Teatertjenerne Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusind tak for en fantastisk oplevelse. Jeg spillede kæreste til Peter, som var hyrede til at komme med et indslag til et sølvbryllup for mine gode venner. Kontaktet til Peter inden festen var en sjov... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så sjov - mange 🤣 Elskede alle de små indput som ikke høre hjemme til et bryllup🤣 Det stakkels personale som blev kuskede rundt med🤣 Teatertjenerne kan klart anbefales til en fest👍 Jeg give... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde hyret overtjener Kurt til at hjælpe med til at servicere vores gæster i sommerhuset på Marielyst i anledning af sølvbryllup og 60 års fødselsdag. Kurt gik til den med stor iver , og uddelte e... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hvis du godt vil have en aktiv, spændende og sjov form for musik bingo, hvor mand bliver inddraget i legen, taget igennem 70,80,90 00 og nutidig musik, så kan jeg varmt anbefale de søde piger... Mehr ansehen

1. Dienstleister für Firmenevents

Vom Unternehmen geschrieben

Teatertjenerne har optrådt med skjult underholdning siden 2000 til fx bryllup, konfirmation, sølvbryllup, fødselsdag, firmafest og julefrokost. Vi benytter kun professionelle skuespillere, men har også en del jyske skuespillere (!) Vi træder op i hele Danmark som tjenere, skjulte gæster, nye medarbejdere, foredragsholdere og uheldig festfotograf. Kontakt os gerne for et håbløst tilbud på 21 85 02 60 GÆSTERNE ER ALTID GLADE, NÅR VI GÅR (!) Med væmlig hilsen Teatertjenerne

Hervorragend

41 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tjener til konfirmation

Vi havde en tjener til en konfirmation og det satte virkelig gang i festen. Der blev en rigtig god og sjov stemning som holdt resten af dagen. Det blev den mindeværdige fest vi gerne ville give vores søn og vores gæster.

7. Mai 2023

Kære fr. Markussen

De kan ikke blive ved med at klage over vores tjener – hun er gået hjem (og burde være fremme nu).
Men hvis De ikke betaler, kommer hun igen! Og denne gang vil det ikke blive blive værdigt, det vil vi gerne minde om...

Jyske kunder, altså!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Selv den stive tante vil løsne på smilebåndet

Vi havde glæden af de uheldige tjenere til konfirmation. Det var en herlig omgang af alskens fjolleri der både ramte børn og barnlige sjæle, men var alvorlig nok til at de lidt ældre tog noget tid om at forstå at alt var fup og herligheder. Jeg vil klart anbefale alle der gerne vil pifte en fest lidt op at bestille ekstra tjenerhjælp.

6. Mai 2023

Kære fr. Dalager

Virk´lig mærkeligt med disse stive tanter! Måske De næste gang, Deres søn skal konfirmeres, bør holde lidt igen med de våde varer over disse... tanter. Tak.

Og ja, det kunne være rigtig rart med lidt hjælp – altid skal vi stå for underholdningen. IGEN virk´lig mærkeligt.

Alle pengene værd.

Tak for kaffe, det var alle pengene værd. Vi var 30 blandede gæster til middag, og havde den sjoveste start, da de to tjenere under forretten satte gang i selskabet, med det ene sjove indslag efter det andet. Og de var super hurtige i replikken, når en af gæsterne forsøgte at spille smart...Hold da op hvor blev der grinet igennem. Tak til Teatertjenerne.

21. April 2023

Fr. Petersen!

Jeg skal hermed anerkende Deres bitre skrivelse.

Hvor er det i grunden sølle, at mit persjonale skal udsættes for sådan en gang blandede bolcher. Og hvis der så bare havde været rødkål nok, men nej, også der var man karry med indigrenserne til det, der således gik hen og blev en kuldslået isanretning. Trist, trist...

Hemmelig kæreste til 80 års fødselsdag

Det lykkedes med at jeg havde en hemmelig veninde med til min fødselsdag, gæsterne hoppede simpel hen i baljen med begge ben. Dagen efter grinede de meget og troede på at det var min nye kæreste.
Fotografen gjorde det også godt, så det var en god aften for mig.

22. April 2023

Kære hr. Jensen!

Bare fordi De er meget gammel, behøver De ikke nødvendigvis afholde poolparty og smide Deres gæster i baljen. Hverken dem med ét eller to ben.

Jeg skulle hilse fra Deres nu knapt så hemmelige veninde. Hun savner fortsat sine højhælede og den persianerpels, De havde lovet hende.

Fotografen var på en uhyre vanskelig opgave, hvis billederne skulle blive bare i nærheden af gode – med den gæsteliste (!)

Rigtig flot.

En supergod oplevelse. Kan kun anbefales.

16. August 2022

Antwort von Teatertjenerne

Det er dybt problematisk med disse anbefalinger... Hvis det fortsætter på denne måde, får vi jo ALDRIG tid til at spille computerspil (!)

Super sjove tjenere

Super sjove tjenere. De underholdt til vores julefrokost, og der var høje grin alle steder.

25. November 2022

Antwort von Teatertjenerne

Det er absolut SIDSTE gang, vi har trådt op til en julefrokost uden hørebøffer.
Magen til høje grin, skal man da lede længe efter. Føj!

Virkelig en uvane med alle disse gæster, der altid skal more sig!

Prøv dem!

Hvad skal man finde på af underholdning, når man som virksomhed samler 65 personer på tværs af fag og lokation...? Må jeg anbefale, at man allierer sig med Teatertjenerne. Uanset hvad folk havde af præferencer for "god humor", så rungede latteren fra start til slut, så vi faktisk fra tid til anden var nogen, der blev lidt bekymret for nogle af vores kolleger, om de i det hele taget ville "overleve" det.
Alle tilbagemeldingerne fra vores kolleger har været fyldt med superlativer, og jeg kan varmt anbefale Teatertjeneren... hvis du tør!

16. September 2022

Antwort von Teatertjenerne

Det var ikke til at få ørenlyd, fr. Kok Justesen!
En anden gang kan De godt bede Deres gæster om at dæmpe sig, tak.

Det behøver jo ikke være helt på tværs, bare fordi De og Deres kolleger kommer fra faglige lokationer (og det må de ved Gud selv ligge og rode med!).
Og kan vi SÅ få lidt ro, ærlig talt. Tør jeg nok sige!

Min nye kortvarige kæreste

For noget tid siden bad min nevø mig om at tage en teatertjener-kæreste med til hans datters 15 års fødselsdagsfest. Forholdet skulle kun vare en time, så jeg tænkte: “Piece of cake!”

Og jeg skal da lige love for, at der gik kage i det.

Teatertjenerne, der åbenbart slår meget store brød op - mums 😋 ...og tak til Tina/Johanna! - sendte mig deres helt egen kage uden mage, som i al sin æ(n)kelthed bestod af lige dele sNitte og lige dele kikseTkage.

Hvordan en hel time med kagemanden, der udgav sig for at være vagthavende politibetjent, forløb, overlader jeg trygt til læserens fantasi. Jeg kan dog fortælle, forhåbentlig uden at blive lagt i de håndjern, som jeg er allergisk overfor, at han var eminent til at stikke en (bage)plade …eller som andre kalder det - at lyve så stærkt som en hest (ein Pferd) kan rende 🤥🐎😎

Som toppen på kransekagen fik særligt udvalgte af os et sandkagekys til afsked af min kære kagemand. Nu kunne jeg endelig tilbringe resten af aftenen i fred og ro - og til min søsters forbavselse helt alene og uden kæreste 🤔😱😂

Som bonusoplysning kan jeg lige afsløre, at min korvarige kæreste - flere uger inden festen - havde tvunget mig til at lyve overfor min familie og lade som om, at jeg havde været kæreste med ham i flere måneder. Mig, der er ærligheden selv! 🤥😇

Nå, men tilBAGE er der kun at sige… Aldrig mere kage, Mand! 🤪

Tak, kære Peter, for gode snakke før og efter festen, ja for på selve dagen var du jo bare underlig, uoplagt, utrolig pinlig og præcis som bestilt til fødselsdagsfesten 🤗😘🙃

3. September 2022

Kære søde ex-kæreste!

Tak for de mange ord vedr. den tragiske begivenhed ved din nieces 15-års fødselsdag. Hun er også meget velkommen til at ringe, når hun kommer op i 20´erne!

Ja, med ærlighed kommer man langt, men med uærlighed kan man lige få sig en ny kæreste 🤪

Jeg skal beklage hende den svønske tjener. De burde have ensrettet Øresundsbroen!

Tak for lån - det havde absolut Sine fordele!

Fhv. og kortvarigt politibetjent

Min 60 års fødselsdag

Stor tak til teatertjenerne ved min 60 års fødselsdag på Pejsegården. Vi griner stadig. Det startede roligt og lidt undren blandt gæsterne men endte med sjov og spas. Alle morede sig og taler stadig om det
Stor tak og bedste anbefalinger herfra.
Vi vil helt klare bruge jer en anden gang 🤣🤣🤣🙏🙏🙏

30. August 2022

Antwort von Teatertjenerne

Fordømt med disse meget gamle damer og alle deres gæster
- og så vil hun Guddødemig bruge os en anden gang!

Hvad har vi dog gjort galt??

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skøn start på en bryllupsmiddag

Skøn start på en bryllupsmiddag. Bryder isen og giver en dejlig blanding af forvirring og latter. Fremragende underholdning :-)

9. August 2022

Antwort von Teatertjenerne

ENDNU et bryllup, hvor bruden af uransaglige årsager havde valgt en anden mand!

Brudens far havde ellers ringet og fortalt, at hans datter ville giftes.
“Hvad det koster det?”
“Jamen det skal ikke koste dig noget, Asger. Det er på tide, jeg bliver gift med en køn pige...”

Men ak, endnu engang måtte man(d) nøjes med at agere tjener - denne gang på dejlige Hotel Bretagne i Hornbæk

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Både processen op til vores firmafest, men og udførelsen. Det er priceless at opleve kolleger der i en hel time spiser historien om en ny medarbejder der træder totalt ved siden af råt. Kan klart anbefales!

23. Juni 2022

Antwort von Teatertjenerne

Det er rigtig kedeligt med disse her kunder, der insisterer på at more sig til deres firmafester. Som om, vi ikke har andet at foretage os!

Og hvor sølle kan det blive? Gæsterne må nøjes at spise historien - og så ovenikøbet råt (!)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skøn, sjov og yderst pinlig optræden

Skøn, sjov og yderst pinlig optræden af tjener til konfirmationsfest. Alle både grinede og krummede tæer. Det var helt perfekt.

31. Mai 2022

Kære fr. Stålværft!

Ak for Deres henvendelse.

De er desværre langt fra den eneste, der har påpeget adskillige fjel ved vort personale, men hvad kan man forvente ved en konfirmation, hvor der var få singler og alt for meget kuvertbrød??

NÆSTE gang, De indfinder Dem til et arrangement, hvor vi har den blandede fornøjelse at træde op under cover, må De meget gerne meddele dette på forhånd! Selv tak.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig fin og lige tilpas mega sjov…

Rigtig fin og lige tilpas mega sjov spas underholdning.
Fed start på en rigtig god konfirmations fest.
🌞

14. Mai 2022

Mojn fr. Iwers!

Hvor er det typisk. Her sender man 2 stakkels skuespillere til Rødekro, og hvad er takken? Bitterhed, brok og udskamning!

Icebreaker og herlig underholdning

Ca. 1 uge før min bonussøns konfirmation googlede jeg "underholdning til konfirmation" for at få idéer til, hvad man kan lave (vi var i tidsnød pga. flytning/ ombygning). Straks faldt jeg over teatertjenerne og sendte en besked en fredag aften. 10 min efter kom en SMS retur: "vi kan ringes ved nu, hvis det ikke er for sent". Vi havde en super samtale med Peter, som fortalte om konceptet på sin helt egen fanatiske måde. Vi besluttede at hyre en tjener, og Peter fik os passet ind i deres kalender, selvom det var med så kort varsel. Det har vi ikke fortrudt. Rigtig god underholdning og en icebreaker. Et par af gæsterne havde tidligere arbejdet i køkkenet på samme restaurant og var flere gange på vej ud i køkkenet for at tage fat i chefen for at høre, hvad f.... det var for en kikset tjener, han havde ansat.... Herlig underholdning. De bedste anbefalinger herfra.

11. Mai 2022

Antwort von Teatertjenerne

Hvor er det typisk: Jeanette ringer straks, det Brænder på!

Og her sender man en inkompetent, uerfaren modarbejder, og alligevel er der brok. Det er for hulen da heller ikke til at have kunder. Tsk tsk...

Det er sidste gang, jeg har sms´et med fremmed kvinder i Frederikssund!

Den hemmelige gæst :-)

Verdensklasse underholdning. Vi fik en meget festlig start på vores søns konfirmationsfest, da hans "gamle pædagog" mødte op.
Rigtig god dialog forud for dette indslag, så vi kunne påvirke det i den retning vi gerne ville.

10. Mai 2022

Kære stakkels konfirmand-mor!

Tak for tilsendte betragtninger og småkager (lidt for meget kokos efter min smag, men ellers fin struktur).

Vi har desværre flere gamle damer i kompagniet - og de insisterer alle på engang imellem at komme med ud på job til sagesløse kunder. Nogle af dem er sågar jyske, damerne altså.
Nu jeg tænker over det, er der faktisk også nogle af vores kunder, der er jyske. Det er desværre noget, vi ikke kan gøre noget ved. Vi har prøvet.

Jeg håber, I nød resten af frokosten og kunne lægge det hændte bag jer.
Bedre held næste gang, din søn skal konfirmeres!

Total forvirring ;-)

Total forvirring ;-)
En hel igennem fantastisk tjener deltog ved vores søns konfirmation. Tine fra Teatertjenerne gjorde det Mega godt. Gæsterne hoppede i med begge ben og ingen anede hvem der havde hyret den uheldige, skrækkelige, pudsige. sjove tjener. Den bedste hemmelighed jeg har måttet holde på nogensinde. Af hjertet tak for fantastisk performance.

1. Mai 2022

Kære fr. Larsen!

Det er meget og uheldigt, at hende vores fynske tjener til stadighed insisterer på at servere ved ordentlige menneskers fester. Det har aldrig været meningen og kan heller ikke være det. Hele organisationen gør sit yderste for eliminere evt. fjel. Og jeg kan på direktionens vegne forsikre dig og dine stakkels gæster om, at bemeldte tjener pr. dags dato er forflyttet til anden service i pakkeriet i Finland, bagest, faktisk!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt perfekt og hylende morsomt

Vi havde besøg af fotograf og tjener til vores datters 30 års fødselsdag. Det var simpelthen helt perfekt og hylende morsomt. Det var ikke alle der opdagede, at det var skuespillere før de selv afslørede det. Men det var helt gak og vi har grinet af det hele aftenen og dagen efter. Absolut noget vi vil huske for altid og grine af indimellem. Skønne billeder ❤️

1. Mai 2022

Antwort von Teatertjenerne

Hør, var vi ikke også til hendes 30-års for 10 år siden?

Næh, det var ikke alle, der opdagede det - men hvad kunne man forvente med den gæsteliste?!

Mht. billederne var vi nødt til at foretage en del retoucheringer, vi kunne ikke være andet bekendt (ingen nævnt, ingen glemt).

Med væmlig hilsen – og hold så OP med at grine Benedikte!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En rigtig fed og latterfyldt oplevelse

En rigtig fed og latterfyldt oplevelse. Stille og rolig bygger i en stemning op, hvor man skal være på stikkerne for at kunne følge med i det hele. Det sjoveste var dem der ikke fattede en meter af det hele.

Klaus

14. Februar 2022

Kære hr. Klaus!

Vi vil gerne beklage det der med stikkerne, men sådan er det nu engang, når gæsterne insisterer på at spise sushi...

Vi fatter heller ikke en meter af ret meget... Her gør man sit bedste - og så ler de bare ad os (!)

Hvem er Peter Andreas

Alle herlighederne udfolder sig allerede ved bookningen. Her får man Peter Andreas i røret - og så er festen begyndt :-) (Peter mit liv bliver aldrig det samme)
Efter år ramt af Corona - var vi helt klar til og give den gas til julefrokosten. Vi bestilte Teatertjenerne som underholdning. Og der ramte vi helt klart plet. Da vores gæster "opdagede" underholdningen, skal jeg love for taget løftede sig. Alle 90 gæster hylede af grin...Vi kan varmt anbefale Teatertjenerne.

1. Februar 2022

Antwort von Teatertjenerne

Fr. Lotte... er De nu der IGEN!!

Endnu en bitter og kvindelig nordjy´e... Det er skisme svært at skaffe orn´lige kunder.

4 tjenere drog langt nordpå til en julefrokost, men lige meget hjalp det. Sure og introverte, dårlig stemning hele vejen igennem!

Med væmlig københavner-hilsen

Peter Andreas (himself!)

Super dygtig tjener

Super dygtig tjener.. der til fulde levede op til forventningerne.. var afgørende for at konfirmationen.. med et par uheldig elementer - var i risiko for at ende i den lidt tungere version af en fest... det fik jeres tjener heldigvis gjort bod på .. og alle fik motioneret lattermusklerne

31. Januar 2022

Kære stakkels konfirmand-mor!

“Et par uheldige elementer...” Ja, det kan man vist roligt sige - det var en tvillingekonfirmation. Vorherrebevares!

En ulykke kommer sjældent alene, men her stillede vi dog med en enkelt, stakkels tjener, der efter bedste evne (hmmm!) skulle forsøge at få det hele til at falde ned i to enheder. Og det gik. På trods af sælskabet!

Her forsøger man at gøre sit bedste, og så griner de bare ad én...!

Peter Andreas

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr