Taxijakt Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vill inte ge dom 1 stjärna, totalr oseriöst bolag. Jag hade bokat taxi 3 dgr innan . Fick bekräftelse på sms, men när det var dags dök ingen taxi upp!!! Ringer dom och blir otrevligt bemött. Dom... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Taxiunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Beställ eller boka taxi billigare och säkrare på Taxijakt.se.

Ungenügend

Alle Bewertungen

13 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Katastrofalt bolag, rena bedrägeriet

Katastrofalt bolag. Jag beställde och betalade en resa. Taxin dök aldrig upp. Det gick inte att få kontakt med dem per telefon eller via mejl, de svarar inte på reklamationen. Betalning har skett med Klarna som inte alls är lika bra eller pålitliga som PayPal. Bedragare, anlita aldrig detta bolag.

31. Juli 2026

ALDRIG MER

Beställde dagen för och fick bekräftelse.
Ingen taxi kom, ringde och de skickade bil så att vi precis hann med tåget. ALDRIG MER!

23. Juli 2026

0 stjärnor egentligen

Taxijakt:

Min mamma åkte taxijakt en gång och då var taxin jättesen! Hon blev på så sätt lovad att hon skulle få rabatt på nästa resa med taxijakt.

Nästa resa blev när vi skulle till Arlanda. Först och främst kom taxichauffören i en XL-taxi, trots att vi beställt en personbiltaxi. För det andra stängde han luckan efter vi lagt in två resväskor och jag undrade varför.

Det visade sig att vi, enligt honom, hade "för mycket packning för priset för en personbiltaxi". Vi ifrågasatte och sa att packningen får ju plats i bakluckan (vilket den fick), men då pratade han om att han hade en XL-taxi (och alltså är bakluckan större, antar jag? Fast det inte verkade så, snarare att det fanns två till säten). Jaha, men varför kom du i en XL-taxi då när vi hade beställt en personbiltaxi!?!?

På så sätt ville han att vi skulle betala 200 kr utöver de 645 vi redan hade betalat... Om vi vägrade fick vi inte åka i taxin.

Vi valde att åka i taxin och betala extra, men vem vet, kanske är det en scam och han tar de 200 kronorna för sig själv.

Min mamma ringde taxibolaget och han i telefon sa att han skulle prata med den som skjutsade oss.

En sak är i alla fall säker: vi kommer aldrig mer använda taxijakt. Det vill jag uppmana er andra att inte heller göra.

UPPDATERING: vi kommer inte få tillbaka pengarna.

Taxibolaget svarade att de pratat med chauffören, som visat dem en bild på vår packning i bagageluckan som han tog, som, enligt dem, "visar att ni hade ett stort antal väskor, vilket inte ryms i en vanlig personbil".

Vidare säger de att ordinarie pris för en XL-taxi är 1 100, men att vi "endast" betalat 795. "Trots det tycker ni att priset är för högt, vilket jag har svårt att förstå" skriver de. Först och främst är det sjukt oprofessionellt att använda personligt språk i formella mejl. För det andra är det galet att säga "endast" innan 795 kr i denna kontext.

Vad alla andra sagt här: lurendrejerier, scams, otrevligt bemötande och konfliktskapande utan anledning. Jag hoppas de går i konkurs och att personalen slutar jobba inom service, för detta bemötandet inom serviceyrken är oacceptabelt, själviskt och respektlöst.

24. Juli 2026

Bokade taxi via taxibokning.se

Bokade taxi via taxibokning.se. Fick betala 1424 kr för min resa. När taxin kom och jag frågade hur mycket resan skulle kostat om jag kontaktade dem direkt och det skulle ha kostat 980 kr. Hur är det möjligt att taxibokning.se tar ut nästan 500kr för att jag bokade via dem?

27. Juni 2026

Vill inte ge dom 1 stjärna

Fick bekräftelse på sms, men när det var dags dök ingen taxi upp!!!
Ringer dom och blir otrevligt bemött.
Dom svarar att du kan ju inte boka så långt i förväg?!!!!
Rekommenderar att varna alla för denna oseriösa aktör!!!!

20. Juni 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställde en bil som bekräftades ingen kom

Beställde en bil som bekräftades , men ingen bil dök upp, efter 35min ringde Taxijakt och frågade om jag fick en bil och bokade en ny , men då var tiden jag hade att passa passerad redan och pengarna för bokningen för aktiviteten jag skulle till brann inne. Samt att taxi resan blev helt i onödan då jag kom fram så sent.

25. April 2026

Oseriöst företag

Jag beställer en bil och betalar men nån bil kommer inte.
Jag mailar dem för att bli krediterad men har efter en vecka inte fått svar.

10. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bokade taxi för nyårsdagen kl 01:30 och…

Bokade taxi för nyårsdagen kl 01:30 och fick en bekräftelse på bokningen.
På nyårsafton får jag sms att prissättning är för låg och de avbokar min taxi!
De satte priset vid bokningen!!!
Använd inte denna tjänst!!!!!!
Javla bluffbolag!
Mvh Richard

31. Dezember 2025

Förbokade 6 dagar innan

Förbokade 6 dagar innan, fick bokning bekräftelse och pengar drogs.
Då vi stod ute och väntade på bokad dag dök ingen bil upp.
Då vi ringer och frågar vad som hänt, är svaret att de inte kör på orten vi är !!!!
Hur kan de då ta betalt o lämna en bekräftelse på resan ????
Detta ställde naturligtvis till problem och mycket utgifter för oss.

28. September 2025

Undvik taxijakt.se

Beställt taxi till 21:45 i lördagskväll men ingen taxi dök upp.
Ringde då kundservice som meddelade att chauffören avbokat (utan att meddela oss)
Till råga på allt har man ändå dragit beloppet på 240kr från kontot.
Undvik detta skojföretag.

30. August 2025

Taxin dök aldrig upp

Taxin dök aldrig upp, fick ingen meddelande om att den var sen. Fick ringa själv och fråga! Jag fick lösa resan akut själv på annat sätt och höll på att missa mitt tåg till Göteborg! Kan inte rekommendera att resa med dem!

27. August 2025

Varning

Varning: Taxijakt.se tar betalt trots konkurs – Levererar ej tjänst!
Taxijakt.se fortsätter att ta emot bokningar och betalningar trots att företaget är under konkurs. Konsumenter betalar för tjänster som inte utförs, och varken avbokningsbesked eller återbetalning ges. Kundtjänst är obemannad.
Om du drabbats:
* Bestrid betalningen via din bank.
* Polisanmäl för bedrägeri.
* Anmäl till Konsumentverket.
* Spara all dokumentation (bokningsbekräftelser, betalningsbevis).
Syfte med denna varning: Förhindra att fler luras och uppmuntra drabbade att agera.

29. Juni 2025

Hade bokat taxi från Arlanda

Hade bokat taxi från Arlanda, taxin avbokade för att de inte ville köra för det priset. Vi stod och väntade men ingen taxibil. Företaget kunde inte ordna någon annan bil, det hade blivit ”fel i systemet” och de kunde inte betala mellanskillnaden. ”Det kan du glömma, vi jobbar inte så”. Så vi fick ingen taxi med taxijakt. Rekommenderas inte om ni vill ha en smidig taxiresa.

22. Juni 2025

Taxin kom aldrig

Jag betalade, fick en bekräftelse och taxin kom aldrig. Jag försökte ringa kundtjänst, men den var tydligen överbelastad kl 1 på morgonen, så ingen svarade.

Jag fick kontakta ett seriösare taxibolag som faktiskt kom.

Undvik!

10. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I booked a car and added that I have a…

I booked a car and added that I have a cat. When the driver arrived, he refused to pick me up because I had a cat with me, though she was in a box. The operator with whom I was chatting told me they have no driver in that small city that would accept animals and such things were for big cities. I don't know why they accepted my booking, then. I had an early Saturday morning ticket and couldn't find any other taxi, small city trouble. I missed my train and still had to walk a distance to the closest bus station with a cat and a large suitcase. I could book a taxi with another service if they had not accepted my booking with a cat. Though they refound the money, I had to pay for another train ticket for 4 hours later. I wrote to them and there is still no response after 2 months.

29. März 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr