Taxigoteborg Bewertungen 37

TrustScore 2 von 5

1.9

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Förstår att alla snar haft dåliga upplevelser och därför klagar men taxi Göteborg är på en klart tydlig högre nivå än andra bolag, som taxi kurir vilket är en fullkomlig katastrof. Bilarna är fräscha,... Mehr ansehen

1.9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

As a tourist you are their prey

My pre-booked taxi from Taxi Göteborg didn't arrive at the Landvetter airport despite a confirmed reservation. I arrived late that evening and the airport was empty, I was completely distraught. Another driver from the same company was "coincidentally" waiting in the taxi pick-up line and noticed that I obviously got dumped. He offered me to take me to my hotel and in my distress I got in. Big mistake! The driver didn’t even start the taxameter and added random fantasy fees, the total costs for the ride was 50% on top of the regular fare. The whole thing smells completely fishy and staged.

19. März 2026

Sämsta!!

Sämsta!!! skitbolag som finns😡 Ringde 3 gånger för o få en bil till Danmarks terminalen och dom lyckades inte hitta dit?? Helt värdelösa!! Är dom och dessutom otrevliga i kundservice 😡 kan absolut inte!! Rekommendera detta skitbolag😡

28. Februar 2026

Fruktansvärd upplevelse

Fruktansvärd upplevelse! Tog priser utöver det som var bestämt, körde troligtvis full då chauffören körde upp på trottoar och nästan körde på en person. Blev sedan hotfull och skrek på mig när jag ifrågasatte priset och sprang ut och skrek och slogs. Åk aldrig med detta bolag!

15. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag hade förbokat med taxi Göteborg…

Jag hade förbokat med taxi Göteborg för att vara säker på att snabbt få komma hem efter 8 timmar på flyg och kl 02:00. Ingen bil och inget meddelande, när jag ringer kundtjänst får jag till svar att det är ont om bilar men de letar efter en åt mig. Otrevlig person i kundtjänst som inte var särskilt hjälpsam, varnar alla för att förboka med Taxi Göteborg, de går inte att lita på.

3. Januar 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

2025-12-06 Annebergs station bil nr 184

2025-12-06 Annebergs station bil nr 184

Vi bokade via telefon där hämta och lämna adress uppgavs.
Upphämtning bokades med marginal till kl 04:43
04:41 öppnade vi bildörren. Taxametern stod och rullade.
Chauffören frågade efter adressen. Och vi gav den igen.
Chauffören tog loss sin gps och räckte bak den och föreslog att vi skrev in den själva. Taxametern rullade fortfarande.
På frågan varför det har kostat nära 100kr innan vi har åkt en centimeter svarade chauffören att han kan ”bomma” körningen och vi skulle ta en annan om det inte passar.

Det passade jättedåligt och vi hoppade ur.

De. Andra Taxigöteborg bilen vi haffade på gatan hade ett riktigt proffs bakom ratten. Han förstod såklart och skämdes för sin kollega. Dricksen översteg den tidigare ”resan”

Annat var det på Taxi Kungsbacka tiden, Då fick banditerna en kort karriär. Att parkera en bit ifrån,”fälla” taxametern för tidigt och låtsas sakna adressen är inte rätt sätt att tjäna pengar på en ”lokalkörning”
Hoppas att detsamma gäller på Taxi göteborg idag.

Med vänlig hälsning, Erik i 21:an

6. Dezember 2025

Cheated by the drivers

We were 6 persons in two taxis going a short trip in Gutenburg - and we ended up paying aprox 770 kr for each taxi. After 3min of driving the taxameter was already 275 kr. The taxis drove a big circle around the city.
One driver said he was from Ethiobia. After that he didn't understand english at all. He used his own phone for payment.

14. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det var sista resan med dem.

Föraren vill höja priset med 400kr för att göra ett stopp på vägen som tog 2 minuter extra.
Föraren förstod knapp svenska eller engelska.

12. November 2025

Chaufför satt med telefon

Jag fick bevittna när jag promenerade att en av era chaufförer satt med telefonen, med båda händerna (!) och höll på missa att en person kom vid ett övergångsställe.
Chauffören tittade upp i sista sekund men fick bromsa hårt.
Detta var i Mölndal.
Skäms!

20. August 2025

Scammers and criminals

Our Airport Transfer agent had booked these people for our return transfer. The driver told us that the agent hadn't paid his company (which was a lie) and we had to pay again. We refused and were threatened. Both being in our 70s this was a very frightening experience but the driver couldn't give a damn. They failed to answer the agency when we made a complaint. Don't use this company, they are scammers!

26. Mai 2025

Sista gången

Ringde och bokade en bil till vasaplatsen utanför 7/11 till nordostpassagen 03.54 i namnet Serdar idag 29 april.
Trevlig telefonist som meddelande att bilen skulle vara framme om 5-6 minuter.
Vilket stämde, innan jag sätter mig i bilen presenterar jag mig. So far so good, När jag väl har satt mig i bilen frågar jag vad chauffören heter av ren hövlighet. Svaret jag får är "inom taxibranchen får man inte fråga föraren om dess namn men vill man som kund veta namnet på chauffören finns det visitkort ovanför instrumentbrädan" samtidigt som chauffören pekar på visitkorten. Jag hoppar av efter ca 100 meter. Har åkt med er i ca 20 år, men aldrig igen.

29. April 2025

Var är taxin?

Jag bokade en taxi på nyårsaftons morgon för att resa senare på kvällen. Fick bekräftelse i appen, via mail och på SMS… alltså tre stycken! Jag gick ut på bokad tid… men taxin kom aldrig. Då ringde jag, efter 5-10 min, kundtjänst som svarade ”det finns ingen ledig bil”! Vadå ingen ledig bil? Klart det ska finnas en ledig bil när jag bokat, tycker jag! Det enda svar jag fick var ”Vill du avboka taxin”? Annars var alternativet… ”vänta nån halvtimme”! Jag fick inget svar på varför det var så, när jag i god tid hade bokat en taxi till en viss tid. Och varför man i så fall tar emot bokningar om man inte kan hålla tiderna. Och inte heller fick jag något sms om att den var försenad. I så fall hade jag kunnat anpassa mig efter det. Det verkar som de tar fler bokningar än de klarar av! Och ingen ursäkt fick jag heller. Tvärtom upplevde jag att han jag pratade med var väldigt kort i tonen! Det blev i alla fall avbokning direkt och sedan fick jag gå lång väg till busshållplatsen i regn och blåst och det tog mig 50 min längre tid att komma hem.
Kan tilläggas att vid busshållplatsen stod en par som också bokat taxi där den aldrig kom så ytterligare en som råkat ut för TaxiGöteborgs dåliga service.

1. Januar 2025

Kontaktade kundtjänst …

Kontaktade kundtjänst för jag kunde inte betala med mina intjänade bonuspoäng. Personen i kundtjänsten så att jag inte angett det i app-bokningen och att det var helt omöjligt att ordna i efterhand. Han kanske hade rätt men hans bemötande var näst intill otrevligt, när vi inte var överens la han bara på!

15. November 2024

Undvik Taxi Göteborg

3e gången gillt efter 2 bokningar 20+ minuter sena. Bilen sågs inte till på Landvetter efter bokning via appen. Kontaktade växeln, ingen ursäkt, påstod att ingen beställning gjorts. SMS en timma senare att taxin var på väg. Ringer igen, ingen kommentar eller ursäkt. Aldrig mer Taxi Göteborg.

23. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Res med dem och du får kravbrev om två år!

De skickar betalningspåminneler, om och om igen för en resa som jag gjorde för över två år sen. Eftersom jag har kvittot kvar så har jag polisanmält detta företag för försök till bedrägeri. Jag har upplyst dem om detta men de försöker verkligen få betalt igen. Jag kommer att göra mitt yttersta till att de får det marknadsanseende som de förtjänar och att kunder håller sig borta för problemen kommer tydligen efter några år, kanske därför att de inte räknar med att kvitton sparas mer än två år.

1. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Förbeställde en Taxi i mars 2022 som…

Förbeställde en Taxi i mars 2022 som aldrig dök upp. Ringde då upp Taxi Göteborg som själva avbokade min resa pga fel i deras system.

De skickar ändå en faktura i januari 2024 och vidhåller att denna ändå måste betalas trots att de ALDRIG SKICKADE EN TAXI.

Anmält till ARN!

HOPPAS NI ANDRA HÄR SOM FÅTT FAKTURUR TVÅ ÅR SENARE MEN INTE FÅTT NÅGON TAXI GÖR SAMMA SAK!

Enligt konsumentvägledare har andra hört av sig ang deras "Tekniska problem" men för att ARN skall ta upp ärrenden under 1000 kr bör så många som möjligt anmäla till dem.

25. Januar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr