Taxijakt Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Katastrofalt bolag. Jag beställde och betalade en resa. Taxin dök aldrig upp. Det gick inte att få kontakt med dem per telefon eller via mejl, de svarar inte på reklamationen. Betalning har skett med... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helt oseriöst företag. Jag kontaktade dem för att avboka en körning TRE veckor framåt i tiden. De vägrade. ”Vi har bokat din resa och chaufför.” Boka inte körningar hos Taxijakt!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vill inte ge dom 1 stjärna, totalr oseriöst bolag. Jag hade bokat taxi 3 dgr innan . Fick bekräftelse på sms, men när det var dags dök ingen taxi upp!!! Ringer dom och blir otrevligt bemött. Dom... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bokade taxi via taxibokning.se. Fick betala 1424 kr för min resa. När taxin kom och jag frågade hur mycket resan skulle kostat om jag kontaktade dem direkt och det skulle ha kostat 980 kr. Hur är det... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Taxiunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Beställ eller boka taxi billigare och säkrare på Taxijakt.se.

Ungenügend

Alle Bewertungen

14 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Taxijakt går inte att lita på!

Bokade i god tid stor taxi för att ta oss till Arlanda söndag morgon. En halvtimme före får jag ett sms att det inte finns någon bil. Jag ska med flyget!
Taxijakt har ingen kundförståelse. Om det var så hade man ringt mig, kommit med alternativ - typ två mindre bilar. Jag har varit kund i många år. ALDRIG mer Taxijakt. När jag kontaktade Taxijakt var ursäkten att de behöver anställa fler chaufförer. Ingen kundförståelse och ingen kompensation för taxiresan som blev betydligt dyrare till Arlanda.

1. Januar 2023

Missnöjd

Bokade i förtid, bilen 25 min sen. Såg på kartan under väntan, bilen åka mot slutdestinationen, vända och sedan komma tillbaka medan jag får uppgift om att min resa pågår…vilket gör att jag inte kan avboka. Inte ens en ursäkt. Uselt och det var sista gången jag testar TJ.

12. Januar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag förbetalade och bokade en bil till…

Jag förbetalade och bokade en bil till Värtahamnen i Stockholm Bilen dök aldrig upp ingen från företaget kontaktade mig.
Samma sak hände vid återresa ingen bil dök upp trots betalning via deras APP

De har systematik i detta förfarande

21. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ANVÄND INTE DETTA FÖRETAG!

ANVÄND INTE DETTA FÖRETAG!
Oseriöst företag med den mest otrevliga "kundtjänst" jag någonsin varit med om.
Bokade två dagar i förväg resa hem på nyårsnatten. Stod & väntade i tio minuter men ingen bil dök upp. Får av kundtjänst veta att resan avbokats 10 min innan planerad upphämtningstid..Frågan vad som kommer göras för att vi ska komma hem besvaras av, inte en utan TRE olika operatörer med otrevligheter, pålagda samtal samt hot om att numret kommer blockeras.. För ersättning hänvisas att kontakta deras ekonomiavdelning. Hur man bär sig åt för att kontakta ekonomiavdelningen vägrar de däremot svara på.
Jag upprepar: ANVÄND INTE DETTA SKRÄPFÖRETAG!

31. Dezember 2022

Oseriöst

Oseriöst! Använd inte!
Bokat taxi som inte kom. Blev sen "klickad" av totalt 4 handläggare när jag ringde och klagad. Hot så som " jag kommer blocka ditt nummer om du ringer igen"
ANVÄND INTE.

31. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De lovade oss att om vi hörde av oss på…

De lovade oss att om vi hörde av oss på nyårs dagen så skulle vi kunna boka en taxi. Vi höl oss vakna och nu så säger dem att man får inte boka en taxi. Riktigt bluff företag. Skippa dem om ni kan, ljuger dem om detta så vad mer ljuger dem om då?

30. Dezember 2022

Jag bokar stor bil,3 personer

Jag bokar stor bil,3 personer, 2 väskor och djur i bur. Chaufför dyker upp en halvtimme innan utsatt tid och stressar som en idiot. Gnäller på att vi har för mycket väskor. Jag säger att det är handbagage. Han förstår inte vad jag menar. Är otrevlig och säger att vi inte har bokat för djur i bur. Men efter 200kr så får allt helt plötsligt plats i bilen som vi själva lastade.

27. Dezember 2022

VARNING GÅR EJ ATT LITA PÅ BEDRAGARE

Bokar, betalar, får bekräftelse att bil är på väg. Ingen bil kommer. Får ett meddelande att bokning är avslutad! Ringer till slut upp växeln. En mycket otrevlig kille svarar först att det inte finns nån bokning. Säger också att det inte alls betalats. Sen hittar han bokningen men något har blivit fel. Boka igen! säger han och lägger på.
Pengar har dragits på mitt bankkort. Men ingen resa blev av.

Ringde sen Taxi Stockholm och dom kom inom 5 minuter.

TAXIJAKT = BEDRAGARE

24. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Struntar i upphämtning till Arlanda x 2.

Två gånger i rad har Taxijakt struntat i att skicka en bil till min bokning när jag skulle till Arlanda fastän det var bokat o betalt flera dagar i förväg. Första gången var 02:20 på natten när vi skulle iväg, får ett sms att det inte finns några lediga bilar. Som tur är får vi napp på Uber. Andra gången är det mitt på dagen. Får en ping att en bil är på väg, men den kommer aldrig, appen söker en ny bil men 5 min efter att vi skulle hämtats får jag återigen ett sms att det inte finns lediga bilar. Som tur är kommer en Uber som har plats för både skidor, barn o packning.
Taxijakt går inte att lita på. Boka inte med dem om du vill vara säker på att bli upphämtad. Sämst kundservice.

22. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag får ett sms 15 minuter innan taxin…

Jag får ett sms 15 minuter innan taxin skall komma att det inte finns lediga bilar i området. Vad menar dom med det? Jag har förbeställt en taxi för att vara säker för att komma till min destination. Bluff med andra ord. Det finns förmodligen ingen förbokning, det jobbet att söka en ledig taxi hade jag kunnat göra själv. Går ej att lita på, rekommenderar ej detta bolag!!!!

9. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Förbokad taxi dök inte upp.

Bokade en taxi för någon vecka sedan via taxijakt. Bekräftat att den skulle hämta mig 06:30 på Ekerö för resa mot Bromma flygplats. Jag skulle mönstra på ett fartyg i Umeå för 6 veckors jobb och ca 20 minuter innan taxin skulle dyka upp så får jag ett sms att ingen taxi finns tillgänglig. Jag ringer växeln som bekräftar att ingen taxi finns i närheten. Vad är då meningen med att förboka en taxi?
Fick då tipset av växeln att ringa konkurrenten taxi Stockholm. Ringde dom och ca 10 minuter senare så hade jag en taxi.

Undvik taxijakt.

5. Dezember 2022

Detta företag är kriminellt

Detta företag är kriminellt. Använd absolut inte denna tjänst. En stjärna är ett på tok för högt betyg. Bokade en taxi på lördagen för resa måndag morgon 0510 för att matcha flyg till Bromma. Fick ett SMS 4.40 att inga bilar fanns. Riskerade att bli utan transpot för en veckas jobb!! Kriminellt! Ringde Taxi Stockholm och en bil kom ca 10 minuter senare. Konsumentverket behöver stoppa Taxijakt. Jag anmäler dem nu i alla fall.

28. November 2022

Varning!

Använd absolut inte denna tjänst. En stjärna är egentligen ett på tok för högt betyg. Bokade en taxi på söndagen för resa onsdag morgon. På måndagen bokade jag ytterligare en taxi för resa onsdag eftermiddag. På onsdagen fick jag ett SMS 40 minuter före bokad tid att inga bilar fanns "pga av en avvikelse". På eftermiddagen kom ett SMS 10 minuter före bokad tid med samma meddelande. Vad denna avvikelse var skulle jag bra gärna vilja veta. Både morgon och eftermiddag ringde jag Taxi Stockholm och en bil kom ca 5 minuter senare. Jag går aldrig nåra Taxijakt igen och jag hoppas ingen annan gör det heller.

23. November 2022

Riktigt dåligt - lita inte på Taxijakts bekräftelser

Den bekräftade, förbokade och förbetalade taxin meddelade 41 min före avresa (kl. 04.34 på morgonen) att den var inställd. Inte ok. Lita inte på bekräftelserna från Taxijakt. De betyder ingenting. Är endast en chansning och i värsta fall lögn!

31. Oktober 2022

Bokad taxi kom aldrig

Hade jag kunnat välja 0 stjärnor hade jag gjort det. Jag hade bokat en taxi tidigt på morgonen för att vara säker lånat jag skulle hinna med tåget. Vid tidpunkten när taxin skulle komma så får jag ett sms om att det inte kommer någon taxi. Jag kommer aldrig använda Taxijakt igen. Det går inte att lita på att bilar kommer och det gör tjänsten värdelös. Ingen finns att kontakta förutom ett mailformulär så ingen kunde heller hjälpa till med att fixa en ny taxi. Jag rekommenderar alla att hålla sig så långt ifrån Taxijakt som möjligt!

11. Oktober 2022

Så illa!!

Ett fruktansvärt taxibolag om man ens kan kalla dom för taxibolag. Hade jag kunnat sätta noll stjärnor hade jag lätt gjort det. Har jobbat i taxibranschen själv i flera år tidigare och såhär som dom jobbar är inte acceptabelt alls. Har förbokat i god tid ett antal gånger och VARJE gång har dom avbokat en liten stund innan pga att de inte har lediga bilar i närheten. Man kan ju verkligen undra vad vitsen med att förboka är för dom. Sista gångerna har jag bokat mest för att se om jag någonsin kommer lyckas få en taxi hos dom.
Deras kundsupport är helt bedrövlig och tro mig, jag har varit i kontakt med dom flera gånger. Så absolut nej, ska du på något viktigt så boka en annan taxi men som någon skrev tidigare så kan du testa att boka dom om det är något du inte vill till då de ändå inte kommer att hämta dig.

29. September 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr