Taxijakt Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Katastrofalt bolag. Jag beställde och betalade en resa. Taxin dök aldrig upp. Det gick inte att få kontakt med dem per telefon eller via mejl, de svarar inte på reklamationen. Betalning har skett med... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vill inte ge dom 1 stjärna, totalr oseriöst bolag. Jag hade bokat taxi 3 dgr innan . Fick bekräftelse på sms, men när det var dags dök ingen taxi upp!!! Ringer dom och blir otrevligt bemött. Dom... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bokade taxi via taxibokning.se. Fick betala 1424 kr för min resa. När taxin kom och jag frågade hur mycket resan skulle kostat om jag kontaktade dem direkt och det skulle ha kostat 980 kr. Hur är det... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställde en bil som bekräftades , men ingen bil dök upp, efter 35min ringde Taxijakt och frågade om jag fick en bil och bokade en ny , men då var tiden jag hade att passa passerad redan och pengarna... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Taxiunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Beställ eller boka taxi billigare och säkrare på Taxijakt.se.

Kontaktinformationen

13 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Usel service

15 min före det att taxin skulle anlända kom ett meddelade:
”På grund av en avvikelse har vi inga lediga bilar i ert område. Vanligtvis släpps reservationen direkt och det sker ingen betalning från ert konto. I sällsynta fall sker en betalning men då återbetalas det inom ett par bankdagar.”
Ringde kundtjänst och fick besked att taxichauffören inte längre kände för att ta körningen.
Jag vill varna alla för detta blufföretag som man absolut inte ska anlita. Det slutade med att vi fick ta en taxi för 1300kr för att komma hem från flygplatsen.

10. Juni 2023

Rude and disrespectful

Rude and disrespectful! First the car was 20 minuts late. We ordered a car for 5 people with suitcases for everyone to Landvetter airport Gothenburg. it came a small car for 4 adults and a child seat that was folded up in the luggage. We had to sit with two bags on our laps inside the car. The person sitting in the child's seat had to hold onto the bags that were next to them in the luggage so as not to get them on top of them. Not to be repeated on the way home from the flight a week later. We went crazy when the same car comes and picks us up even though we told them about a big car. Unfortunately we had prepaid everything.

3. Mai 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Om jag kunde välja 0 stjärnor så hade…

Om jag kunde välja 0 stjärnor så hade det varit mer rättvisande. Jag hade förbokat taxi och tio minuter innan taxin skulle hämta mig fick jag beskedet att dom avbokat taxin pga att inga bilar fanns i närheten. Obs! BOKA ALDRIG TAXI VIA TAXIJAKT!!!!

30. April 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi bokade taxi mellan Malmö och…

Vi bokade taxi mellan Malmö och Kastrup, nästan en vecka innan då tågen skulle vara inställda över bron. Vi ringer dagen innan flygresan för att bekräfta att taxin verkligen kommer att vara på plats, och får till svar att det är inte säkert då de mest kör i Stockholm och Göreborg men inte så mycket i Malmö. Inget av detta stod på deras sida! Och de har ju bekräftat tiden och vi betalade. Han ringer tillbaka och säger att ingen tillgänglig taxi finns, va??? Så vi hade alltså bokat något som inte skulle komma dagen därpå. Han avbokade själv och bad oss boka med annat taxi bolag och vi blev lovade pengarna tillbaka. Åtminstone den service var ok. Men hur oseriöst får det vara? Vi hade alltså kunnat missa vårt flyg om vi inte dubbelkollat....
De sa att pengarna skulle vara tillbaka inom 1 dygn (också märkligt mtp att det var helg) och efter 2 veckor, inga pengar. Vi ringde dem och hos dem stod det att vi fått tillbaka pengarna. Sen märkte vi dock att inga pengar hadr dragits utan endast reserverats i samband med bokning, vilket han inte informerade mig om. Men allt gick bra till slut, vi fick boka en pålitlig, dyrare taxi.

8. April 2023

Förbeställd taxi uteblev

Förbeställde en taxi kl 19.30 den 1 april för att bli hämtad på Arlanda kl 01.25 den 2 april. Fick en bekräftelse på bokningen via sms och Mail. När jag klev av planet och slog på mobilen hade jag fått detta meddelande:

På grund av en avvikelse kan vi inte utföra er beställning.

Vilket otroligt fräckt sätt. Att ta sig från Arlanda till Uppsala mitt i natten är inte lätt då inga bussar eller tåg går. Fick till slut tag på en taxi som blev mycket dyrare. Taxijakt är en skittjänst som jag starkt avråder ifrån.

2. April 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Regnr:PSL366…30min sen och fel adress.JÄKLA RÅNARE, gör vad som helst för att lura folk på 100kr

Jäkla rånare gör vad som helst för att lura folk på några hundringar…åk aldrig med reg nummer PSL366
Föraren kommer inte på utsatt tid, så jag beställde en annan taxi, när jag redan är hemma efter 30-40 min så ringer han o säger att din taxi är här, problemet är ju att att han måste missförstått helt galet, jag ville åka från stan till hem, men han vill köra mig från mitt hem till stan, kanske man ska lära sig lite mer svenska innan man börjar köra taxi!!!

25. Februar 2023

Boka inte via Taxijakt

10 minuter innan förbokad stortaxi ska komma får vi ett SMS om att taxin är avbokad ”på grund av avvikelse”. Har nu läst andra recensioner här och inser att vi aldrig skulle ha bokat med Taxijakt. Som tur är kan vi snabbt hitta annat alternativ för att hinna i tid till flyget.

25. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställde en taxi till Norrköping…

Beställde en taxi till Norrköping Flygplats kl 05.40. Betalt i förskott. Fick sms ca en timme före avresan att ingen bil var tillgänglig. Jobbar fortfarande med att få mina pengar i retur. Rena bluffen !

1. Februar 2023

Inte värt ngt

Inte värt ngt. Opålitliga meddelar minuter innan avresa, som förskottsbetalats, att dom inte har en bil!!!!

31. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Used taxijakt to go to/from Arlanda two…

Used taxijakt to go to/from Arlanda two times. The first time (early morning), the driver said that he was too tired to drive and we had to get another taxi, almost missing our flight. The second time, the taxi did not care to wait for bag pick up and marked the trip as done - not telling anything or cancelling the order…

5. Februar 2023

VARNING-OSERIÖST TAXIBOLAG

Hade dagen före beställt resa från Arlanda till Järfälla. Ingen
taxi kom på utsatt tid. Var runt o letade- ingen fr Taxijakt. Ringer taxijakt som ringer chauffören som säger "jag är här". Frågan blir då"Var är du?" Samma svar igen, "jag är här". Växeln lägger på luren. Pratar med koordinaterna för taxibilarna och frågar var taxijakt brukar stå. Ringer upp växeln igen. Får då prata med chauffören. Frågar var han är. Säger han är vid Burger King. Kommer springande efter 32 min försenat och skäller och är väldigt arg på oss. Rycker väskorna från oss och halvspringer till bilen och slänger i väskorna i baksätet. Väl inne i bilen är ena baksätet nersmutsat, ser ut som om någon kissat ner baksätet. Kommer ALDRIG ANVÄNDA DETTA BOLAG IGEN! OSERIÖDST BOLAG!!

21. Januar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställde en körning från Uppsala till…

Beställde en körning från Uppsala till Stockholm. Blir uppringd nästan direkt efteråt av en chaufför som säger sig vara på plats redan, detta ca 1 minut efter genomförd bokning. Gott så tänker jag, och säger att jag bara ska ta på mig ytterkläder och därefter komma ner. Kan ta 1-3 minuter beroende på om hissen där jag bor är ledig eller inte.
Väl på plats finns det ingen bil, försöker ringa chaffören, men hamnar i inenmansland pga ett "dött" 010-nummer.
Ringer upp kundtjänst, som säger, efter att jag väntat i ca 15 minuter, att chafförren väntat i5 minuter sedan åkt. Redan här blir en fundersam, om du betalkat ca 1000:- (förbetalt) för en körning, borde det inte åtminstone tillhöra god ton och allmänt vett att ringa kunden innan en åker och skiter i att utföra den tjänst en redan fått betalt för?
Sekundärt, vem tusan lyckas vara på plats på mindre än en minut, men lyckas ha så sjukt bråttom så en hinner åka därifrån på mindre än 2 minuter?

Nåväl, ringer kundtjänst som säger att bilen ska komma igen. Gott tänker jag, oich dum som jag är väntar jag. I över 30 minuter. Till slut ringer jag kundtjänst igen, och då påstår dom att chaffören "försökt" ringa mig men jag itne svarat. Möjligen samtidigt som jag stod i telefonkö med den så kallade kundstjänsten, men det finns inga missade samtal, inga sms, eller liknande. Låter mest som en rätt dålig lögn.

Skriver detta i efterhand, skickat klagomål till bolaget, men förväntar mig inte att få pengarna tillbaka, verkar vara en riktig scam på ren svenska. Tänker nog leta reda på vem som är VD och beställa ett par pallar djurfoder och tysk bögporr i hans/hennes namn, mest för att det är så sjukt genomskinligt vad "affärsiden" är, dvs casha in och hoppas folk inte orkar klaga.

Undvik!

24. Januar 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr