbefales

05-06-2021
Havde jeg bestilt Teatertjenerne til at underholde ved mit barnebarns konfirmation.
Jeg havde forudgående en uddybende samtale med Teatjenerne inden bestillingen, og fik her at vide, at situationen var bestemmende for underholdningens indhold, men det skulle nok blive sjovt.
Under selve festen skete der ikke rigtig noget, som fangede deltagernes opmærksomhed, og der var ikke nogen, som morede sig.
Jeg sad hele tiden og tænkte hvornår sker der noget, som fanger gæsterne eller i det mindste nogle af dem.
Gæsterne blev først opmærksomme ved den medfølgende og afsluttende sang.
Tilbage sad jeg med en meget underlig og flad følelse, og fik ingen kommentarer fra nogle af gæsterne, det blev mere eller mindre tiet ihjel.
Det var min konfirmationsgave, som gik helt til spilde.
Vil ikke anbefale Teatertjenerne til at underholde ved private arrangementer.
A.L.Just

30. Juli 2021

Kære Anne Lise Just

Tak for din henvendelse.
Jeg skal beklage mit sene svar og ikke mindst, at du havde en flad oplevelse - det er bestemt ikke noget, vi tager let på.

Der mange måder at “more sig på” - der er dem, der skraldgriner og andre, der går mere stille med dørene, selvom de har en fest. Jeg skal ikke gøre mig klog på den pågældende konfirmationsfest, for jeg var der ikke, men qua mine mange år som optrædende er det noget, jeg har oplevet nogle gange. Og vi kan af gode grunde ikke styre den måde, hvorpå folk reagerer. Og ja, det kan sikkert opleves underligt uforløst på den, der bestilt os.

Den skuespiller, der optrådte som tjener den pågældende dag, har mange års erfaring.
Hun fortalte mig efterfølgende - for jeg taler altid med mine skuespillere, efter endt job - at hun på vej fra festen havde mødt adskillige gæster, der stod og røg udenfor. De havde takket hende for god underholdning og to af dem havde bedt hende om visitkort...

Peter Andreas

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr