TaxiKurir Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag hade gett noll i betyg om det vore möjligt. Vi skulle åka från Landvetter till Mölndal och chauffören berättade, efter att vi börjat åka att det fasta priset (Landvetter-Göteborg) inte skulle gäll... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Föraren använde gps på telefonen och tittade ner på den i knät där han höll den medan han körde. Det är ett lagbrott och klart läbbigt. Jag sade adressen, men taxichauffören ville att jag skul... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ett totalt skämt till företag. Skulle till flygplatsen tidigt på morgonen och hade förbokat en taxi för 5 passagerare, samt en bilbarnstol. Taxin som dyker upp är en vanlig taxi, utan bilbarnstol. Hel... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hade man kunnat ge dem en nolla hade jag gjort det. Skulle åka hem på natten efter besök på akuten och valde att ta taxi hem. Tyvärr anlitade jag Taxikurir. Chauffören var mycket otrevlig, gapig, oför... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

17 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Taxi Kurir i Jönköping levererar under…

Taxi Kurir i Jönköping levererar under all kritik. Vi har gjort sex förbokningar och endast vi ett tillfälle har bilen kommit. I ett fall var det tre bilar förbokade och ingen kom i tid. Den första som anlände var tjugo minuter sen. Då hade redan goda grannar börjat köra delar av sällskapet till en bokad restaurang. De resterande två bilarna kom inte alls. I de övriga fyra fallen kom ingen bil alls.
Vid samtliga tillfällen var vi i kontakt med kundtjänst som inte vid något tillfälle kunde lokalisera bilarna, än mindre lösa problemet.
Ett organisatoriskt haveri!

17. Januar 2025

Scambolag

Scambolag! Tar hutlösa priser! Ville ha 1700 kr för 25 min resa som normalt kostar ca 400-600 kr. Fick ner det till 900 tillslut, men var väldigt hotfull stämning och var livrädd.

8. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Förboka inte med detta bolag

Om din förväntan är att en bokningstjänst för taxi borde betyda att det faktiskt finns en taxi på den plats och tidpunkt som du fått en bekräftelse på, då är TaxiKurir inte bolaget för dig! Vi blev strandade på Arlanda på nyårsafton därför att vi naivt trodde att vår förbokade taxi skulle finnas där. TaxiKurirs svar genom telefon var att de inte hade några bilar i området, så vi fick snällt vänta i minst en timme. Detta efter att vi redan väntat i 1,5h. Vi lyckades tillslut få tag på en annan taxi utanför denna taxi grupp. Ser att andra resenärer verkar ha haft samma upplevelser gällande bokning. Snälla TaxiKurir -erbjud inte en tjänst som ni inte riktigt har. Varför skapa en så onödig frustration hos folk?

2. Januar 2025

Taxi Kurir/Cabonline Stockholm levererar inte på bekräftade förbokningar

Hade förbokat taxi med Taxi Kurir/Cabonline, men ingen bil kom trots bekräftad bokning. Blev strandad mitt i natten långt hemifrån. Kundtjänst ryckte på axlarna och konstaterade en "avvikelse". Att företaget bekräftar bokning på utsatt tid är alltså ingen garanti för att det kommer att komma en taxi eftersom de förare som råkar vara ute just då väljer om de vill ta bokningen eller inte. Detta borde naturligtvis kommuniceras så att kunden inte förlitar sig på en körning som kanske inte blir av. Bolaget/bokningstjänsten tar inget som helst ansvar för att den bokade tjänsten faktiskt kommer att levereras. Välj ett annat bolag än Taxi Kurir/Cabonline för förbokningar.

1. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi kommer aldrig anlita taxikurir igen!

Fruktansvärd upplevelse!! Jag maken och vår 8 åriga dotter bokade en taxi för att åka en resa på 6 minuter, 4 km som chauffören bestämt att han skulle ta 500 kr för. Han vägrar släppa av oss, bråkar och vägrar låta oss betala när vi väl fått honom att stanna och släppa av oss i en korsning ett par minuter hemifrån. Dottern gråter och är jätterädd. Jag är rädd. Vi får chauffören att ringa till sin chef som då får sin chaufför att ta rätt pris. Väldigt otäck upplevelse! Främst för vårt barn. Vi kommer aldrig anlita taxikurir igen!

15. Dezember 2024

ALDRIG MER TAXIKURI

Jag hade beställt en sjukresa tillbaka till ett gruppboende från folktandvården för min Mor, själva beställningen gick ju bra. Men när chauffören kom in på folktandvården gick han rakt förbi mig i väntrummet där jag satt, och in till undersökningsrummet. Kom tillbaka på en gång, då frågade jag om han var där för att hämta upp Morsan.
Han verkade väldigt stressad, han var några minuter för tidigt. Jag sa beställningen var till kl15.40, han vart då ännu mera stressad. Han gick ut i bilen och hämtade något som såg ut som en "padda, började diskutera tiden för returresan.
Jag sa till honom att kl15.40 är samma som när man säger att klockan är 20 i 4, och att man inte kommer tillbakas om 20min dvs kl16.00.
När chauffören sedan skulle köra in Morsan i taxin (som satt i rullstol) drog han på så att hon både blev arg o rädd, man gör inte så med någon som är över 80år. Han förstod inte vad som var problemet, Morsan påpekade att han har ett serviceyrken, vilket chauffören inte svarade på. Bilen som åkte i var äldre modell, omlackad och var väldigt bullrig och hög volym på stereon.
Det var tveklöst den värsta taxiresa jag/vi varit med om, aldrig mer någon resa med detta bolag. Och en stjärna är för mycket efter en sådan resa.

9. Dezember 2024

Åk inte taxi kurir.

Kommer ALLTID sent och 90 gånger av 100 så är det en äcklig smutsig illaluktande bil. Förarna kan inte navigera alls och verkar tydligen inte veta hur man använder en sån simpel app som Google Maps.

4. Dezember 2024

Sämsta taxibolaget!!!!!

Sämsta taxibolaget!!!!!! Aggressiva förare, otrevliga, lukt av tobak och alkohol,smutsiga bilar etc...de borde förbjudas att köra folk för att de beter sig äckligt! Oprofessionellt och de flesta av dem vet inte hur man använder navigering. Ibland måste man visa dem var de ska köra. Detta är en skam. Jag rekommenderar dem inte! noll poäng. Katastrof......

28. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Deras bilar är rent livsfarliga i…

Deras bilar är rent livsfarliga i trafiken.
Kör på refuger samt mot röd signal och tränger sig på vägrenen före där andra trafikanter måste stanna för att inte bli skadade! Kvalificerad gissning är att ca 40% av deras chaufförer saknar körkort eller är inte nykter.

20. November 2024

Taxi dök inte upp

Beställde taxi dagen före och fick bekräftelse på sms. 20 min före avfärd fick jag ett sms om att taxi var på väg. Men taxin dök aldrig upp. Ringde dem, men fick bara svaret att de inte hade några bilar i området. Missade tåget.

30. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Förbokade en taxi till 17:30 och…

Förbokade en taxi till 17:30 och chauffören ringer 10min innan utsatt tid och frågar om 25min försening är ok. Vi säger att det inte funkar så han ska fixa en annan bil, det kommer ingen annan bil alls istället.
När vi kontaktar kundservice blir vi väldigt otrevligt bemötta, det är sådana här taxibolag som gör att man väljer Bolt eller Uber istället, där blir man alltid trevligt bemött.

18. Oktober 2024

Oduglig företag

Fruktansvärt dåligt företag! Det är andra gången jag ringer via färdtjänst och taxin är försenad en timme och 15 minuter. Ringer jag och frågar kundservice så säger de varje gång att den är på väg och är framme om fem minuter. När jag frågar varför de inte skickar ny bil så uppger färdtjänst att de har fått problem med bilen och de vet inte heller varför de inte gjorde det men de kommer att skicka in ny bil om 10 minuter. Man tvingas att boka själv från ett annat företag och bekosta det själv slutligen när man egentligen har rätt till färdtjänst. Jag vet inte hur kan kommunen lita och välja detta företag. Rekommenderar absolut inte att boka resa härifrån!

13. Oktober 2024

Alltid försenade

Alltid försenade. Märkliga ursäkter. Men betalt kan dom ta. Mygelföretag kan inte i min vildaste fantasi förstå hur kommuner kan anlita dessa.

Otrevliga chaufförer, sist luktade det så mycket unken svett i bilen att jag var tvungen att dra ner fönstret vilket kraftigt ifrågasattes.

Undvik till vilket pris som helst. Lika pålitliga som Christer Pettersson.

3. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Otroligt dålig och oseriöst företag

Otroligt dålig och oseriöst företag. Åkt med dem en gång. Bad honom öka farten då jag var sen till jobbet pga sl. Han höll minst 15 under max, ofta mer. Slutade med att jag blev en kvart sen till jobbet..

Andra gången beställde vi taxi hem för att kunna åka till Arlanda inför ett flyg vi bokat. Får sedan några minuter innan beräknad ankomst ett sms om att de är försenade. Står inte hur försenade. Ringer företaget som knappt vet själv men efter 5-10min får fram att den är 30min försenad. Han frågar om vi vill vänta. Nej tack. Aldrig mer. Åk inte med denna taxi

31. August 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr