Jag hade gett noll i betyg om det vore möjligt. Vi skulle åka från Landvetter till Mölndal och chauffören berättade, efter att vi börjat åka att det fasta priset (Landvetter-Göteborg) inte skulle gäll... Mehr ansehen
Föraren använde gps på telefonen och tittade ner på den i knät där han höll den medan han körde. Det är ett lagbrott och klart läbbigt. Jag sade adressen, men taxichauffören ville att jag skul... Mehr ansehen
Ett totalt skämt till företag. Skulle till flygplatsen tidigt på morgonen och hade förbokat en taxi för 5 passagerare, samt en bilbarnstol. Taxin som dyker upp är en vanlig taxi, utan bilbarnstol. Hel... Mehr ansehen
Hade man kunnat ge dem en nolla hade jag gjort det. Skulle åka hem på natten efter besök på akuten och valde att ta taxi hem. Tyvärr anlitade jag Taxikurir. Chauffören var mycket otrevlig, gapig, oför... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Rasister
Rasister, farliga förare, oförskämda.
Hellre gå än åka med taxikurir. En serb förare förolämpade muslimerna under hela resan, tittade på sin mobil under körning, bråkade med mig om adressen (jag hade rätt).
När jag klagade fick jag ingen svar.
Skam. Och farliga.
Jag har 4ggr bett om ett taxikvitto…
Jag har 4ggr bett om ett taxikvitto genom Taxi Kurirs Kundtjänst utan respons. Inte ett ljud. Åker inte detta bolag igen och informerar andra om vilken service de erbjuder 👎👎👎
Bokade taxi till 9.30 (ringde in…
Bokade taxi till 9.30 (ringde in bokningen 1,5 Tim innan). nu är kl 10.00 fortfarande ingen taxi har kommit. jag fick själv ringa in och fråga vart bilen var och fick svar tillbaka att de letar efter en ledig bil.
Sista gången med Taxi Kurir vilket skämt...
Taxikurir måste vara ett utav de sämsta…
Taxikurir måste vara ett utav de sämsta bolagen med de mest otrevligaste och okunnigaste förarna! Vad är det för fel på er?? har ni inga krav när ni anställer folk eller tar in dem???? De lurar en och sitter och tjafsar med en för att de är sena men påstår att man är sen med 2 min!! Sen ska de hitta på ett pris och göra ett påslag på det! Det är befängt och skandal!! Ut med skitbolaget! Det finns inte en enda gång som jag har åkt på att andra bolag skickar en taxikurir bil och att föraren är trevlig. Varende gång är de otrevliga och blåser en. För en som kan allt om denna bransch och har flertal som är i denna bransch känns det ÄNNU värre när en idiot sitter och ska övertala dig att det han säger är korrekt. FY OCH SKÄMS PÅ ER!
Dödsfälla
Beställde med bilbarnstol, sen kommer en bil med isofixstol men utan fästen. De vägrade gå med på att detta var fel och trafikledningen sa att ”det är vad som erbjuds”.
Jäkla tur att vi kollade innan vi åkte, ren och skär livsfara för ett barn.
Helt orimligt!
Fy fn vad illa
Fy fn vad illa! Pratade med telefonist 5 gånger ikväll/natt. Fortfarande har ingen taxi kommit så till sist fick vi åka hem i svarttaxi. Sämsta "servicen" jag varit med om.
Varning för Taxi Kurir
Varning för Taxi Kurir! Dela gärna! Och framförallt, välj ett annat bolag!
Idag ställde vi en fråga om ett ungefärligt pris på en taxiresa. Fick svaret 100-200 kr. Väl i taxin trycker chauffören in ”Fastpris 200 kr”. Jag säger till att jag vill att han kör på taxametern. Inget svar. Säger samma sak igen. Han svarar ja, och åker. Eftersom han fortfarande inte ändrar i systemet säger jag till en tredje gång. Han stannar bilen och säger att det är 200 kr eller så blir det ingen resa! Idiot!!! Det var inte riktigt läge att hoppa ur, så vi åkte 3 minuter och betalade surt 200 kr... Aldrig mer taxi kurir! Inte ens när det var det enda bolaget på plats (annars skulle jag knappast ha valt dem ändå)!
Usel kundservice!
Befann mig i Trollhättan och visste inte att TaxiKurir inte fanns där. Det gick att genomföra bokningen till en adress i Trollhättan genom appen ändå. Efter ett par minuter avbokades min resa automatiskt i appen men mitt kort debiterades ändå. Försökt ringa dem för att få pengarna tillbaka men de fortsatt bolla mig mellan olika orter och avdelningar utan någon hjälp alls! Vilken usel service! Ska aldrig resa med TaxiKurir i framtiden!
Varning
Bilen skulle inte gått igenom en besiktning. Hade spricka över hela rutan samt att två varningslampor lös. Var en nattkörning från arlanda och chauffören slumrade till mitt på motorvägen. Märkte av detta genom att bilen saktade ner och la sig mittemellan två filer. Skrek till och två vaknade han till.
Jag har anmält detta till taxi kurir men de ignorerar helt mina mejl. Vill inte att någon ska komma till skada så lägger ut en varning här.
Borde inte få en enda stjärna
Förbeställda bil, när den skulle vara där så ringar man och säger att den kommer om 30 min. Där missade jag flyget.
ALDRIG MER!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.